Byggevarepriser.dk

Lærketræ pristjek

Er du på udkig efter lærketræ? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 meter for kun 2.839 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter lærketræ inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.839 kr.Køb
3.620 kr.Køb
3.890 kr.Køb
5.101 kr.Køb
5.101 kr.Køb
5.635 kr.Køb
6.006 kr.Køb
6.158 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til højbede til terrasse til sandkasse

Varianter: reglar planker stolper ubehandlet

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig relevant at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Man bør derfor læse butikkens betingelser.
Nogle byggecentre har et stort produktsortiment, og andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden bare lærketræ.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra en webshop, hvor du har mulighed for at få sparring omkring lærketræ.
Der kan være forskel på prisen på billige lærketræ fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har billige priser, hvorimod andre satser på kompetent sparring. Du bør gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Hvis du har brug for produkterne hurtigt eller blot gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne selv. Det er først og fremmest en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre udbyder produkter fra diverse nichebutikker, hvorfor du så kan købe fra et stort udvalg af lærketræ online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og i kraft af det har de fleste tilbuddet om at handle online og hente varerne på eget initiativ. I kraft af det kan du vælge at undvære fragten, og samtidig få fat i produkterne lige nu.
De store byggekæder er populære og bekendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Flertallet af niche webshops er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
De fleste specialiserede webshops er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du køber lærketræ online på deres webshop.
Størstedelen af nicheforhandlere er specialister i deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det bør du få en høj grad af nyttig service fra ansatte med specialistviden i netop lærketræ.
Danmarks største byggecentre

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

lærketræ jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

lærketræ bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

lærketræ harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

lærketræ silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af over 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Husk at du kan indhente offentlig støtte til ombygninger. Det kan man få ifald byggeprojektet er miljøvenligt. Af få støtte kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv betydning for planeten.
2Der viser sig som regel ubelejlige hovedpiner når det kommer til krævende byggeprojekter, og herved kan det være værdifuldt at der afsættes passende tid i kalenderen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
3Du bør på ingen måde negligere dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse bl.a. fod- og hovedbeklædning som beskytter dig med henblik på eventuelle skader. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke sikrer dig professionel assistance.
4I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har styr på omkostningerne. Det kan blive behjælpeligt at gennemgå hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan indsamle omkostningen ved dem enkeltvis.
5Ved udendørs projekter kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum tage notits af vejrmeldingerne i de dage der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at vælte ned absolut lige når du arbejder hårdt på det vigtige projekt.
6Det kan være en god idé at indhente hjælp til projektet, hovedsageligt hvis det er væsentlige byggerier. Enkelte ombygninger behøver flere folk. Dertil bør det være bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
7Der findes mange hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube er formidler af vældig meget almennyttig info, specielt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
8I god tid inden at du igangsætter dit byggeprojekt må det være temmelig centralt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig begrænsende regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Du skal nødig mangle grej. I mange tilfælde kan det vise sig vigtigt at have værktøjet klar til brug inden du indleder dit byggeprojekt. Husk også at medregne de tilhørende omkostninger i byggeriets budget.
10Det er aktuelt at have samtlige byggematerialer klar til brug forud for at du påbegynder byggeprocessen. Du får god gavn af at notere en overskuelig note hvorpå der noteres de materialer der er nødvendige, og som det næste eftergå materialerne, hvormed du er sikker på at du har husket alt.
11Du bør regne på hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde anskaffe professionel hjælp til dele af byggeprocessen. Når du henter assistance fra en professionel anbefales det at modtage prisoverslag fra forskellige selskaber.
12Planlægning er metoden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at sammensætte en struktureret tidsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil udføre hvornår, samt derudover en numerisk orden. Vær realistisk i sammensætningen af din plan.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er enormt overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er virkelig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken fragttype er smartest?

Flere internet virksomheder udlover til alt held en lang række forskellige billige fragtmetoder til lærketræ. En af dem der er mest anvendt er lige nu levering til et afhentningssted, hvor du selv henter de bestilte varer præcis når det passer dig. Den er jo usædvanlig nem, samt i mange tilfælde tillige den mindst kostelige form for fragt.

Du burde også påtænke at få ordren leveret til din private bopæl eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig ofte en lille smule mere bekostelig, men ydermere meget fremkommelig for lærketræ online. Den mest prisbevidste leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, som jo stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af online forhandlerens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på lærketræ kan være meget bestemmende forudsat vi har behov for din ordre om et øjeblik, så med det formål er det ganske vigtigt at du besigtiger tidshorisonten for levering på lærketræ. En stor portion online webshops – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på masser af produkter online, som trods alt forudsætter at bestillingen anbringes inden et konkret tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne klargjort inden logistikmedarbejderne får fri.

Nogle få online firmaer lover fragtfri levering på lærketræ online, men undertiden er det forbeholdt når der bestilles for en konkret pris. Som alternativ burde man gribe den billigste løsning til levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted.

En hel del netshops tildeler klik-og-hent hvor man handler billig lærketræ hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne yder fx klik-og-hent på lærketræ i følgende byer:

Køge, Vejle, Randers, Birkerød, Haslev, Gladsaxe, Vordingborg, Korsør, Frederikshavn, Kokkedal, Nærum, Skanderborg, Rødovre, Odder, Aalborg, Struer, Thisted, Hedehusene, Middelfart, Herning, Risskov, Aarhus, Rudersdal, Ballerup, Rønne, Brønshøj, Nakskov, Frederikssund, Svendborg, Kolding, Brøndby, Silkeborg, Grenaa, Glostrup, Odense, Brabrand, Farum, Charlottenlund, Brønderslev, Fredericia, Værløse, Lyngby, Aabenraa, Holbæk, Sønderborg, Viborg, Solrød Strand, Ishøj, Hobro, Næstved, Slagelse, Horsens, Hedensted, Tårnby, Roskilde, Dragør, Helsingør, Søborg, Lillerød, Valby, Kalundborg, Nørresundby, Lystrup, Skive, Ringsted, Frederiksberg, Hvidovre, Stenløse, Ikast, Højbjerg, Tilst, Jyllinge, Frederiksværk, Albertslund, Hørsholm, Varde, Taastrup, Allerød, Åbyhøj, Greve, Holstebro, Gentofte, Vallensbæk, Hillerød, Vanløse, Haderslev, Hjørring, Ølstykke, Virum, København, Esbjerg, Nykøbing Falster, Nyborg, og Herlev, .

Klik-og-hent af lærketræ er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når man ser på data står det klart, at folk tit søger for eksempel lærketræ tilbud og lærketræ online. Foruden dette oplever man typisk mennesker kigge efter fx lærketræ priser, billig lærketræ samt køb lærketræ, plus de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

Få den bedste pris på lærketræ

Det er ultra overkommeligt for alle at kigge efter tilbud på billige lærketræ online i blandt forskellige internet outlets, og til gengæld har massevis af e-shops været tvunget til at tvinge prisen på lærketræ voldsomt, og derudover frembyde gebyrfri levering.

Men det kan ikke desto mindre være lukrativt at besigtige et par e-handler efter billige priser på lærketræ online inden du bestiller, så man er garanteret at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Man skal lige meget hvad være klar over, at såfremt en e-forretning afsætter billige lærketræ online på tilbud til en udsalgspris som kan virke helt ekstremt favorabel, så burde det mange gange være et fingerpeg om en uægte e-shop. Kortbestillinger er heldigvis inkluderet i et reglement, som værner os overfor falske butikker på nettet.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at klare betalingen af lærketræ i flere bidder. Dette fås som regel ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som fx Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

Ses der på statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere som regel søger bl.a. billig lærketræ og lærketræ priser. Vi ser desuden mange gange mennesker efterspørge fx køb lærketræ, lærketræ tilbud og lærketræ online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg lærketræ er 2839 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Intet at klage over” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til terrasse til højbede til sandkasse

Varianter: ubehandlet stolper reglar planker

Udforsk tidligere kunders evalueringer

Trustpilot indebærer fuldkommen anstændige løsninger til at kortlægge ganske mange øvrige konsumenters ratings og derfor er det klogt, at du analyserer webshoppens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige lærketræ online.

Facebook byder på på samme måde immervæk fine genveje til at få indblik i online virksomhedens kundefokus. Desuden ses nogle e-forhandlere hvor man kan meddele en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes burde drages fordel af til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forinden nogen shopper billige lærketræ online i en butik bør man uden tvivl se på shoppens forretningsbetingelser, dog er det oftest ikke videre interessant, især på de store byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

En anden valgmulighed kunne være at kigge hvorvidt internet webshoppen er e-mærket medlem, hvilket generelt er en indikation om at online butikken lever op til de opstillede regler, samt at online butikken lejlighedsvis overvåges af jurister som forstår vilkårene.

Desuden tilbydes du genvej til assistance, for så vidt du skulle få problemer ved dit indkøb af lærketræ. Ligeledes er det prisværdigt at køberen er omhyggelig omkring de mest basale retningslinjer i forbindelse med købet af lærketræ online, til eksempel hvilken returret hjemmesiden tilsikrer.

Her er det samtidig essesentielt, at man stadigvæk gemmer sin faktura, således man til enhver tid vil kunne påvise bestillingen af lærketræ, uafhængig af om man har handlet ved Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma eller Davidsen.

Thomas O gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Lars D gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Inge B gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Hans U gav 5 stjerner

Alt ok

9 tips til indkøb via nettet
1Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfattet af et reglement, hvilket skærmer dig som køber overfor uoprigtige online webshops. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at godtgøre beløbet i flere bidder.
2Generelt anbefaler vi at tjekke hvorvidt e-firmaet er e-mærket medlem, fordi det burde være en sikkerhed for at netshoppen opretholder de officielle danske regler, og at den fra tid til anden overværes af fagfolk som forstår de gældende regulativer. Forud for at folk køber billige lærketræ i en butik kan man utvivlsomt læse e-shoppens forretningsbetingelser.
3En hel del internet selskaber tildeler i vore dage diverse billige fragtløsninger til lærketræ. En favorit iblandt mange er for øjeblikket pakkeshoppen, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså yderst fremkommelig, samt tit ligeledes den billigste slags levering.
4Den billigste slags levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, hvilket dog forudsætter at du opholder dig nærved internet webshoppens adresse. Den fragttype er jo rigtig vigtig når man behøver lærketræ inden for få dage. Alternativt så tilbyder flere internet varehuse fragt uden omkostninger, men typisk kun ifald der aftages for en konkret pris.
5Det har vist sig at være virkelig gnidningsløst for almindelige mennesker at sammenligne tilbud online på billige lærketræ i blandt flere butikker på nettet, og derfor garanterer flere internet selskaber i Danmark levering uden beregning. Trods dette kan det stadigvæk være udbytterigt at prøve en række online shops efter rabat og tilbud forud for at du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at få fat i den bedste pris.
6En række internet forhandlere tilbyder fragt uden omkostninger på lærketræ, men ofte er det under betingelse af at der bestilles for en bestemt sum. Ellers kan du snuppe den mest prisbevidste fragtløsning, der typisk vil blive at få bragt dine produkter til en pakkeshop. Leveringstypen er gerne ydermere super gnidningsløs. Den prisbilligste fragttype er utvivlsomt at du selv henter pakken.
7Forud for at nogen handler billige lærketræ hos en internet handler behøver man egentlig granske forhandlerens betingelser, men det er almindeligvis et tidskrævende arbejde. Ydermere anbefales det at køberen er hensynstagende til de mest vitale betingelser der influerer på shopping af billige lærketræ online, som eksempelvis hvilken ombytningsret online shoppen lover.
8Trustpilot frembringer regulære fantastiske genveje til at se nøjere på ret mange tidligere forbrugeres domme og herved er det klogt, at du eftersøger internet virksomhedens bedømmelser forud for at du køber billige lærketræ online. Facebook præsterer også evigt relevante genveje til at få indsigt i internet virksomhedens pålidelighed.
9Leveringstidspunktet er naturligvis vældig central ifald vi står og skal bruge varerne om få sekunder, så med det formål er det komplet relevant at man dobbelttjekker den anslåede leveringsdato for lærketræ. En lang række online forhandlere præsterer billig 1 hverdags levering på en hel del varer, som dog antager at handlen gemmenføres inden et angivent klokkeslæt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk