Byggevarepriser.dk

Kombifilter

Kombifilter pro2 abe1p3
186 kr.
Se produkt
Kombifilter pro2 a2p3
185 kr.
Se produkt
Kombifilter 32 axp3 pro2000
233 kr.
Se produkt
Kombifilter a1b2e2k1hgp3 sr599
471 kr.
Se produkt
Kombifilter pro2 a1p3
174 kr.
Se produkt
Kombifilter abekp3 nbc pro2000
408 kr.
Se produkt
Kombifilter abek1-hg-p3 299-2
761 kr.
Se produkt
Kombifilter b2p3 pro2000
246 kr.
Se produkt
Kombifilter hg-p3 pro2000
296 kr.
Se produkt
Kombifilter 32 a2-p3 pro2000
237 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisniveauet på billige kombifilter fra byggekæde til byggekæde. En del har billige priser, hvorimod øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du må beslutte hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du finde et andet.
Flere byggecentre har et enormt sortiment af varer, imens øvrige fokuserer på en specifik type af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, udover blot kombifilter.
For en del er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du med fordel shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring kombifilter.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør du læse byggeshoppens betingelser.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte varerne selv. Det er først og fremmest et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre findes i nærheden af dig selv, og som følge af det har mange tilbuddet om at købe online og hente materialerne selv. Som følge af det har man chancen for at slippe for fragtomkostningen, og samtidig have produkterne lige nu.
De kendte byggekæder udbyder produkter fra flere specialbutikker, og af den grund kan du handle fra et stort sortiment af kombifilter online.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket kan give en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

En masse nicheforhandlere er små virksomheder, der tit har danske ejere, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem kan du støtte ved at bestille kombifilter online på deres hjemmeside.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de varer som byggekæderne sælger. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online vil du få bedre priser.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er eksperter i deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det vil du opleve en høj grad af konstruktiv rådgivning fra mennesker som er specialister i netop kombifilter.
De 10 største byggemarkeder
kombifilter silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

kombifilter harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

kombifilter jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kombifilter bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Inden du starter byggeriet kan det være usandsynligt fundamentalt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde en række love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
2Husk at du kan søge offentligt tilskud til byggerier. Det fås i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få støtte er altså afhængig af at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
3Du har adgang til alle mulige former for instruktioner og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube yder assistance med ekstremt meget almennyttig information, ikke mindst ifald du skriver søgeordene på engelsk.
4Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige et regnskab for dit byggeprojekt, så man har en økonomisk ramme. Det kan blive fornuftigt at beskrive hver eneste udgiftspost, og dernæst kortlægge udgiften ved dem enkeltvis.
5Det vil vise sig betydningsfuldt at have de relevante byggematerialer klar forud for at du går i krig med projektet. Du kan med fordel forfatte en enkel note med alt hvad der skal bruges, og som det næste gennemløbe hver eneste ting, med øje for at du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
6Du bør ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis hjelm og sko som skåner dig imod mulige ulykker. Det er vigtigt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, specielt ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
7Godt forarbejde vil altid være vejen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du må sammensætte en strømlinet agenda, der fortæller hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, inklusiv en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk idet du laver handlingsplanen.
8Der præsenterer sig altid overraskende bump på vejen når det handler om omfattende opgaver, og af den grund kan det være afgørende at man har afsat rimelig plads i planen, således at man kan være afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
9Man vil ikke gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være essentielt at have grejet tilgængeligt akkurat som du indleder byggeprocessen. Det er derudover afgørende at indregne de medfølgende omkostninger i dit økonomiske overblik.
10Ved udendørs opgaver kan vejret få stor betydning. På grund af dette bør du tit tage et kig på prognosen for vejret i perioden for byggeriets begyndelse, så det ikke uden varsel går i gang med at vælte ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit avancerede projekt.
11Det er en god idé at spørge om assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst i tilfælde af vigtige byggeopgaver. Omfangsrige ombygninger stiller krav om flere folk. Samtidig vil det vise sig bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
12Det kan overvejes hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere bør få hjælp fra en fagmand til afslutningen af det. Når du tager imod professionel assistance vil det ofte være fornuftigt at hente tilbud fra en håndfuld virksomheder.
Danskernes favorit byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er ultra imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som klart er usædvanligt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er meget beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En række e-handler udlover nu et hav af forskellige billige leveringsmodeller til kombifilter. Det mest populære er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor du selv henter de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er altså yderst overkommelig, samt desuden ligeledes den billigste fragttype.

Du bør endvidere tænke over at vælge at få leveret til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen er som regel en anelse mere bekostelig, men omvendt særligt smart med kombifilter online. Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog altid være selv at hente ordren, som jo beroer på at du har bopæl nærved e-firmaets butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på kombifilter er selvfølgelig ekstremt væsentlig ifald du skal bruge din ordre inden for kort tid, og i det øjemed er det øjensynligt afgørende at du besigtiger den estimerede leveringstid ved kombifilter. En række e-handler – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varer online, men som imidlertid beroer på at ordren indsendes før et besluttet tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få de nye varer afsted inden personalet drager hjemad.

En hel del internet forretninger tilbyder gratis levering på kombifilter online, men i mange tilfælde kræves det at du aftager for en fastsat pris. Desuden bør du overveje den mest betalelige leveringsudgave, som i mange tilfælde vil blive at få leveret din pakke til et afhentningssted.

En masse netshops yder click-and-collect hvor man køber billig kombifilter online men selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen og Jem og Fix. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på kombifilter i disse områder:

Hvidovre, Randers, Vejle, Farum, Albertslund, Hedehusene, Gentofte, Frederikssund, Aalborg, Næstved, Ølstykke, Odense, Skanderborg, Kokkedal, Ikast, Vordingborg, København, Haderslev, Virum, Silkeborg, Korsør, Nyborg, Ringsted, Hobro, Hjørring, Søborg, Frederiksberg, Nørresundby, Frederikshavn, Gladsaxe, Brøndby, Vallensbæk, Køge, Brønshøj, Taastrup, Allerød, Helsingør, Holbæk, Rudersdal, Brabrand, Ishøj, Aabenraa, Varde, Esbjerg, Kolding, Vanløse, Åbyhøj, Tilst, Brønderslev, Valby, Haslev, Odder, Charlottenlund, Slagelse, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Struer, Lyngby, Viborg, Thisted, Ballerup, Herning, Horsens, Risskov, Hillerød, Holstebro, Hedensted, Glostrup, Roskilde, Højbjerg, Fredericia, Middelfart, Lillerød, Skive, Dragør, Nærum, Birkerød, Lystrup, Svendborg, Stenløse, Aarhus, Værløse, Frederiksværk, Grenaa, Jyllinge, Kalundborg, Rønne, Rødovre, Hørsholm, Tårnby, Herlev, Sønderborg, Greve, og Nakskov, .

Klik-og-hent ift. kombifilter er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Falster, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ses der på tendenserne står det markant, at mennesker jævnligt søger fx kombifilter tilbud og kombifilter priser. Man ser derudover mange gange online shoppere efterspørge bl.a. billig kombifilter, kombifilter online samt køb kombifilter, foruden de udbredte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Priser på kombifilter

Det er jo efterhånden i høj grad ukompliceret for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser på billige kombifilter online i blandt forskellige internet butikker i Danmark, og altså har masser af internet forhandlere været tvunget til at trykke priserne på kombifilter betragteligt, og i øvrigt tilbyde fragtfri levering.

Trods dette kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at granske nogle få firmaer på nettet efter tilbud på kombifilter online forud for at du køber, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Man skal ikke desto mindre ikke glemme, at såfremt en internet shop tilbyder billige kombifilter online på tilbud til en salgspris som virker grænseløst billig, bør det ofte være et faresignal om en svindel internet webshop. Køb med betalingskort er heldigvis dækket ind under en regel, der hjælper køber imod uærlige e-butikker.

Vi tilråder bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil dække prisen på kombifilter senere. Dette tilbydes som regel hos nichefokuserede webshops, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark og XL-Byg.

Ved kig i tallene bliver det tydeligt, at netshoppere mange gange kigger efter blandt andet kombifilter priser og kombifilter tilbud. Derudover oplever vi ofte online shoppere lede efter bl.a. kombifilter online, køb kombifilter og billig kombifilter.

Undersøg eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot medfører fuldkommen strålende løsninger til at eksaminere adskillige forhenværende kunders tanker og af den grund er det godt, at du sonderer e-butikkens vurderinger før du handler billige kombifilter online.

Facebook medfører desuden ret relevante metoder til at få et kig ind i internet selskabets kundefokus. Herinde ses endda online varehuse i Danmark som giver folk mulighed for at udfærdige en evaluering af ordreforløbet, som desuden må drages fordel af til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen handler billige kombifilter online hos en webshop bør man ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsaftale, det er dog undertiden en tidskrævende opgave, specielt med de gængse byggecentre som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

Et alternativt forslag kunne være at kigge om internet firmaet er medlem af e-mærket, da det kan være en sikring om at e-forhandleren efterfølger de danske love, foruden at e-firmaet fra tid til anden gennemses af sagkyndige der kender til lovene på området.

Dette er desuden din mulighed for at blive hjulpet, når du møder dilemmaer i processen med din bestilling af kombifilter. Herudover tilråder vi at køberen er hensynstagende til de væsentligste reglementer der kan have indvirkning på bestillingen af kombifilter online, som for eksempel den bytteret online forhandleren har.

I den forbindelse er det også afgørende, at man stadig opbevarer ens faktura e-mail, så man når som helst vil kunne dokumentere bestillingen af kombifilter, uagtet om man har købt ved 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan eller XL-Byg.

Else gav 5 stjerner

I gør det super godt

Mette gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Camilla gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Martin Christensen gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en bestemmelse, der hjælper os overfor snydagtige online outlets. Alternativt kunne du anvende en billig afdragsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at dække betalingen over tid.
2En del netshops tilbyder i vore dage diverse billige leveringstyper til kombifilter. Førstevalget hos mange er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er jo meget gnidningsløs, samt oftest tilmed den mest betalelige leveringsudgave.
3Det er i dag ret hensigtsmæssigt for alle at finde de bedste tilbud online på billige kombifilter fra flere online virksomheder, og til gengæld præsterer utallige e-firmaer fragt uden gebyr. Det kan trods alt være gavnligt at granske indtil flere online webshops efter tilbud og udsalg forinden du placerer ordren, således at du er tryg ved at opnå den billigste pris.
4Den mest betalelige form for levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men dette betinges af at du opholder dig nær e-butikkens adresse. Den fragtløsning er jo rigtig betydningsfuld i tilfælde af at du står og skal bruge kombifilter øjeblikkeligt. Alternativt så lover visse butikker på nettet fragt uden betaling, men i mange tilfælde er det forbeholdt når du køber for et fastsat beløb.
5Trustpilot forærer dig egentlig passelige genveje til at læse en række tidligere køberes domme og derfor foreslår vi, at du undersøger netbutikkens anmeldelser forud for at du shopper billige kombifilter online. Facebook resulterer i lige så vel faktisk fantastiske chancer for at få indsigt i e-firmaets kundetilfredshed.
6Leveringstidspunktet er jo ret så vital om vi står og skal bruge ordren om kort tid, og herved er det altså passende at vi efterser tidshorisonten for levering for kombifilter. Mange e-butikker i Danmark annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på en række produkter, men glem ikke at det er afhængig af at bestillingen anbringes forud for et besluttet tidspunkt.
7Før nogen bestiller billige kombifilter hos en internet virksomhed burde man i reglen gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens forretningsbetingelser, men det er typisk ikke særlig interessant. Derudover slår vi et slag for at kunden er vidende om de fundamentale forhold der kan have indvirkning på shopping af billige kombifilter online, f.eks. hvilken byttepolitik internet virksomheden kører med.
8Generelt anbefaler vi at granske om internet virksomheden er e-mærket medlem, siden det almindeligvis er et sympol på at webbutikken opfylder de gældende danske regler, og at e-forhandleren fra tid til anden gennemses af fagmænd der har indsigt i de gældende vilkår. Forinden folk bestiller billige kombifilter i en internet webshop kunne de principielt kigge på forhandlerens betingelser.
9Nogle få forhandlere på nettet lover fragt uden omkostninger på kombifilter, men typisk kun hvis man handler for et fastsat beløb. Derudover skulle du overveje den prisbilligste slags levering, som i mange tilfælde er at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted. Muligheden viser sig for det meste til gengæld rigtig ligetil. Den mest billige type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.