Byggevarepriser.dk

Lægtehammer

Hultafors lægtehammer KP 800 g
349 kr.
Se produkt
Hultafors lægtehammer KP 900g
360 kr.
Se produkt
Milwaukee Lægtehammer
310 kr.
Se produkt
Stanley lægtehammer 600 gr. STHTO-51311
295 kr.
Se produkt
Lægtehammer 600 gram - ergonomisk
85 kr.
Se produkt
BATO Lægtehammer M/Sømholder & magnet.
124 kr.
Se produkt
PEDDINGHAUS Lægtehammer,hickory, forkromet 750g
1.243 kr.
Se produkt
PEDDINGHAUS Lægtehammer, hickorysk.m.magnet 650g
329 kr.
Se produkt
Hultafors Lægtehammer, 750g KP 750
236 kr.
Se produkt
Hultafors Lægtehammer, 650g KP 650
224 kr.
Se produkt
Probuilder Lægtehammer 600 Gram
122 kr.
Se produkt
Lægtehammer 900 g HERO 3064-950
99 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder præsterer et enormt sortiment af produkter, hvorimod andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover blot lægtehammer.
Det er helt klart super relevant at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man læse butikkens regler.
Når du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente produkterne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ hos de store byggemarkeder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed kan du overveje at vælge en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning til valg af lægtehammer.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige lægtehammer fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har fokus på gode tilbud, hvorimod andre har faglig rådgivning. Du bør beslutte hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og landskendte virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra mange forskellige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort sortiment af lægtehammer online.
De udbredte byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og derfor har folk mulighed for at købe online og transportere materialerne personligt. Hermed har man chancen for at blive fri for fragten, og sågar få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke netbutikker er små virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du støtte ved at købe lægtehammer online hos dem.
Størstedelen af online nichebutikker har en stor passion for det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse varer. Af den grund vil du modtage ekstremt konstruktiv hjælp fra mennesker som er specialister i netop lægtehammer.
Mange online nichebutikker er producenter af de varer der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online kan du få en bedre pris.
De største byggekæder i Danmark
lægtehammer harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

lægtehammer silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

lægtehammer bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

lægtehammer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af ca. 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af cirka 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Nogle gange kan man hente offentlig støtte til byggerier. Det får man i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at projektet har en positiv indvirkning på miljøet.
2Forinden du påbegynder byggeprojektet kan det vise sig usandsynligt fornuftigt at du sikrer dig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde gældende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
3Der kan findes en verden af artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube er anvendeligt med betydelige mængder nyttig oplysning, særligt når du bruger engelske søgeord.
4Du bør tænke over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du skal købe hjælp fra en fagperson til områder af byggeriet. Når du fremskaffer hjælp fra en ekspert kunne det godt betale sig at få priser fra flere firmaer.
5Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej påklædning bl.a. sko og hjelm der hjælper dig imod eventuelle risici. Det er af stor betydning at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke investerer i eksperthjælp.
6Man skal under ingen omstændigheder mangle værktøj. Ofte kan det vise sig af stor betydning at have udstyret disponibelt akkurat som du går løs med arbejdet. Du må heller ikke glemme at inkludere de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
7Det bliver aktuelt at have de fornødne bygningsmaterialer til disposition i god tid før du begynder eksekveringen. Du har fordel af at lave en punktforms indkøbsliste hvoraf der fremgår hver eneste ting du får brug for, og efterfølgende gennemløbe hvert enkelt punkt, med øje for at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
8Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige vanskeligheder når det gælder krævende byggeprojekter, og på grund af det viser det sig vigtigt at der er afsat god tid i kalenderen, som er vigtigt for at man er sikker på at man når det til siden.
9Ved projekter udendørs har vejret meget at sige. Således kan du jævnligt tage et kig på meldingerne om vejret lige før dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning begynder at piske ned i samme sekund som du arbejder hårdt på dit komplekse byggeprojekt.
10Typisk vil det vise sig vigtigt at have et budget for arbejdet, så du har en økonomisk ramme. Det må være rationelt at beskrive alle udgiftsposter, og så kortlægge beløbet for dem en ad gangen.
11Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt ved omfangsrige arbejdsopgaver. Store ombygninger gør krav på flere personer. Derudover er det mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
12Planlægning viser sig som metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du skal lave en velovervejet dagsorden, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke dage, og som også indeholder en numerisk orden. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af strategien.
Danskernes favorit byggemarkeder
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er ret så imponerende. Karakteren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er fantastisk betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet toprating, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er yderst overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver maksimum point, og kun 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % giver den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

Adskillige online shops tildeler nu til dags mange forskellige billige leveringsmåder til lægtehammer. Den mest anvendte er i vore dage levering til et afhentningssted, hvor du så selv henter produkterne når du har lyst. Den er jo ret problemfri, samt desuden tillige den billigste mulighed for fragt.

Du burde på samme måde påtænke at få ordren sendt hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden viser sig i mange tilfælde en sjat mere omkostningsfuld, men ydermere ret så smart for lægtehammer online. Den mest prisbevidste form for fragt er uden tvivl selv at hente pakken, som desværre er betinget af at du opholder dig nærved e-shoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på lægtehammer kan i nogle tilfælde være vældig væsentlig forudsat vi har behov for ordren om et øjeblik, og med det formål er det rimelig relevant at du kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt ved lægtehammer. En del internet selskaber – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – byder på billig 1 dags levering på de fleste varer online, som stiller krav om at ordren køres igennem tidligere end et bestemt klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt sendt afsted før medarbejderne får fri.

Enkelte forhandlere på nettet tilbyder fragt uden betaling på lægtehammer online, men ofte er det under betingelse af at man bestiller for et fastslået beløb. Ellers må du gribe den prisbilligste fragtform, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted.

En del webshops tilbyder click-and-collect hvor man køber billig lægtehammer online men selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan. Byggekæderne giver eksempelvis klik-og-hent på lægtehammer i følgende byer:

Skanderborg, Hørsholm, Ballerup, Brønderslev, Taastrup, Aalborg, Allerød, Ikast, Lyngby, Albertslund, Rudersdal, Valby, Hvidovre, Haderslev, Vallensbæk, København, Nakskov, Korsør, Skive, Holstebro, Aarhus, Varde, Vanløse, Tårnby, Nørresundby, Odder, Køge, Silkeborg, Middelfart, Hedehusene, Hillerød, Næstved, Roskilde, Rødovre, Vejle, Stenløse, Birkerød, Glostrup, Kokkedal, Højbjerg, Hobro, Hjørring, Frederikssund, Frederiksberg, Søborg, Gladsaxe, Lillerød, Sønderborg, Nærum, Brøndby, Brabrand, Fredericia, Værløse, Rønne, Holbæk, Odense, Brønshøj, Frederiksværk, Frederikshavn, Gentofte, Ølstykke, Nyborg, Herlev, Solrød Strand, Thisted, Randers, Jyllinge, Grenaa, Åbyhøj, Aabenraa, Haslev, Farum, Hedensted, Vordingborg, Viborg, Tilst, Helsingør, Esbjerg, Slagelse, Dragør, Charlottenlund, Kalundborg, Svendborg, Herning, Greve, Struer, Risskov, Virum, Lystrup, Kolding, Ringsted, Nykøbing Falster, Ishøj, og Horsens, .

Afhentning af lægtehammer er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland) og Sjælland (Amager, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland).

Ved indkig i søgedata står det klart, at folk jævnligt efterspørger for eksempel lægtehammer online og køb lægtehammer. Derudover ser vi typisk online shoppere kigge efter for eksempel lægtehammer tilbud, lægtehammer priser samt billig lægtehammer, foruden de velkendte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Spar penge på lægtehammer

Det er i dag super overkommeligt for alle og enhver at finde de bedste priser på billige lægtehammer online på flere forhandlere på nettet, og så har en lang række e-shops set sig tvunget til at stampe prisniveauet på lægtehammer eftertrykkeligt, og ovenikøbet frembyde levering uden omkostninger.

Derfor kan det stadigvæk vise sig profitabelt at kigge forbi en række internet forhandlere efter udsalg og tilbud på lægtehammer online forinden du gennemfører din handel, således at du ikke er i tvivl om at antage den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Man bør lige meget hvad ikke overse, at i tilfælde af at en netbutik tilbyder billige lægtehammer online på tilbud til en salgspris som er uendeligt favorabel, bør det mange gange være et signal om en uægte online virksomhed. Køb med betalingskort er heldigvis dækket ind under et lovbud, hvilket hjælper dig som kunde imod bedrageriske butikker på nettet.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du anvende en afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du higer efter at honorere pengene til lægtehammer i flere bidder. Dette tilbydes som regel i nichefokuserede netbutikker, men ikke de kendte byggekæder som fx Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Ved kig i søgedata er det klart, at internetbrugere jævnligt søger efter blandt andet lægtehammer priser og lægtehammer online. Foruden dette oplever vi tit mennesker lede efter blandt andet køb lægtehammer, lægtehammer tilbud samt billig lægtehammer.

Læs tidligere brugeres meninger

Trustpilot fører til fuldstændig sikre løsninger til at gøre dig bekendt med en stor portion tidligere konsumenters synspunkter og af den grund anbefales det, at du gransker internet forretningens kritik før du shopper billige lægtehammer online.

Facebook fremskaffer desuden ganske fantastiske muligheder for at få kendskab til online butikkens pålidelighed. I øvrigt møder vi endda shops på nettet som giver folk mulighed for at formulere en evaluering af deres køb, som på samme måde burde udnyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Forud for at folk shopper billige lægtehammer online på en internet butik bør man på en vis måde betragte e-shoppens handelsaftale, det er dog ofte ikke særlig morsomt, især ved de udbredte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

En anden løsning kan være at kigge om e-handlen er godkendt af e-mærket, siden det bør være en garanti for at netbutikken adlyder den officielle danske lovgivning, foruden at internet forhandleren nu og da gennemses af sagkyndige som er inde i vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få assistance, ifald du bliver udsat for problemstillinger med dit køb af lægtehammer. For øvrigt stiller vi forslag om at køber er vaks omkring de vigtigste betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af lægtehammer online, som eksempelvis den returpolitik internet shoppen tilsikrer.

I relation til det er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid sikrer ens kvittering på e-mail, så man altid kan vidne om købet af lægtehammer, uagtet om man køber hos Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus eller XL-Byg.

Charlotte C gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Hans gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Else Kristensen gav 5 stjerner

God webshop

Mette gav 5 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til online indkøb
1Det er i dag rigtig smertefrit for os alle at finde frem til de bedste priser online på billige lægtehammer på diverse butikker på nettet, og herved frembyder flere internet outlets gebyrfri levering. Derfor kan det ikke desto mindre være tiden værd at efterprøve forskellige internet foretagender efter tilbud og udsalg inden du placerer ordren, således at du er skudsikker på at antage den mest betalelige pris.
2En lang række internet forhandlere tilbyder heldigvis mange forskellige billige metoder til levering til lægtehammer. En af de mest moderne er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de købte produkter lige når det passer dig. Fragtmuligheden er jo ualmindeligt let, samt desuden også den mest prisbevidste form for fragt.
3Den billigste fragtmulighed vil i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men det betinges af at du lever i nærheden af e-forhandlerens bopæl. Den leveringsmanér kan vise sig at være særdeles afgørende i tilfælde af at man har behov for lægtehammer om et øjeblik. Alternativt så præsterer enkelte e-butikker portofri fragt, men for det meste kræver det at du shopper for en bestemt sum.
4En række online varehuse garanterer gratis fragt på lægtehammer, men i mange tilfælde under forudsætning af at der shoppes for en bestemt sum. I øvrigt kan man overveje den mindst kostelige leveringsløsning, der typisk er at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop. Fragtformen er undertiden desuden ret så ligetil. Den mindst kostelige leveringsudgave kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
5Generelt går vi ind for betalinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er dækket ind under en ordning, hvilket passer på dig overfor snydagtige internet firmaer. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at dække prisen senere.
6Inden nogen shopper billige lægtehammer hos en online forretning bør de helt sikkert gennemgå deres betingelser, dog er det mange gange ikke super interessant. Derudover er det en hjælp at kunden er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende vedtægter der influerer på bestillingen af billige lægtehammer online, til eksempel den returneringsret online virksomheden anvender.
7Trustpilot yder forholdsvis fantastiske muligheder for at evaluere en stor portion nuværende køberes vurderinger og herved anbefales det, at du studerer netshoppens omtaler forud for at du bestiller billige lægtehammer online. Facebook medfører derudover ret værdifulde løsninger til at få indtryk af webshoppens troværdighed.
8Generelt foreslår vi at undersøge hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket, hvilket typisk er et bevis på at e-forretningen efterkommer de officielle danske regler, udover at webbutikken lejlighedsvis overværes af fagfolk som er indført i vedtægterne på området. Forinden nogen handler billige lægtehammer i en netbutik burde man for at være sikker gennemgå webshoppens vilkår.
9Antal dages levering kan vise sig at være virkelig aktuel i tilfælde af at du har brug for produkterne nu og her, så i det øjemed er det rigtig væsentligt at man ser nærmere på den estimerede leveringstid for lægtehammer. Størstedelen af internet webshops udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varer, hvilket dog antager at bestillingen realiseres inden et fastslået klokkeslæt.