Byggevarepriser.dk

Kontaktlim

ESSVE kontaktlim GEL - smørbar, løber ikke 750ml
99 kr.
Se produkt
ESSVE Kontaktlim spray SNABB
95 kr.
Se produkt
ESSVE kontaktlim GEL - smørbar, løber ikke 750ml
99 kr.
Se produkt
Dana Kontaktlim 281, 150 ml
68 kr.
Se produkt
Dana Kontaktlim 281, 1 Ltr
161 kr.
Se produkt
Dana Kontaktlim 281 250ml
90 kr.
Se produkt
Dana Kontaktlim 281 40Ml
34 kr.
Se produkt
Dana Klar Kontaktlim 284 Sp 79
34 kr.
Se produkt
Dana Kontaktlim Spray 283, 200 ml
85 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Derved kan du købe fra en netbutik, hvor du får hjælp og vejledning omkring kontaktlim.
Nogle byggecentre fremviser et enormt udvalg af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover bare kontaktlim.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige kontaktlim fra webshop til webshop. Nogle vil have gode tilbud, imens nogle tilbyder service. Du må forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Det er absolut utrolig vigtigt at undersøge, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du finde et andet.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor tjekke webshoppens regningslinjer.
Ifald du skal have byggematerialerne nu og her eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre produkterne selv. Dette er navnligt et alternativ ved de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler produkter fra forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du bestille fra et stort sortiment af kontaktlim online.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og som følge af det har folk tilbuddet om at købe online og køre varerne på egen hånd. Takket være dette kan man blive fri for fragtgebyret, samt tilmed skaffe produkterne nu og her.
De store byggekæder er populære og bekendte butikker, som kan medvirke til ubekymrethed når man skal handle online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig er det forventeligt at du får endnu mere brugbar sparring fra folk der er eksperter i lige præcis kontaktlim.
De fleste webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, der oftest er danske, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem hjælper du ved at handle kontaktlim online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

kontaktlim harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

kontaktlim bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

kontaktlim jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

kontaktlim silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Glem ikke at du kan indhente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald projektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
2Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed ved store byggeprocesser. Krævende ombygninger skal gerne udføres af flere mennesker. Ydermere viser det sig mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
3Ofte vil det være af stor betydning at have lavet et budget for dit byggeri, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør blive rationelt at nedfærdige hver eneste udgift, og bagefter notere online tilbud på dem slavisk.
4Måske burde det overvejes hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt skal have eksperthjælp til dele af byggeriet. Hvis du fremskaffer assistance fra en fagmand kunne det være en god idé at modtage priser fra en håndfuld leverandører.
5Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den årsag bør du med jævne mellemrum tjekke vejrberetningerne i dagene før dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at stå ned i stænger bedst som du er ved at færdiggøre det store projekt.
6Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj inklusiv fod- og hovedbeklædning som hjælp med henblik på eventuelle risici. Det er smart at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke har professionel assistance.
7Godt forarbejde vil være nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du må forfatte en gennemarbejdet strategi, som viser hvilke opgaver du vil løse hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter din køreplan.
8Det er vigtigt at have de påkrævede materialer til rådighed forud for at du iværksætter dit arbejde. Du kunne med fordel lave en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår de materialer der er nødvendige, og bagefter gennemgå listen, så du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
9Forinden du indleder byggeriet kan det være temmelig meningsfuldt med et tilsagn om, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der gælde mange love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Man bør for alt i verden ikke undvære grej. Ofte vil det være smart at du har værktøjet til disposition når du iværksætter byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tillægge de her udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
11Der kan findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube yder assistance med enormt meget konstruktiv viden, i særlig grad ifald du leder på engelsk.
12Der kommer ofte ubelejlige bump på vejen når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og derfor vil det vise sig meningsfuldt at der er afsat en god portion plads i køreplanen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at nå i mål.
Danskernes foretrukne byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket klart er fantastisk flot. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

En hel del internet shops giver nu en række forskellige billige former for fragt til kontaktlim. En der er meget almindelig er nu til dags udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig temmelig ukompliceret, og typisk endvidere den mest betalelige leveringsmetode.

Du kan lige så vel prøve at få produkterne leveret til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver desværre en anelse mindre billig, men endda vældig ligetil ift. kontaktlim online. Den mest prisbevidste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men den løsning stiller krav om at du befinder dig i nærheden af internet shoppens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på kontaktlim er naturligvis rigtig vital hvis du mangler ordren om et øjeblik, og med det formål er det bestemt vigtigt at du checker den forventede leveringstid på kontaktlim. Mange e-handler – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varenumre online, men vær opmærksom på at det er betinget af at transaktionen realiseres forud for et angivent tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varerne ud af døren forud for at de pakkeansatte har fri.

Nogle enkelte netshops garanterer gratis levering på kontaktlim online, men tit under forudsætning af at du indkøber for en konkret sum. Desuden bør man overveje den mest prisbevidste form for fragt, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted.

Størstedelen af netshops tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig kontaktlim online men afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen og Bygma. Byggecentrene tildeler bl.a. klik-og-hent på kontaktlim i disse byer:

Sønderborg, Grenaa, Fredericia, Horsens, Værløse, Stenløse, Aarhus, Holstebro, Ballerup, Frederiksberg, Odense, Allerød, Vallensbæk, Frederiksværk, Silkeborg, Vejle, Herlev, Taastrup, Herning, Ishøj, Thisted, Nærum, Randers, København, Esbjerg, Søborg, Hørsholm, Hjørring, Roskilde, Valby, Birkerød, Solrød Strand, Viborg, Risskov, Odder, Svendborg, Lillerød, Åbyhøj, Højbjerg, Nørresundby, Skanderborg, Struer, Lyngby, Hedehusene, Brøndby, Ringsted, Ikast, Rødovre, Gentofte, Dragør, Virum, Albertslund, Brønderslev, Greve, Varde, Rudersdal, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Farum, Haderslev, Glostrup, Frederikssund, Hvidovre, Aalborg, Frederikshavn, Vanløse, Nyborg, Holbæk, Hedensted, Hobro, Rønne, Helsingør, Charlottenlund, Næstved, Kalundborg, Kolding, Vordingborg, Brabrand, Tilst, Køge, Tårnby, Kokkedal, Ølstykke, Lystrup, Nakskov, Haslev, Hillerød, Aabenraa, Korsør, Jyllinge, Slagelse, Middelfart, Brønshøj, og Skive, .

Afhentning for kontaktlim er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Amager, Falster) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland).

Ved indkig i data fremstår det markant, at netshoppere jævnligt søger for eksempel kontaktlim online og kontaktlim tilbud. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere kigge efter blandt andet køb kontaktlim, kontaktlim priser og billig kontaktlim, foruden de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Bedste tilbud på kontaktlim

Det er i dag yderst problemfrit for enhver at finde frem til de bedste priser på billige kontaktlim online på tværs af internet shops, og så har flertallet af internet firmaer fundet det uundgåeligt at sænke prisniveauet på kontaktlim betragteligt, og i øvrigt garantere fri fragt.

Til gengæld kan det alligevel være fordelagtigt at granske visse e-handler efter tilbud på kontaktlim online forinden du gennemfører dit køb, således at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Man må bare være så påvagt, at hvis en internet forhandler annoncerer billige kontaktlim online for en tilbudspris som kan virke mystisk billig, så kunne det undertiden være et karakteristika der viser en falsk online shop. Betalinger med kort er ikke desto mindre dækket ind under en anordning, hvilket passer på os imod fup butikker på nettet.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage nytte af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du tilstræber at honorere betalingen af kontaktlim i flere bidder. Det foreslåes normalt hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Når vi ser på tallene bliver det klart, at internetbrugere jævnligt kigger efter fx kontaktlim tilbud og billig kontaktlim. Vi ser derudover ofte folk søge bl.a. køb kontaktlim, kontaktlim priser og kontaktlim online.

Undersøg tidligere kunders synspunkter

Trustpilot indebærer tilpas anstændige chancer for at udforske en lang række aktuelle konsumenters betragtninger og herved er det anbefalelsesværdigt, at du bliver klogere på e-forhandlerens omtaler før du bestiller billige kontaktlim online.

Facebook leverer ligeledes ultra hensigtsmæssige genveje til at få en idé om internet selskabets popularitet. Tilmed ser vi nogle internet selskaber hvor man kan udfærdige en kritik af ordreforløbet, hvilket tilmed kan benyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

Før nogen køber billige kontaktlim online på en shop bør man helt sikkert overveje netbutikkens vilkår, det er dog ofte ikke super interessant, specielt ved de store byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

En anden løsning kunne derfor være at bemærke om webshoppen er støttet af e-mærket, siden det ofte er en sikring om at e-handlen opererer i overensstemmelse med de officielle regler, og at hjemmesiden fra tid til anden gennemses af eksperter der har den nødvendige knowhow om de gældende regler.

Det er en rigtig god chance for at blive assisteret, såfremt du forvoldes besvær i forbindelse med din handel med kontaktlim. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at du er vidende om de grundlæggende forhold der har indflydelse på købet af kontaktlim online, for eksempel den returneringsret e-forretningen benytter.

På grund af dette er det ligeledes relevant, at man permanent opbevarer sin købsbekræftelse, så man til enhver tid kan bevidne købet af kontaktlim, uanset om man bestiller fra Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4 eller Harald Nyborg.

Kirsten L gav 5 stjerner

Fremragende service.

Charlotte Kristensen gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Peter Kristensen gav 5 stjerner

god service

Søren Andersen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til din online shopping
1Leveringsdygtigheden kan være særdeles aktuel hvis du behøver dine nye produkter om et øjeblik, og af den grund er det øjensynligt afgørende at vi studerer den anslåede leveringsdato på kontaktlim. En række e-butikker i Danmark byder på billig dag-til-dag levering på masser af varenumre, der dog er underforstået at ordren køres igennem inden et besluttet tidspunkt.
2Den billigste fragtløsning vil altid vise sig at være selv at hente varerne, men den mulighed afhænger af at du har bopæl med kort afstand til online firmaets hjemsted. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være yderst essentiel hvis du har behov for kontaktlim med det samme. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet foretagender levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man handler for et fastsat beløb.
3Generelt går vi ind for at bemærke om internet forhandleren er e-mærket medlem, siden det ofte er et sympol på at e-shoppen opfylder den officielle danske lovgivning, foruden at online butikken lejlighedsvis besigtiges af sagkyndige som har indsigt i reglerne. Forinden nogen bestiller billige kontaktlim hos en webshop burde man reelt gennemløbe virksomhedens handelsbetingelser.
4Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfattet af en lov, der bistår dig som kunde imod bedrageriske online forhandlere. Som alternativ bør du anvende et afdragstilbud som fx ViaBill, forudsat du efterspørger at klare betalingen over en periode.
5Det er jo efterhånden i høj grad fremkommeligt for forbrugerne at prissammenligne online på billige kontaktlim fra flere netshops, og af den grund præsterer utallige outlets på nettet fragt uden betaling. Derfor kan det alligevel vise sig gunstigt at besigtige nogle internet forhandlere efter billige priser før du færdiggør din shopping, sådan at man ikke er i tvivl om at få den mest attraktive pris.
6Enkelte shops på nettet sikrer levering uden gebyr på kontaktlim, men typisk er det så præmissen at man shopper for en bestemt sum. Derudover må du udvælge den mest prisbevidste metode til levering, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig somme tider endda rigtig problemfri. Den mindst kostelige leveringsform vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.
7Før folk køber billige kontaktlim i en e-butik kunne man utvivlsomt sætte sig ind i e-butikkens handelsaftale, men det er i reglen ikke særlig morsomt. Ligeså er det godt at man er obs på de mest betydningsfulde retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige kontaktlim online, som fx hvilken byttepolitik netshoppen har.
8Flere forretninger på nettet tildeler i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsmidler til kontaktlim. Den mest almindelige er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er jo ultra uproblematisk, samt endda ligeledes den mest betalelige form for levering.
9Trustpilot fører til faktisk gunstige løsninger til at læse diverse andre konsumenters opfattelser og derved er det at foretrække, at du kigger nærmere på e-handlens omtaler inden du køber billige kontaktlim online. Facebook giver dig endvidere egentlig anstændige muligheder for at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed.