Byggevarepriser.dk

Koncentratsprøjte

Koncentratsprøjte Gloria Pro 5
617 kr.
Se produkt
Koncentratsprøjte Gloria 505 TK Profiline
2.399 kr.
Se produkt
Koncentratsprøjte Mesto 3131P
329 kr.
Se produkt
Koncentratsprøjte Mesto 3132NG
314 kr.
Se produkt
Koncentratsprøjte Gloria 87 - 0,5 ltr
98 kr.
Se produkt
Koncentratsprøjte Gloria 510 TK Profiline
3.012 kr.
Se produkt
Koncentratsprøjte mesto 3132pr
212 kr.
Se produkt
Koncentratsprøjte mesto 3132bc
206 kr.
Se produkt
Koncentratsprøjte mesto 3132pp
281 kr.
Se produkt
Koncentratsprøjte mesto 3615f
2.939 kr.
Se produkt
Koncentratsprøjte mesto 3595f
2.771 kr.
Se produkt
Koncentratsprøjte mesto 3565p
1.712 kr.
Se produkt
Koncentratsprøjte mesto 3585p
2.007 kr.
Se produkt
Koncentratsprøjte mesto 3237pp
570 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder har et bredt sortiment af produkter, hvorimod andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare koncentratsprøjte.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige koncentratsprøjte fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på lave priser, hvorimod nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du må afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Det er selvsagt utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man undersøge virksomhedens regler.
For mange er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage rådgivning til valg af koncentratsprøjte.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og velkendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og derved har de fleste chancen for at handle online og transportere materialerne personligt. På grund af det kan du overveje at undvære fragtomkostningen, samt endda få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggecentre forhandler produkter fra mange forskellige nichebutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt udvalg af koncentratsprøjte online.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede webshops har en stor passion for det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse varer. Af den grund vil du få ekstremt anvendelig hjælp fra medarbejdere som er specialister i netop koncentratsprøjte.
Diverse små butikker står selv for produktion af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du forvente at få gode tilbud.
Forskellige specialiserede webshops er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde er danske, måske sågar lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du køber koncentratsprøjte online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark
koncentratsprøjte bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

koncentratsprøjte harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

koncentratsprøjte jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag over 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

koncentratsprøjte silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er afgørende at udarbejde et regnskab for dit byggeprojekt, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være sundt at nedskrive samtlige omkostninger, og efterfølgende notere eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
2Du skal nødig glemme dit eget helbred, så husk påklædning herunder arbejdshjelm der sikrer dig med henblik på mulige risici. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke får hjælp fra en fagmand.
3Længe før du igangsætter byggeprojektet kan det være ubeskriveligt betydningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
4Du bør under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det vise sig uundværligt at du har værktøjet disponibelt forinden du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at inkludere de tilhørende udgifter i det økonomiske overblik.
5Der ligger endeløse vejledninger og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube giver dig adgang til vældig meget brugbar info, specielt når du benytter den engelske version.
6Man kan få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde af at projektet er miljøvenligt. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at byggeriet forbedrer planeten.
7Ved udendørs byggeprojekter har vejret en essentiel rolle. Derfor skal du jævnligt tage et kig på vejrudsigten i dagene før starten på projektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger netop som du er startet på det krævende byggeprojekt.
8Måske burde det overvejes om du magter at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal sikre dig assistance fra en professionel til noget af det. Hvis du køber hjælp fra en fagmand vil det typisk være en god idé at indhente tilbud fra diverse entreprenører.
9Måske kan det blive væsentligt at have de presserende byggematerialer klar inden du går i krig med dit arbejde. Du kan med fordel lave en hurtig oversigt som samler alt du skal bruge, og derefter efterse hvert enkelt punkt, så du er sikker på at alt er som det skal være.
10Der viser sig næsten altid uforudsete vanskeligheder når det kommer til svære byggeprojekter, og derfor vurderes det af stor betydning at man har afsat en del tid i handlingsplanen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
11Det er oplagt at sikre sig hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt når det kommer til store ombygninger. Nogle byggerier gør krav på flere folk. I øvrigt bør det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
12Forberedelse vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du bør sammensætte en klar køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke dage, og derudover en kronologisk orden. Vær skarp når du udarbejder arbejdsplanen.
Danskernes foretrukne byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er virkelig betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er temmelig flot. Scoren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget overlegent. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som altså er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor hele 59 % giver toprating, og alene 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

Temmelig mange butikker på nettet tildeler i vore dage et stort udvalg af billige løsninger til levering til koncentratsprøjte. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt pakkeshops, hvor du selv henter pakken på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er jo særligt fremkommelig, og mange gange desuden den mest billige leveringsmåde.

Du kunne på samme måde afveje for og imod at vælge udbringning hjem til dig selv eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig beklageligvis et hak mere pebret, men ydermere ret simpel ved køb af koncentratsprøjte online. Den prisbilligste mulighed for levering vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, men dette kræver at du er i nærheden af netshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på koncentratsprøjte kan være usædvanlig vital såfremt man står og skal bruge varen med det samme, så i det øjemed er det nemlig vigtigt at man ser nærmere på den anslåede leveringstid ved koncentratsprøjte. Størstedelen af shops på nettet – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varenumre online, men vær obs på at det er regnet ud fra at du bestiller før et bestemt tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få varen hen til fragtfirmaet før personalet har fyraften.

En række byggecentre lover levering uden beregning på koncentratsprøjte online, men for det meste er det under betingelse af at der bestilles for et konkret beløb. I øvrigt kan man gribe den billigste slags levering, der gerne vil være at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig koncentratsprøjte derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Bauhaus. Byggemarkederne yder blandt andet click-and-collect på koncentratsprøjte i disse områder:

Horsens, Silkeborg, Ikast, Frederikssund, Vanløse, Kalundborg, Herning, Hørsholm, Glostrup, Rødovre, Tilst, Virum, Holbæk, Køge, Rudersdal, Brøndby, Aarhus, Vordingborg, Brønderslev, Farum, Højbjerg, Værløse, Stenløse, Hillerød, Holstebro, Nykøbing Falster, Lyngby, Ringsted, Esbjerg, Hvidovre, Haderslev, Solrød Strand, Dragør, Taastrup, Viborg, Frederiksværk, Frederiksberg, Odense, Fredericia, Lillerød, Grenaa, Albertslund, Roskilde, Kolding, Søborg, Helsingør, Aalborg, Gladsaxe, Sønderborg, Birkerød, Rønne, Hobro, Skive, Haslev, Nørresundby, Nakskov, Svendborg, Lystrup, Vallensbæk, Ishøj, Jyllinge, Randers, Tårnby, Charlottenlund, Greve, Gentofte, Næstved, Odder, København, Middelfart, Brønshøj, Slagelse, Nærum, Hedehusene, Skanderborg, Åbyhøj, Struer, Hedensted, Hjørring, Allerød, Aabenraa, Ballerup, Herlev, Vejle, Risskov, Korsør, Valby, Varde, Brabrand, Thisted, Ølstykke, Nyborg, Kokkedal, og Frederikshavn, .

Klik-og-hent ift. koncentratsprøjte er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Lolland) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Ved indkig i tallene bliver det klart, at netshoppere mange gange kigger efter for eksempel koncentratsprøjte online og køb koncentratsprøjte. Foruden dette ser man typisk online shoppere efterspørge bl.a. koncentratsprøjte tilbud, billig koncentratsprøjte samt koncentratsprøjte priser, foruden de udbredte byggecentre som Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Spar penge på koncentratsprøjte

Det er i dag super bekvemt for alle og enhver at finde de bedste priser på billige koncentratsprøjte online på forskellige forretninger på nettet, og på grund af dette har utallige online butikker ikke kunne slippe for at nedskære salgspriserne på koncentratsprøjte voldsomt, og endda tilbyde portofri fragt.

Derfor kan det stadigvæk være lukrativt at studere nogle få e-shops efter tilbud og udsalg på koncentratsprøjte online forud for at du shopper, sådan at du er tryg ved at få fat i den bedste pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

Man skal ikke desto mindre ikke overse, at i tilfælde af at en internet virksomhed forhandler billige koncentratsprøjte online til en udsalgspris som virker umådelig attraktiv, kan det ofte være et fingerpeg om en uægte netbutik. Shopping med kort er i hvert fald omfattet af et regelsæt, hvilket begunstiger dig som kunde imod bedrageriske internet firmaer.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at afbetale pengene til koncentratsprøjte over en periode. Dette tilbydes normalt i nicheforhandlere, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Når man ser på tendenserne bliver det markant, at mennesker jævnligt efterspørger for eksempel koncentratsprøjte priser og billig koncentratsprøjte. Foruden dette oplever man tit mennesker søge efter eksempelvis køb koncentratsprøjte, koncentratsprøjte tilbud samt koncentratsprøjte online.

Se nærmere på andre menneskers ratings

Trustpilot frembyder immervæk sikre genveje til at fortolke en hel del nuværende forbrugeres kritik og på grund af dette rekommanderer vi, at du besigtiger e-handlens ratings forinden du shopper billige koncentratsprøjte online.

Facebook resulterer i på samme måde fuldt ud passelige chancer for at få indtryk af online firmaets kundetilfredshed. Derudover er der mange e-handler hvor du kan sammensætte en evaluering af købsoplevelsen, hvilket tillige må benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk shopper billige koncentratsprøjte online hos en butik burde man faktisk gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsvilkår, det er dog normalt en tidskrævende opgave, specielt hos de kendte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

En nem løsning kunne måske være at kigge hvorvidt online virksomheden er støttet af e-mærket, fordi det er en påvisning af at internet forretningen understøtter dansk lovgivning, samt at online firmaet jævnligt ses til af jurister som har ekspertise inden for de gældende regler.

Derudover giver det dig genvej til at blive assisteret, ifald du bliver udsat for problemstillinger i forbindelse med din bestilling af koncentratsprøjte. Tilsvarende tilråder vi at køber er vaks omkring de mest relevante vilkår der har indflydelse på købet af koncentratsprøjte online, fx den returpolitik e-forhandleren garanterer.

I relation til det er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid bevarer ens ordremail, så man altid kan bekræfte sit køb af koncentratsprøjte, ligegyldig om man shopper fra Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark eller Jem og Fix.

Mette Mortensen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Anna Nielsen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Jørgen Mortensen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Mads T gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Forud for at folk køber billige koncentratsprøjte hos en shop behøver de i og for sig gennemse butikkens vilkår, dog er det normalt ikke særlig interessant. Desuden er det at foretrække at køber er sat ind i de mest essentielle regler i forbindelse med købet af billige koncentratsprøjte online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-handlen anvender.
2Den mindst kostelige mulighed for levering er dog selv at hente varerne, som dog forudsætter at du opholder dig lige ved e-firmaets hjemsted. Den fragtmetode kan være særligt essentiel ifald vi står og skal bruge koncentratsprøjte øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer nogle enkelte online forretninger billig levering, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at der handles for et præcist beløb.
3Leveringsdygtigheden er naturligvis vældig væsentlig såfremt du står og skal bruge varen omgående, og af den grund er det jo fornuftigt at du kontrollerer den estimerede leveringstid ved koncentratsprøjte. Flere internet varehuse annoncerer billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varer, men vær på vagt da det er regnet ud fra at orden realiseres forud for et konkret tidspunkt.
4Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er dækket ind under en lovbestemmelse, der beskytter dig som køber imod snydagtige internet selskaber. Som alternativ bør du bruge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at betale regningen af flere omgange.
5Enkelte online webshops byder på fragtfri levering på koncentratsprøjte, men oftest forudsætter det at du køber for en fastsat pris. Alternativt bør du overveje den billigste fragtmetode, der i mange tilfælde vil være at få bragt ordren til et afhentningssted. Leveringsformen bliver ofte derudover rigtig bekvem. Den mest letkøbte leveringsform kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
6Det er rigtig ukompliceret for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige koncentratsprøjte i blandt forskellige e-forretninger, og for det garanterer utallige e-shops portofri levering. Men det kan imidlertid vise sig lønsomt at eftergå enkelte internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud før du gennemfører din handel, så du er skudsikker på at få den mindst kostelige pris.
7Generelt tilråder vi at tjekke om e-firmaet er e-mærke tilsluttet, grundet at det skulle være en antydning af at online virksomheden overholder den officielle danske lovgivning, tillige med at e-forretningen nu og da revideres af eksperter som har ekspertise inden for lovene på området. Før nogen handler billige koncentratsprøjte hos en online butik behøver man reelt bese webshoppens handelsbetingelser.
8Størstedelen af shops på nettet frembyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige løsninger til levering til koncentratsprøjte. En der er meget almindelig er i dag afhentningssteder, som gør at du kan hente dine nye varer lige når det passer dig. Leveringstypen er nemlig yderst gnidningsløs, samt ofte ligeledes den mest letkøbte form for fragt.
9Trustpilot giver dig fuldstændig uafhængige muligheder for at undersøge flere andre forbrugeres reflektioner og herved slår vi et slag for, at du eftersøger internet webshoppens anmeldelser inden du køber billige koncentratsprøjte online. Facebook fremskaffer tillige ret nyttige chancer for at få indblik i internet webshoppens pålidelighed.