Byggevarepriser.dk

Lænestol

House Nordic Campo Lænestol - i lysegrå
2.122 kr.
Se produkt
House Nordic Zampi Lænestol - i sort kunstlæder
1.540 kr.
Se produkt
House Nordic Como Lænestol - i sort med sort stel
308 kr.
Se produkt
House Nordic Monte Lænestol - i lysegrå
1.891 kr.
Se produkt
House Nordic Como Lænestol - i grå med sort stel
308 kr.
Se produkt
House Nordic Campo Lænestol - i mørkegrå
2.122 kr.
Se produkt
House Nordic Zampi Lænestol - i brunt kunstlæder
1.540 kr.
Se produkt
House Nordic Monte Lænestol - i mørkegrå
1.891 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et stort sortiment af varer, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal bestemme om det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, udover bare lænestol.
Det er naturligvis super relevant at se, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du tjekke de andre.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige lænestol fra netbutik til netbutik. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du må beslutte hvad du foretrækker.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør du undersøge netbutikkens regningslinjer.
Såfremt du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente materialerne selv. Dette er hovedsageligt muligt i de store byggemarkeder.
For mange er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed kan du overveje at købe fra en online byggeshop, som giver sparring omkring lænestol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte butikker, hvilket kan give ubekymrethed når man skal handle online. Dette vil nogle se positivt på.
De gængse byggekæder tilbyder varer fra mange forskellige nichebutikker, og dermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af lænestol online.
De store byggecentre er tilgængelige i de større byer, og derved har du mulighed for at handle online og transportere produkterne personligt. På grund af det er der mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig have varerne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af niche netbutikker er små familievirksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Dem støtter du når du køber lænestol online på deres webshop.
Hovedparten af nichebutikker er eksperter i de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre varer. På grund af det forventes det at du får super informativ sparring fra ansatte der er eksperter i netop lænestol.
Diverse nichebutikker på nettet er producenter af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

lænestol bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

lænestol silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

lænestol jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag over 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

lænestol harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der findes utallige artikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube bringer dig vældig meget anvendelig information, i særlig grad såfremt du kigger på engelsk.
2Det er fornuftigt at udarbejde et budget for arbejdet, så man har en økonomisk ramme. Det vil blive fornuftigt at beskrive hver enkelt udgift, og bagefter dokumentere ens købspris for dem slavisk.
3Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere bør fremskaffe professionel hjælp til opstarten af byggeprocessen. Når du tager imod assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at indhente prisoverslag fra diverse entreprenører.
4Glem ikke at du kan indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes hvis byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud betinger at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
5Du skal aldrig stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det vise sig betydningsfuldt at have det til rådighed når du iværksætter byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at tillægge disse udgifter i dit udgiftsbudget.
6Det kan overvejes at indhente assistance til byggearbejdet, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige byggeprocesser. Enkelte byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Dertil vil det være hurtigere og mere interessant at lave arbejdet med andre.
7Det bliver fundamentalt at have de presserende bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du går til værks med dit arbejde. Du kunne med fordel sammensætte en hurtig liste som indeholder det du har brug for, og efterfølgende efterse oversigten, således at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
8For projekter udendørs har vejrsituationen en stor rolle. På grund af dette kan du jævnligt lægge mærke til meldingerne om vejret i tiden op til dit byggeprojekt, så du undgår at det med et brag starter med at stå ned i stænger netop som du vil i gang med det ellers velplanlagte projekt.
9Forinden du indleder byggeprojektet kan det vise sig ufatteligt værdifuldt med en forsikring om, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
10Der viser sig typisk overraskende bump på vejen i forbindelse med avancerede opgaver, og på grund af det viser det sig afgørende at man afsætter passende plads i kalenderen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at komme i mål.
11Du skal ikke undlade at tage højde for sikkerheden, så husk påklædning såsom sikkerhedshjelm der skåner dig imod potentielle skader. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, specielt ifald du ikke sikrer dig professionel hjælp.
12Planlægning er kilden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du skal liste en strømlinet dagsorden, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du laver handlingsplanen.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er absolut imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er ret så imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt flot. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er bedst?

Størstedelen af online virksomheder udlover i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsudgaver til lænestol. En der er meget populær er lige nu levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot dine nye produkter når du har lyst. Fragtmetoden er jo ekstremt fleksibel, og endda også den mest betalelige mulighed for fragt.

Du kunne ligeledes overveje at få ordren bragt til din adresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er som regel en anelse mere bekostelig, men derudover vældig gnidningsløs ved køb af lænestol online. Den billigste fragtmulighed er unægtelig at hente ordren selv, hvilket dog står og falder med at du bor i kort afstand af internet virksomhedens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på lænestol er selvfølgelig ret bestemmende når man har behov for varen inden for kort tid, og af den grund er det selvsagt væsentligt at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt på lænestol. En række shops på nettet – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig levering på næste hverdag på en række af deres produkter online, men vær opmærksom på at det antager at orden realiseres tidligere end et aftalt klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få pakken hen til fragtfirmaet inden lagerpersonalet har fyraften.

En række online webshops tilbyder fragt uden gebyr på lænestol online, men ofte kun ifald man køber for en bestemt sum. Derudover må du tage den prisbilligste leveringstype, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop.

En hel del byggemarkeder giver klik-og-hent hvor du handler billig lænestol på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Silvan. De tilbyder for eksempel klik-og-hent på lænestol i følgende områder:

Valby, Randers, Aalborg, Vanløse, Skanderborg, Nørresundby, Kokkedal, Fredericia, Odder, Aabenraa, Struer, Rønne, Slagelse, Hobro, Farum, Helsingør, Viborg, Birkerød, Allerød, Vallensbæk, Solrød Strand, Grenaa, Højbjerg, Søborg, Vejle, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Lystrup, Tårnby, Haderslev, Dragør, Hedehusene, Greve, Frederikssund, Thisted, Glostrup, Brabrand, Taastrup, Brøndby, Stenløse, Middelfart, Rødovre, Aarhus, Hvidovre, Haslev, Charlottenlund, Esbjerg, Nyborg, Brønshøj, Frederiksberg, Kolding, Roskilde, Værløse, Brønderslev, Vordingborg, Skive, Horsens, Virum, Kalundborg, Gentofte, Holbæk, Jyllinge, Næstved, Ikast, Sønderborg, Herlev, Køge, Hedensted, Herning, København, Nærum, Lillerød, Ballerup, Korsør, Nakskov, Ishøj, Lyngby, Hillerød, Albertslund, Svendborg, Holstebro, Frederiksværk, Risskov, Silkeborg, Hørsholm, Odense, Rudersdal, Ringsted, Varde, Hjørring, Tilst, Gladsaxe, Åbyhøj, og Ølstykke, .

Klik-og-hent af lænestol er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Lolland), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i data er det klart, at mennesker ofte leder efter fx køb lænestol og lænestol priser. Man ser desuden som regel mennesker søge eksempelvis billig lænestol, lænestol online og lænestol tilbud, foruden de kendte byggekæder som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Spar penge på lænestol

Det er jo efterhånden yderst enkelt for internetbrugere at lave prissammenligning på billige lænestol online hos flere butikker på nettet, og derved har flere online forhandlere været presset til at at reducere prisen på lænestol enormt, og i øvrigt yde fragt uden beregning.

Til gengæld kan det imidlertid blive gavnligt at sammenholde forskellige internet varehuse i Danmark efter billige priser på lænestol online forud for at du bestiller, så du er skråsikker på at modtage den mest betalelige pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4.

Man skal dog ikke glemme, at ifald en e-shop afsætter billige lænestol online til en udsalgspris der virker ufattelig billig, bør det ofte være et signal om en svindel webshop. Handler med kort er dog omsluttet af en orden, der skærmer dig som kunde overfor svindlende online outlets.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage fordel af en løsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at betale pengene til lænestol over flere uger. Det foreslåes ofte hos nichebutikker, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen og 10-4.

Når der ses på søgedata er det markant, at online shoppere jævnligt kigger efter fx billig lænestol og køb lænestol. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere kigge efter fx lænestol tilbud, lænestol online og lænestol priser.

Se nærmere på tidligere kunders erfaringer

Trustpilot forærer dig ret så uafhængige genveje til at gennemgå en hel del nuværende konsumenters evalueringer og derfor går vi ind for, at du eksaminerer online shoppens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige lænestol online.

Facebook indebærer tillige temmelig fremragende muligheder for at få indsigt i online forretningens popularitet. Her er der mange forretninger på nettet hvor man kan skrive en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel kan benyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige lænestol online på en webbutik bør de egentlig overveje forhandlerens forretningsvilkår, det er dog normalt ikke super spændende, særligt ved de gængse byggemarkeder som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Et andet alternativ er at se nærmere på om online butikken er støttet af e-mærket, hvilket generelt er en indikation om at internet forretningen opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, tillige med at den regelmæssigt undersøges af fagmænd der har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer.

Dette er en god anledning til bistand, når du får problemstillinger ved din bestilling af lænestol. Udover dette er det klogt at du er vidende om de mest vedkommende vedtægter der har indvirkning på købet af lænestol online, til eksempel hvilken byttepolitik internet firmaet benytter.

I den forbindelse er det også afgørende, at man permanent gemmer ens kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne påvise sit køb af lænestol, uanset om man har handlet hos Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan eller XL-Byg.

Birthe Sørensen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Morten P gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Anna C gav 5 stjerner

Nemt køb

Birthe P gav 4 stjerner

God pris og alt ok

9 gode råd til online indkøb
1En masse online varehuse tildeler nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsmetoder til lænestol. En der er meget almindelig er for nærværende afhentningssteder, så du selv kan hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig ekstremt enkel, og i mange tilfælde endda den mest prisbevidste leveringsmåde.
2Den billigste mulighed for levering vil altid vise sig at være at hente ordren selv, som jo kræver at du har bopæl i nærheden af webshoppens bopæl. Den slags levering er selvfølgelig ret vigtig når man absolut skal bruge lænestol om kort tid. Alternativt så yder visse internet virksomheder billig fragt, men i mange tilfælde er det betinget af at du køber for et konkret beløb.
3Forud for at folk handler billige lænestol på en online forretning kunne man altid betragte e-shoppens handelsvilkår, dog er det naturligvis ikke særlig spændende. Ydermere slår vi et slag for at man er påpasselig med de væsentligste regler der gælder for shopping af billige lænestol online, for eksempel den byttepolitik online virksomheden garanterer.
4Leveringstidspunktet er særdeles vigtig såfremt vi absolut skal bruge pakken lige om lidt, så med det formål er det ganske fornuftigt at du efterser den forventede leveringsdato på lænestol. Størstedelen af outlets på nettet udlover billig 1 dags levering på mange af butikkens varenumre, men vær på vagt da det kræver at orden realiseres inden et givent klokkeslæt.
5Trustpilot tilbyder dig flere gode genveje til at sondere ganske mange tidligere forbrugeres ratings og derved kan det anbefales, at du tjekker internet webshoppens kritik forinden du køber billige lænestol online. Facebook frembringer ydermere altid fantastiske muligheder for at få kendskab til e-shoppens kundetilfredshed.
6Det er efterhånden ret så bekvemt for folk at tjekke tilbud online på billige lænestol hos diverse internet varehuse, og så præsterer flertallet af online forhandlere portofri levering. Trods dette kan det immervæk vise sig lønsomt at eftergå flere internet shops i Danmark efter tilbud forud for at du shopper, sådan at du er garanteret at indhente den bedste pris.
7Vi tilråder generelt at undersøge hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, som almindeligvis er en sikkerhed for at internet forretningen efterfølger den officielle danske lovgivning, og at virksomheden hyppigt besigtiges af specialister der har megen viden om reglerne på området. Forud for at folk handler billige lænestol på en e-forretning kan man i og for sig studere webshoppens regler.
8Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en ordning, der bistår køberen overfor uægte webbutikker. Som alternativ kunne du vælge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at godtgøre prisen ude i fremtiden.
9Enkelte online varehuse garanterer fragt uden beregning på lænestol, men for det meste er det kun gældende hvis man aftager for en fastsat pris. Alternativt skulle du overveje den mindst kostelige fragtmetode, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre ordren til et udleveringssted. Denne bliver til tider endda ultra overkommelig. Den billigste type af levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.