Byggevarepriser.dk

Lecablokke pristjek

Er du på udkig efter lecablokke? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk lecablokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til hus til sokkel til kælder til mur til gulv til fundament til grill til væg til drivhus

Størrelser: 19x19x49 23x19x49 10x19x49 33x19x49 15x19x49

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri ens betydende med en hulens masse spørgsmål. På grund af det er det en fordel at handle hos et online byggecenter, hvor du kan modtage sparring omkring lecablokke.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige lecablokke fra byggekæde til byggekæde. En del har gode priser, og øvrige vil have faglig rådgivning. Du skal tænke på hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du vil have dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at hente varerne personligt. Dette er hovedsageligt muligt i de udbredte byggecentre.
Flere byggekæder præsterer et stort udvalg, og nogle har fokus på en specifik varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover bare lecablokke.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man kende forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder finder du nær dig, og som følge af det har de fleste chancen for at købe online og hente varerne på eget initiativ. Som følge af det har du valget om at spare fragten, og endda få varerne nu og her.
De store byggemarkeder er udbredte og velkendte virksomheder, som medvirker til øget troværdighed når man stopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder forhandler produkter fra talrige leverandører, hvorfor du kan bestille fra et stort sortiment af lecablokke online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, der oftest drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt i dit område. Disse bidrager du til når du bestiller lecablokke online på deres side.
Flertallet af niche webshops har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse varer. Derfor får du formentlig ekstra erfaren rådgivning fra nogle som er eksperter i lige præcis lecablokke.
Hovedparten af online nichebutikker er producenter af varerne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en lavere pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

lecablokke silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

lecablokke jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lecablokke bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

lecablokke harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af omkring 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der viser sig typisk uventede problemstillinger når det kommer til svære opgaver, og altså kan det være værdifuldt at der er afsat tilstrækkelig tid i køreplanen, som gør at man føler sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
2Man skal under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. Tit vil det vise sig fundamentalt at du har det disponibelt når du begynder på byggeriet. Derudover er det godt at inkludere de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
3Du finder et bredt udvalg af vejledninger og videoer via internettet som kan hjælpe dig. Specielt YouTube supporterer dig med en masse almennyttig information, navnligt ifald du skriver søgeordene på engelsk.
4Du bør overveje hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for bør fremskaffe hjælp fra en fagmand til noget af projektet. Såfremt du anskaffer professionel assistance er det normalt at søge forslag fra diverse håndværkere.
5Godt forarbejde vil altid være kilden til et godt forløb med arbejdet. Du kunne overveje at forfatte en gennemarbejdet tidsplan, som viser hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og derudover en nummerorden. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af din tidsplan.
6Det er væsentligt at du har de fornødne bygningsmaterialer parat før du påbegynder byggeprocessen. Du kan sammenfatte en enkel huskeliste som samler det du skal bruge, og som det næste efterse listen, med øje for at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
7Det kan vise sig at være fornuftigt at lave en budgetoversigt for ombygningen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive forstandigt at nedfærdige hver enkelt udgift, og bagefter indsamle den billigste pris på dem en ad gangen.
8Det er muligt at forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det får man hvis byggeprojektet er CO2-besparende. Tilskudet forudsætter altså at ombygningen influerer positivt på naturen.
9Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj herunder sko og hjelm som sikrer dig med henblik på mulige skader. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
10Det kan overvejes at få assistance til dele af projektet, i særdeleshed når det er store byggeopgaver. Krævende ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Endvidere bør det blive mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
11Længe før du påbegynder byggeprojektet er det rimeligt meningsfuldt at sikre sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der være diverse regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Ved byggeprojekter udendørs har vejret en væsentlig rolle. Af den grund bør du jævnligt se prognosen for vejret lige før projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at piske ned når du lige arbejder hårdt på det svære byggeprojekt.
De mest populære byggemarkeder
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor hele 59 % giver toprating, og kun 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver toprating, og blot 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er absolut overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % giver dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.

Normale spørgsmål rundt om lecablokke

 • Hvad koster lecablokke?
 • Hvad limer man lecablokke med?
 • Hvordan skærer man lecablokke?
 • Hvordan sætter man lecablokke?
 • Hvordan deler man lecablokke?
 • Hvordan murer man lecablokke?
 • Hvordan limer man lecablokke sammen?
 • Hvor mange lecablokke pr. m2?
 • Hvordan pudser man lecablokke?
 • Hvad bruger man lecablokke til?
 • Hvor mange lecablokke er der på en palle?
 • Hvad sætter man lecablokke i?
 • Hvilken leveringsløsning er smartest?

  En stor portion byggeforretninger tilbyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige former for levering til lecablokke. Det mest almindelige er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør det muligt at hente varerne når du har tid. Leveringsformen er nemlig ultra simpel, og oftest ligeledes den prisbilligste form for fragt.

  Du burde derudover forsøge at bestille levering hjem til dig eller til adressen på dit arbejde. Løsningen viser sig i mange tilfælde en kende mere omkostningsfuld, men på den anden side yderst smertefri ift. lecablokke online. Den mest prisbevidste fragttype vil dog altid være at hente ordren selv, hvilket dog står og falder med at du har bopæl tæt på online shoppens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på lecablokke kan være vældig aktuel ifald vi har brug for din pakke øjeblikkeligt, og i det øjemed er det ganske centralt at du ser nærmere på den forventede leveringstid ved lecablokke. En del internet outlets – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter online, hvilket er påkrævet at bestillingen laves forinden et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få varerne fikset inden lagerpersonalet tager hjem.

  Nogle få internet varehuse tilbyder fragt uden beregning på lecablokke online, men i mange tilfælde er det så præmissen at der bestilles for en bestemt sum. I øvrigt kan du gribe den mest billige fragttype, der tit er at få kørt bestillingen til en pakkeshop.

  Temmelig mange byggemarkedskæder foreslår click-and-collect hvor du køber billig lecablokke online og afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix. Byggekæderne foreslår eksempelvis click-and-collect på lecablokke i følgende områder:

  Vejle, Risskov, Lyngby, Hedehusene, Varde, Nærum, Hjørring, Sønderborg, Hillerød, Ballerup, København, Rødovre, Skive, Hedensted, Tårnby, Aabenraa, Frederiksværk, Hobro, Ringsted, Køge, Korsør, Glostrup, Greve, Virum, Vordingborg, Fredericia, Frederiksberg, Odense, Frederikssund, Rudersdal, Herning, Viborg, Roskilde, Slagelse, Thisted, Rønne, Taastrup, Birkerød, Jyllinge, Grenaa, Holstebro, Silkeborg, Charlottenlund, Tilst, Skanderborg, Allerød, Randers, Ølstykke, Kokkedal, Haslev, Svendborg, Horsens, Værløse, Helsingør, Haderslev, Ikast, Esbjerg, Næstved, Aalborg, Højbjerg, Farum, Nørresundby, Valby, Lystrup, Albertslund, Stenløse, Nyborg, Søborg, Nakskov, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Gladsaxe, Aarhus, Hørsholm, Kolding, Herlev, Struer, Vanløse, Brabrand, Brønshøj, Brønderslev, Solrød Strand, Vallensbæk, Hvidovre, Dragør, Lillerød, Odder, Brøndby, Middelfart, Ishøj, Gentofte, Kalundborg, Holbæk, og Åbyhøj, .

  Klik-og-hent for lecablokke er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Nordsjælland), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

  Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at online shoppere typisk efterspørger eksempelvis lecablokke priser og lecablokke online. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere lede efter fx køb lecablokke, billig lecablokke og lecablokke tilbud, foruden de store byggecentre som Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark og Jem og Fix.

  Spar penge på lecablokke

  Det er jo særdeles overkommeligt for almindelige mennesker at prissammenligne på billige lecablokke online på forskellige e-forretninger, og for det har en hel del internet outlets fundet det nødvendigt at formindske prisen på lecablokke markant, og ovenikøbet sikre gratis fragt.

  Til gengæld kan det alligevel være nyttigt at besigtige nogle få e-forhandlere efter udsalg og tilbud på lecablokke online inden du shopper, så du er skudsikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

  Du bør dog være så påvagt, at i tilfælde af at en e-forhandler afsætter billige lecablokke online til en salgspris som virker kolossalt god, kunne det tit være et fingerpeg om en fup e-shop. Kortkøb er heldigvis omfavnet af et regulativ, hvilket redder os imod fup online virksomheder.

  Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du benytte en løsning som for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at finansiere regningen på lecablokke i flere bidder. Dette foreslåes typisk ved nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Silvan.

  Ses der på data står det tydeligt, at folk jævnligt søger efter fx lecablokke tilbud og lecablokke priser. Vi ser derudover som regel netshoppere søge efter blandt andet lecablokke online, køb lecablokke samt billig lecablokke.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecablokke er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til kælder til sokkel til grill til drivhus til fundament til gulv til væg til hus til mur

  Størrelser: 19x19x49 15x19x49 33x19x49 23x19x49 10x19x49

  Se nærmere på nuværende kunders meninger

  Trustpilot tilbyder dig immervæk pæne chancer for at gennemstøve ret mange nuværende brugeres ratings og derved er det en hjælp, at du bliver klogere på webbutikkens bedømmelser før du bestiller billige lecablokke online.

  Facebook genererer endvidere en del gode løsninger til at få en idé om e-forretningens popularitet. I øvrigt ser vi en række butikker på nettet som giver kunderne mulighed for at publicere en vurdering af købsoplevelsen, som tillige kan bruges til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk køber billige lecablokke online på en internet handler bør man for at være sikker sætte sig ind i shoppens vilkår, det er dog gerne ikke særlig interessant, i særdeleshed ved de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

  En anden løsning kunne måske være at kontrollere om online butikken er støttet af e-mærket, grundet at det generelt er et bevis på at internet shoppen respekterer de danske love, foruden at internet selskabet lejlighedsvis føres tilsyn med af specialister som er inde i de gældende regulativer.

  Desuden får du anledning til opbakning, når du møder problemstillinger ved din handel med lecablokke. For øvrigt kan det være til hjælp at køber er opmærksom på de væsentligste reglementer der gælder for købet af lecablokke online, fx hvilken byttepolitik internet butikken bruger.

  I den relation er det tillige relevant, at man stadig bevarer ens kvitteringsmail, så man senere kan bevidne sit køb af lecablokke, hvad end man køber fra Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg eller Jem og Fix.

  Camilla Petersen gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Morten U gav 4 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Hanne B gav 5 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Inge A gav 4 stjerner

  Alt som det skulle være.

  9 tips til online shopping
  1Den prisbilligste løsning til levering er dog at hente pakken selv, som jo forudsætter at du opholder dig med kort afstand til webbutikkens tilholdssted. Den slags levering er naturligvis usædvanlig central om vi står og skal bruge lecablokke om kort tid. Alternativt så frembyder en hel del webshops gratis levering, men for det meste påkræves det at der bestilles for en præcis sum.
  2Fragtperioden kan vise sig at være temmelig central ifald du behøver pakken straks, så af den grund er det særdeles fornuftigt at vi kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt ved lecablokke. Størstedelen af online varehuse stiller udsigt til billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varenumre, som dog påkræver at du bestiller forinden et fast klokkeslæt.
  3Forud for at nogen handler billige lecablokke hos en butik på nettet burde de egentlig læse butikkens regler, det er dog i reglen ikke super spændende. For øvrigt slår vi et slag for at man er omhyggelig omkring de mest vedkommende vedtægter der spiller ind i forbindelse med shopping af billige lecablokke online, fx den ombytningsret e-forhandleren lover.
  4Nogle få e-butikker sikrer fragt uden gebyr på lecablokke, men for det meste kræver det at der handles for en fastsat sum. Ellers burde man gribe den billigste fragtløsning, hvilket oftest vil blive at få bragt varerne til en pakkeshop. Den bliver i mange tilfælde også ret så smertefri. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog altid være at hente produkterne selv.
  5Generelt tilråder vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under et regulativ, der passer på dig overfor uægte online outlets. Alternativt kan du bruge en afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at honorere omkostningerne over et længere tidsrum.
  6Trustpilot yder sådan set relevante muligheder for at tolke en hel del eksisterende køberes erfaringer og derved rekommanderer vi, at du udforsker online forhandlerens ratings forinden du handler billige lecablokke online. Facebook frembringer tillige adskillige fantastiske muligheder for at få indsigt i online webshoppens troværdighed.
  7Vi går generelt ind for at bemærke om e-forretningen er verificeret af e-mærket, eftersom det kan være et sympol på at e-handlen efterkommer de danske regler, foruden at e-butikken lejlighedsvis vurderes af sagkyndige der kender vilkårene på området. Inden folk bestiller billige lecablokke på en netbutik bør man de facto overveje webbutikkens handelsvilkår.
  8Det er jo efterhånden i høj grad fremkommeligt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige lecablokke på tværs af internet shops, og for det yder mange online firmaer fragt uden gebyr. Derfor kan det til hver en tid blive profitabelt at analysere visse internet selskaber efter tilbud og udsalg før du shopper, så du er skråsikker på at indhente den mest betalelige pris.
  9Adskillige online firmaer giver nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmidler til lecablokke. Den mest anvendte er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig temmelig gnidningsløs, og ofte ligeledes den mindst kostelige leveringsform.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk