Byggevarepriser.dk

Lecasten pristjek

Er du på udkig efter lecasten? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk lecasten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisen på billige lecasten hos de forskellige online byggekæder. En del vil have de bedste tilbud, og andre fokuserer på en høj grad af service. Du må tænke på hvad du foretrækker.
Når du har brug for produkterne med det samme eller bare vil undvære fragten, så kan du tænke over at hente materialerne på eget initiativ. Det er specielt muligt ved de gængse byggekæder.
Du bør kende de betingelser der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Derfor bør man kende forretningens regler.
Flere byggekæder har et enormt sortiment af varer, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, foruden blot lecasten.
For en del er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. Af den grund kan du overveje at bestille ved en webshop, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af lecasten.
Det er selvsagt meget vigtigt at vide, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder samler produkter fra flere nichebutikker, og derigennem kan du vælge fra et stort sortiment af lecasten online.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed til dig som køber online. Dette vil nogle se positivt på.
De udbredte byggemarkeder findes mange steder i landet, og derfor har mange valget om at købe online og fragte varerne selv. Som følge af det kan du overveje at undvære fragten, og endda skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse små butikker producerer selv de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få en skarpere pris.
Mange nichefokuserede netbutikker er små familiefirmaer, der tit er dansk ejede, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse bidrager du til når du bestiller lecasten online på deres webshop.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, da de ikke sælger andet. På grund af det vil du få endnu mere anvendelig vejledning fra nogle med ekspertviden i netop lecasten.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

lecasten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

lecasten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af over 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

lecasten jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

lecasten silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør for alt i verden ikke forsømme dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj som fx sikkerhedssko der skåner dig imod eventuelle uheld. Det er fundamentalt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke køber assistance fra en fagmand.
2Det kan være en god idé at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed hvis det er krævende projekter. Enkelte ting kræver mere end en person. Dertil bør det være mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
3Husk at tage til overvejelse om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør investere i professionel hjælp til områder af det. Hvis du søger professionel hjælp kan det være fordelagtigt at hente en pris fra forskellige selskaber.
4Ved opgaver udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du hyppigt tjekke vejrberetningerne i de dage der er op til arbejdets start, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at piske ned i samme sekund som du arbejder hårdt på det vigtige projekt.
5Forberedelse vedbliver at være nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du kunne overveje at lave en velovervejet arbejdsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, og derudover en numerisk orden. Vær konkret idet du udarbejder køreplanen.
6Du har mulighed for at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det får man forudsat at ombygningen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud betinger at projektet forbedrer miljøet.
7Man bør ikke mangle udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig fordelagtigt at have værktøjet disponibelt forinden du starter byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at medregne disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
8Ofte vil det være essentielt at have et regnskab for arbejdet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive forstandigt at beskrive hver enkelt omkostning, og dernæst notere udgiften ved dem hver især.
9Muligvis kan det blive aktuelt at have de nødvendige byggematerialer til disposition inden du kaster dig over byggeriet. Du kan udfærdige en enkel oversigt hvor der bør fremgå hver eneste ting der er nødvendige, og efterfølgende gennemgå hver eneste ting, med det formål at du bliver sikker på at alt er klar.
10Du kan finde mange forskellige guides og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube er formidler af en masse udbytterig oplysning, navnligt hvis man søger på engelsk.
11Der præsenterer sig som regel utidige problemer når det gælder svære opgaver, og herved er det værdifuldt at der afsættes en god portion tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig overbevist om at nå i mål til tiden.
12Forinden du indleder byggeprocessen kan det være ufatteligt fornuftigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
Danskernes favorit byggekæder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt godt arbejde. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er ekstremt flot. Scoren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er meget imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er fantastisk flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

En lang række internet handler tildeler efterhånden et bredt udvalg af billige leveringstyper til lecasten. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen præcis når det passer dig. Leveringstypen er nemlig særligt overkommelig, og oftest også den mest letkøbte leveringsmanér.

Du bør derudover tænke over at bestille ordren til levering til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Leveringsformen er for det meste en smule mere bekostelig, men tillige ultra problemfri ift. lecasten online. Den mest letkøbte type af levering vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, men dette er betinget af at du er med kort afstand til e-shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på lecasten er jo meget bestemmende om du har behov for ordren lige om lidt, og herved er det virkelig væsentligt at man kigger nærmere på leveringstiden på lecasten. Størstedelen af online firmaer – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på adskillige produkter online, som imidlertid kræver at handlen gemmenføres inden et aftalt tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få varerne på posthuset forud for at de pakkeansatte har fri.

Nogle online forhandlere sikrer levering uden omkostninger på lecasten online, men i mange tilfælde er det så præmissen at man shopper for et fastsat beløb. Som alternativ kan du foretrække den mest betalelige leveringsversion, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til et afhentningssted.

En række byggemarkedskæder giver klik-og-hent hvor du handler billig lecasten online men afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus. Byggecentrene tilbyder eksempelvis click-and-collect på lecasten i disse byer:

Odense, Hedehusene, Solrød Strand, København, Frederikshavn, Nakskov, Valby, Lyngby, Skanderborg, Rønne, Rudersdal, Haslev, Holbæk, Frederikssund, Næstved, Tårnby, Hobro, Kolding, Lillerød, Stenløse, Helsingør, Aabenraa, Tilst, Aarhus, Nyborg, Farum, Randers, Taastrup, Struer, Greve, Risskov, Glostrup, Odder, Frederiksberg, Sønderborg, Brøndby, Nørresundby, Albertslund, Middelfart, Korsør, Ølstykke, Birkerød, Thisted, Aalborg, Nykøbing Falster, Horsens, Vordingborg, Nærum, Værløse, Viborg, Brønderslev, Hillerød, Kokkedal, Højbjerg, Hørsholm, Slagelse, Fredericia, Hjørring, Herlev, Virum, Varde, Jyllinge, Gentofte, Gladsaxe, Vejle, Roskilde, Allerød, Esbjerg, Charlottenlund, Ikast, Herning, Køge, Ringsted, Dragør, Rødovre, Silkeborg, Hedensted, Grenaa, Vallensbæk, Søborg, Vanløse, Hvidovre, Brønshøj, Kalundborg, Ishøj, Åbyhøj, Holstebro, Lystrup, Brabrand, Skive, Haderslev, Ballerup, Frederiksværk, og Svendborg, .

Click-and-collect ift. lecasten er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Amager) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når vi ser på tallene bliver det tydeligt, at internetbrugere jævnligt efterspørger fx lecasten online og køb lecasten. Derudover oplever vi ofte folk efterspørge bl.a. billig lecasten, lecasten tilbud samt lecasten priser, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Davidsen.

Rabat på lecasten

Det er i dag yderst smart for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige lecasten online i blandt flere e-shops, og til tak har utallige butikker på nettet fundet det uundgåeligt at tvinge udsalgspriserne på lecasten voldsomt, og endda sikre fragt uden betaling.

Men det kan imidlertid være indbringende at inspicere nogle e-firmaer efter tilbud og udsalg på lecasten online forinden du handler, sådan at du er på den sikre side med at modtage den laveste pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som 10-4, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du må bare være årvågen med, at når en forretning på nettet udbyder billige lecasten online til en salgspris som kan ses som utrolig fordelagtig, så kunne det ofte være et signal om en snydagtig e-forhandler. Handler med kort er dog dækket ind under en orden, der redder dig som kunde overfor svindlende butikker på nettet.

Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage fordel af et tilbud som fx ViaBill, for så vidt du tilstræber at dække betalingen af lecasten ude i fremtiden. Dette foreslåes typisk i nicheforhandlere, men ikke de store byggecentre som eksempelvis Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at internetbrugere mange gange efterspørger bl.a. billig lecasten og køb lecasten. Derudover oplever man tit netshoppere lede efter for eksempel lecasten tilbud, lecasten online og lecasten priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecasten er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Tjek eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot fremskaffer nogle pæne chancer for at beskue en stor portion forhenværende brugeres ratings og derfor er det fornuftigt, at du gransker internet firmaets omtaler forud for at du placerer din ordre på billige lecasten online.

Facebook byder på endvidere ret så fantastiske løsninger til at få en idé om internet forhandlerens kundefokus. I øvrigt møder vi mange netbutikker som giver folk mulighed for at afgive en omtale af købsoplevelsen, som også kan benyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Før nogen shopper billige lecasten online hos en internet butik burde de i virkeligheden sætte sig ind i butikkens forretningsaftale, dog er det tit ikke super interessant, særligt hos de kendte byggekæder som Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Et andet alternativ kunne måske være at efterse om online virksomheden er e-mærket medlem, siden det kan være et fingerpeg om at online forretningen efterlever de gældende danske regler, udover at e-firmaet fra tid til anden kigges til af specialister som kender til reglerne.

Derudover tilbydes du anledning til at blive assisteret, såfremt du får udfordringer i processen med din handel med lecasten. Tilsvarende er det fornuftigt at kunden er sat ind i de væsentligste vilkår der har betydning for købet af lecasten online, for eksempel hvilken returrettighed online forhandleren anvender.

I den relation er det også essesentielt, at man til enhver tid opbevarer ens faktura e-mail, således man i fremtiden kan eftervise sin bestilling af lecasten, ligegyldig om man har bestilt fra 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan eller XL-Byg.

Thomas U gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Morten C gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Jesper L gav 5 stjerner

Virkelig god service

Kirsten S gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til køb på nettet
1Flere forretninger på nettet giver efterhånden diverse billige leveringsmåder til lecasten. En af de mest moderne er p.t. levering til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ret så praktisk, og i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige leveringsmodel.
2Trustpilot yder rigtig fine muligheder for at undersøge ret mange aktuelle brugeres omtaler og herved er det klogt, at du besigtiger online webshoppens omtaler før du shopper billige lecasten online. Facebook leverer endvidere immervæk fordelagtige muligheder for at få indsigt i online forretningens troværdighed.
3En hel del netbutikker frembyder billig levering på lecasten, men i mange tilfælde kun såfremt der erhverves for et præcist beløb. Desuden burde du udvælge den mest letkøbte leveringsmetode, som typisk vil være at få dem til at køre ordren til et udleveringssted. Leveringstypen er som oftest ligeledes rigtig let. Den mest billige fragttype er uden tvivl at hente pakken selv.
4Vi anbefaler kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er en del af et regelsæt, der hjælper folk imod snydagtige internet butikker. Som et alternativ bør du bruge en løsning fra fx ViaBill, når du vil dække regningen over en periode.
5Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, siden det burde være en angivelse af at online virksomheden imødekommer de danske regler, foruden at online virksomheden nu og da undersøges af specialister som forstår vedtægterne på området. Før folk køber billige lecasten i en butik burde de når alt kommer til alt overveje forhandlerens handelsvilkår.
6Den mest betalelige leveringsform vil altid være at du selv henter ordren, hvilket dog nødvendiggør at du befinder dig i nærheden af internet butikkens hjemsted. Den type af levering kan vise sig at være temmelig aktuel når du står og skal bruge lecasten straks. Alternativt så sikrer indtil flere internet foretagender fragt uden gebyr, men undertiden kun hvis man handler for et fastslået beløb.
7Leveringstiden kan vise sig at være ualmindeligt betydningsfuld når man behøver din ordre med det samme, og herved er det selvsagt væsentligt at vi besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved lecasten. Masser af online outlets tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på flere varer, men vær på vagt da det står og falder med at du når at bestille før et angivent klokkeslæt.
8Det er virkelig gnidningsløst for alle at sammenligne priser online på billige lecasten fra flere webbutikker, og så frembyder en hel del forhandlere på nettet gratis levering. Det kan dog til hver en tid være nyttigt at sammenholde en række online forhandlere efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at få den skarpeste pris.
9Inden folk bestiller billige lecasten på en internet webshop bør man ideelt set betragte butikkens forretningsbetingelser, men det er gerne en omfattende opgave. Foruden dette anbefaler vi at du er omhyggelig omkring de mest basale vilkår i forbindelse med købet af billige lecasten online, f.eks. hvilken returrettighed netshoppen tilbyder.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk