Byggevarepriser.dk

Lasermodtager

geoFENNEL Modtager FR 45 m/beslag
975 kr.
Se produkt
Leica Rod Eye 160 Digital modtager
2.744 kr.
Se produkt
geoFENNEL Modtager FRG 45 t/grøn laser
1.935 kr.
Se produkt
geoFENNEL Modtager FR 30 DIST m/beslag
2.494 kr.
Se produkt
SPECTRA Modtager HR320 m/beslag
1.873 kr.
Se produkt
SPECTRA Modtager HL700 m/beslag
2.998 kr.
Se produkt
SPECTRA Modtager HL760
3.623 kr.
Se produkt
geoFENNEL Modtager FR 55-M t/streglaser
935 kr.
Se produkt
geoFENNEL Modtager FR 75-MM t/linjelaser
2.298 kr.
Se produkt
SPECTRA Modtager HR150 m/beslag rød/grøn
1.498 kr.
Se produkt
Hultafors lasermodtager REC
1.249 kr.
Se produkt
SPECTRA Modtager HR220 m/beslag
1.498 kr.
Se produkt
GeoFennel lasermodtager til Easytrack
1.350 kr.
Se produkt
geoFENNEL lasermodtager med mm visning FR77
2.369 kr.
Se produkt
SPECTRA Modtager HL450 m/beslag
2.498 kr.
Se produkt
SPECTRA Modtager HL750 m/beslag
3.498 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige lasermodtager alt efter hvor du handler online. Enkelte tilbyder de bedste tilbud, hvorimod andre tilbyder et højt serviceniveau. Du bør vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggecentre udbyder et stort sortiment, imens øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke over om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, udover bare lasermodtager.
Hvis du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er især muligt i de kendte byggekæder.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at undersøge, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af lasermodtager.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Du bør derfor læse forretningens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og landskendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette kan du se fordele i.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og derved har du valget om at handle online og hente varerne på eget initiativ. Derigennem er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, og endda skaffe produkterne nu og her.
De velkendte byggecentre køber varer fra forskellige nicheshops, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af lasermodtager online.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet er eksperter i deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Således forventes det at du får super nyttig hjælp fra folk som er specialister i netop lasermodtager.
Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få bedre priser.
En masse nichespecifikke netbutikker er små familievirksomheder, som oftest er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du handler lasermodtager online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

lasermodtager jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af omkring 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

lasermodtager bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

lasermodtager silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

lasermodtager harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Måske kan det blive af stor betydning at have de nødvendige byggematerialer til disposition forinden du går i gang med byggeprocessen. Du kan forfatte en enkel indkøbsliste indeholdende alle de ting der bliver brug for, og dernæst gennemgå hver eneste ting, med det formål at du er sikker på at der ikke mangler noget.
2I mange tilfælde vil det være afgørende at udfærdige et regnskab for dit byggeri, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være fornuftigt at gennemgå hver eneste udgift, og så tjekke ens omkostning ved hver enkelt.
3Man kan søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få forudsat at ombygningen bidrager positivt til miljøet. Det kræver dermed at renoveringen påvirker planeten.
4Du bør på ingen måde forsømme sikkerheden, så husk sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedshjelm som hjælper dig mod hændelige risici. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke får assistance fra en fagmand.
5Husk at regne på om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal fremskaffe professionel hjælp til delelementer af arbejdet. Forudsat at du tager imod hjælp fra en ekspert kunne det være en god idé at tage imod tilbud fra forskellige virksomheder.
6Der præsenterer sig næsten altid uforudsigelige problematikker når det kommer til omfangsrige opgaver, og af den grund er det betydningsfuldt at man har afsat en god portion tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at komme i mål.
7Det bør overvejes at søge assistance til dele af projektet, ikke mindst hvis det er væsentlige byggerier. Omfangsrige ting behøver mere end en person. Derudover viser det sig hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
8Længe før du går i gang med byggeprojektet kan det være ganske fundamentalt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig en række retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Man skal ikke gå ned på grej. Tit vil det være smart at have det tilgængeligt idet du tager fat på byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at indregne de her omkostninger i byggeriets regnskab.
10Du kan finde endeløse vejledninger og videoer online som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube bringer dig meget almennyttig information, i særlig grad forudsat at man kigger i hele verden.
11Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den grund kan du hyppigt se vejrvarslen i tiden op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du står midt i dit avancerede projekt.
12Planlægning vil være vejen til et godt forløb med byggeprocessen. Du må lave en klar tidsplan, som dikterer hvilke gøremål der skal laves på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende numerisk orden. Husk at være skarp når du laver planen.
De bedst anmeldte byggeshops
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er ret så beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

En stor portion internet webshops tilbyder til alt held diverse forskellige billige fragtmuligheder til lasermodtager. Et hit er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente bestillingen på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er jo vældig fleksibel, samt desuden endvidere den mindst kostelige fragtform.

Du burde på samme måde forsøge at bestille produkterne til levering hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Den viser sig somme tider en sjat dyrere, men derudover meget simpel for lasermodtager online. Den billigste leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, som jo betinges af at du opholder dig i nærheden af internet selskabets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på lasermodtager er selvfølgelig meget bestemmende ifald vi skal bruge varerne om kort tid, og herved er det forholdsvis centralt at du efterser leveringstiden ved lasermodtager. En del internet firmaer – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varer online, som alligevel tager udgangspunkt i at du bestiller forinden et fastslået tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få de nye varer ud af døren før lagerpersonalet tager hjem.

Enkelte online forretninger lover fragt uden beregning på lasermodtager online, men i mange tilfælde er det så præmissen at du indkøber for en bestemt pris. Desuden bør du tage den billigste løsning til levering, hvilket ofte er at få kørt produkterne til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig lasermodtager hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggecentrene yder blandt andet klik-og-hent på lasermodtager i følgende byer:

Ishøj, Varde, Vanløse, Rødovre, Horsens, Odense, Thisted, Brønshøj, Næstved, Hjørring, Charlottenlund, Brøndby, Middelfart, Hørsholm, Birkerød, Holstebro, Lystrup, Vordingborg, Roskilde, Ballerup, Holbæk, Odder, Greve, Gentofte, Farum, Køge, Tilst, Nykøbing Falster, Nyborg, Søborg, Vallensbæk, Svendborg, Vejle, Brabrand, Lillerød, Ikast, Tårnby, Lyngby, Frederikssund, Sønderborg, Frederiksværk, Glostrup, Stenløse, Haslev, Haderslev, Aarhus, Esbjerg, Silkeborg, Ølstykke, Fredericia, Nakskov, Gladsaxe, Herlev, Hillerød, Aalborg, Helsingør, Herning, Aabenraa, Rønne, Kokkedal, Hedehusene, Grenaa, Risskov, Allerød, Værløse, Taastrup, Randers, Hobro, Jyllinge, Struer, Skive, Rudersdal, Nærum, Valby, Hedensted, Kalundborg, Højbjerg, Korsør, Solrød Strand, Slagelse, Frederiksberg, Åbyhøj, København, Dragør, Virum, Frederikshavn, Viborg, Nørresundby, Kolding, Albertslund, Hvidovre, Skanderborg, Ringsted, og Brønderslev, .

Click-and-collect for lasermodtager er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland).

Ses der på tallene er det markant, at netshoppere som regel søger efter for eksempel billig lasermodtager og køb lasermodtager. Foruden dette ser man ofte mennesker lede efter eksempelvis lasermodtager priser, lasermodtager online og lasermodtager tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Rabat på lasermodtager

Det har vist sig at være vældig let for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige lasermodtager online på forskellige internet firmaer i Danmark, og altså har de fleste online webshops set sig tvunget til at nedbringe salgspriserne på lasermodtager kolossalt, og endda garantere levering uden gebyr.

Trods dette kan det til hver en tid blive smart at kigge forbi visse internet virksomheder i Danmark efter billige priser på lasermodtager online før du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at modtage den mest billige pris. Kig ikke kun på de gængse byggekæder som Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Du må trods alt være klar over, at såfremt en netbutik frembyder billige lasermodtager online på tilbud til en tilbudspris som virker ufattelig fordelagtig, så kunne det i nogle tilfælde være en indikator for en falsk butik. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre dækket ind under en forordning, der forsvarer dig overfor uærlige internet outlets.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afdragsordning som fx ViaBill, ifald du ønsker at afbetale betalingen af lasermodtager ude i fremtiden. Det fås som regel hos niche netbutikker, men dog sjældent de gængse byggecentre som fx Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Ses der på tendenserne er det klart, at online shoppere som regel søger efter bl.a. lasermodtager online og billig lasermodtager. Man ser desuden jævnligt folk søge for eksempel køb lasermodtager, lasermodtager priser samt lasermodtager tilbud.

Se nærmere på andre menneskers anbefalinger

Trustpilot tilbyder dig ret relevante genveje til at tyde en stor gruppe øvrige kunders opfattelser og herved rekommanderer vi, at du betragter online firmaets omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige lasermodtager online.

Facebook giver dig lignende en række fine løsninger til at få en idé om online webshoppens kundefokus. Desuden ses en række internet webshops som giver kunderne mulighed for at notere en evaluering af købsoplevelsen, hvilket tilmed bør bruges til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige lasermodtager online hos en internet shop bør de sådan set gennemgå webbutikkens forretningsvilkår, men det er almindeligvis ikke super interessant, specielt med de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark og Silvan.

En nemmere løsning kunne derfor være at finde ud af om e-forretningen er tilsluttet e-mærket, siden det er et tegn på at online firmaet accepterer dansk lovgivning, og at hjemmesiden tit overværes af fagmænd som har nøje kendskab til vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du chance for assistance, såfremt du oplever udfordringer i forbindelse med din shopping med lasermodtager. Tilmed er det en hjælp at kunden er hensynstagende til de mest essentielle forhold der har betydning for købet af lasermodtager online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed shoppen anvender.

I relation til det er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk bibeholder sin faktura, så man fremadrettet kan påvise sit køb af lasermodtager, uanset om man har købt hos Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Inger Knudsen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Henrik gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Charlotte gav 5 stjerner

Quick expedit

Erik Nielsen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

9 tips til din online shopping
1Generelt går vi ind for at efterse hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærket, siden det længe har været et sympol på at internet virksomheden forstår de danske regler, samt at butikken en gang i mellem besigtiges af eksperter som forstår vilkårene. Forinden nogen shopper billige lasermodtager i en forretning på nettet behøver man ideelt set have øje for shoppens handelsaftale.
2Trustpilot tilbyder dig nogenlunde fine genveje til at bese ret mange øvrige brugeres oplevelser og derved tilrådes det, at du betragter online forretningens kritik før du shopper billige lasermodtager online. Facebook forærer dig også fuldkommen stabile løsninger til at få et kig ind i internet selskabets troværdighed.
3Enkelte online virksomheder yder billig levering på lasermodtager, men i reglen gælder det kun hvis man indkøber for en konkret sum. Alternativt skulle du vælge den prisbilligste mulighed for levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få kørt din ordre til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver ofte endda ret så simpel. Den mindst kostelige metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
4Antal dages levering er yderst betydningsfuld hvis vi mangler din pakke fluks, og med det formål er det bestemt afgørende at man dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt for lasermodtager. En række internet forhandlere tilbyder billig dag-til-dag fragt på flere varer, men glem ikke at det stiller krav om at bestillingen laves forinden et angivent tidspunkt.
5Den billigste slags levering vil altid være at du selv henter produkterne, men den løsning beroer på at du fysisk befinder dig nær e-shoppens bopæl. Den leveringsløsning er temmelig aktuel i tilfælde af at man mangler lasermodtager med det samme. Alternativt så tilbyder en hel del online firmaer portofri fragt, men i reglen påkræves det at man shopper for et fastslået beløb.
6Det er jo yderst enkelt for købere at sammenligne priser online på billige lasermodtager fra flere forhandlere på nettet, og på grund af dette lover adskillige e-forretninger portofri levering. Dog kan det til hver en tid vise sig gavnligt at se nærmere på nogle internet handler efter tilbud og udsalg forud for at du køber, således at du er sikker på at modtage den mindst kostelige pris.
7En lang række internet virksomheder giver nu om dage mange forskellige billige fragtmuligheder til lasermodtager. En der er meget anvendt er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig yderst ligetil, samt mange gange tillige den billigste fragtform.
8Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er inkluderet i en foranstaltning, som passer på dig imod fup online forretninger. Som alternativ kunne du benytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, når du ser en fordel i at dække pengene over tid.
9Forinden folk shopper billige lasermodtager hos en internet butik behøver man i og for sig bese netshoppens forretningsvilkår, det er dog tit ikke særlig morsomt. Dertil anbefaler vi at du er vidende om de mest aktuelle vilkår der er gældende for købet af billige lasermodtager online, f.eks. den ombytningsret e-forhandleren har.