Byggevarepriser.dk

Kunststofbeholder

Festool Kunststofbeholdere Box 180x120x71
120 kr.
Se produkt
Festool Kunststofbeholdere Box 60x120x71
110 kr.
Se produkt
Festool Kunststofbeholdere Box 150x300x68/2
85 kr.
Se produkt
Festool Kunststofbeholdere Box 100x100x68/6
95 kr.
Se produkt
Festool Kunststofbeholdere og Rumdelere
155 kr.
Se produkt
Festool Kunststofbeholdere Box 100x350x68/2
110 kr.
Se produkt
Festool Kunststofbeholdere Box 49x245/2 SYS1 TL
100 kr.
Se produkt
Festool Kunststofbeholdere Box 98x147/2 SYS1 TL
100 kr.
Se produkt
Festool Kunststofbeholdere Box 49x98/6 SYS1 TL
90 kr.
Se produkt
Festool Kunststofbeholdere Box 60x60x71
90 kr.
Se produkt
Festool Kunststofbeholdere Box 50x100x68/10
100 kr.
Se produkt
Festool Kunststofbeholdere Box 98x98/3 SYS1 TL
75 kr.
Se produkt
Festool Kunststofbeholdere Box 100x150x68/6
100 kr.
Se produkt
Festool Kunststofbeholdere Box 150x150x68/6
80 kr.
Se produkt
Festool Kunststofbeholdere Box 50x50x68/10
95 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have varerne nu og her eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed muligt ved de kendte byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med fx returret. Man bør derfor undersøge virksomhedens betingelser.
Flere byggecentre sælger et bredt produktudvalg, og øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du bør vurdere om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover blot kunststofbeholder.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige kunststofbeholder fra webshop til webshop. Enkelte har billige priser, hvorimod andre satser på et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. På grund af det bør du købe fra et online byggecenter, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af kunststofbeholder.
Det er absolut meget relevant at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og bekendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og dermed har de fleste mulighed for at bestille online og køre materialerne selv. Derfor har man valget om at undgå leveringsomkostningen, samt sågar hente produkterne straks.
De udbredte byggekæder forhandler varer fra alle mulige producenter, og så kan du bestille fra et stort sortiment af kunststofbeholder online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops i små nicher styrer selv produktionen af de varer som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få billigere priser.
Størsteparten af specialiserede netbutikker er opstartsvirksomheder, der tit har danske ejere, muligvis endda lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at bestille kunststofbeholder online hos dem.
Hovedparten af nichebutikker på internettet er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem bør du forvente ekstremt kompetent rådgivning fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis kunststofbeholder.
De største byggemarkeder i Danmark
kunststofbeholder jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

kunststofbeholder harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

kunststofbeholder bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

kunststofbeholder silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af cirka 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Planlægning er kilden til succes med byggeriet. Du skal lave en strømlinet plan, der viser hvilke gøremål der løses på hvilken dag, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du sammensætter oversigten.
2Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har de relevante materialer klar før du starter dit arbejde. Du kunne med fordel sammenfatte en simpel huskeliste hvoraf der fremgår de materialer der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe materialerne, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
3Du finder alverdens artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube bringer dig store mængder gavnlig info, særligt forudsat at du leder på engelsk.
4Det kan give mening at overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du skal have hjælp fra en fagperson til områder af det. Når du vil benytte hjælp fra en ekspert er det en god idé at hente en pris fra diverse selskaber.
5Typisk vil det vise sig fornuftigt at have en budgetoversigt for dit projekt, så man har styr på omkostningerne. Det bør være sundt at kortlægge hver enkelt udgift, og efterfølgende nedskrive eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
6Man kan indhente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Tilskudet er altså betinget af at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
7Du må aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig essentielt at du har værktøjet ved hånden før du tager fat på byggeriet. Det er desuden en fordel at medregne de tilhørende omkostninger i byggeriets budget.
8Det kan vise sig nødvendigt at indhente hjælp til byggearbejdet, især ift. omfangsrige byggeprojekter. Omfangsrige ting kræver flere folk. Samtidig vil det være mere produktivt og mere socialt at være flere om det.
9Du skal nødig nedprioritere sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning som fx sko og hjelm som beskyttelse med henblik på hændelige risici. Det er vigtigt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke får assistance fra en fagperson.
10Længe før du optager dit byggeprojekt må det være rimeligt centralt at være sikker på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være mange retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
11Der kommer næsten altid pludselige hovedpiner ved krævende opgaver, og på grund af det kan det være meningsfuldt at man har afsat en del tid i arbejdsplanen, således at man kan føle sig ubekymret om at have tid nok til det.
12Ved projekter udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum tjekke meldingerne om vejret i perioden for byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at vælte ned i samme sekund som du er godt i gang med dit krævende byggeprojekt.
De mest vellidte byggekæder
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er rigtig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ret så godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet toprating, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er utrolig imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken fragtløsning er smartest?

En lang række e-forretninger udlover til alt held mange forskellige billige leveringsløsninger til kunststofbeholder. Et hit er efterhånden levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig virkelig fremkommelig, og endda derudover den mest betalelige type af levering.

Du kunne ydermere forsøge at få varerne leveret hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen er af og til en sjat mere bekostelig, men samtidig temmelig smertefri med kunststofbeholder online. Den mest prisbevidste type af levering er dog at du selv henter ordren, men det betinges af at du er tæt på e-forhandlerens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på kunststofbeholder kan i nogle tilfælde være super relevant såfremt vi står og skal bruge ordren øjeblikkeligt, og herved er det bestemt meningsfuldt at vi studerer den estimerede leveringsdato på kunststofbeholder. Masser af online butikker – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en masse produkter online, men som ikke desto mindre betinges af at ordren lægges forud for et aftalt klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få produktet distribueret inden pakkepersonalet holder fyraften.

Flere byggecentre yder fragt uden omkostninger på kunststofbeholder online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis du shopper for en konkret sum. Ellers skulle man tage den mest billige leveringsversion, hvilket typisk er at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

De største webbutikker giver afhentning hvor du handler billig kunststofbeholder derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma og Davidsen. Byggemarkederne yder fx click-and-collect på kunststofbeholder i disse områder:

Vejle, Gladsaxe, Odense, Kolding, Rødovre, Frederikssund, Tårnby, Ishøj, Brønshøj, Kokkedal, Holstebro, Værløse, Roskilde, Varde, Herlev, Middelfart, Thisted, Gentofte, Farum, Højbjerg, Glostrup, Skive, Charlottenlund, Åbyhøj, Jyllinge, Silkeborg, Birkerød, Esbjerg, Brabrand, Hvidovre, Randers, Solrød Strand, Holbæk, Slagelse, Allerød, Brønderslev, Vanløse, Odder, Hjørring, Valby, Haslev, Aabenraa, Sønderborg, Svendborg, Køge, Risskov, Hillerød, Frederiksværk, Skanderborg, Vallensbæk, Nærum, Lystrup, Nyborg, Vordingborg, Albertslund, Hobro, Ølstykke, Frederikshavn, Korsør, Rønne, Hørsholm, Ballerup, Horsens, Brøndby, Stenløse, Nykøbing Falster, Herning, Næstved, Dragør, Haderslev, Kalundborg, Nørresundby, Aalborg, Søborg, Helsingør, Lillerød, Ringsted, Hedensted, Viborg, Fredericia, Grenaa, Virum, Hedehusene, Struer, Lyngby, Greve, Tilst, Aarhus, København, Taastrup, Frederiksberg, Ikast, Nakskov, og Rudersdal, .

Klik-og-hent for kunststofbeholder er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i tendenserne står det klart, at netshoppere mange gange leder efter blandt andet kunststofbeholder priser og køb kunststofbeholder. Foruden dette oplever man mange gange mennesker søge blandt andet billig kunststofbeholder, kunststofbeholder tilbud samt kunststofbeholder online, plus de velkendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Priser på kunststofbeholder

Det er ret så overkommeligt for forbrugerne at finde tilbud på billige kunststofbeholder online hos forskellige forhandlere på nettet, og på grund af dette har flertallet af internet virksomheder ikke kunne lade være med at tvinge prisen på kunststofbeholder enormt, og ovenikøbet sikre billig levering.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig lønsomt at efterprøve forskellige internet forhandlere efter tilbud og udsalg på kunststofbeholder online før du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikker på at modtage den laveste pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Silvan og XL-Byg.

Du bør imidlertid være så påpasselig, at når en online forretning tilbyder billige kunststofbeholder online til salg for en tilbudspris som er utrolig fordelagtig, så er det mange gange være et kendetegn på en snydagtig online virksomhed. Kortkøb er dog omfattet af en regel, der dækker dig som kunde imod uoprigtige online forhandlere.

Vi anbefaler kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du higer efter at honorere omkostningerne til kunststofbeholder ude i fremtiden. Det foreslåes normalt i nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggecentre som eksempelvis Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Når man kigger i tallene fremstår det klart, at online shoppere tit søger efter eksempelvis køb kunststofbeholder og kunststofbeholder priser. Foruden dette ser man tit internet shoppere efterspørge eksempelvis kunststofbeholder tilbud, kunststofbeholder online samt billig kunststofbeholder.

Undersøg andre menneskers oplevelser

Trustpilot yder en lang række solide chancer for at eftergå diverse eksisterende brugeres oplevelser og derved foreslår vi, at du tolker e-butikkens kritik forud for at du lægger din bestilling på billige kunststofbeholder online.

Facebook forærer dig på samme måde en del solide chancer for at få en idé om internet forhandlerens kundefokus. Desuden ser vi faktisk internet handler hvor kunder kan aflevere en omtale af købsoplevelsen, hvilket også bør bruges til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk bestiller billige kunststofbeholder online i en e-forretning burde de til hver en tid læse netbutikkens vilkår, dog er det mange gange en tidskrævende opgave, især hos de udbredte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Stark.

Alternativet kan være at tjekke hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, da det kan være en tilkendegivelse af at webshoppen forstår de danske retningslinjer, og at online firmaet ofte overvåges af fagfolk som er indført i de gældende love.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få assistance, når du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb af kunststofbeholder. Desuden er det godt at man er sat ind i de mest betydningsfulde vilkår gældende for købet af kunststofbeholder online, som for eksempel den ombytningsret e-forretningen benytter.

I den sammenhæng er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid bibeholder ens kvitteringsmail, så man altid vil kunne påvise sin bestilling af kunststofbeholder, uanset om man har bestilt hos Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark eller 10-4.

Jan Jensen gav 5 stjerner

God til prisen

Birthe Olsen gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Anne G gav 5 stjerner

Hurtig

Louise gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 gode råd til indkøb via nettet
1Mange webshops i Danmark udlover nu til dags et hav af forskellige billige former for levering til kunststofbeholder. Den mest almindelige er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså vældig bekvem, samt endda desuden den billigste leveringsløsning.
2Visse butikker på nettet lover billig levering på kunststofbeholder, men oftest kun såfremt der shoppes for en konkret sum. I øvrigt kan du overveje den mest prisbevidste metode til levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver sædvanligvis desuden meget smart. Den mest betalelige løsning vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
3Generelt går vi ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er indbefattet af en regel, hvilket passer på folk imod fup internet webshops. Som et alternativ kan du drage fordel af en løsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at honorere omkostningerne ude i fremtiden.
4Trustpilot tilbyder dig faktisk fornemme genveje til at iagttage en lang række andre kunders betragtninger og derved anbefaler vi, at du gennemgår e-forretningens kritik inden du køber billige kunststofbeholder online. Facebook forærer dig desuden tilpas fordelagtige løsninger til at få et kig ind i online forretningens pålidelighed.
5Det er i dag virkelig overkommeligt for enhver at analysere priser online på billige kunststofbeholder fra flere online shops, og derfor lover massevis af internet shops fragt uden beregning. Men det kan imidlertid blive lønnende at sammenholde indtil flere forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du handler, så du er sikret at modtage den mest betalelige pris.
6Inden folk køber billige kunststofbeholder hos en forretning på nettet kunne de i princippet granske shoppens vilkår, det er dog mange gange en tidskrævende opgave. Ydermere slår vi et slag for at køber er påpasselig med de primære vedtægter der influerer på shopping af billige kunststofbeholder online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online forretningen lover.
7Generelt tilråder vi at granske om online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som er en sikkerhed for at online shoppen anerkender de officielle danske regler, udover at internet shoppen regelmæssigt revurderes af fagmænd som mestrer de gældende love. Forud for at nogen bestiller billige kunststofbeholder hos en internet forhandler behøver man for at være på den sikre side gennemlæse netshoppens handelsaftale.
8Den mest prisbevidste type af levering vil altid være at hente pakken selv, som jo står og falder med at du fysisk befinder dig tæt på online firmaets bopæl. Den leveringsmodel er naturligvis temmelig afgørende om man mangler kunststofbeholder øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer en hel del online varehuse portofri levering, men ofte kræves det at man aftager for et fastsat beløb.
9Leveringstidspunktet kan være ret afgørende hvis du absolut skal bruge varen fluks, og herved er det virkelig centralt at man studerer det forventede leveringstidspunkt på kunststofbeholder. Størstedelen af internet selskaber stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre, men husk at det påkræver at transaktionen gennemføres før et angivent tidspunkt.