Byggevarepriser.dk

Laserafstandsmåler

Milwaukee Laserafstandsmåler LDM 100
999 kr.
Se produkt
Milwaukee Laserafstandsmåler LDM 45
855 kr.
Se produkt
Laser afstandsmåler Diesella 0,05-60 M
994 kr.
Se produkt
BD10 laser afstandsmåler
774 kr.
Se produkt
Laserafstandsmåler - TC-LD 50
549 kr.
Se produkt
Laserafstandsmåler - TC-LD 25
349 kr.
Se produkt
Leica laserafstandsmåler Disto X4
2.869 kr.
Se produkt
Leica laserafstandsmåler Disto X3
1.994 kr.
Se produkt
Bosch Laserafstandsmålersæt Zamo Iii Premium
700 kr.
Se produkt
Bosch Laserafstandsmåler Plr 30
700 kr.
Se produkt
Bosch Laserafstandsmåler Plr 50
1.000 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at købe fra et online byggecenter, som kan give rådgivning til valg af laserafstandsmåler.
Ifald du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne selv. Dette er særligt et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Det er selvfølgelig meget afgørende at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Flere byggekæder udbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varetype. Du bør vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover blot laserafstandsmåler.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige laserafstandsmåler hos de forskellige online byggemarkeder. En del giver gode priser, imens øvrige vil have faglig sparring. Du bør tænke på hvad der betyder mest for dig.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor tjekke byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og almenkendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige overalt i landet, og herigennem har folk valget om at handle online og transportere varerne på egen hånd. Derigennem har man mulighed for at undvære fragtomkostningen, og ovenikøbet hente varerne nu og her.
De kendte byggekæder køber varer fra flere specialbutikker, og dermed kan du bestille fra et bredt udvalg af laserafstandsmåler online.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede netbutikker er små virksomheder, der tit er dansk ejede, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse støtter du ved at handle laserafstandsmåler online hos dem.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er eksperter i deres varer, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Pga. dette formår de at yde super kompetent hjælp fra ansatte med specialistviden i netop laserafstandsmåler.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du få gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark
laserafstandsmåler jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af ca. 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

laserafstandsmåler silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

laserafstandsmåler bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

laserafstandsmåler harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Ved byggeprojekter udendørs har vejret meget at sige. Af den årsag må du hyppigt lægge mærke til udsigten ift. vejret i tiden op til byggeprocessen, så det ikke med et brag går i gang med at vælte ned absolut lige når du er gået i gang med det krævende byggeprojekt.
2Der kommer stort set altid uventede bump på vejen ved omfangsrige byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig vigtigt at man afsætter betragtelig plads i agendaen, som bidrager til at man er tryg ved at man når det til siden.
3Husk at tage til overvejelse om projektet kan klares alene, eller du skal investere i assistance fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du henter hjælp fra en fagmand er det normalt at hente prisoverslag fra flere firmaer.
4Det bliver essentielt at du har de fornødne materialer til rådighed i god tid før du tager fat på håndværket. Du kunne udarbejde en hurtig note hvor der bør fremgå alle de ting du skal bruge, og derefter tjekke oversigten, så du føler dig tryg ved at du har det hele.
5Det er muligt at forsøge at få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det fås i tilfælde hvor projektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at projektet har en positiv betydning for klimaet.
6Man bør aldrig nogensinde undvære værktøj. Tit kan det være strategisk at have det ved hånden akkurat som du begynder på byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at påregne udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
7Du skal ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj såsom sikkerhedshjelm som sikring overfor eventuelle risici. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i arbejdet, navnlig hvis du ikke har assistance fra en fagperson.
8Planlægning bliver kilden til at komme i mål med arbejdet. Du bør overveje at have en velovervejet handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, samt derudover en kronologisk orden. Husk at være konkret når du udarbejder din tidsplan.
9Inden du starter dit byggeprojekt er det yderst afgørende at være sikker på, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være begrænsende regler for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
10Det kan være nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til projektet, navnlig såfremt det er omfangsrige projekter. Enkelte byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Desuden vil det vise sig mere produktivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
11Du kan finde ekstremt mange guides og videoer online hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube er formidler af rigelig nyttig info, specielt hvis man kigger på engelsk.
12Det er vigtigt at have en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har kontrol over udgifterne. Det er økonomisk at nedfærdige samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne gennemgå mulige tilbud på dem én efter én.
De højest bedømte byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er ultra imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er enormt flot. Scoren grundlægges af 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken fragtmetode er bedst?

De fleste online butikker tilbyder nu diverse billige metoder til levering til laserafstandsmåler. En af de mest moderne er nu om dage pakkeshoppen, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine varer præcis når det passer dig. Fragttypen er nemlig ualmindeligt hensigtsmæssig, samt ofte ydermere den mest betalelige leveringsversion.

Du bør alternativt overveje at vælge at få udbragt hjem til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen er jævnligt en smule mindre billig, men endvidere ultra fleksibel med laserafstandsmåler online. Den prisbilligste løsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men den løsning betinges af at du lever i nærheden af e-shoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på laserafstandsmåler kan i nogle tilfælde være ret så afgørende såfremt vi har brug for din pakke øjeblikkeligt, og med det formål er det tydeligvis essentielt at du kontrollerer den anslåede leveringstid ved laserafstandsmåler. Adskillige byggeforretninger – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller garanti om billig 1 dags fragt på en lang række varer online, men som imidlertid er betinget af at ordren aflægges forinden et aftalt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få dit nye produkt afsted inden personalet holder fyraften.

Visse e-shops i Danmark garanterer fragt uden omkostninger på laserafstandsmåler online, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at du shopper for en konkret pris. Desuden skulle man overveje den prisbilligste mulighed for fragt, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et afhentningssted.

Adskillige webshops udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig laserafstandsmåler online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4. Byggecentrene tildeler blandt andet click-and-collect på laserafstandsmåler i disse byer:

Odder, Nyborg, Brøndby, Vordingborg, Rudersdal, Solrød Strand, Kalundborg, Køge, Frederikssund, Farum, Stenløse, Risskov, Herlev, Svendborg, Silkeborg, Frederikshavn, Charlottenlund, Thisted, Haderslev, Holbæk, Lyngby, Vallensbæk, Birkerød, Gladsaxe, Hjørring, Frederiksberg, Slagelse, Næstved, Rødovre, Greve, Nærum, Brønderslev, Vejle, Allerød, Brabrand, Nørresundby, Viborg, Ballerup, Gentofte, Odense, Nykøbing Falster, Skive, Skanderborg, Ølstykke, Hillerød, Esbjerg, Hobro, Brønshøj, Horsens, Dragør, Middelfart, Aarhus, Hørsholm, Helsingør, Hvidovre, Grenaa, Lillerød, Ringsted, Struer, Rønne, Holstebro, Åbyhøj, Hedehusene, Fredericia, Glostrup, Kokkedal, Søborg, Værløse, København, Sønderborg, Randers, Aabenraa, Varde, Virum, Haslev, Valby, Tårnby, Aalborg, Frederiksværk, Jyllinge, Lystrup, Ikast, Kolding, Roskilde, Tilst, Taastrup, Højbjerg, Herning, Vanløse, Korsør, Nakskov, Hedensted, Ishøj, og Albertslund, .

Afhentning af laserafstandsmåler er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland).

Ses der på tendenserne er det klart, at online shoppere mange gange kigger efter bl.a. laserafstandsmåler online og laserafstandsmåler tilbud. Foruden dette oplever man typisk folk lede efter fx laserafstandsmåler priser, køb laserafstandsmåler og billig laserafstandsmåler, plus de udbredte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark og Bygma.

Gode tilbud på laserafstandsmåler

Det har vist sig at være ultra bekvemt for folk at analysere tilbud på billige laserafstandsmåler online hos flere internet firmaer i Danmark, og derved har adskillige outlets på nettet fundet det nødvendigt at formindske salgspriserne på laserafstandsmåler betragteligt, og i øvrigt frembyde levering uden betaling.

Derfor kan det til hver en tid være lønsomt at studere indtil flere forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på laserafstandsmåler online forud for at du færdiggør din shopping, så du er skråsikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de store byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Du må imidlertid huske på, at såfremt en e-shop reklamerer billige laserafstandsmåler online til en tilbudspris der kan virke himmelråbende overkommelig, bør det for det meste være et kendetegn på en fup e-butik. Køb med kort er ikke desto mindre omfavnet af en lovbestemmelse, som værner køber overfor svindlende butikker på nettet.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ kan du bruge en løsning som fx ViaBill, ifald du gerne vil godtgøre prisen på laserafstandsmåler over en længere periode. Det tilbydes som regel hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som fx 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

Ses der på data fremstår det klart, at mennesker mange gange leder efter bl.a. køb laserafstandsmåler og laserafstandsmåler priser. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere efterspørge bl.a. laserafstandsmåler online, laserafstandsmåler tilbud samt billig laserafstandsmåler.

Læs tidligere køberes evalueringer

Trustpilot præsterer sådan set gunstige muligheder for at efterse en længere række nuværende konsumenters vurderinger og derfor tilråder vi, at du beser internet selskabets omtaler inden du køber billige laserafstandsmåler online.

Facebook resulterer i derudover ganske gunstige metoder til at få et kig ind i online forhandlerens troværdighed. Tilmed er der en række internet outlets hvor det er muligt at meddele en omtale af købsoplevelsen, hvilket tilmed kan drages fordel af til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen handler billige laserafstandsmåler online i en e-shop kunne man de facto kigge på shoppens forretningsaftale, men det er almindeligvis ikke særlig interessant, særligt med de store byggekæder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kan være at granske om online shoppen er støttet af e-mærket, grundet at det længe har været en garanti for at internet webshoppen retter sig efter dansk lovgivning, foruden at internet forhandleren nu og da evalueres af specialister der kender til de gældende regler.

Det giver dig chance for support, såfremt du bliver udsat for dilemmaer som følge af dit indkøb af laserafstandsmåler. Dertil er det anbefalelsesværdigt at du er opmærksom på de primære betingelser der spiller ind i forbindelse med købet af laserafstandsmåler online, fx den byttepolitik hjemmesiden anvender.

Her er det samtidig afgørende, at man til enhver tid gemmer ens kvitteringsmail, så man til enhver tid vil kunne dokumentere sit køb af laserafstandsmåler, ligegyldig om man bestiller hos Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma eller XL-Byg.

Tina gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Anne gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Kirsten I gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Susanne R gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

9 tips til når du køber online
1Den billigste slags levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, men den mulighed kræver at du er i nærheden af webshoppens tilholdssted. Den leveringsmanér kan vise sig at være vældig vigtig ifald vi absolut skal bruge laserafstandsmåler øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer en hel del internet webshops levering uden beregning, men typisk gælder det kun hvis du shopper for et bestemt beløb.
2Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ualmindeligt udslagsgivende såfremt du behøver din pakke inden for kort tid, så med det formål er det nemlig på sin plads at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid ved laserafstandsmåler. En masse internet foretagender lover billig 1 dags levering på de fleste af deres produkter, men vær vagtsom da det nødvendiggør at ordren lægges inden et angivent tidspunkt.
3Vi tilråder at granske om online shoppen er e-mærket medlem, som bør være en indikator for at e-forhandleren efterkommer dansk lovgivning, samt at hjemmesiden nu og da vurderes af jurister der behersker de gældende vilkår. Før folk køber billige laserafstandsmåler hos en shop bør de uden tvivl læse butikkens forretningsaftale.
4En lang række online forhandlere tilbyder til alt held en hel del forskellige billige muligheder for fragt til laserafstandsmåler. En favorit iblandt mange er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter når du har tid. Fragttypen er nemlig vældig ukompliceret, og tit tilmed den billigste leveringsmodel.
5Inden nogen shopper billige laserafstandsmåler hos en online shop burde man helt sikkert gennemlæse butikkens forretningsvilkår, det er dog typisk et tidskrævende arbejde. Desuden er det fornuftigt at man er oppe på mærkerne omkring de fundamentale betingelser der kan influere på bestillingen af billige laserafstandsmåler online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet shoppen tilsikrer.
6Det er jo efterhånden usædvanlig simpelt for forbrugerne at prissammenligne online på billige laserafstandsmåler på tværs af internet firmaer i Danmark, og ergo tilbyder adskillige internet selskaber i Danmark fragt uden gebyr. Til gengæld kan det ikke desto mindre være smart at analysere en række internet butikker efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, så man er sikret at få fat i den mindst kostelige pris.
7Trustpilot yder egentlig stabile løsninger til at kortlægge adskillige eksisterende brugeres observationer og af den grund er det fornuftigt, at du beser e-butikkens ratings forinden du køber billige laserafstandsmåler online. Facebook fører til ligeledes forholdsvis uafhængige muligheder for at få et kig ind i internet butikkens kundetilfredshed.
8Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er inkluderet i et regulativ, der garanterer folk imod fup internet forretninger. Som en anden løsning kan du anvende en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du har til hensigt at godtgøre prisen over tid.
9En række internet shops lover levering uden beregning på laserafstandsmåler, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der aftages for en konkret pris. Ellers må du udse dig den mest letkøbte fragtløsning, hvilket mange gange er at få leveret din bestilling til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver uheldigvis derudover usædvanlig gnidningsløs. Den mest letkøbte slags levering er utvivlsomt at hente ordren selv.