Byggevarepriser.dk

Læhegn

Plus Newline læhegn m/espalier 90x180/110 cm - Tryk Impr.
469 kr.
Se produkt
Plus Bergen Læhegn 180x180cm - Tryk Impr.
549 kr.
Se produkt
Plus Newline læhegn m/espalier 90x180 cm - Tryk Impr.
469 kr.
Se produkt
Plus Decora læhegn - 17628-13 Hvid
999 kr.
Se produkt
Plus Decora læhegn - 17624-13 Hvid
1.399 kr.
Se produkt
Plus Bergen Læhegn 180x150cm - Tryk Impr.
499 kr.
Se produkt
Plus Newline læhegn m/espalier 180x110 cm - Tryk Impr.
569 kr.
Se produkt
Plus Bergen Læhegn 90x180cm - 2908-1 - Tryk Impr.
449 kr.
Se produkt
Plus Nostalgi læhegn - 17608-13 Hvid
999 kr.
Se produkt
Plus Newline læhegn m/espalier 180x180 cm - Tryk Impr.
669 kr.
Se produkt
Plus Nostalgi læhegn - 17604-13 Hvid
1.399 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigt eller bare vil undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er især muligt ved de store byggemarkeder.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige læhegn fra webshop til webshop. En del har gode tilbud, hvorimod andre tilbyder kompetent sparring. Du skal tænke på hvad du helst vil have.
Det er helt klart super relevant at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du finde et andet.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt udvalg af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør tænke på om det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, udover bare læhegn.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor undersøge firmaets regningslinjer.
For nogle er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, hvor du får rådgivning og sparring omkring læhegn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede forretninger, som kan bidrage til ubekymrethed når du shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder findes i de større byer, og derfor har du mulighed for at handle online og fragte produkterne på eget initiativ. Derved er der mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt sågar få varerne på kortere tid.
De store byggecentre forhandler produkter fra forskellige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et bredt sortiment af læhegn online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker er specialister i deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig kan du forvente ekstra kompetent sparring fra folk som er specialister i netop læhegn.
Alverdens nichebutikker på internettet er iværksætterfirmaer, der typisk er danske, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du støtte ved at handle læhegn online på deres webshop.
Majoriteten af niche netbutikker er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få en billig pris.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

læhegn bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

læhegn silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

læhegn harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

læhegn jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ved opgaver udendørs kan vejret få en vigtig rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum tjekke femdøgnsprognosen i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at regne bedst som du er midt i dit komplicerede byggeprojekt.
2Der viser sig uden tvivl uventede bump på vejen i forbindelse med større byggeprojekter, og som følge heraf vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat passende plads i tidsplanen, som bidrager til at man kan være tryg ved at have tid nok til det.
3Der kan findes alle mulige former for vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Specielt YouTube tilbyder meget anvendelig info, i særlig grad når man kigger i hele verden.
4Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så glem ikke beklædning inklusiv sikkerhedshjelm der hjælper dig med henblik på potentielle risici. Det er fornuftigt at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt når du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
5Godt forarbejde bliver vejen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør udarbejde en struktureret strategi, der beskriver hvilke opgaver du vil løse hvornår, samt en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter arbejdsplanen.
6Det kan vise sig at være fundamentalt at have et budget for optimeringen, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være behjælpeligt at gennemgå samtlige poster, og dernæst finde frem til mulige tilbud på dem alle sammen.
7Potentielt kan det blive af stor betydning at du har de nødvendige bygningsmaterialer disponible før du kaster dig over håndværket. Du har fordel af at lave en punktforms indkøbsliste indeholdende alt hvad du får brug for, og så eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig sikker på at du har husket alt.
8Du har mulighed for at søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes hvis projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte beroer altså på at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
9Man skal ikke undvære arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig essentielt at have værktøjet disponibelt når du igangsætter byggeprojektet. Det er desuden godt at tillægge de her udgiftsposter i byggeriets budget.
10Du kan tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du må tilkøbe hjælp fra en fagperson til opstarten af projektet. Såfremt du får professionel hjælp kan det være fordelagtigt at lede efter forslag fra flere entreprenører.
11Det kan overvejes at indhente hjælp til byggeprojektet, især når der er tale om omfangsrige projekter. Store ting skal gerne udføres af flere personer. Derudover bør det være bedre og mere interessant når man er flere om opgaven.
12Inden du iværksætter arbejdet kan det vise sig rimeligt fornuftigt med et tilsagn om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
Danskernes foretrukne byggeshops
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er absolut flot. Scoren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra godt arbejde. Scoren er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Flere internet forhandlere frembyder i vore dage mange forskellige billige metoder til levering til læhegn. Den mest populære er i vore dage afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente ordren når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo ultra praktisk, samt desuden endvidere den mindst kostelige leveringsmulighed.

Du kunne lige så vel tænke over at få varerne bragt til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Denne er jævnligt en lille smule mere omkostningsfuld, men samtidig yderst let gængelig med læhegn online. Den mest letkøbte leveringsversion kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, hvilket dog stiller krav om at du befinder dig nær webshoppens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på læhegn kan vise sig at være ret aktuel ifald vi har behov for dine nye varer lige om lidt, og herved er det temmelig på sin plads at du kontrollerer leveringstidspunktet på læhegn. Masser af firmaer på nettet – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – giver billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit produkter online, som dog er påkrævet at bestillingen placeres forinden et bestemt tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt ordnet forud for at logistikpersonalet har fyraften.

Nogle få online varehuse præsterer portofri levering på læhegn online, men tit afkræver det at man shopper for en bestemt pris. Alternativt bør man udvælge den mest billige leveringsløsning, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted.

De fleste kæder tilbyder afhentning hvor man bestiller billig læhegn online men selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggemarkederne udlover fx afhentning af læhegn i disse områder:

Haslev, Taastrup, Vanløse, Skanderborg, Frederikssund, Nørresundby, Hvidovre, Brønderslev, Hørsholm, Holstebro, Aabenraa, Svendborg, Roskilde, Rudersdal, Ølstykke, Herlev, Rødovre, Allerød, Værløse, Albertslund, Nærum, Brøndby, Frederikshavn, Horsens, Vordingborg, Grenaa, Stenløse, Nakskov, Odense, Vallensbæk, Rønne, Aalborg, Vejle, Gladsaxe, Ringsted, Slagelse, Greve, Valby, Silkeborg, Kolding, Virum, Lystrup, Brabrand, Helsingør, Lyngby, Kokkedal, Viborg, Søborg, Odder, Aarhus, Gentofte, Birkerød, Ballerup, Middelfart, Sønderborg, Frederiksberg, Køge, Hillerød, Fredericia, Glostrup, Ishøj, Nyborg, Herning, Lillerød, Charlottenlund, Næstved, Skive, Tilst, Holbæk, Tårnby, Struer, Hobro, Hedensted, Nykøbing Falster, Randers, Åbyhøj, Dragør, Brønshøj, Korsør, Højbjerg, København, Jyllinge, Hedehusene, Risskov, Farum, Hjørring, Ikast, Esbjerg, Varde, Kalundborg, Thisted, Haderslev, Solrød Strand, og Frederiksværk, .

Afhentning ift. læhegn er muligt i de fleste dele af landet: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Sydsjælland).

Ved indkig i tendenserne er det klart, at mennesker tit kigger efter blandt andet køb læhegn og læhegn tilbud. Man ser derudover jævnligt netshoppere søge fx læhegn online, læhegn priser og billig læhegn, plus de udbredte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Priser på læhegn

Det er jo temmelig uproblematisk for købere at analysere priser på billige læhegn online fra flere internet varehuse, og med det motiv har de fleste internet varehuse set sig tvunget til at nedskære prisen på læhegn kolossalt, og endda frembyde levering uden omkostninger.

Derfor kan det stadigvæk være lukrativt at besigtige flere outlets på nettet efter tilbud og udsalg på læhegn online før du bestiller, således at man er velinformeret til at få den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

Man bør alligevel huske på, at såfremt en online webshop frembyder billige læhegn online til en pris som er uendeligt billig, så bør det for det meste være et fingerpeg om en bedragerisk shop. Bestillinger med kort er dog omfavnet af en lovbestemmelse, der sikrer folk imod uoprigtige internet firmaer.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du anvende en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du agter at dække betalingen af læhegn senere. Dette tilbydes normalt ved niche netbutikker, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere typisk søger efter blandt andet køb læhegn og læhegn priser. Man ser desuden mange gange online shoppere søge bl.a. læhegn online, læhegn tilbud og billig læhegn.

Analyser tidligere kunders ratings

Trustpilot medfører fuldt ud værdifulde chancer for at analysere forskellige nuværende køberes synspunkter og derved er det at foretrække, at du eftersøger internet butikkens ratings forud for at du køber billige læhegn online.

Facebook forærer dig på samme måde ultra passelige muligheder for at få en idé om internet shoppens popularitet. Desuden møder vi nogle outlets på nettet hvor folk kan sammensætte en evaluering af virksomhedens service, som tilmed bør bruges til at vurdere hvor glade kunderne er.

Før folk shopper billige læhegn online i en e-butik kunne de altid tyde webshoppens forretningsvilkår, dog er det ofte et omfattende projekt, især med de gængse byggemarkeder som 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

En anden valgmulighed kan være at se nærmere på om e-shoppen er e-mærket medlem, grundet at det typisk er en forsikring om at internet webshoppen følger dansk lovgivning, samt at online virksomheden løbende kigges til af specialister som er meget fortrolige bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god mulighed for en håndsrækning, såfremt du møder udfordringer i forbindelse med din ordre på læhegn. Tilsvarende foreslår vi at køberen er opmærksom på de mest relevante regler der gør sig gældende i forbindelse med købet af læhegn online, til eksempel den byttepolitik shoppen bruger.

Her er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid beholder ens kvittering, således man fremadrettet kan vidne om bestillingen af læhegn, hvad end man handler ved 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Michael gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Martin B gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Jørgen Petersen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Maria Nielsen gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

9 tips til online shopping
1Vi slår generelt et slag for at finde ud af om netbutikken er e-mærket, fordi det burde være en tilkendegivelse af at e-handlen opfylder de danske regler, samt at webbutikken af og til kontrolleres af fagmænd der har ekspertise inden for de gældende regulativer. Forud for at folk shopper billige læhegn hos en online shop behøver de de facto løbe igennem shoppens forretningsvilkår.
2Vi tilråder betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er indbefattet af en regel, som beskytter dig som køber overfor uærlige internet butikker. Som alternativ kan du overveje en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du higer efter at honorere pengene ude i fremtiden.
3Masser af online outlets frembyder heldigvis en lang række forskellige billige leveringsløsninger til læhegn. Det mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså virkelig fremkommelig, og i mange tilfælde endda den mindst kostelige leveringsudgave.
4Trustpilot byder på relativt passelige muligheder for at blive klogere på en lang række nuværende køberes oplevelser og derfor er det at foretrække, at du kigger nærmere på webbutikkens omtaler forinden du shopper billige læhegn online. Facebook indebærer også ganske relevante løsninger til at få en idé om internet virksomhedens troværdighed.
5Den mest prisbevidste leveringsversion kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, som desværre står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved internet virksomhedens arbejdslager. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være ekstremt bestemmende hvis man skal bruge læhegn om kort tid. Alternativt så lover nogle internet forretninger gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man køber for et præcist beløb.
6Forud for at nogen køber billige læhegn i en internet handler behøver de utvivlsomt gennemgå netshoppens regler, men det er bare et tidskrævende projekt. Dertil er det anbefalelsesværdigt at man er obs på de mest basale retningslinjer der kan influere på købet af billige læhegn online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed e-forhandleren tilbyder.
7Det er efterhånden temmelig enkelt for enhver at vurdere tilbud online på billige læhegn fra flere online virksomheder, og følgelig frembyder massevis af e-forhandlere fragt uden gebyr. Men det kan til hver en tid være lønnende at prøve visse online shops efter billige priser før du færdiggør din shopping, så man er sikret at indhente den mest betalelige pris.
8Enkelte internet outlets garanterer fragt uden gebyr på læhegn, men i reglen kræves det at der shoppes for et bestemt beløb. Derudover bør du vælge den billigste slags levering, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver oftest endda temmelig let gængelig. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
9Fragtperioden er super aktuel ifald du står og skal bruge varen med det samme, så herved er det sandelig passende at vi tjekker den anslåede leveringsdato ved læhegn. Temmelig mange internet handler garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varenumre, men det tager udgangspunkt i at du når at bestille forud for et fastslået tidspunkt.