Byggevarepriser.dk

Langboremaskine

Holzmann Langboremaskine LBM250C
16.748 kr.
Se produkt
Holzmann Langboremaskine LBM250P
16.289 kr.
Se produkt
Holzmann Langboremaskine LBM220 230V
7.799 kr.
Se produkt
Holzmann Langboremaskine LBM290 230V
8.199 kr.
Se produkt
Holzmann Langboremaskine LBM290K 230V
13.124 kr.
Se produkt
LBM 250C Langborsmaskine Holzmann
16.748 kr.
Se produkt
LBM 290K Langborsmaskine Holzmann
12.998 kr.
Se produkt
LBM 290 Langborsmaskine Holzmann
7.998 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Flere byggekæder har et enormt produktsortiment, og andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, udover blot langboremaskine.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige langboremaskine hos de forskellige online byggecentre. En del satser på gode tilbud, og øvrige har faglig sparring. Du skal vide hvad du foretrækker.
Hvis du vil have produkterne hurtigt eller bare gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt hos de kendte byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du tjekke virksomhedens regningslinjer.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Derfor er det en fordel at vælge et online byggemarked, hvor du kan få hjælp til valg af langboremaskine.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og bekendte butikker, som bidrager til øget troværdighed når du shopper online. Dette kan du se fordele ved.
De kendte byggecentre samler varer fra alle mulige producenter, og derigennem kan du vælge fra et bredt udvalg af langboremaskine online.
De gængse byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og takket være dette har folk chancen for at handle online og fragte varerne personligt. På grund af det kan du vælge at undgå fragtomkostningen, samt endda skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige webshops som sælger få produkter har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det får du formentlig en høj grad af nyttig assistance fra personale som er specialister i netop langboremaskine.
Mange nicheforhandlere er små familievirksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse kan du støtte når du handler langboremaskine online på deres webshop.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online bør du få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggecentre
langboremaskine harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af cirka 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

langboremaskine jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

langboremaskine silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

langboremaskine bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Man vil ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig fordelagtigt at du har grejet klar når du begynder på dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at tillægge omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
2Du har mulighed for at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde af at projektet hjælper miljøet. Bidraget beroer altså på at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
3Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har styr på udgifterne. Det må være fordelagtigt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, og efterfølgende nedfælde ens købspris for dem hver især.
4Der ligger alverdens artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube tilbyder dig ret så meget udbytterig info, i særlig grad når man leder på engelsk.
5Du må nødig negligere dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse inklusiv sikkerhedssko som skåner dig imod hændelige risici. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke får professionel assistance.
6Husk at overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere skal skaffe professionel hjælp til noget af byggeriet. Forudsat at du køber hjælp fra en ekspert kan det være optimalt at indhente prisoverslag fra flere selskaber.
7Ved udendørs projekter har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Derfor bør du tit holde øje med vejrprognosen i dagene før byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at regne når du netop vil påbegynde dit svære byggeprojekt.
8Længe før du påbegynder byggeprojektet kan det være vanvittigt fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være mange love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Det er en god idé at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt ved vigtige byggeprojekter. Omfattende opgaver skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere vil det blive hurtigere og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
10Det kan vise sig væsentligt at du har de fornødne byggematerialer til disposition forud for at du indleder dit byggeprojekt. Du kan sammensætte en simpel huskeliste som samler de materialer du har brug for, og bagefter granske hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
11Forberedelse vil altid være metoden til at komme i mål med projektet. Du anbefales at lave en struktureret køreplan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke dage, og derudover en prioriteringsliste. Husk at være skarp når du nedskriver din handlingsplan.
12Der præsenterer sig som regel overraskende problemer ved omfattende projekter, og ergo viser det sig værdifuldt at der afsættes tilstrækkelig plads i køreplanen, så man kan være overbevist om at komme i mål.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ret så imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En række byggeforretninger giver i øjeblikket mange forskellige billige leveringsmodeller til langboremaskine. En af de mest populære er nu om dage udleveringssteder, hvor det er muligt at hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Leveringstypen er jo ret uproblematisk, samt i mange tilfælde tillige den billigste mulighed for fragt.

Du kunne alternativt overveje at vælge at få sendt hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver godt nok en tand mindre billig, men endvidere meget praktisk ift. langboremaskine online. Den billigste form for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, men det betinges af at du befinder dig nærved netshoppens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på langboremaskine er selvfølgelig ekstremt væsentlig hvis vi har brug for dine nye produkter om et øjeblik, og herved er det relativt relevant at man dobbelttjekker leveringstiden for langboremaskine. Mange internet outlets – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – yder billig 1 dags levering på flere varer online, men vær obs på at det forudsætter at ordren indsendes forud for et fastslået klokkeslæt, således at de kan nå at få de nye varer pakket inden personalet drager hjemad.

Visse online forretninger tilbyder levering uden betaling på langboremaskine online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man handler for et bestemt beløb. Derudover kunne man foretrække den billigste leveringsmulighed, der mange gange vil blive at få leveret produkterne til et udleveringssted.

En lang række netbutikker foreslår click-and-collect hvor man handler billig langboremaskine derhjemme men selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus. Byggekæderne udlover eksempelvis click-and-collect på langboremaskine i disse områder:

Næstved, Odder, Hedensted, Korsør, Nykøbing Falster, Vordingborg, Ølstykke, Herlev, Aabenraa, Solrød Strand, Vejle, Brabrand, Horsens, Haslev, Allerød, Aalborg, Ishøj, Helsingør, Frederiksværk, Birkerød, Middelfart, Sønderborg, Skanderborg, Holstebro, Nakskov, Herning, Fredericia, Nærum, Randers, Thisted, Varde, Brønshøj, Nørresundby, Aarhus, Rønne, Hjørring, Hedehusene, Brøndby, Holbæk, København, Esbjerg, Hørsholm, Tårnby, Virum, Greve, Lystrup, Dragør, Lillerød, Gentofte, Ballerup, Hillerød, Kokkedal, Kolding, Silkeborg, Slagelse, Ringsted, Vanløse, Rudersdal, Frederiksberg, Køge, Hobro, Tilst, Vallensbæk, Roskilde, Stenløse, Højbjerg, Farum, Glostrup, Valby, Charlottenlund, Odense, Hvidovre, Svendborg, Skive, Jyllinge, Brønderslev, Ikast, Gladsaxe, Åbyhøj, Taastrup, Lyngby, Frederikshavn, Risskov, Frederikssund, Albertslund, Søborg, Grenaa, Viborg, Rødovre, Kalundborg, Struer, Værløse, Nyborg, og Haderslev, .

Klik-og-hent ift. langboremaskine er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at netshoppere jævnligt efterspørger for eksempel køb langboremaskine og billig langboremaskine. Foruden dette ser man mange gange online shoppere søge efter bl.a. langboremaskine tilbud, langboremaskine online samt langboremaskine priser, foruden de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Rabat på langboremaskine

Det er jo ret så let for forbrugerne at analysere tilbud på billige langboremaskine online fra diverse e-butikker, og altså har masser af outlets på nettet set sig nødsaget til at presse prisniveauet på langboremaskine helt i bund, og ovenikøbet præstere fragt uden omkostninger.

Det kan dog imidlertid vise sig lønnende at sammenligne flere e-firmaer efter udsalg og tilbud på langboremaskine online før du gennemfører din bestilling, sådan at man er skråsikker på at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Du skal imidlertid være klar over, at i tilfælde af at en internet butik forhandler billige langboremaskine online for en pris som kan virke ekstraordinært lav, kunne det i nogle tilfælde være et signal om en uægte shop. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omsluttet af en anordning, der dækker dig som køber imod uoprigtige internet selskaber.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du anvende en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at godtgøre regningen på langboremaskine over flere uger. Dette foreslåes normalt hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Ved indkig i tallene er det tydeligt, at netshoppere tit leder efter blandt andet køb langboremaskine og langboremaskine online. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere søge fx billig langboremaskine, langboremaskine tilbud og langboremaskine priser.

Kig på eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot præsterer sådan set fremragende genveje til at kortlægge en hel del nuværende kunders betragtninger og herved er det en hjælp, at du gennemsøger internet firmaets vurderinger inden du shopper billige langboremaskine online.

Facebook frembringer desuden nogenlunde strålende løsninger til at få et kig ind i webshoppens kundefokus. I øvrigt ses en række outlets på nettet som giver folk mulighed for at give en omtale af deres køb, som på samme måde kan tages i brug til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk bestiller billige langboremaskine online hos en shop burde man uden tvivl tage stilling til dens regler, dog er det for det meste ikke super interessant, især ved de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan og Davidsen.

Et nemt alternativ kan derfor være at granske om online firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det skulle være et bevis på at e-forhandleren opererer i overensstemmelse med de danske love, udover at internet shoppen nu og da føres tilsyn med af specialister der har den nødvendige knowhow om vilkårene.

Dette er desuden en god genvej til bistand, når du bliver udsat for dilemmaer som følge af din bestilling af langboremaskine. Desuden tilrådes det at kunden er sat ind i de mest aktuelle reglementer der influerer på købet af langboremaskine online, som for eksempel den returrettighed internet selskabet kører med.

I den sammenhæng er det i øvrigt afgørende, at man stadigvæk bibeholder sin kvittering på e-mail, så man altid vil kunne eftervise sin bestilling af langboremaskine, hvad end man køber fra Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4 eller XL-Byg.

Michael gav 5 stjerner

Hurtig levering

Jørgen gav 4 stjerner

God webshop

Marianne gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Lene gav 4 stjerner

god service

9 tips til online shopping
1Forinden nogen køber billige langboremaskine på en netbutik kan de reelt skimme netshoppens betingelser, men det er gerne et omfattende arbejde. For øvrigt rekommanderer vi at kunden er påpasselig med de grundlæggende retningslinjer der spiller ind i forbindelse med handlen med billige langboremaskine online, som for eksempel hvilken returpolitik online butikken bruger.
2Det er jo vældig fremkommeligt for forbrugerne at finde information om priser online på billige langboremaskine hos diverse online firmaer, og følgelig præsterer mange forretninger på nettet fragt uden beregning. Dog kan det ikke desto mindre vise sig tiden værd at eftergå enkelte shops på nettet efter tilbud og rabat forud for at du placerer ordren, så du er tryg ved at indhente den laveste pris.
3Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er en del af en orden, som hjælper dig som kunde overfor uægte online varehuse. Som et alternativ burde du drage fordel af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at dække prisen over en periode.
4Leveringstiden er naturligvis ualmindeligt vigtig i tilfælde af at du skal bruge din pakke inden for kort tid, så i det øjemed er det selvsagt aktuelt at vi ser den estimerede leveringsdato for langboremaskine. En lang række internet firmaer lover billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varenumre, som dog regnes ud fra at ordren aflægges inden et angivent tidspunkt.
5En hel del online butikker tilbyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige fragtmuligheder til langboremaskine. Et hit er i vore dage udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter produkterne når det passer dig. Den er nemlig i høj grad smertefri, og i mange tilfælde også den billigste løsning til levering.
6Trustpilot fører til immervæk uafhængige genveje til at tyde en stor gruppe eksisterende konsumenters betragtninger og af den grund er det fornuftigt, at du gransker internet virksomhedens vurderinger før du bestiller billige langboremaskine online. Facebook genererer for øvrigt en lang række solide genveje til at få kendskab til online forretningens troværdighed.
7En række netbutikker byder på fri fragt på langboremaskine, men tit kun hvis du shopper for en fastsat sum. Alternativt kunne du udse dig den mest billige fragtmetode, der tit er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Leveringstypen er for det meste endda særdeles ligetil. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
8Den billigste fragtmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som dog beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af internet firmaets adresse. Den fragtform er naturligvis ret afgørende forudsat man har brug for langboremaskine om få sekunder. Alternativt så lover nogle internet forhandlere billig fragt, men typisk gælder det kun hvis man shopper for en konkret sum.
9Generelt slår vi et slag for at bemærke om internet virksomheden er e-mærket medlem, grundet at det bør være en tilkendegivelse af at online forretningen understøtter de danske retningslinjer, foruden at butikken ofte revideres af jurister der mestrer de gældende vilkår. Inden folk handler billige langboremaskine på en online butik bør man uden tvivl kigge på e-butikkens betingelser.