Byggevarepriser.dk

Lagerstige

Pro Classic lagerstege-3,7
385.625 kr.
Se produkt
Jumbo Lagerstige Pro Classic 10 trin 2,9m.
27.475 kr.
Se produkt
Jumbo Lagerstige Pro Classic 6 trin 1,8m.
17.475 kr.
Se produkt
Jumbo Lagerstige Pro Classic 7 trin 2,1m.
19.975 kr.
Se produkt
Pro Classic lagerstege-2,3
25.875 kr.
Se produkt
Jumbo Lagerstige Pro Classic 13 trin 3,7m.
34.975 kr.
Se produkt
Pro Classic lagerstege-3,4
365.625 kr.
Se produkt
Pro Classic lagerstege-2,1
231.875 kr.
Se produkt
Pro Classic lagerstege-1,8
203.125 kr.
Se produkt
Jumbo Lagerstige Pro Classic 11 trin 3,1m.
29.975 kr.
Se produkt
Pro Classic lagerstege-3,1
33.375 kr.
Se produkt
Jumbo Lagerstige Proff
37.475 kr.
Se produkt
Materielhuset lagerstige Proff
1.675 kr.
Se produkt
Pro Classic lagerstege-1,5
17.375 kr.
Se produkt
Jumbo Lagerstige Pro Classic 5 trin 1,5m.
14.975 kr.
Se produkt
Pro Classic lagerstege-2,6
28.125 kr.
Se produkt
Jumbo Lagerstige Pro Classic 9 trin 2,6m.
24.975 kr.
Se produkt
Jumbo Lagerstige Pro Classic
14.975 kr.
Se produkt
Pro Classic lagerstege-2,9
3.075 kr.
Se produkt
Jumbo Lagerstige Pro Classic 12 trin 3,4m.
32.475 kr.
Se produkt
Jumbo Lagerstige Pro Classic 8 trin 2,3m.
22.475 kr.
Se produkt
JUMBO Lagerstige Proff 8 trin 2,18m.
2.623 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at hente varerne selv. Det er i høj grad et alternativ i de store byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Du bør derfor undersøge byggemarkedets regler.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt udvalg af produkter, imens nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du kan beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden blot lagerstige.
Det er absolut super afgørende at vide, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Du vil finde forskelle i priserne på billige lagerstige fra netbutik til netbutik. En del har de bedste tilbud, og andre har fokus på et højt serviceniveau. Du skal forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund bør du overveje at vælge en webshop, hvor du kan modtage information omkring lagerstige.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte butikker, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det vil nogle se fordele i.
De store byggemarkeder sælger produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og dermed kan du købe fra et bredt sortiment af lagerstige online.
De velkendte byggemarkeder findes mange steder i landet, og som følge af det har du valget om at købe online og transportere materialerne selv. Dermed kan man slippe for fragten, og sågar få fat i produkterne straks.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netshops står selv for produktion af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en billigere pris.
Alverdens webshops i små nicher er opstartsfirmaer, der typisk er danske, gerne tilmed lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du køber lagerstige online hos dem.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er eksperter i det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. På grund af det bør du modtage ekstremt informativ sparring fra ansatte med specialistviden i lige præcis lagerstige.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i selskabets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

lagerstige harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lagerstige silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

lagerstige bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag flere end 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag omkring 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

lagerstige jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Glem ikke at du kan søge offentligt tilskud til byggerier. Det ydes i tilfælde af at byggeriet er miljøvenligt. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
2Planlægning vil altid være kilden til succes med dit arbejde. Du må forfatte en strømlinet arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilke dage, inklusiv en prioriteringsliste. Forsøg at være skarp når du udarbejder tidsplanen.
3Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj som arbejdshjelm som hjælper dig imod hændelige ulykker. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
4Du bør gennemtænke hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør tilkøbe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Hvis du søger professionel assistance kan det godt betale sig at indhente en pris fra en håndfuld firmaer.
5Der kommer utvivlsomt overraskende bump på vejen når det handler om krævende projekter, og som følge heraf viser det sig væsentligt at man afsætter en del plads i kalenderen, så man kan være afslappet omkring at komme i mål.
6Det vil vise sig af stor betydning at have de fornødne bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du påbegynder arbejdet. Du kan med fordel sammensætte en overskuelig oversigt indeholdende det der skal bruges, og bagefter efterse hver enkelt ting, hvormed du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
7Det bør overvejes at spørge om assistance til dele af projektet, i særdeleshed hvis det er store byggeprocesser. Enkelte ting bør udføres af flere end en enkelt person. Samtidig må det være bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
8For byggeprojekter udenfor kan vejret få en vigtig rolle. På grund af dette kan du løbende kigge på meldingerne om vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at regne når du lige vil påbegynde det komplicerede byggeprojekt.
9Du finder stribevis af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig enorme mængder brugbar information, i særlig grad forudsat at du benytter engelske søgeord.
10Man skal aldrig mangle udstyr. Det kan vise sig at være fornuftigt at have værktøjet klar til brug idet du indleder arbejdet. Du må heller ikke glemme at tillægge de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
11Forinden du iværksætter byggeprocessen kan det vise sig usandsynligt centralt at være sikker på, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Ofte vil det være betydningsfuldt at lave et regnskab for istandsættelsen, så man har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være behjælpeligt at dokumentere alle udgiftsposter, hvorefter man kunne gennemgå prisen på hver eneste af dem.
De mest folkekære byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt betryggende. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er hamrende betryggende. Scoren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet toprating, og kun 9 % giver bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Størstedelen af internet varehuse giver nu om stunder mange forskellige billige fragtformer til lagerstige. Den mest almindelige er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter de købte produkter den dag der passer dig. Leveringstypen er nemlig virkelig let gængelig, samt oftest tillige den billigste leveringsmetode.

Du kunne tillige vælge at få leveret til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden bliver godt nok en tak mindre billig, men samtidig virkelig ligetil med lagerstige online. Den billigste leveringsmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, hvilket dog nødvendiggør at du er nær e-forhandlerens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på lagerstige er virkelig essentiel hvis du har brug for varerne øjeblikkeligt, så herved er det virkelig vigtigt at vi gransker den forventede leveringsdato på lagerstige. En stor portion online selskaber – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varer online, hvilket står og falder med at der bestilles forinden et fast tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få produkterne betjent forinden pakkepersonalet har fri.

Nogle internet varehuse frembyder fri fragt på lagerstige online, men oftest er det forudsat at man aftager for et fastslået beløb. Derudover kan man overveje den mest betalelige leveringsmodel, der typisk vil blive at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

Temmelig mange netshops yder afhentning hvor du handler billig lagerstige online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Stark. Byggecentrene giver eksempelvis klik-og-hent på lagerstige i følgende områder:

Frederiksberg, Dragør, Skive, Næstved, Holbæk, Brønshøj, Risskov, Rødovre, Nykøbing Falster, Herning, Solrød Strand, Ringsted, Ølstykke, Åbyhøj, Aabenraa, Struer, Rønne, Herlev, Esbjerg, Sønderborg, Søborg, Odder, Birkerød, Brønderslev, Charlottenlund, Haslev, Lystrup, Vanløse, Lyngby, Allerød, Lillerød, Aalborg, Hedensted, Hjørring, Ishøj, Korsør, Vejle, Holstebro, Hobro, Gentofte, Gladsaxe, Odense, Kokkedal, Ikast, Jyllinge, Rudersdal, Slagelse, Haderslev, Aarhus, Tårnby, Roskilde, Hørsholm, Virum, Brabrand, Værløse, Nørresundby, Nyborg, Svendborg, Viborg, Tilst, Køge, Ballerup, Glostrup, København, Frederikshavn, Frederiksværk, Helsingør, Hillerød, Valby, Skanderborg, Nærum, Højbjerg, Hvidovre, Middelfart, Vordingborg, Kolding, Vallensbæk, Varde, Hedehusene, Horsens, Nakskov, Brøndby, Albertslund, Thisted, Stenløse, Farum, Silkeborg, Fredericia, Frederikssund, Taastrup, Randers, Grenaa, Greve, og Kalundborg, .

Klik-og-hent ift. lagerstige er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark), Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når der ses på data fremstår det klart, at internetbrugere ofte leder efter for eksempel køb lagerstige og lagerstige tilbud. Foruden dette oplever vi ofte folk efterspørge fx lagerstige online, billig lagerstige og lagerstige priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Bedste tilbud på lagerstige

Det er efterhånden usædvanlig let for almindelige dødelige at søge information om priser på billige lagerstige online på forskellige e-handler, og af den grund har utallige webshops været nødt til at mindske salgspriserne på lagerstige voldsomt, og derudover yde portofri fragt.

Det kan trods alt blive gavnligt at kigge forbi visse forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på lagerstige online før du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at indhente den prisbilligste pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma og 10-4.

Man må dog være så påpasselig, at hvis en online shop afsætter billige lagerstige online til salg for en pris der er utrolig billig, kunne det undertiden være en indikation på en fup internet webshop. Kortbetalinger er heldigvis dækket ind under et regulativ, hvilket forsvarer køberen overfor bedrageriske internet butikker.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du vælge et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at finansiere regningen på lagerstige af flere omgange. Dette fås typisk ved nichebutikker, men ikke de store byggecentre som fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Ved indkig i statistikkerne bliver det tydeligt, at folk typisk kigger efter blandt andet lagerstige priser og køb lagerstige. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere kigge efter blandt andet billig lagerstige, lagerstige online samt lagerstige tilbud.

Læs andre menneskers anmeldelser

Trustpilot resulterer i fuldt ud strålende løsninger til at kortlægge en længere række forhenværende køberes iagttagelser og derfor er det at foretrække, at du tolker e-shoppens omtaler forud for at du shopper billige lagerstige online.

Facebook fører til ydermere aldeles stabile genveje til at få et kig ind i webshoppens kundetilfredshed. Tilmed møder vi mange outlets på nettet hvor du kan give en evaluering af deres køb, hvilket ligeledes burde tages i brug til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen bestiller billige lagerstige online hos en butik burde de utvivlsomt tyde forhandlerens forretningsvilkår, dog er det bare ikke videre interessant, i særdeleshed med de store byggekæder som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen og Silvan.

En anden valgmulighed kunne derfor være at granske hvorvidt online shoppen er tilsluttet e-mærket, siden det skulle være en antydning af at online shoppen understøtter de danske retningslinjer, foruden at den en gang i mellem monitoreres af eksperter der kender de gældende vilkår.

Dette er desuden din genvej til at få bistand, når du oplever problemstillinger i processen med dit køb af lagerstige. Herudover går vi ind for at man er obs på de mest centrale vedtægter der indvirker på bestillingen af lagerstige online, som for eksempel den returneringsret online butikken benytter.

I den forbindelse er det desuden afgørende, at man altid gemmer ens kvitteringsmail, således man når som helst kan dokumentere sit køb af lagerstige, uafhængig af om man bestiller ved Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 eller Bygma.

Mads gav 5 stjerner

Helt i orden.

Jette Petersen gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Lone D gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Poul gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

9 gode råd til online shopping
1En række internet butikker giver nu om dage flere billige leveringsmidler til lagerstige. Den mest populære er nu om stunder levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Muligheden er jo ualmindeligt ligetil, samt i mange tilfælde tillige den prisbilligste mulighed for fragt.
2Den mest letkøbte fragtform er uden tvivl at du selv henter produkterne, men dette afhænger af at du har bopæl lige ved e-forretningens lager. Den leveringstype kan være ret så vigtig ifald du skal bruge lagerstige nu og her. Alternativt så yder en hel del online selskaber fragt uden beregning, men i reglen er det under betingelse af at man køber for en bestemt sum.
3Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under et regelsæt, som beskytter køber imod falske internet handler. Som et alternativ burde du drage nytte af et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil godtgøre pengene over flere uger.
4Inden folk handler billige lagerstige hos en internet virksomhed burde de til hver en tid gennemløbe e-shoppens regler, dog er det undertiden ikke særlig spændende. Yderligere er det smart at køberen er sat ind i de mest vedkommende betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af billige lagerstige online, for eksempel hvilken bytteret online forretningen kører med.
5Vi tilråder generelt at se nærmere på om internet butikken er godkendt af e-mærket, hvilket typisk er en garanti for at online webshoppen opretholder de gældende danske regler, foruden at hjemmesiden fra tid til anden kigges til af eksperter som har nøje kendskab til de gældende regler. Forinden folk shopper billige lagerstige i en shop på nettet burde de på en vis måde se på dens forretningsvilkår.
6Antal dages levering kan være yderst aktuel når vi mangler produktet omgående, og med det formål er det tydeligvis væsentligt at man besigtiger det anslåede leveringstidspunkt for lagerstige. En del shops på nettet yder billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varer, men som imidlertid er betinget af at du bestiller forinden et angivent tidspunkt.
7Indtil flere online outlets præsterer fragtfri levering på lagerstige, men i reglen afkræver det at man bestiller for et præcist beløb. Alternativt skal du vælge den mest letkøbte leveringsmulighed, hvilket ofte er at få dem til at køre pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver som oftest derudover ret så ligetil. Den mest betalelige form for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
8Trustpilot genererer evigt nyttige løsninger til at eftersøge en hel del forhenværende brugeres vurderinger og på grund af dette anbefales det, at du verificerer internet webshoppens vurderinger forud for at du køber billige lagerstige online. Facebook bringer dig tilsvarende nogenlunde pæne muligheder for at få kendskab til online webshoppens kundefokus.
9Det er jo usædvanlig fremkommeligt for os alle at vurdere prisniveauet online på billige lagerstige fra forskellige internet selskaber, og for det præsterer de fleste internet varehuse levering uden gebyr. Dog kan det til hver en tid vise sig profitabelt at kigge forbi flere online outlets efter tilbud før du handler, så man er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris.