Byggevarepriser.dk

Kulgrill

Everdure Cube HBCUBEOSCAN Kulgrill Orange
799 kr.
Se produkt
Everdure Kul Grill 4k Stone By Heston Blumenthal
15.000 kr.
Se produkt
Everdure Kul Grill 4k Graphite By Heston Blumenthal
15.000 kr.
Se produkt
Cook-it Kulgrill m/El-blæser - incl. bæretaske
499 kr.
Se produkt
Everdure Kul Grill 4k Mint By Heston Blumenthal
15.000 kr.
Se produkt
Everdure Cube HBCUBEKSCAN Kulgrill Khaki
799 kr.
Se produkt
Everdure Cube HBCUBEGSCAN Kulgrill Graphite
799 kr.
Se produkt
Yoder Smokers 24x48 Kul Grill
25.899 kr.
Se produkt
Eva Solo Kulgrill inkl. fladt låg, lille - Ø49 cm
4.495 kr.
Se produkt
Eva Solo Kulgrill inkl. fladt låg, stor - Ø59 cm
9.995 kr.
Se produkt
Yoder Smokers 24x36 Kul Grill
22.499 kr.
Se produkt
Everdure Kul Grill 4k Orange By Heston Blumenthal
15.000 kr.
Se produkt
Everdure Cube HBCUBESSCAN Kulgrill Stone
799 kr.
Se produkt
Yoder Smokers 24x48 Kul Grill Competition Cart
32.999 kr.
Se produkt
Everdure Kul Grill 4k Red By Heston Blumenthal
15.000 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man læse byggemarkedets regler.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at se, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ må du vælge et andet.
Flere byggemarkeder har et stort vareudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, udover bare kulgrill.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. På grund af det kan du med fordel købe fra en netbutik, som kan tilbyde hjælp til valg af kulgrill.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de gængse byggekæder.
Der er variationer i salgspriserne på billige kulgrill fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have gode priser, hvorimod nogle fokuserer på en høj grad af service. Du må beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede forretninger, som kan medvirke til øget sikkerhed når du skal købe online. Det vil nogle se fordele i.
De velkendte byggemarkeder findes i hele landet, og som følge af det har kunderne valget om at handle online og hente materialerne personligt. I kraft af det er det muligt at slippe for leveringsomkostningen, og tilmed få produkterne nu og her.
De store byggecentre tilbyder varer fra talrige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af kulgrill online.

Nichewebshop

Forskellige små butikker har ekstremt meget forstand på deres produkter, da de ikke sælger andre produkter. Altså får du formentlig super indsigtsfuld hjælp fra folk med ekspertviden i netop kulgrill.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få billigere priser.
De fleste nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, som tit har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem bidrager du til idet du handler kulgrill online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
kulgrill bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kulgrill harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

kulgrill silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af over 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

kulgrill jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag over 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag omkring 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det gives hvis projektet er CO2-besparende. Tilskudet forudsætter dermed at projektet har en positiv betydning for naturen.
2Du skal nødig gå ned på udstyr. Ofte kan det vise sig en fordel at du har det til disposition idet du går løs med byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at indkalkulere disse omkostninger i dit økonomiske overblik.
3Der kan findes utrolig mange artikler og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube yder assistance med betydelige mængder anvendelig info, i særlig grad hvis du kigger i hele verden.
4For udendørs opgaver kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Således skal du tit tage notits af udsigten ift. vejret i forbindelse med dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er i fuld gang med det komplekse byggeprojekt.
5Du kan overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du bør købe hjælp fra en fagperson til områder af projektet. Ifald du skal have hjælp fra en professionel kan det godt betale sig at tage imod en pris fra forskellige selskaber.
6Det er af stor betydning at lave et regnskab for ombygningen, så man har styr på økonomien. Det vil være fordelagtigt at gennemgå alle udgifter, og dernæst dokumentere ens købspris for hver enkelt.
7Det kan vise sig nyttigt at spørge om assistance til byggeprojektet, især ift. omfangsrige byggeopgaver. Enkelte byggerier skal gerne udføres af mere end en person. Derudover viser det sig mere effektivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
8Potentielt kan det blive af stor betydning at have de presserende materialer tilgængelige i god tid før du indleder byggeriet. Du får god gavn af at sammenfatte en hurtig indkøbsliste som indeholder de materialer som er nødvendige, og dernæst eftergå materialerne, således at du er tryg ved at du har husket alt.
9Der præsenterer sig ofte ubelejlige bump på vejen når det handler om krævende opgaver, og derfor viser det sig af stor betydning at der afsættes rimelig plads i agendaen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
10Inden du igangsætter byggeprocessen kan det vise sig vildt essentielt at have styr på, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
11Planlægning vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør forfatte en effektiv køreplan, som viser hvilke gøremål der løses på hvilket tidspunkt, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du udarbejder arbejdsplanen.
12Du skal aldrig nogensinde forsømme din sikkerhed, så glem ej beskyttelse bl.a. arbejdssko som hjælper dig med henblik på mulige ulykker. Det er uundværligt at du husker din sikkerhed i byggeriet, hovedsageligt såfremt du ikke køber assistance fra en fagmand.
De højest bedømte byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk flot. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

En del internet varehuse frembyder i øjeblikket mange forskellige billige fragttyper til kulgrill. Den mest moderne er nu om dage udleveringssteder, hvor du selv henter de bestilte varer når der er mulighed for det. Muligheden er nemlig vældig enkel, samt ofte derudover den billigste fragtform.

Du burde tillige påtænke at få pakken bragt hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden er undertiden et hak mere bekostelig, men tillige ekstremt fremkommelig for kulgrill online. Den mest billige form for levering er uden tvivl at hente varerne selv, men det kræver at du er lige ved internet selskabets byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på kulgrill kan i nogle tilfælde være særdeles essentiel forudsat vi skal bruge pakken inden for kort tid, og herved er det komplet afgørende at man finder den forventede leveringsdato ved kulgrill. En del online forhandlere – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig dag-til-dag fragt på massevis af varer online, hvilket tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres tidligere end et aftalt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få produktet betjent forud for at pakkemedarbejderne har fri.

En hel del outlets på nettet garanterer fragtfri levering på kulgrill online, men typisk afkræver det at man bestiller for en præcis sum. I øvrigt kunne du udse dig den prisbilligste form for fragt, der gerne er at få leveret dine varer til et afhentningssted.

Adskillige webshops udlover afhentning hvor du handler billig kulgrill online og selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og Stark. Byggecentrene giver for eksempel klik-og-hent på kulgrill i disse byer:

Gladsaxe, Hillerød, Hobro, Sønderborg, Frederikssund, Vordingborg, Struer, Vallensbæk, Herning, Frederiksværk, Korsør, Odense, Grenaa, Vejle, Rudersdal, Søborg, Aabenraa, Ishøj, Skanderborg, Fredericia, Allerød, Hørsholm, Taastrup, Haslev, Ølstykke, Rødovre, Frederikshavn, Horsens, Skive, Helsingør, Valby, Aarhus, Farum, Ballerup, Thisted, Lyngby, Lillerød, Hedehusene, Aalborg, Lystrup, Brønderslev, Viborg, Kolding, Nykøbing Falster, Næstved, Glostrup, Herlev, Haderslev, Vanløse, Holbæk, Dragør, Rønne, Jyllinge, Brønshøj, Kokkedal, Holstebro, Charlottenlund, Virum, Nærum, Tilst, Nyborg, Hjørring, Frederiksberg, Ringsted, Brøndby, Middelfart, Slagelse, Odder, Nakskov, København, Silkeborg, Åbyhøj, Risskov, Nørresundby, Gentofte, Brabrand, Albertslund, Varde, Solrød Strand, Svendborg, Birkerød, Ikast, Roskilde, Køge, Stenløse, Kalundborg, Tårnby, Højbjerg, Randers, Esbjerg, Greve, Værløse, Hvidovre, og Hedensted, .

Klik-og-hent af kulgrill er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Østsjælland, Falster, Hovedstaden) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland).

Når vi ser på søgedata står det markant, at online shoppere mange gange leder efter fx kulgrill priser og kulgrill online. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere søge eksempelvis kulgrill tilbud, billig kulgrill og køb kulgrill, foruden de udbredte byggemarkeder som Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Spar penge på kulgrill

Det er i dag i høj grad fremkommeligt for enhver at sammenholde priser på billige kulgrill online hos flere butikker på nettet, og ergo har en hel del internet handler i Danmark ikke kunne lade være med at nedsætte prisniveauet på kulgrill enormt, og ovenikøbet tilbyde gratis levering.

Det kan trods alt blive nyttigt at prøve et par forskellige shops på nettet efter rabatter og tilbud på kulgrill online forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er på den sikre side med at få den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

Du bør ikke desto mindre ikke glemme, at såfremt en online virksomhed sælger billige kulgrill online til salg for en pris der anses for ufattelig beskeden, så er det undertiden være et karakteristika der viser en uægte internet forhandler. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald inkluderet i en forordning, der støtter dig som kunde overfor bedrageriske internet handler.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ kan du benytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at betale pengene til kulgrill over en periode. Dette tilbydes ofte hos specialiserede webshops, men ikke de kendte byggecentre som for eksempel Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Ved indkig i data bliver det markant, at internet shoppere jævnligt efterspørger blandt andet køb kulgrill og kulgrill tilbud. Derudover oplever vi ofte folk søge efter for eksempel kulgrill priser, kulgrill online samt billig kulgrill.

Gennemsøg andre menneskers vurderinger

Trustpilot forærer dig adskillige gunstige muligheder for at se nøjere på en række forhenværende kunders omtaler og af den grund anbefaler vi, at du besigtiger internet forretningens omtaler inden du placerer din ordre på billige kulgrill online.

Facebook indebærer derudover en lang række fine muligheder for at få kendskab til internet webshoppens popularitet. I øvrigt ses faktisk online varehuse i Danmark hvor man kan meddele en bedømmelse af deres køb, som lige så vel bør bruges til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen køber billige kulgrill online i en internet shop kunne de uden tvivl løbe igennem dens betingelser, det er dog almindeligvis en omfattende opgave, især med de kendte byggecentre som Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Et andet alternativ kan være at se om online forretningen er e-mærke tilsluttet, hvilket typisk er en antydning af at internet forretningen retter sig efter de officielle regler, og at netshoppen af og til undersøges af specialister der er meget fortrolige de gældende love.

Det giver dig anledning til support, for så vidt du skulle få problemer med din shopping med kulgrill. Tillige støtter vi at man er hensynstagende til de mest relevante retningslinjer der gælder for købet af kulgrill online, til eksempel den ombytningsrettighed internet shoppen lover.

I den sammenhæng er det ligeledes vigtigt, at man permanent bevarer sin ordrekvittering, således man en anden gang vil kunne bevidne købet af kulgrill, uanset om man har handlet ved XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix eller Bygma.

Jesper gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Kim gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Bente gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Poul V gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 gode råd til køb på nettet
1En række internet outlets tilbyder billig levering på kulgrill, men ofte er det så nødvendigt at man bestiller for en konkret pris. Derudover burde du vælge den mest betalelige fragtløsning, hvilket gerne vil blive at få bragt dine produkter til en pakkeshop. Leveringsformen bliver til tider endda ret så hensigtsmæssig. Den mest billige fragtform er dog at du selv henter ordren.
2Trustpilot tilbyder dig absolut pæne muligheder for at undersøge adskillige tidligere køberes betragtninger og af den grund er det klogt, at du tolker online virksomhedens bedømmelser forud for at du bestiller billige kulgrill online. Facebook leverer ydermere absolut gavnlige genveje til at få indtryk af online forretningens kundefokus.
3Masser af e-shops giver efterhånden et stort udvalg af billige leveringsformer til kulgrill. Det mest almindelige er i dag pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter pakken når du har tid. Fragtløsningen er altså ualmindeligt nem, samt oftest endda den mest prisbevidste leveringsmåde.
4Leveringstidspunktet er jo ultra relevant hvis man behøver din ordre øjeblikkeligt, og derfor er det helt fornuftigt at vi undersøger den estimerede leveringstid for kulgrill. Masser af e-forretninger giver billig 1 dags levering på en masse varer, men vær obs på at det står og falder med at bestillingen køres igennem før et besluttet klokkeslæt.
5Den billigste løsning til levering vil utvivlsomt være selv at hente varerne, men dette er betinget af at du bor i kort afstand af online virksomhedens arbejdslager. Den fragtmetode er jo ret betydningsfuld om du har behov for kulgrill nu og her. Alternativt så garanterer enkelte butikker på nettet fragtfri levering, men tit kræver det at man bestiller for en konkret sum.
6Generelt anbefaler vi at se nærmere på om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, da det længe har været et tegn på at netbutikken opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, samt at internet forhandleren hyppigt efterses af eksperter som har ekspertise inden for de gældende regulativer. Inden nogen handler billige kulgrill på en internet handler bør man for at være sikker bese virksomhedens forretningsbetingelser.
7Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er inkluderet i en lov, som redder os overfor svindlende e-firmaer. Som en anden løsning kan du vælge et tilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at finansiere beløbet over et længere tidsrum.
8Det er jo virkelig let gængeligt for almindelige mennesker at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige kulgrill fra flere shops på nettet, og herved frembyder en lang række online webshops billig levering. Derfor kan det stadigvæk vise sig profitabelt at undersøge nogle enkelte internet virksomheder i Danmark efter billige priser før du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at antage den billigste pris.
9Før folk køber billige kulgrill på en online forretning kunne de for at være på den sikre side gennemlæse deres handelsvilkår, det er dog mange gange et tidskrævende projekt. Endvidere er det smart at køberen er opmærksom på de væsentligste regler der kan influere på handlen med billige kulgrill online, som for eksempel den returret e-forretningen kører med.