Byggevarepriser.dk

Krydsfinerplader pristjek

Er du på udkig efter krydsfinerplader? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 9.146 kr. Det er 60 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 krydsfinerplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.146 kr.Køb
10.057 kr.Køb
10.248 kr.Køb
12.853 kr.Køb
13.220 kr.Køb
13.261 kr.Køb
14.456 kr.Køb
19.671 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til tag til udendørs til indendørs til vægge til tagpap til båd

Varianter: tynde vandfaste profilerede tykke

Størrelser: 30 mm 13 mm 40 mm 20 mm 15 mm16 mm 28 mm 10 mm 25 mm 22 mm 12 mm 19 mm 5 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisniveauet på billige krydsfinerplader fra webshop til webshop. En del tilbyder de bedste priser, hvorimod øvrige satser på faglig rådgivning. Du bør tænke igennem hvad du foretrækker.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund bør du overveje at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage sparring omkring krydsfinerplader.
Flere byggecentre udbyder et stort udvalg af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan tænke igennem om det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare krydsfinerplader.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man kende butikkens regler.
Det er absolut ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Hvis du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne personligt. Dette er i høj grad et alternativ i de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra alle mulige producenter, og så kan du købe fra et stort udvalg af krydsfinerplader online.
De store byggekæder er etablerede og velkendte firmaer, hvilket kan bidrage til ubekymrethed til dig der shopper online. Det vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggecentre findes i det meste af landet, og af den grund har kunderne valget om at købe online og fragte produkterne personligt. Derved har man mulighed for at undgå leveringsgebyret, og samtidig have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede webshops er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få en skarpere pris.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler krydsfinerplader online på deres hjemmeside.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig bør du modtage super brugbar service fra personale med specialistviden i lige præcis krydsfinerplader.
Danmarks største byggecentre

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

krydsfinerplader harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

krydsfinerplader jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

krydsfinerplader bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

krydsfinerplader silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kan findes et stort udvalg af guides og videoer via nettet som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med store mængder udbytterig information, især ifald man benytter den engelske version.
2Det er muligt at søge økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få hvis byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. At få tilskud forudsætter altså at byggeriet gør en positiv forskel for miljøet.
3Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Derfor skal du løbende kigge på vejrberetningerne i forbindelse med projektets start, så du slipper for at det pludselig begynder at piske ned når du lige er ved at færdiggøre dit krævende byggeprojekt.
4Muligvis vil det vise sig afgørende at have alle materialer handlet ind før du starter dit byggeprojekt. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig indkøbsseddel som indeholder alt hvad der bliver brug for, og så granske oversigten, med det formål at du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
5I god tid inden at du igangsætter byggeriet må det være aldeles betydningsfuldt at have styr på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
6Det kan være til god gavn at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt i tilfælde af vigtige projekter. Enkelte byggerier bør udføres af mere end en person. Dertil må det blive bedre og mere minderigt når man ikke er ene om det.
7Typisk vil det vise sig afgørende at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så du har styr på penge-delen af det. Det er sundt at dokumentere hver eneste udgiftspost, og efterfølgende indsamle ens udgift ved dem én efter én.
8Du burde måske tænke over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du alternativt burde købe hjælp fra en ekspert til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du henter professionel assistance kan det være optimalt at søge tilbud fra en håndfuld leverandører.
9Man må for alt i verden ikke mangle udstyr. Det kan vise sig at være essentielt at have værktøjet tilgængeligt før du påbegynder dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
10Der kommer stort set altid utidige vanskeligheder i forbindelse med krævende projekter, og følgelig viser det sig afgørende at man har afsat nok plads i køreplanen, så man føler sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
11Du skal ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej beklædning såsom sikkerhedshjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er smart at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
12Godt forarbejde viser sig som kilden til et godt forløb med projektet. Du er nødt til at forfatte en gennemarbejdet køreplan, som dikterer hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du sammensætter din handlingsplan.
De bedst anmeldte byggecentre
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket klart er ultra godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er temmelig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En stor portion online shops yder i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmuligheder til krydsfinerplader. Den mest almindelige er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Fragtmetoden er jo super smertefri, samt tit endvidere den billigste leveringsform.

Du kunne ligeledes planlægge at få pakken leveret til din lejlighed eller til din arbejdsplads. Metoden viser sig somme tider en kende mere pebret, men lige så vel virkelig smertefri ift. krydsfinerplader online. Den mest prisbevidste form for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, hvilket dog kræver at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-handlens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på krydsfinerplader kan vise sig at være ekstremt væsentlig såfremt vi har brug for din pakke omgående, og i det øjemed er det ret så på sin plads at du finder det anslåede leveringstidspunkt ved krydsfinerplader. En stor portion shops på nettet – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres varer online, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at ordren laves før et konkret tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få produkterne distribueret inden logistikmedarbejderne har fyraften.

En række e-handler i Danmark garanterer fragt uden betaling på krydsfinerplader online, men tit påkræves det at der bestilles for en fastsat pris. Ellers burde du overveje den billigste mulighed for levering, som ofte vil være at få bragt din pakke til et udleveringssted.

En lang række netbutikker giver afhentning hvor man bestiller billig krydsfinerplader på nettet men selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og XL-Byg. Byggecentrene frembyder bl.a. afhentning af krydsfinerplader i følgende byer:

Hedensted, Vallensbæk, Ringsted, Hillerød, Albertslund, Søborg, Frederikssund, Tårnby, Frederikshavn, Åbyhøj, Struer, Jyllinge, Nakskov, Valby, Rødovre, Nykøbing Falster, Svendborg, Rudersdal, Kolding, Gentofte, Hobro, Frederiksberg, Haderslev, Greve, Herning, Herlev, Rønne, Lyngby, Holstebro, Næstved, Thisted, Helsingør, Ballerup, Højbjerg, Brønderslev, Grenaa, Aabenraa, Gladsaxe, Birkerød, Stenløse, Slagelse, Allerød, Sønderborg, Esbjerg, Nørresundby, Viborg, Fredericia, Taastrup, Ikast, Aalborg, København, Tilst, Køge, Odder, Farum, Glostrup, Vordingborg, Lystrup, Varde, Horsens, Hedehusene, Odense, Roskilde, Virum, Brøndby, Dragør, Nærum, Charlottenlund, Skanderborg, Randers, Nyborg, Brønshøj, Korsør, Vejle, Frederiksværk, Holbæk, Silkeborg, Kalundborg, Solrød Strand, Hørsholm, Brabrand, Haslev, Skive, Hjørring, Risskov, Kokkedal, Aarhus, Vanløse, Ishøj, Ølstykke, Middelfart, Værløse, Hvidovre, og Lillerød, .

Klik-og-hent for krydsfinerplader er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Amager, Lolland, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Ved kig i data bliver det tydeligt, at online shoppere ofte efterspørger blandt andet krydsfinerplader online og krydsfinerplader priser. Foruden dette ser man typisk internet shoppere efterspørge for eksempel køb krydsfinerplader, billig krydsfinerplader samt krydsfinerplader tilbud, plus de velkendte byggekæder som Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

Find den bedste pris på krydsfinerplader

Det er yderst praktisk for folk at analysere tilbud på billige krydsfinerplader online fra diverse shops på nettet, og til gengæld har en hel del outlets på nettet ikke kunne lade være med at stampe prisniveauet på krydsfinerplader enormt, og derudover yde gratis levering.

Men det kan ikke desto mindre blive lønnende at kigge forbi diverse e-firmaer efter tilbud og udsalg på krydsfinerplader online forinden du shopper, sådan at du er skudsikker på at modtage den laveste pris. Kig ikke blot på de kendte byggekæder som Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Du skal blot ikke overse, at hvis en internet shop tilbyder billige krydsfinerplader online til en tilbudspris der virker hamrende favorabel, så burde det mange gange være et fingerpeg om en snydagtig online forretning. Kortkøb er dog omfavnet af en ordning, hvilket assisterer en overfor falske outlets på nettet.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en løsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at dække beløbet til krydsfinerplader over en periode. Dette fås normalt i specialiserede netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Ved kig i tallene er det tydeligt, at internet shoppere ofte søger fx krydsfinerplader priser og køb krydsfinerplader. Man ser derudover som regel folk efterspørge fx billig krydsfinerplader, krydsfinerplader online og krydsfinerplader tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg krydsfinerplader er 7786 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

God til prisen” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til indendørs til tagpap til udendørs til vægge til tag til båd

Varianter: vandfaste tynde tykke profilerede

Størrelser: 15 mm16 mm 40 mm 30 mm 13 mm 5 mm 25 mm 28 mm 22 mm 10 mm 19 mm 20 mm 12 mm

Tjek folks synspunkter

Trustpilot præsterer fuldstændig belejlige løsninger til at gennemrode mange nuværende konsumenters synspunkter og af den grund kan det være til hjælp, at du betragter e-forhandlerens kritik inden du lægger din bestilling på billige krydsfinerplader online.

Facebook giver dig for øvrigt faktisk hensigtsmæssige løsninger til at få indtryk af online forretningens kundefokus. Foruden det er der faktisk online outlets som giver folk mulighed for at publicere en omtale af købsoplevelsen, som tillige burde udnyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Inden nogen handler billige krydsfinerplader online i en internet virksomhed kan man på en vis måde sætte sig ind i e-butikkens vilkår, dog er det ofte ikke særlig interessant, i særdeleshed hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at finde ud af om e-forretningen er e-mærket medlem, grundet at det skulle være en sikkerhed for at online forhandleren efterkommer de officielle danske regler, og at netbutikken nu og da revurderes af eksperter der har ekspertise inden for de gældende love.

Derudover tilbydes du anledning til opbakning, for så vidt du skulle få udfordringer i forbindelse med dit køb af krydsfinerplader. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at køberen er omhyggelig omkring de grundlæggende reglementer der har betydning for købet af krydsfinerplader online, som for eksempel hvilken returneringsret internet butikken bruger.

I den relation er det ligeledes vigtigt, at man når som helst bevarer sin købsbekræftelse, således man en anden gang vil kunne påvise bestillingen af krydsfinerplader, uagtet om man har handlet hos Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus eller 10-4.

Louise E gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Helle Sørensen gav 4 stjerner

Virkelig god service

Michael gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Anne gav 4 stjerner

Hurtig

9 tips til din online shopping
1En lang række online varehuse tildeler i øjeblikket flere billige fragtmetoder til krydsfinerplader. Den mest moderne er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså virkelig smart, og ofte ligeledes den mest letkøbte leveringsudgave.
2Fragttiden kan være usædvanlig vigtig ifald du står og skal bruge din ordre om kort tid, så i det øjemed er det selvsagt centralt at du gransker den anslåede leveringstid ved krydsfinerplader. Størstedelen af shops på nettet reklamerer med billig 1 hverdags levering på de fleste varer, men vær vagtsom da det nødvendiggør at bestillingen fuldbyrdes forud for et konkret klokkeslæt.
3Generelt anbefaler vi at se nærmere på om online shoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det ofte er en påvisning af at e-forretningen efterkommer dansk lovgivning, og at internet shoppen løbende overvåges af sagkyndige som har megen viden om reglerne på området. Før folk handler billige krydsfinerplader i en e-forretning burde man de facto have øje for butikkens vilkår.
4Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket redder en overfor snydagtige online shops. Som en anden løsning burde du vælge et afdragstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at dække prisen over et længere tidsrum.
5Det er jo meget uproblematisk for internetbrugere at søge information om priser online på billige krydsfinerplader hos forskellige online shops, og altså præsterer en lang række e-forretninger fragtfri levering. Men det kan trods alt blive tiden værd at efterprøve nogle forskellige e-forretninger efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din handel, således at man er tryg ved at skaffe sig den mindst kostelige pris.
6Den billigste fragtløsning er utvivlsomt at du selv henter pakken, som desværre afhænger af at du lever tæt på webshoppens arbejdslager. Den løsning til levering er jo temmelig betydningsfuld såfremt man står og skal bruge krydsfinerplader inden for få dage. Alternativt så lover visse internet handler portofri fragt, men typisk forudsætter det at der aftages for et fastsat beløb.
7En hel del online firmaer frembyder billig levering på krydsfinerplader, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis man indkøber for en fastsat pris. Derudover kan man snuppe den prisbilligste leveringsform, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere din ordre til en pakkeshop. Leveringsmetoden er sædvanligvis omvendt ekstremt fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
8Forud for at folk handler billige krydsfinerplader på en internet butik kunne man helt sikkert gennemse deres vilkår, det er dog tit ikke videre interessant. For øvrigt anbefales det at køberen er sat ind i de mest aktuelle forhold der indvirker på købet af billige krydsfinerplader online, fx hvilken ombytningsrettighed netshoppen benytter.
9Trustpilot frembyder i højeste grad tiltalende genveje til at granske en stor portion tidligere konsumenters reflektioner og på grund af dette er det en hjælp, at du læser netbutikkens vurderinger forud for at du handler billige krydsfinerplader online. Facebook tilbyder for øvrigt fuldt ud gunstige chancer for at få indtryk af e-shoppens kundefokus.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk