Byggevarepriser.dk

Krydslaser

Limit krydslaser 1001 HV
2.056 kr.
Se produkt
Limit krydslaser 1001 HV-G
1.995 kr.
Se produkt
Limit krydslaser og punktlaser 1002 HVP
3.799 kr.
Se produkt
Limit krydslaser 1003 HV
695 kr.
Se produkt
Limit krydslaser 1001 HV + stativ/laserstang
1.595 kr.
Se produkt
Limit Krydslaser 360V2-R
2.095 kr.
Se produkt
Krydslaser 1080
3.750 kr.
Se produkt
Krydslaser Limit 1001-R
1.249 kr.
Se produkt
Krydslaser/punktlaser Limit 1002HVP
2.698 kr.
Se produkt
Krydslaser Hultafors XL 2
1.998 kr.
Se produkt
HULTAFORS Krydslaser 360° Grøn diode H360G
3.995 kr.
Se produkt
HULTAFORS Krydslaser 3x360° H3x360
4.495 kr.
Se produkt
GeoFennel krydslaser FL 10-Cross selvnivellerende
850 kr.
Se produkt
geoFENNEL krydslaser Geo6X KIT
3.244 kr.
Se produkt
Bosch Krydslaser Quigo Iii
450 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente varerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de store byggemarkeder.
Der er variationer i prisen på billige krydslaser alt efter hvor du handler online. En del vil have gode tilbud, hvorimod nogle fokuserer på faglig sparring. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man undersøge butikkens regningslinjer.
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
For nogle er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at bestille ved et online byggemarked, som giver råd og vejledning til valg af krydslaser.
Nogle byggekæder udbyder et stort udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal reflektere over om det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare krydslaser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede butikker, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder forhandler produkter fra flere nichebutikker, og pga. det kan du handle fra et bredt udvalg af krydslaser online.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derigennem har mange valget om at handle online og hente byggematerialerne personligt. Herigennem kan du vælge at blive fri for leveringsgebyret, samt tilmed hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

De fleste webshops i små nicher er opstartsfirmaer, som tit drives i Danmark, givetvis endda lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe når du køber krydslaser online hos dem.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få en billigere pris.
De fleste online nichebutikker er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem bør du forvente en høj grad af informativ rådgivning fra personale som er eksperter i netop krydslaser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag cirka 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

krydslaser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

krydslaser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

krydslaser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

krydslaser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du skal nødig negligere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis arbejdssko som beskyttelse imod mulige uheld. Det er fornuftigt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
2Der ligger utrolig mange vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Specielt YouTube er anvendeligt med ret så meget nyttig oplysning, ikke mindst når man leder på engelsk.
3Ved projekter udendørs kan vind og vejr få meget at sige. Af den årsag må du løbende lægge mærke til vejrforudsigelserne i dagene op til projektets begyndelse, så du undgår at det ganske ubelejeligt begynder at piske ned absolut lige når du vil påbegynde det vigtige projekt.
4Der viser sig utvivlsomt ubelejlige problemer i tilfælde med svære opgaver, og pga. dette viser det sig væsentligt at man har afsat rimelig plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
5Potentielt kan det blive essentielt at du har alle materialer tilgængelige inden du går i gang med byggeriet. Du kan udfærdige en punktforms huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting der er nødvendige, og så efterse hvert eneste punkt, hvormed du sikrer dig at alt er klar.
6Man bør nødig undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være vigtigt at du har grejet tilgængeligt akkurat som du starter byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at medtage disse udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
7Planlægning bliver kilden til at komme i mål med byggeriet. Du skal lave en strømlinet strategi, som dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilken dag, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du laver planen.
8Det kan overvejes om du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for bør fremskaffe hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Hvis du ønsker eksperthjælp vil det typisk være fordelagtigt at lede efter priser fra diverse firmaer.
9Længe før du optager arbejdet er det ultra meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
10Det kan vise sig at være essentielt at nedskrive et regnskab for dit byggeri, så man har styr på den økonomiske del. Det kan være behjælpeligt at nedfærdige alle udgifter, og herefter dokumentere omkostningen ved dem én efter én.
11Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig hjælp til projektet, hovedsageligt såfremt det er store byggerier. Enkelte byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Endvidere må det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
12Glem ikke at du kan indhente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det fås såfremt byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at projektet påvirker miljøet.
De mest vellidte byggekæder
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er hamrende godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er ultra godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er kolossalt imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

Temmelig mange e-forhandlere frembyder i øjeblikket et bredt udvalg af billige fragtmetoder til krydslaser. Den mest moderne er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare dine nye varer når der er mulighed for det. Fragttypen er jo ret så smertefri, samt tit desuden den mest prisbevidste slags levering.

Du burde ydermere afveje for og imod at vælge udbringning til din private bopæl eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen er godt nok en anelse mindre billig, men derudover virkelig hensigtsmæssig ift. krydslaser online. Den mest betalelige mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som dog nødvendiggør at du befinder dig i nærheden af e-handlens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på krydslaser er ualmindeligt relevant hvis man skal bruge dine nye varer inden for få dage, så med det formål er det øjensynligt aktuelt at vi kontrollerer den forventede leveringsdato for krydslaser. Flere netbutikker – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver løfte om billig 1 hverdags levering på flere produkter online, hvilket dog forudsætter at bestillingen laves forinden et aftalt tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få pakken på posthuset inden logistikmedarbejderne drager hjemad.

En række byggecentre byder på levering uden betaling på krydslaser online, men typisk stiller det krav om at du handler for et bestemt beløb. Alternativt må du foretrække den mest letkøbte leveringstype, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

Mange byggecentre tilbyder click-and-collect hvor man handler billig krydslaser online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Bygma. Byggecentrene udlover bl.a. klik-og-hent på krydslaser i disse områder:

Ikast, Herning, Risskov, Virum, Sønderborg, Hedehusene, Holbæk, Næstved, Hørsholm, Stenløse, Brønderslev, Nykøbing Falster, Farum, Odder, Skive, Kalundborg, Horsens, Taastrup, Hillerød, Brøndby, Aalborg, Valby, Dragør, Brabrand, Grenaa, Aarhus, Rønne, Søborg, Vanløse, Haderslev, Tårnby, Birkerød, Odense, Frederiksværk, Gladsaxe, Værløse, Viborg, Skanderborg, Esbjerg, Middelfart, Helsingør, Albertslund, Randers, Herlev, Nørresundby, Roskilde, Lillerød, Thisted, Vallensbæk, Køge, Rødovre, Greve, Åbyhøj, Gentofte, Korsør, Frederikssund, Tilst, Nærum, Ringsted, Frederikshavn, Jyllinge, Hvidovre, Vordingborg, Solrød Strand, Hjørring, Fredericia, Højbjerg, Lyngby, Nakskov, Ishøj, Struer, Allerød, Rudersdal, Charlottenlund, Ølstykke, Vejle, Kolding, Nyborg, Hobro, København, Aabenraa, Lystrup, Ballerup, Silkeborg, Slagelse, Svendborg, Glostrup, Varde, Hedensted, Frederiksberg, Brønshøj, Holstebro, Haslev, og Kokkedal, .

Klik-og-hent for krydslaser er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi ser på søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere mange gange søger eksempelvis krydslaser online og krydslaser tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere kigge efter blandt andet køb krydslaser, krydslaser priser samt billig krydslaser, foruden de velkendte byggemarkeder som Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

Den bedste pris på krydslaser

Det har vist sig at være i høj grad smart for købere at analysere tilbud på billige krydslaser online på forskellige online outlets, og på grund af dette har langt de fleste online virksomheder været presset til at at formindske udsalgspriserne på krydslaser kolossalt, og ovenikøbet yde portofri fragt.

Dog kan det imidlertid blive smart at sammenholde nogle internet varehuse i Danmark efter billige priser på krydslaser online inden du gennemfører dit køb, således at man er sikret at opnå den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de udbredte byggecentre som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

Du må imidlertid være opmærksom på, at såfremt en internet handler tilbyder billige krydslaser online for en pris der er ekstraordinært billig, er det ofte være et symbol på en snydagtig netshop. Handler med kort er imidlertid omsluttet af en vedtægt, hvilket dækker en imod uægte e-shops.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du vælge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at finansiere pengene til krydslaser over en periode. Det foreslåes ofte ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som fx Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

Når vi kigger i tendenserne står det markant, at internet shoppere som regel søger bl.a. krydslaser tilbud og billig krydslaser. Man ser desuden typisk folk efterspørge fx køb krydslaser, krydslaser priser og krydslaser online.

Læs folks meninger

Trustpilot genererer helt fortræffelige løsninger til at undersøge ganske mange tidligere konsumenters kritik og af den grund er det prisværdigt, at du undersøger online shoppens vurderinger inden du bestiller billige krydslaser online.

Facebook yder lignende altid pålidelige chancer for at få en idé om webbutikkens pålidelighed. Foruden det møder vi en del firmaer på nettet som giver kunderne mulighed for at skrive en anmeldelse af deres køb, hvilket tillige må anvendes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk bestiller billige krydslaser online hos en webbutik bør de reelt kigge på e-butikkens vilkår, men det er tit ikke særlig sjovt, især ved de gængse byggekæder som Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Et alternativt forslag kan derfor være at kontrollere hvorvidt netshoppen er tilsluttet e-mærket, siden det almindeligvis er et billede på at online butikken efterfølger dansk lovgivning, tillige med at den af og til monitoreres af jurister som har indsigt i vedtægterne på området.

Desuden får du chance for assistance, ifald du skulle få udfordringer med din bestilling af krydslaser. For øvrigt er det at foretrække at køberen er påpasselig med de mest relevante vilkår der har betydning for købet af krydslaser online, som eksempelvis den ombytningsrettighed e-forretningen kører med.

På grund af dette er det samtidig afgørende, at man stadigvæk sikrer ens e-mail kvittering, således man senere vil kunne påvise sit køb af krydslaser, uagtet om man køber ved Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg eller Jem og Fix.

Per H gav 5 stjerner

Bestilte online

Louise Poulsen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Inger L gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Morten Pedersen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til online shopping
1En hel del forhandlere på nettet frembyder nu til dags flere billige leveringsformer til krydslaser. En af de mest moderne er p.t. levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen lige når det passer dig. Fragtmuligheden er jo virkelig praktisk, samt mange gange ydermere den mest letkøbte metode til levering.
2Nogle enkelte internet selskaber lover portofri fragt på krydslaser, men oftest er det så nødvendigt at der aftages for et fastslået beløb. Ellers må du tage den mest billige leveringsform, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig oftest lige så vel virkelig bekvem. Den mest billige fragtform vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
3Vi anbefaler at efterse om online forretningen er e-mærke godkendt, grundet at det ofte er en sikkerhed for at e-firmaet understøtter gældende dansk lovgivning, samt at online firmaet fra tid til anden evalueres af specialister der kender til lovgivningen. Forud for at nogen bestiller billige krydslaser på en e-butik behøver de til hver en tid bese dens handelsaftale.
4Det er jo efterhånden super smart for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige krydslaser fra forskellige online virksomheder, og af den grund præsterer mange internet firmaer fragt uden betaling. Det kan trods alt vise sig smart at tjekke flere online selskaber efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, så du ikke er i tvivl om at få den skarpeste pris.
5Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under et lovbud, som dækker dig som kunde overfor uærlige internet shops. Som et alternativ burde du anvende et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du vil afdrage betalingen over et længere tidsrum.
6Leveringstidspunktet er rigtig vital hvis vi står og skal bruge din pakke øjeblikkeligt, så i det øjemed er det altså passende at man gransker den estimerede leveringsdato for krydslaser. En hel del internet forhandlere byder på billig levering på næste hverdag på en lang række produkter, som betinges af at transaktionen gennemføres forud for et konkret klokkeslæt.
7Den mest betalelige leveringstype vil utvivlsomt være selv at hente ordren, hvilket står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af netshoppens tilholdssted. Den løsning til levering kan være meget aktuel ifald man mangler krydslaser om få sekunder. Alternativt så yder nogle enkelte online forretninger portofri fragt, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der handles for en bestemt pris.
8Forud for at folk handler billige krydslaser hos en online forretning bør man reelt studere butikkens forretningsaftale, det er dog naturligvis et omfattende projekt. Udover dette foreslåes det at køber er på vagt for de mest vitale vilkår der influerer på købet af billige krydslaser online, fx hvilken returrettighed online virksomheden anvender.
9Trustpilot leverer sådan set belejlige løsninger til at iagttage ret mange aktuelle forbrugeres meninger og på grund af dette anbefaler vi, at du kigger på online firmaets ratings forud for at du bestiller billige krydslaser online. Facebook genererer ligeledes fuldt ud ærlige chancer for at få et kig ind i e-shoppens pålidelighed.