Byggevarepriser.dk

Langhalssliber

Festool Langhalssliber LHS-E 225/CTM36-Set DK PLANEX
14.385 kr.
Se produkt
Festool Langhalssliber LHS 225-IP/CTM36-Set DK PLANEX
17.585 kr.
Se produkt
Festool Langhalssliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.195 kr.
Se produkt
Festool Langhalssliber LHS 225 EQ-Plus/IP PLANEX
9.348 kr.
Se produkt
Festool Langhalssliber PLANEX LHS-E 225 EQ
6.495 kr.
Se produkt
Festool Langhalssliber LHS 225-IP/CTM36-Set DK PLANEX
17.585 kr.
Se produkt
METABO LANGHALSSLIBER LSV 5-225
5.998 kr.
Se produkt
METABO LANGHALSSLIBER LSV5-225 COMFORT
7.298 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For nogle er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at vælge en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af langhalssliber.
Såfremt du skal bruge produkterne nu og her eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre produkterne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige langhalssliber fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på de bedste priser, hvorimod andre har fokus på kompetent rådgivning. Du bør bestemme hvad der for dig betyder mest.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man undersøge byggemarkedets regler.
Nogle byggekæder sælger et enormt sortiment af varer, og andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, udover blot langhalssliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og landskendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed til dig der shopper online. Det kan du se fordele i.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og i kraft af det har man mulighed for at bestille online og transportere varerne på eget initiativ. Derfor kan man blive fri for fragtomkostningen, og endda få varerne på kortere tid.
De velkendte byggecentre sælger produkter fra alverdens leverandører, og dermed kan du vælge fra et bredt sortiment af langhalssliber online.

Nichewebshop

Størsteparten af niche webshops er små familievirksomheder, som typisk er danske, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse understøtter du idet du bestiller langhalssliber online hos dem.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor kan du modtage mere gavnlig vejledning fra mennesker som er eksperter i lige præcis langhalssliber.
Diverse nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du en skarpere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag omtrent 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

langhalssliber bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

langhalssliber jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

langhalssliber harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af over 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

langhalssliber silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Inden du iværksætter dit byggeprojekt må det være temmelig betydningsfuldt at have styr på, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig gældende love omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
2Det bør overvejes at få assistance til dele af projektet, ikke mindst såfremt det er vigtige ombygninger. Flere byggerier skal gerne udføres af flere mennesker. I øvrigt bør det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
3Du har mulighed for at få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde af at ombygningen er CO2-besparende. Den økonomiske støtte betinges altså af at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
4Det er meningsfuldt at have de nødvendige materialer parat forinden du igangsætter dit arbejde. Du bør lave en hurtig indkøbsseddel med alt det der bliver brug for, og derefter efterse punkterne, således at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
5Du bør vurdere hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere bør sikre dig professionel hjælp til færdiggørelsen af byggeprocessen. Ifald du benytter eksperthjælp kunne det godt betale sig at hente tilbud fra en håndfuld virksomheder.
6Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en essentiel rolle. Af den årsag bør du tit tage et kig på vejrberetningerne lige før dit byggeprojekt, så du undgår at det mod forventning begynder at regne i samme sekund som du arbejder hårdt på dit svære projekt.
7Du skal på ingen måde gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke beklædning som sko og hjelm der hjælper dig mod hændelige ulykker. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt når du ikke får assistance fra en fagperson.
8I mange tilfælde vil det være afgørende at lave et udgiftsbudget for dit projekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan være forstandigt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan indsamle billige priser på dem én efter én.
9Der præsenterer sig ofte uforudsigelige udfordringer ved større opgaver, og på grund af det kan det være vigtigt at man afsætter nok plads i kalenderen, således at man er selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
10Planlægning er kilden til et godt forløb med byggeprocessen. Du anbefales at udarbejde en velovervejet handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke dage, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Vær konkret idet du sammensætter din arbejdsplan.
11Du finder en hel række guides og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube giver ret så meget gavnlig oplysning, særligt ifald du skriver søgeordene på engelsk.
12Man må aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være yderst relevant at du har grejet tilgængeligt akkurat som du påbegynder byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at tage højde for de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
De bedst anmeldte byggecentre
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er usædvanligt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er absolut godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig flot. Scoren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er enormt overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En række e-forhandlere foreslår i øjeblikket diverse forskellige billige fragttyper til langhalssliber. En af favoritterne er p.t. levering til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente pakken når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså virkelig problemfri, og ofte desuden den mest betalelige mulighed for levering.

Du kunne omvendt overveje at få ordren bragt hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Metoden er undertiden lidt dyrere, men lige så vel meget overkommelig ved køb af langhalssliber online. Den mindst kostelige leveringsform er dog at hente produkterne selv, hvilket stiller krav om at du opholder dig i kort afstand af internet webshoppens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på langhalssliber er yderst vital i tilfælde af at vi har behov for pakken om kort tid, så derfor er det sandelig meningsfuldt at man undersøger den estimerede leveringsdato for langhalssliber. En del online firmaer – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre online, som dog stiller krav om at ordren placeres tidligere end et aftalt tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt ud af døren forud for at pakkepersonalet tager hjem.

En række online forretninger sikrer fragt uden gebyr på langhalssliber online, men tit er det under forudsætning af at der købes for en bestemt pris. Derudover bør man udvælge den mest betalelige fragtløsning, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få kørt dine produkter til et afhentningssted.

Store byggecentre tildeler klik-og-hent hvor du køber billig langhalssliber på nettet men afhenter i butikken. Fx Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Davidsen. Byggecentrene foreslår for eksempel click-and-collect på langhalssliber i følgende byer:

Kokkedal, Farum, Stenløse, Herlev, Thisted, Gladsaxe, Herning, Odder, Risskov, Frederikssund, København, Lystrup, Nørresundby, Allerød, Rudersdal, Kolding, Frederiksberg, Fredericia, Greve, Ballerup, Åbyhøj, Odense, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Hedehusene, Hørsholm, Varde, Rødovre, Næstved, Birkerød, Slagelse, Hedensted, Hobro, Skive, Aabenraa, Lyngby, Ringsted, Ølstykke, Sønderborg, Haderslev, Esbjerg, Struer, Glostrup, Vordingborg, Jyllinge, Haslev, Vanløse, Ikast, Nyborg, Søborg, Kalundborg, Nærum, Skanderborg, Frederikshavn, Lillerød, Ishøj, Middelfart, Brøndby, Korsør, Vejle, Hvidovre, Nakskov, Hjørring, Holbæk, Helsingør, Højbjerg, Valby, Tårnby, Rønne, Virum, Solrød Strand, Holstebro, Charlottenlund, Roskilde, Gentofte, Albertslund, Silkeborg, Brønshøj, Aalborg, Horsens, Randers, Viborg, Tilst, Brønderslev, Taastrup, Køge, Aarhus, Værløse, Vallensbæk, Grenaa, Svendborg, Dragør, Hillerød, og Brabrand, .

Click-and-collect ift. langhalssliber er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Bornholm, Amager) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved indkig i søgedata bliver det markant, at netshoppere mange gange søger bl.a. langhalssliber online og langhalssliber priser. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere lede efter fx billig langhalssliber, langhalssliber tilbud samt køb langhalssliber, foruden de gængse byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Silvan.

Få rabat på langhalssliber

Det er i dag særdeles bekvemt for os alle at finde de laveste priser på billige langhalssliber online fra forskellige forhandlere på nettet, og til gengæld har langt de fleste online shops ikke kunne lade være med at tvinge priserne på langhalssliber drastisk, og i øvrigt byde på gratis levering.

Dog kan det immervæk være nyttigt at kigge forbi et par e-shops efter tilbud på langhalssliber online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Man må ikke desto mindre ikke glemme, at når en shop udlover billige langhalssliber online til en salgspris som er uhørt beskeden, så kan det undertiden være et symbol på en uægte internet shop. Shopping med kort er heldigvis inkluderet i en anordning, hvilket beskytter køberen overfor snydagtige internet butikker.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du overveje en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, ifald du ønsker at honorere omkostningerne til langhalssliber af flere omgange. Dette tilbydes typisk i niche netbutikker, men ikke de velkendte byggecentre som for eksempel Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

Ved indkig i tallene fremstår det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter bl.a. billig langhalssliber og langhalssliber tilbud. Vi ser desuden typisk folk søge efter eksempelvis langhalssliber online, langhalssliber priser og køb langhalssliber.

Tjek andre menneskers oplevelser

Trustpilot yder super relevante chancer for at eksaminere flere nuværende brugeres reflektioner og af den grund rekommanderer vi, at du eftergår online shoppens kritik før du handler billige langhalssliber online.

Facebook medfører lignende nogenlunde gavnlige metoder til at få indblik i online webshoppens pålidelighed. Herinde er der en række internet outlets som giver kunderne mulighed for at publicere en vurdering af ordreforløbet, som ydermere bør anvendes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige langhalssliber online på en internet virksomhed kan de altid gennemløbe netbutikkens vilkår, dog er det gerne ikke super spændende, specielt med de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Et alternativt forslag kunne være at undersøge hvorvidt internet virksomheden er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været et sympol på at e-handlen føjer gældende dansk lovgivning, tillige med at online shoppen lejlighedsvis besigtiges af fagmænd som forstår de gældende love.

Dette er desuden en god anledning til opbakning, hvis du bliver udsat for besvær i forbindelse med dit indkøb af langhalssliber. Endvidere er det anbefalelsesværdigt at køber er opmærksom på de mest betydningsfulde betingelser der kan have betydning for bestillingen af langhalssliber online, fx hvilken ombytningsret internet forretningen lover.

I den relation er det ydermere relevant, at man stadig sikrer ens e-mail kvittering, så man senere kan bevise sit køb af langhalssliber, uanset om man shopper fra XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4 eller Bauhaus.

Peter Sørensen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Hanne gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Christian V gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Pia Hansen gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

9 gode råd til internetshopping
1En del e-shops udlover på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til langhalssliber. En af dem der er mest populær er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig i høj grad praktisk, og ofte endvidere den mest prisbevidste leveringsmanér.
2Forinden folk handler billige langhalssliber på en e-forhandler kan man i reglen kigge på butikkens handelsvilkår, dog er det normalt ikke super spændende. For øvrigt anbefaler vi at kunden er på vagt for de mest basale betingelser der indvirker på shopping af billige langhalssliber online, fx hvilken returneringsret internet butikken benytter.
3Trustpilot indebærer absolut gode genveje til at evaluere en række nuværende konsumenters omtaler og af den grund stiller vi forslag om, at du udforsker webbutikkens kritik forud for at du køber billige langhalssliber online. Facebook frembyder endvidere absolut pålidelige muligheder for at få indblik i online butikkens kundefokus.
4Fragttiden kan være rigtig bestemmende hvis vi står og skal bruge dine nye varer lige om lidt, og herved er det i sandhed centralt at du undersøger den forventede leveringstid for langhalssliber. En hel del outlets på nettet tilsiger billig 1 hverdags levering på en masse produkter, der dog er forudsat at bestillingen indsendes inden et givent tidspunkt.
5Den mest prisbevidste leveringstype vil altid vise sig at være selv at hente ordren, men det afhænger af at du er i nærheden af e-firmaets tilholdssted. Den fragttype er naturligvis ualmindeligt udslagsgivende når vi har behov for langhalssliber straks. Alternativt så sikrer nogle enkelte online selskaber fragt uden betaling, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at man aftager for en bestemt pris.
6Indtil flere internet handler sikrer portofri fragt på langhalssliber, men oftest er det kun gældende hvis der handles for et fastslået beløb. Alternativt kan man udse dig den mest betalelige fragtform, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et udleveringssted. Metoden bliver mange gange lige så vel virkelig praktisk. Den mest letkøbte løsning vil dog altid være selv at hente produkterne.
7Det har vist sig at være usædvanlig problemfrit for os alle at finde de bedste priser online på billige langhalssliber på flere outlets på nettet, og derfor tilbyder flere online webshops fragt uden gebyr. Men det kan immervæk være rentabelt at udforske flere online selskaber efter udsalg og tilbud forinden du bestiller, sådan at du er sikker på at modtage den skarpeste pris.
8Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omsluttet af et reglement, hvilket redder dig som køber overfor uægte e-shops. Som en anden løsning burde du anvende et tilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du vil honorere omkostningerne ude i fremtiden.
9Vi tilråder generelt at tjekke hvorvidt internet firmaet er støttet af e-mærket, grundet at det generelt er en forsikring om at internet butikken tilslutter sig dansk lovgivning, tillige med at netshoppen lejlighedsvis kigges til af fagfolk der har indsigt i de gældende love. Inden nogen handler billige langhalssliber i en online shop behøver man i virkeligheden granske e-shoppens handelsbetingelser.