Byggevarepriser.dk

Lecakugler pristjek

Er du på udkig efter lecakugler? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.659 kr. Det er 64 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 liter lecakugler inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.659 kr.Køb
1.659 kr.Køb
3.596 kr.Køb
3.775 kr.Køb
3.799 kr.Køb
4.536 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil slippe for fragten, så kunne du med fordel hente byggematerialerne selv. Dette er især en mulighed ved de udbredte byggecentre.
Det er helt klart ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør du kende byggemarkedets handelsbetingelser.
For de fleste er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, hvor du kan få sparring omkring lecakugler.
Flere byggekæder udbyder et bredt sortiment af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, udover blot lecakugler.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige lecakugler hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på gode tilbud, og øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du bør tænke over hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og bekendte forretninger, som kan give en tryghedsfølelse når man handler online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og som følge af det har kunderne valget om at købe online og fragte varerne personligt. Derved kan man spare fragtgebyret, og endda hente varerne hurtigere.
De kendte byggemarkeder sælger varer fra mange nichebutikker, så du kan handle fra et stort udvalg af lecakugler online.

Nichewebshop

Alverdens online nichebutikker er producenter af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online bør du få et ekstra godt tilbud.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familievirksomheder, som tit drives i Danmark, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse støtter du ved at handle lecakugler online på deres hjemmeside.
Diverse små butikker er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Altså vil du modtage endnu mere indsigtsfuld hjælp fra nogle med specialistviden i netop lecakugler.
Danmarks største byggekæder
lecakugler harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

lecakugler jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

lecakugler silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

lecakugler bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man kan forsøge at få økonomisk støtte til ombygninger. Det kan man få når byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at ombygningen har en positiv betydning for planeten.
2Det bør overvejes at få assistance til byggearbejdet, navnlig ved omfattende byggeprojekter. Store projekter behøver flere personer. I øvrigt bliver det hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
3Potentielt kan det blive væsentligt at du har de fornødne byggematerialer handlet ind i god tid før du går til værks med byggeriet. Du kan lave en punktforms indkøbsliste med alt hvad der bliver brug for, og dernæst eftergå hver eneste ting, således at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
4Man bør aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig vigtigt at have det klar akkurat som du indleder byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at tillægge de her udgiftsposter i økonomien.
5Der præsenterer sig stort set altid uventede problemstillinger i forbindelse med avancerede opgaver, og herved vurderes det værdifuldt at der er afsat god nok tid i køreplanen, med det formål at man kan være overbevist om at komme i mål.
6Du kunne tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere skal investere i professionel hjælp til dele af det. Ifald du vil benytte professionel assistance vil det oftest være en god idé at indhente tilbud fra forskellige virksomheder.
7Forud for at du optager byggeriet kan det være ganske værdifuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Godt forarbejde vil altid være kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du skal udarbejde en klar arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Forsøg at være skarp når du nedskriver køreplanen.
9Det kan vise sig at være af stor betydning at udarbejde et regnskab for dit byggeprojekt, så man har styr på udgifterne. Det vil være rationelt at beskrive hver eneste udgiftspost, og efterfølgende søge sig frem til udgiften ved hver enkelt.
10Der findes stribevis af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube giver dig adgang til ekstremt meget almennyttig oplysning, især såfremt du benytter engelske ord i din søgning.
11Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej beklædning som arbejdshjelm der skåner dig imod mulige uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, især når du ikke får professionel hjælp.
12Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en fundamental rolle. Derfor skal du løbende lægge mærke til vejrforudsigelserne i dagene før byggeriets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger når du netop er startet på dit ellers velplanlagte projekt.
De højest ratede byggekæder
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt overlegent. Evalueringen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Mange byggemarkeder frembyder heldigvis en hel del forskellige billige fragtløsninger til lecakugler. Den mest anvendte er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør at du kan hente produkterne lige når det passer dig. Leveringsformen er nemlig meget smertefri, samt desuden ligeledes den mindst kostelige form for fragt.

Du kunne også vælge at få det leveret til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Metoden viser sig beklageligvis en lille smule mere omkostningsfuld, men ydermere meget uproblematisk ift. lecakugler online. Den billigste metode til levering er unægtelig at du selv henter ordren, som jo beroer på at du bor tæt på online forretningens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på lecakugler er selvfølgelig super vigtig såfremt vi har behov for varen omgående, og af den grund er det forholdsvis relevant at vi besigtiger den estimerede leveringsdato ved lecakugler. En stor portion internet outlets – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – udlover billig 1 hverdags levering på utallige varer online, der dog er forudsat at du bestiller inden et besluttet klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få varerne ud af døren forinden personalet får fri.

Indtil flere internet firmaer byder på levering uden beregning på lecakugler online, men i de fleste tilfælde kun såfremt du aftager for et bestemt beløb. Alternativt skal du overveje den mest letkøbte leveringsform, der i mange tilfælde vil være at få dem til at levere ordren til et afhentningssted.

De største netbutikker foreslår afhentning hvor man bestiller billig lecakugler på nettet og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan og Bauhaus. Byggecentrene frembyder bl.a. afhentning af lecakugler i følgende byer:

Brabrand, Taastrup, Helsingør, Ishøj, Hedensted, Tårnby, Skive, Herlev, Rønne, Svendborg, Glostrup, Aalborg, Birkerød, København, Ølstykke, Hobro, Rudersdal, Højbjerg, Gentofte, Fredericia, Jyllinge, Holbæk, Varde, Farum, Dragør, Søborg, Odder, Nyborg, Brøndby, Kolding, Solrød Strand, Hedehusene, Virum, Frederikshavn, Thisted, Nørresundby, Hjørring, Haslev, Værløse, Vanløse, Åbyhøj, Charlottenlund, Vordingborg, Hvidovre, Vejle, Skanderborg, Aarhus, Albertslund, Hørsholm, Tilst, Silkeborg, Randers, Holstebro, Vallensbæk, Ringsted, Roskilde, Middelfart, Nærum, Brønshøj, Ikast, Korsør, Valby, Brønderslev, Frederiksværk, Slagelse, Frederikssund, Horsens, Greve, Herning, Aabenraa, Stenløse, Kokkedal, Lillerød, Nakskov, Køge, Hillerød, Esbjerg, Ballerup, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Odense, Risskov, Lyngby, Lystrup, Haderslev, Frederiksberg, Allerød, Sønderborg, Viborg, Næstved, Struer, Grenaa, Kalundborg, og Rødovre, .

Klik-og-hent af lecakugler er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

Ses der på søgedata bliver det klart, at internetbrugere tit kigger efter for eksempel lecakugler priser og køb lecakugler. Man ser desuden tit online shoppere søge efter blandt andet billig lecakugler, lecakugler tilbud samt lecakugler online, foruden de store byggemarkeder som 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Find den bedste pris på lecakugler

Det har vist sig at være rigtig enkelt for købere at søge information om priser på billige lecakugler online i blandt forskellige e-firmaer, og altså har langt de fleste internet webshops været tvunget til at formindske prisniveauet på lecakugler betragteligt, og derudover præstere levering uden omkostninger.

Det kan dog immervæk blive fordelagtigt at prøve nogle forskellige internet forhandlere efter udsalg og tilbud på lecakugler online inden du placerer ordren, så du er på den sikre side med at indhente den bedste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma og Davidsen.

Man skal trods alt ikke glemme, at i tilfælde af at en internet forhandler reklamerer billige lecakugler online til salg for en pris der virker usædvanlig fremragende, så bør det for det meste være et bevis på en uærlig internet virksomhed. Køb med kort er på den anden side omsluttet af en bestemmelse, der skærmer dig som kunde overfor uærlige e-shops.

Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du vælge en løsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at finansiere beløbet til lecakugler over et længere tidsrum. Dette fås normalt hos niche webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som fx XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når vi ser på data er det klart, at mennesker som regel søger efter for eksempel billig lecakugler og lecakugler online. Derudover oplever vi typisk mennesker søge efter bl.a. lecakugler priser, køb lecakugler og lecakugler tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 liter kg lecakugler er 1659 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg nuværende kunders meninger

Trustpilot tilbyder immervæk ønskværdige muligheder for at undersøge forskellige andre brugeres ratings og derved er det en hjælp, at du eftergår webshoppens kritik inden du handler billige lecakugler online.

Facebook tilbyder ydermere regulære fremragende løsninger til at få et kig ind i e-forretningens kundetilfredshed. Desuden ses mange butikker på nettet hvor folk kan ytre en kritik af deres køb, hvilket tilmed må drages fordel af til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen handler billige lecakugler online hos en webbutik bør de i og for sig betragte webbutikkens forretningsvilkår, dog er det i reglen ikke særlig interessant, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Alternativet kunne derfor være at kigge om e-butikken er e-mærket, grundet at det almindeligvis er en erklæring om at webshoppen opretholder gældende dansk lovgivning, og at netbutikken undertiden besøges af eksperter som har ekspertise inden for de gældende love.

Det giver dig lejlighed til assistance, hvis du forvoldes problemstillinger som følge af dit køb af lecakugler. Foruden dette er det smart at køberen er vaks omkring de primære vedtægter der kan have indflydelse på bestillingen af lecakugler online, som for eksempel den byttepolitik internet virksomheden tilbyder.

I den sammenhæng er det desuden vigtigt, at man stadigvæk bibeholder sin kvittering på e-mail, så man senere vil kunne bekræfte sin bestilling af lecakugler, hvad end man har købt ved Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Anna Rasmussen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Kim Andersen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Peter J gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Anne R gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 tips til indkøb via nettet
1Vi tilråder generelt at kontrollere om e-butikken er tilsluttet e-mærket, siden det skulle være en garanti for at e-butikken forsvarer de gældende danske regler, udover at den lejlighedsvis revideres af specialister som kender reglementet på området. Inden nogen handler billige lecakugler hos en e-shop kunne de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens betingelser.
2Forud for at nogen shopper billige lecakugler på en internet webshop behøver man faktisk betragte deres forretningsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke videre interessant. Herudover er det anbefalelsesværdigt at kunden er vidende om de grundlæggende reglementer der kan have indvirkning på bestillingen af billige lecakugler online, for eksempel den byttepolitik internet forhandleren har.
3Det er efterhånden ualmindeligt bekvemt for internetbrugere at prissammenligne online på billige lecakugler på forskellige internet handler, og på grund af dette tilbyder flere outlets på nettet fragt uden beregning. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig profitabelt at sammenligne nogle få online shops efter billige priser inden du køber, så du er skudsikker på at modtage den mindst kostelige pris.
4Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omsluttet af en foranstaltning, som begunstiger dig imod fup internet varehuse. Alternativt kunne du benytte en løsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du foretrækker at klare betalingen over en periode.
5En hel del netshops præsterer fragt uden beregning på lecakugler, men i de fleste tilfælde kun ifald man shopper for en bestemt pris. Derudover kan du foretrække den mest prisbevidste type af levering, der ofte er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig oftest lige så vel usædvanlig smertefri. Den mest letkøbte type af levering er uden tvivl selv at hente pakken.
6Trustpilot genererer super gode løsninger til at evaluere mange tidligere brugeres kritik og på grund af dette kan det anbefales, at du ser nærmere på netbutikkens kritik inden du shopper billige lecakugler online. Facebook fører til for øvrigt altid anstændige muligheder for at få en idé om internet forretningens kundefokus.
7Den mest betalelige fragtmetode er utvivlsomt selv at hente varerne, som dog kræver at du er nær e-handlens lager. Den leveringsudgave er ultra essentiel såfremt man står og skal bruge lecakugler om kort tid. Alternativt så præsterer nogle enkelte forhandlere på nettet billig fragt, men ofte er det under forudsætning af at man køber for en præcis sum.
8Leveringsdygtigheden kan være meget central om man mangler varerne inden for kort tid, og i det øjemed er det fuldkommen på sin plads at man kontrollerer den anslåede leveringstid på lecakugler. En række e-butikker i Danmark yder billig dag-til-dag fragt på en lang række produkter, men vær påpasselig da det er betinget af at bestillingen anbringes forud for et konkret tidspunkt.
9En hel del internet virksomheder foreslår i vore dage diverse forskellige billige fragtmuligheder til lecakugler. Den mest populære er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine varer når du har tid. Leveringstypen er altså ualmindeligt gnidningsløs, og mange gange desuden den billigste fragttype.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk