Byggevarepriser.dk

Lecanødder pristjek

Er du på udkig efter lecanødder? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.659 kr. Det er 64 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 liter lecanødder inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.659 kr.Køb
1.659 kr.Køb
3.596 kr.Køb
3.775 kr.Køb
3.799 kr.Køb
4.536 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt varesortiment, imens nogle fokuserer på en enkelt varetype. Du skal tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot lecanødder.
Der findes forskelle i prisen på billige lecanødder hos de forskellige online byggekæder. Nogle har gode priser, hvorimod øvrige satser på kompetent sparring. Du bør reflektere over hvad du vil prioritere.
Når du skal bruge produkterne nu og her eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere produkterne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ i de store byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Derfor skal man kende byggemarkedets regler.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. Af den grund kan du med fordel bestille ved en online byggeshop, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring lecanødder.
Det er absolut meget afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og velkendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed når man handler online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De store byggecentre køber produkter fra forskellige producenter, og hermed kan du vælge fra et stort sortiment af lecanødder online.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og hermed har de fleste chancen for at købe online og køre produkterne på eget initiativ. Herigennem er det muligt at blive fri for fragten, og sågar få fat i varerne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede webshops har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse produkter. Derigennem kan du forvente super kompetent assistance fra mennesker som er specialister i lige præcis lecanødder.
En masse nichebutikker er mindre firmaer, som typisk har danske ejere, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber lecanødder online fra deres webshop.
Størstedelen af nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af de varer der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du en billig pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lecanødder silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

lecanødder jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

lecanødder harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

lecanødder bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag ca. 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den årsag skal du jævnligt undersøge vejrforudsigelserne når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det pludselig starter med at piske ned nøjagtig som du står midt i dit svære projekt.
2Du har adgang til utallige instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube giver betydelige mængder udbytterig info, særligt forudsat at du bruger den engelske version.
3Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere din sikkerhed, så glem ej beskyttelse såsom sko og hjelm som hjælper dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er af stor betydning at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke køber eksperthjælp.
4Inden du optager byggeprocessen kan det være ganske vigtigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde diverse regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Måske burde du overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du bør sikre dig assistance fra en professionel til opstarten af arbejdet. Hvis du søger professionel assistance vil det oftest være en god idé at modtage en pris fra diverse entreprenører.
6Forberedelse viser sig som vejen til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at udarbejde en struktureret strategi, som viser hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, med en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være konkret idet du laver strategien.
7Man kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det gives hvis renoveringen er energi- og miljøvenligt. Af få støtte kræver altså at projektet har betydning for planeten.
8Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig hjælp til dele af projektet, ikke mindst når der er tale om omfangsrige byggeprocesser. Flere byggerier skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere vil det vise sig mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
9Det kan blive essentielt at have de presserende materialer klar til brug i god tid før du kaster dig over håndværket. Du har fordel af at forfatte en overskuelig indkøbsliste hvor der bør fremgå hver eneste ting du skal bruge, og som det næste efterse materialerne, hvormed du sikrer dig at alt er klar.
10Du må aldrig gå ned på grej. I mange tilfælde kan det vise sig meningsfuldt at have værktøjet parat før du begynder på byggeriet. I øvrigt må du huske at medregne disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
11Der viser sig typisk pludselige bump på vejen når det kommer til krævende projekter, og herved vil det vise sig værdifuldt at der afsættes rigeligt med plads i planen, så man kan være afslappet omkring at nå i mål til tiden.
12Det er fundamentalt at udarbejde et budget for dit projekt, så du har styr på penge-delen af det. Det bør være økonomisk at nedfærdige samtlige udgifter, hvorefter man kunne tjekke ens udgift ved hver enkelt.
De mest folkekære byggekæder
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er ultra imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget flot. Ratingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er fantastisk betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er ultra beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En række internet firmaer giver nu alverdens billige leveringsløsninger til lecanødder. En favorit er for øjeblikket afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente dine nye varer når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig vældig problemfri, og desuden tillige den mest prisbevidste fragtmulighed.

Du burde derudover foretrække at få ordren bragt hjem til dig privat eller til dit arbejde. Fragttypen viser sig for det meste en kende mere omkostningsfuld, men derudover super fremkommelig for lecanødder online. Den billigste leveringsmåde er utvivlsomt selv at hente varerne, som jo afhænger af at du befinder dig i kort afstand af online webshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på lecanødder kan være temmelig bestemmende såfremt man skal bruge produktet inden for kort tid, og herved er det utvivlsomt fornuftigt at man ser nærmere på leveringstiden ved lecanødder. Flere netbutikker – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig 1 hverdags levering på en lang række af deres varer online, som trods alt betinges af at ordren gennemføres tidligere end et angivent tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få de nye varer ekspederet inden logistikmedarbejderne tager hjem.

Nogle internet webshops frembyder levering uden gebyr på lecanødder online, men oftest kræves det at der købes for en konkret sum. Ellers burde man tage den mest betalelige leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre produkterne til et udleveringssted.

Masser af byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig lecanødder online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Stark. Byggekæderne tildeler eksempelvis afhentning af lecanødder i følgende områder:

Hedehusene, Kolding, Silkeborg, Struer, Ballerup, Taastrup, Ishøj, Hillerød, Hjørring, Køge, Hørsholm, Frederiksberg, Haslev, Virum, Greve, Fredericia, Valby, Korsør, Holbæk, Varde, Kokkedal, Dragør, Ølstykke, Vanløse, Herning, Skanderborg, Aarhus, Esbjerg, Nærum, Næstved, Nakskov, Vordingborg, Lillerød, Odder, Viborg, Frederikshavn, Rønne, Allerød, Ikast, Holstebro, Værløse, Brøndby, Jyllinge, Aabenraa, Thisted, Vejle, Frederiksværk, Frederikssund, Nørresundby, Åbyhøj, København, Solrød Strand, Tårnby, Stenløse, Randers, Søborg, Herlev, Odense, Middelfart, Brønderslev, Slagelse, Tilst, Haderslev, Højbjerg, Helsingør, Kalundborg, Hobro, Charlottenlund, Farum, Aalborg, Brønshøj, Risskov, Gentofte, Lystrup, Skive, Ringsted, Hvidovre, Sønderborg, Grenaa, Horsens, Hedensted, Nyborg, Rudersdal, Brabrand, Vallensbæk, Gladsaxe, Albertslund, Nykøbing Falster, Svendborg, Rødovre, Birkerød, Lyngby, Roskilde, og Glostrup, .

Klik-og-hent ift. lecanødder er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland), Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når man kigger i tendenserne bliver det markant, at folk ofte kigger efter blandt andet lecanødder priser og billig lecanødder. Derudover oplever man typisk mennesker søge for eksempel køb lecanødder, lecanødder online og lecanødder tilbud, foruden de kendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og 10-4.

Find den bedste pris på lecanødder

Det er efterhånden temmelig let for alle og enhver at kigge efter tilbud på billige lecanødder online i blandt flere internet varehuse, og med det motiv har mange e-forhandlere været tvunget til at tvinge prisniveauet på lecanødder enormt, og derudover yde billig fragt.

Dog kan det stadigvæk være gavnligt at udforske flere e-butikker efter udsalg og tilbud på lecanødder online før du bestiller, således at du er garanteret at opnå den laveste pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Du må trods alt være opmærksom på, at såfremt en netbutik udlover billige lecanødder online til en tilbudspris der er himmelråbende billig, kan det tit være et symbol på en uærlig online virksomhed. Betalinger med kort er i hvert fald omsluttet af et reglement, hvilket skærmer dig som kunde overfor fup internet forhandlere.

Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage nytte af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at dække prisen på lecanødder over flere uger. Det tilbydes som regel i specialiserede webshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at folk tit søger fx lecanødder online og lecanødder priser. Derudover oplever man ofte mennesker lede efter eksempelvis køb lecanødder, lecanødder tilbud og billig lecanødder.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 liter kg lecanødder er 1659 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Rigtig god service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Tjek folks evalueringer

Trustpilot yder en række fordelagtige chancer for at kigge på en længere række tidligere konsumenters erfaringer og derfor slår vi et slag for, at du undersøger online virksomhedens bedømmelser før du handler billige lecanødder online.

Facebook bringer dig for øvrigt evigt gunstige metoder til at få kendskab til internet selskabets kundefokus. Her er der nogle forhandlere på nettet hvor folk kan udfærdige en vurdering af deres køb, som desuden burde tages i brug til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Før folk handler billige lecanødder online hos en netshop kunne man faktisk gennemlæse netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det undertiden en omfattende opgave, specielt med de gængse byggekæder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

En nemmere løsning er at tjekke om internet forhandleren er e-mærket medlem, eftersom det burde være en påvisning af at online forhandleren understøtter de gældende danske regler, udover at e-forhandleren regelmæssigt gennemses af eksperter som har indsigt i de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du anledning til support, når du skulle få udfordringer i processen med dit køb af lecanødder. Derudover er det godt at køberen er obs på de vigtigste vilkår der kan have indflydelse på bestillingen af lecanødder online, eksempelvis hvilken returneringsret e-forhandleren lover.

På grund af dette er det samtidig relevant, at man til enhver tid opbevarer ens kvitteringsmail, således man til enhver tid kan vidne om bestillingen af lecanødder, uafhængig af om man har købt ved 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg eller Davidsen.

Lars Hansen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Morten S gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Inger gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Søren L gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 gode råd til internetshopping
1Det er efterhånden ret så uproblematisk for alle at finde de laveste priser online på billige lecanødder på forskellige online virksomheder, og til gengæld frembyder en hel del e-firmaer fragt uden betaling. Det kan dog imidlertid vise sig gavnligt at undersøge diverse netshops efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er sikker på at antage den mest attraktive pris.
2Generelt slår vi et slag for at undersøge om e-shoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det er en sikring om at internet shoppen efterkommer dansk lovgivning, foruden at online virksomheden fra tid til anden kontrolleres af fagmænd der er indført i reglerne. Før folk bestiller billige lecanødder i en forretning på nettet behøver de i og for sig overveje netshoppens handelsvilkår.
3Trustpilot tilbyder regulære ønskværdige genveje til at evaluere flere andre brugeres kritik og derved er det en hjælp, at du ser nærmere på internet selskabets ratings før du køber billige lecanødder online. Facebook tilbyder lignende stort set fortræffelige metoder til at få indsigt i internet virksomhedens pålidelighed.
4Indtil flere internet butikker sikrer gratis fragt på lecanødder, men tit kun såfremt der bestilles for en fastsat pris. I øvrigt skulle du beslutte sig for den mest prisbevidste fragtmetode, hvilket oftest er at få dem til at køre ordren til en pakkeshop. Metoden bliver sædvanligvis samtidig ualmindeligt hensigtsmæssig. Den mest billige metode til levering vil dog altid være selv at hente ordren.
5Antal dages levering er selvfølgelig virkelig afgørende om du behøver pakken straks, så herved er det komplet afgørende at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet ved lecanødder. En del online butikker garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter, men vær obs på at det stiller krav om at ordren laves før et konkret tidspunkt.
6Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af en vedtægt, der passer på en imod uægte internet shops. Som en alternativ mulighed bør du udnytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du har til hensigt at klare betalingen over en længere periode.
7Inden nogen shopper billige lecanødder i en forhandler på nettet burde man egentlig tage stilling til deres vilkår, det er dog for det meste et omfattende arbejde. Herudover anbefales det at køberen er vidende om de mest vitale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige lecanødder online, til eksempel hvilken byttepolitik e-firmaet benytter.
8Størstedelen af internet outlets frembyder nu flere billige fragtmuligheder til lecanødder. En favorit iblandt mange er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente varerne når du har mulighed for det. Denne er nemlig rigtig hensigtsmæssig, samt mange gange derudover den billigste leveringsform.
9Den mest letkøbte leveringsmåde vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, men den mulighed forudsætter at du lever i nærheden af netshoppens arbejdslager. Den slags levering er naturligvis særligt bestemmende i tilfælde af at vi står og skal bruge lecanødder om kort tid. Alternativt så tilbyder visse shops på nettet gratis levering, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der shoppes for et fastslået beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk