Byggevarepriser.dk

Krydsbord

KT 150 Krydsbord
2.498 kr.
Se produkt
KT 140 Krydsbord
1.935 kr.
Se produkt
KT 90 Krydsbord
1.541 kr.
Se produkt
KT 500 x 180 krydsbord
6.356 kr.
Se produkt
KT 195 Krydsbord
3.410 kr.
Se produkt
KT 330 x 220 krydsbord
3.353 kr.
Se produkt
Krydsbord Holzmann 640x205
3.898 kr.
Se produkt
Krydsbord Holzmann ZX7020
2.399 kr.
Se produkt
KT 225 x 175 krydsbord
2.813 kr.
Se produkt
Krydsbord Rotwerk KTF 130
1.649 kr.
Se produkt
KT 205 Koordinatbord
5.209 kr.
Se produkt
Krydsbord SIEG 185x100mm
1.599 kr.
Se produkt
KT 165 Krydsbord
2.820 kr.
Se produkt
KT 185 x 100 krydsbord
2.110 kr.
Se produkt
Krydsbord SIEG 200x90mm
1.449 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre sælger et enormt sortiment af produkter, imens andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare krydsbord.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring krydsbord.
Det er helt klart super afgørende at se, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du læse firmaets regningslinjer.
Der er variationer i prisen på billige krydsbord alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på lave priser, og øvrige satser på et højt serviceniveau. Du bør tænke over hvad der for dig betyder mest.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for fragten, så kan du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed hos de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler varer fra alle mulige specialbutikker, og så kan du shoppe fra et stort udvalg af krydsbord online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte forretninger, hvilket medvirker til ubekymrethed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og på grund af det har flertallet tilbuddet om at handle online og fragte produkterne selv. På grund af det kan du vælge at slippe for fragtomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker er producenter af varerne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online kan du få en lavere pris.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du ved at købe krydsbord online på deres webshop.
Forskellige nichefokuserede netbutikker har en enorm viden om det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse varer. Ergo kan du forvente ekstremt informativ vejledning fra personale med ekspertviden i netop krydsbord.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

krydsbord harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

krydsbord bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

krydsbord jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af omkring 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

krydsbord silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag omkring 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Forinden du optager byggeriet kan det blive temmelig fornuftigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til ens byggeprojekt, navnlig ift. væsentlige byggeprocesser. Omfangsrige byggerier behøver flere end en enkelt person. Desuden vil det vise sig mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
3Husk at reflektere over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du burde anskaffe professionel assistance til noget af byggeprocessen. Hvis du søger hjælp fra en ekspert kan du spare penge ved at at hente tilbud fra diverse entreprenører.
4Det viser sig vigtigt at du har de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind forinden du påbegynder byggeriet. Du kunne udfærdige en punktforms liste som indeholder alt der bliver brug for, og derefter efterse listen, således at du er sikker på at du har styr på det.
5Det kan vise sig at være meningsfuldt at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så man har en økonomisk ramme. Det må være sundt at beskrive hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende gennemgå ens omkostning ved dem slavisk.
6Der præsenterer sig ofte uforudsete bump på vejen i tilfælde med krævende projekter, og pga. dette vil det være meningsfuldt at man afsætter passende plads i kalenderen, som gør at man føler sig ubekymret om at komme i mål.
7Man vil ikke mangle arbejdsredskaber. Tit vil det være afgørende at have værktøjet parat inden du påbegynder byggeriet. Det er desuden afgørende at indregne udgifterne hertil i budgettet.
8Der er mange forskellige guides og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube faciliterer rigelig brugbar viden, især når du kigger på engelsk.
9Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning såsom arbejdshjelm som beskyttelse overfor eventuelle ulykker. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i arbejdet, navnlig når du ikke har hjælp fra en fagperson.
10Forberedelse vedbliver at være nøglen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du bør sammensætte en klar strategi, som viser hvilke gøremål du vil klø på med på hvilken dag, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær konkret når du udarbejder agendaen.
11Du har mulighed for at søge offentligt tilskud til renoveringer. Det fås forudsat at byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte kræver dermed at byggeprojektet forbedrer klimaet.
12For opgaver udendørs kan vejret få en afgørende rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum holde øje med vejrvarslen i dagene op til starten på projektet, så du slipper for at det ud af det blå begynder at piske ned absolut lige når du vil påbegynde dit omfattende byggeprojekt.
De mest populære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er kolossalt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % giver 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er enormt godt arbejde. Scoren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk flot. Karakteren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

Temmelig mange internet foretagender foreslår i vore dage et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til krydsbord. En favorit er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Denne er jo ret så gnidningsløs, samt tit endda den prisbilligste fragtform.

Du burde tillige foretrække at få ordren leveret til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er typisk en lille smule mere omkostningsfuld, men ligeledes super ukompliceret med krydsbord online. Den mest billige leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men det står og falder med at du har bopæl i nærheden af internet selskabets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på krydsbord kan vise sig at være usædvanlig essentiel såfremt vi mangler produktet inden for kort tid, og af den grund er det skam væsentligt at vi kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på krydsbord. Størstedelen af internet forhandlere – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – byder på billig dag-til-dag fragt på en masse produkter online, men som imidlertid forudsætter at bestillingen anbringes forinden et givent tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produktet på posthuset forinden pakkepersonalet har fri.

Visse webbutikker lover levering uden omkostninger på krydsbord online, men i mange tilfælde påkræves det at der shoppes for et præcist beløb. Desuden kunne du vælge den mest betalelige leveringsmetode, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

En stor portion webbutikker giver klik-og-hent hvor du køber billig krydsbord på nettet men selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4. Byggemarkederne tildeler fx click-and-collect på krydsbord i følgende byer:

Brøndby, Dragør, Varde, Ringsted, Odder, Thisted, Ballerup, Hillerød, Rudersdal, Allerød, Værløse, Gladsaxe, Brønshøj, Valby, Brønderslev, Aabenraa, Lillerød, Helsingør, Fredericia, Næstved, Glostrup, Rønne, Herlev, Ølstykke, Aalborg, Nakskov, Nyborg, Kalundborg, Slagelse, Lyngby, Ishøj, Struer, Haderslev, Vejle, Horsens, København, Søborg, Sønderborg, Stenløse, Kokkedal, Vallensbæk, Gentofte, Skanderborg, Virum, Middelfart, Viborg, Frederiksberg, Esbjerg, Holstebro, Køge, Vanløse, Hedehusene, Odense, Tilst, Grenaa, Korsør, Hjørring, Højbjerg, Roskilde, Frederiksværk, Risskov, Nærum, Nykøbing Falster, Skive, Rødovre, Haslev, Farum, Nørresundby, Frederikssund, Aarhus, Ikast, Solrød Strand, Randers, Vordingborg, Holbæk, Silkeborg, Herning, Kolding, Hvidovre, Taastrup, Tårnby, Greve, Frederikshavn, Brabrand, Albertslund, Jyllinge, Hobro, Svendborg, Charlottenlund, Lystrup, Birkerød, Hedensted, Åbyhøj, og Hørsholm, .

Click-and-collect af krydsbord er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland).

Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at folk jævnligt leder efter blandt andet krydsbord priser og krydsbord tilbud. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere lede efter fx krydsbord online, billig krydsbord og køb krydsbord, foruden de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Stark.

Bedste tilbud på krydsbord

Det har vist sig at være ret så uproblematisk for alle og enhver at søge information om priser på billige krydsbord online i blandt flere netbutikker, og ergo har massevis af e-firmaer set sig nødsaget til at reducere udsalgspriserne på krydsbord markant, og ovenikøbet tilbyde fragt uden betaling.

Det kan til hver en tid være tiden værd at efterprøve et par netbutikker efter tilbud og rabatter på krydsbord online forinden du shopper, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den mest billige pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

Man må ikke desto mindre ikke undervurdere, at i tilfælde af at en online forretning frembyder billige krydsbord online til en pris som anses for helt fantastisk letkøbt, kunne det mange gange være et karakteristika der viser en uærlig e-shop. Køb med betalingskort er heldigvis omsluttet af en forordning, som forsvarer dig overfor svindlende netshops.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du overveje en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil honorere regningen på krydsbord over et længere tidsrum. Dette foreslåes som regel i niche netbutikker, men sjældent de gængse byggekæder som fx 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Ved kig i søgedata fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt søger efter for eksempel køb krydsbord og billig krydsbord. Foruden dette ser man ofte folk efterspørge bl.a. krydsbord priser, krydsbord tilbud samt krydsbord online.

Undersøg andre menneskers evalueringer

Trustpilot tilbyder ganske gunstige muligheder for at gennemgå diverse eksisterende kunders bedømmelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du eftersøger online firmaets kritik inden du færdiggør din shopping med billige krydsbord online.

Facebook frembyder endvidere en række solide genveje til at få indsigt i e-forretningens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi nogle netbutikker som tilbyder folk at aflevere en omtale af deres købsoplevelse, som tillige kan drages fordel af til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk bestiller billige krydsbord online i en e-handler burde man principielt gennemlæse e-shoppens handelsvilkår, men det er naturligvis et tidskrævende projekt, især ved de udbredte byggecentre som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Et andet alternativ kan derfor være at finde ud af hvorvidt e-handlen er e-mærke tilsluttet, da det bør være en sikkerhed for at online shoppen accepterer de gældende danske regler, udover at online shoppen lejlighedsvis revideres af fagmænd der mestrer vedtægterne på området.

Dette er desuden en god genvej til hjælpende service, ifald du udsættes for problemstillinger som følge af din handel med krydsbord. Derudover stiller vi forslag om at køber er opmærksom på de mest essentielle regler der influerer på købet af krydsbord online, som eksempelvis den byttepolitik hjemmesiden har.

I den sammenhæng er det i øvrigt vigtigt, at man stadigvæk bevarer sin kvittering, således man til enhver tid kan dokumentere sin bestilling af krydsbord, uanset om man køber hos Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark eller Jem og Fix.

Søren gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Rasmus R gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Rasmus L gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Mette gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 gode råd til online shopping
1Den billigste form for levering vil altid være selv at hente produkterne, men den mulighed forudsætter at du opholder dig tæt på online shoppens arbejdslager. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være ret så udslagsgivende såfremt vi absolut skal bruge krydsbord fluks. Alternativt så yder indtil flere e-forhandlere fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde kun ifald du indkøber for et konkret beløb.
2Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er dækket ind under en lov, som hjælper folk imod uægte e-shops. Alternativt bør du overveje en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil betale pengene i flere bidder.
3Leveringstidspunktet kan vise sig at være ekstremt betydningsfuld om du behøver produktet øjeblikkeligt, og herved er det tydeligvis vigtigt at man kontrollerer den anslåede leveringstid for krydsbord. En masse internet selskaber stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer, som alligevel kræver at ordren indsendes forinden et fastslået tidspunkt.
4Det er i dag yderst smart for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige krydsbord hos diverse online virksomheder, og derved frembyder en lang række internet webshops portofri levering. Dog kan det imidlertid blive rentabelt at checke enkelte e-forretninger efter tilbud og rabat før du gennemfører dit køb, således at du er sikret at få den mest betalelige pris.
5Trustpilot genererer altid stabile chancer for at dechifrere en række nuværende forbrugeres erfaringer og af den grund går vi ind for, at du ser nærmere på online webshoppens ratings inden du bestiller billige krydsbord online. Facebook fremskaffer også stort set fremragende metoder til at få indtryk af e-handlens kundetilfredshed.
6Nogle enkelte online varehuse frembyder portofri levering på krydsbord, men i reglen kun når der bestilles for en konkret pris. Som alternativ burde du udvælge den mest billige leveringsmanér, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted. Den viser sig uheldigvis på den anden side ualmindeligt smertefri. Den billigste mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
7Før folk bestiller billige krydsbord hos en internet handler behøver man egentlig sætte sig ind i e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog gerne ikke super spændende. Derudover tilråder vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de fundamentale forhold der spiller ind i forbindelse med handlen med billige krydsbord online, eksempelvis den byttepolitik e-firmaet bruger.
8En lang række internet selskaber foreslår efterhånden et hav af forskellige billige muligheder for fragt til krydsbord. En af de mest moderne er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din ordre den dag der passer dig. Fragtformen er jo ret praktisk, samt endda tilmed den prisbilligste fragtmetode.
9Generelt foreslår vi at se nærmere på om webshoppen er e-mærke tilsluttet, da det bør være et tegn på at netshoppen opererer i overensstemmelse med de danske regler, foruden at netshoppen regelmæssigt efterses af eksperter der kender til de gældende love. Forinden folk shopper billige krydsbord hos en internet forhandler behøver de til hver en tid sætte sig ind i dens handelsaftale.