Byggevarepriser.dk

Låseringstang

BATO Låseringstangsæt Kraft Spids Lige udv/indv. EVA 1/3.
975 kr.
Se produkt
Wiha Låseringstangsæt lige. EVA 1/3.
487 kr.
Se produkt
BATO Kabelskotangsæt. EVA 1/3.
861 kr.
Se produkt
BATO Låseringstangsæt lige. EVA 1/3.
474 kr.
Se produkt
BATO Låseringstangsæt Kraft 90gr udv/indv. EVA 1/3.
974 kr.
Se produkt
BATO Låseringstangsæt 90gr. EVA 1/3.
495 kr.
Se produkt
Wiha Låseringstangsæt 90 gr. EVA 1/3.
487 kr.
Se produkt
Låseringstang 180 Knipex 4611A2
200 kr.
Se produkt
Låseringstang bøjet 180 mm Knipex 4421J21
199 kr.
Se produkt
Låseringstang 140 mm Knipex 4411J1
166 kr.
Se produkt
Låseringstang 180 Knipex 4621A21
218 kr.
Se produkt
Låseringstang bøjet 140 mm Knipex 4421J11
189 kr.
Se produkt
Låseringstang 140 Knipex 4611A1
180 kr.
Se produkt
Låseringstang 180 mm Knipex 4411J2
175 kr.
Se produkt
Låseringstang 140 mm Knipex 4621A11
199 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at bestille ved en netbutik, hvor du kan få sparring omkring låseringstang.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige låseringstang fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod andre vil have faglig sparring. Du må gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Når du skal bruge produkterne hurtigt eller bare gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt hos de store byggekæder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort varesortiment, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du skal overveje om det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge i blandt, udover bare låseringstang.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor tjekke forretningens handelsbetingelser.
Det er helt klart utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og i kraft af det har de fleste tilbuddet om at købe online og hente materialerne på egen hånd. Hermed kan du overveje at slippe for fragtgebyret, og sågar hente produkterne lige nu.
De store byggemarkeder køber produkter fra diverse nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af låseringstang online.
De store byggekæder er populære og kendte virksomheder, som bidrager til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede webshops producerer selv produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du få en bedre pris.
Flertallet af online nichebutikker er små firmaer, som typisk er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler låseringstang online på deres hjemmeside.
Hovedparten af specialiserede netbutikker er specialister i deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Altså er det forventeligt at du får ekstremt erfaren service fra ansatte der er eksperter i lige præcis låseringstang.
Danmarks største byggekæder

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

låseringstang bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

låseringstang harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

låseringstang jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

låseringstang silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af over 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør aldrig stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det være fornuftigt at have det klar til brug inden du igangsætter arbejdet. Du må heller ikke glemme at indregne de her udgifter i det økonomiske overblik.
2Du kan overveje hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere skal hente hjælp fra en ekspert til delelementer af det. Ifald du køber hjælp fra en professionel vil det normalt være en god idé at tage imod tilbud fra flere foretagender.
3Du bør ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beskyttelse inklusiv arbejdssko som hjælper dig overfor mulige risici. Det er smart at du husker din sikkerhed i arbejdet, især ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
4Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt se prognosen for vejret i forbindelse med projektets begyndelse, så du undgår at det mod forventning begynder at vælte ned bedst som du er midt i dit krævende byggeprojekt.
5Det bliver fundamentalt at du har samtlige bygningsmaterialer disponible i god tid før du påbegynder håndværket. Du har god gavn af at sammensætte en overskuelig liste hvoraf der fremgår alt som er nødvendige, og som det næste gennemgå hvert eneste punkt, hvormed du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
6Forberedelse vedbliver at være vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du er nødt til at lave en strømlinet arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af oversigten.
7Det kan overvejes at indhente assistance til dele af projektet, især ved større arbejdsopgaver. Nogle opgaver skal gerne udføres af flere mennesker. Ydermere vil det blive bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
8I nogle tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det får man hvis ombygningen er positivt for miljøet. At få tilskud kræver med andre ord at renoveringen forbedrer naturen.
9Forinden du iværksætter byggeriet er det ekstremt værdifuldt at du sikrer dig, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype kan der gælde begrænsende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
10Der viser sig næsten altid uforudsete problemer i tilfælde med omfattende opgaver, og som følge heraf kan det være essentielt at man har afsat rimelig tid i agendaen, således at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
11Ofte vil det være essentielt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeri, så du har en økonomisk ramme. Det kan blive sundt at gennemgå alle udgifter, og efterfølgende dokumentere online tilbud på hver enkelt.
12Der ligger et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Især YouTube er kilde til ret så meget gavnlig info, særligt ifald du skriver søgeordene på engelsk.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % giver den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er enormt overlegent. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % giver den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er smartest?

Flere butikker på nettet foreslår efterhånden en lang række forskellige billige leveringsmåder til låseringstang. En der er meget anvendt er p.t. at afsende til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente ordren på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er jo vældig gnidningsløs, samt tit tillige den mest billige leveringsløsning.

Du bør omvendt tænke over at bestille pakken til levering hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er en gang i mellem en sjat mere pebret, men desuden virkelig praktisk ved køb af låseringstang online. Den billigste leveringsversion er unægtelig at hente pakken selv, hvilket beroer på at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-forretningens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på låseringstang er selvfølgelig super væsentlig såfremt man står og skal bruge din ordre inden for kort tid, så med det formål er det sandelig væsentligt at du gransker leveringstiden på låseringstang. En hel del internet varehuse – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på utallige varenumre online, hvilket er betinget af at bestillingen fuldbyrdes forud for et besluttet klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt ordnet forinden logistikpersonalet tager hjem.

Enkelte internet handler garanterer portofri fragt på låseringstang online, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du shopper for et bestemt beløb. Desuden må du udse dig den mest prisbevidste løsning til levering, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

Flere byggecentre yder klik-og-hent hvor man bestiller billig låseringstang derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Silvan. Byggekæderne tildeler fx klik-og-hent på låseringstang i disse byer:

Nyborg, Slagelse, Farum, Lillerød, Hvidovre, Middelfart, Solrød Strand, Allerød, Ballerup, Frederikssund, Roskilde, Kalundborg, Dragør, Nykøbing Falster, Stenløse, Horsens, Vallensbæk, Gladsaxe, Skanderborg, Ikast, Hjørring, Fredericia, Aalborg, Åbyhøj, Ishøj, Vanløse, Tilst, Taastrup, Frederikshavn, Vejle, Hillerød, Hedehusene, Hobro, Brøndby, Greve, Valby, Aarhus, Ølstykke, Randers, Odense, Brønderslev, Rudersdal, Frederiksberg, Holbæk, Varde, Højbjerg, Virum, Søborg, Nærum, Værløse, Holstebro, Haslev, Næstved, Skive, Kolding, Rødovre, Aabenraa, København, Køge, Ringsted, Nørresundby, Gentofte, Albertslund, Kokkedal, Grenaa, Brabrand, Haderslev, Nakskov, Lystrup, Odder, Hedensted, Frederiksværk, Viborg, Brønshøj, Lyngby, Thisted, Hørsholm, Korsør, Risskov, Helsingør, Rønne, Struer, Tårnby, Svendborg, Charlottenlund, Jyllinge, Silkeborg, Vordingborg, Birkerød, Herning, Herlev, Esbjerg, Sønderborg, og Glostrup, .

Click-and-collect for låseringstang er tilgængeligt i alle regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Falster, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland).

Når vi ser på søgedata bliver det markant, at internetbrugere som regel søger efter fx låseringstang priser og låseringstang online. Man ser derudover jævnligt mennesker lede efter fx køb låseringstang, billig låseringstang samt låseringstang tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Få den bedste pris på låseringstang

Det har vist sig at være vældig simpelt for forbrugerne at finde frem til tilbud på billige låseringstang online fra diverse firmaer på nettet, og altså har massevis af internet virksomheder fundet det uundgåeligt at formindske prisen på låseringstang drastisk, og endda tilbyde levering uden beregning.

Trods dette kan det immervæk være rentabelt at tjekke et par firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på låseringstang online forud for at du færdiggør din shopping, så man er tryg ved at indhente den mest billige pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg.

Man skal trods alt ikke overse, at i tilfælde af at en online butik reklamerer billige låseringstang online til en salgspris som kan ses som ubegribelig billig, burde det undertiden være en indikation på en svindel online butik. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omfavnet af en lovbestemmelse, hvilket værner os imod falske internet butikker.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du agter at klare betalingen af låseringstang senere. Det foreslåes ofte hos nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus og Silvan.

Ved indkig i tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere ofte søger eksempelvis låseringstang tilbud og låseringstang online. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere lede efter fx billig låseringstang, låseringstang priser samt køb låseringstang.

Se nærmere på tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot byder på sådan set fine genveje til at inspicere ganske mange nuværende forbrugeres observationer og derfor rekommanderer vi, at du tager et kig på e-firmaets anmeldelser forud for at du køber billige låseringstang online.

Facebook byder på derudover sådan set pæne muligheder for at få indblik i e-butikkens troværdighed. Tilmed ses mange netshops som tilbyder kunderne at formulere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket desuden bør udnyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk shopper billige låseringstang online på en internet forhandler bør de ideelt set sætte sig ind i forhandlerens regler, dog er det mange gange en omfattende opgave, i særdeleshed hos de kendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Jem og Fix.

Et andet alternativ kunne måske være at bemærke hvorvidt internet selskabet er e-mærket, siden det almindeligvis er en sikkerhed for at online forretningen imødekommer den officielle danske lovgivning, og at virksomheden jævnligt monitoreres af jurister der har meget erfaring med de gældende regler.

Det giver dig anledning til opbakning, hvis du oplever problemstillinger i forbindelse med din ordre på låseringstang. Tilmed foreslåes det at køber er vaks omkring de vigtigste retningslinjer der kan have indflydelse på købet af låseringstang online, eksempelvis hvilken returrettighed internet forhandleren tilbyder.

I relation til det er det tillige essesentielt, at man stadig beholder sin kvitteringsmail, så man senere kan dokumentere købet af låseringstang, hvad end man køber fra Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Inger Andersen gav 5 stjerner

Virkelig god service

Niels F gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Morten E gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Karen gav 4 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til online indkøb
1En lang række online outlets frembyder i dag diverse forskellige billige former for levering til låseringstang. En der er meget almindelig er p.t. at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig ekstremt ligetil, og i mange tilfælde desuden den mest prisbevidste leveringsmetode.
2Forud for at folk shopper billige låseringstang hos en online shop kunne man for at være sikker studere butikkens handelsaftale, det er dog tit ikke særlig morsomt. Desuden anbefales det at køber er på vagt for de elementære vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af billige låseringstang online, f.eks. hvilken returrettighed online firmaet har.
3Det er jo efterhånden yderst simpelt for enhver at finde tilbud online på billige låseringstang på tværs af online webshops, og herved yder adskillige online virksomheder levering uden gebyr. Derfor kan det til hver en tid blive lønsomt at sammenholde enkelte netshops efter billige priser forud for at du placerer ordren, således at du er skudsikker på at skaffe sig den skarpeste pris.
4Fragtperioden er selvfølgelig ultra essentiel såfremt du mangler din pakke inden for kort tid, og derfor er det helt essentielt at vi efterser det forventede leveringstidspunkt på låseringstang. En lang række shops på nettet reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på flere varer, men vær vagtsom da det nødvendiggør at ordren indsendes før et givent klokkeslæt.
5En række internet selskaber lover portofri levering på låseringstang, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der købes for en fastsat sum. Desuden burde du tage den prisbilligste fragtmulighed, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted. Leveringsformen viser sig undertiden tillige ualmindeligt overkommelig. Den prisbilligste leveringsløsning vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
6Den prisbilligste fragtløsning vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, men dette beroer på at du fysisk befinder dig lige ved netshoppens lager. Den leveringsløsning kan vise sig at være rigtig udslagsgivende ifald vi står og skal bruge låseringstang øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder en række e-handler i Danmark portofri fragt, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der bestilles for et fastslået beløb.
7Trustpilot bringer dig altid gunstige muligheder for at dechifrere mange øvrige konsumenters opfattelser og derfor er det en hjælp, at du studerer online webshoppens anmeldelser forinden du bestiller billige låseringstang online. Facebook medfører derudover en del fine muligheder for at få indtryk af netbutikkens popularitet.
8Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfavnet af en regel, der beskytter en overfor uærlige e-handler. Som et alternativ kan du vælge en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, når du vil betale beløbet af flere omgange.
9Generelt går vi ind for at se om internet forhandleren er e-mærke godkendt, da det længe har været en erklæring om at e-forhandleren efterfølger den officielle danske lovgivning, foruden at internet forretningen nu og da kontrolleres af jurister der er meget fortrolige de gældende vilkår. Før folk shopper billige låseringstang på en internet virksomhed kunne man sådan set studere netbutikkens forretningsbetingelser.