Byggevarepriser.dk

Koldbåndsav

Koldbåndsav arg 400 plus saf
158.559 kr.
Se produkt
Koldbåndsav arg 300 plus f
70.409 kr.
Se produkt
Koldbåndsav arg 105 mobil
10.824 kr.
Se produkt
Koldbåndsav Luna MBH 255 PLUS
46.969 kr.
Se produkt
Koldbåndsav Luna MBH 150
9.965 kr.
Se produkt
Koldbåndsav arg 500 plus saf
230.588 kr.
Se produkt
Koldbåndsav Luna/Femi ABS NB 120
9.369 kr.
Se produkt
Koldbåndsav Femi ABS
6.474 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Derfor kan du shoppe hos en webshop, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring koldbåndsav.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt sortiment, hvorimod andre fokuserer på en specifik type af vare. Du kan afveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot koldbåndsav.
Det er absolut meget afgørende at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kan du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt i de kendte byggecentre.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige koldbåndsav fra netbutik til netbutik. Enkelte vil have lave priser, og andre giver faglig rådgivning. Du skal tænke igennem hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre køber produkter fra forskellige producenter, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af koldbåndsav online.
De udbredte byggekæder finder du overalt i landet, og derved har folk tilbuddet om at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Som følge af det kan du vælge at undgå fragtomkostningen, og samtidig hente produkterne med det samme.
De store byggekæder er populære og landskendte virksomheder, som bidrager til øget tryghed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet producerer selv produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du få gode tilbud.
De fleste niche netbutikker har en dyb forståelse for deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette kan du opleve mere kyndig assistance fra folk der er specialister i lige præcis koldbåndsav.
En masse små butikker er iværksættervirksomheder, som tit har danske ejere, gerne tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber koldbåndsav online på deres side.
Danmarks største byggekæder

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag cirka 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

koldbåndsav jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

koldbåndsav silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

koldbåndsav bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

koldbåndsav harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du må på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så husk beklædning herunder sikkerhedshjelm der skåner dig mod eventuelle uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke har eksperthjælp.
2Der kommer altid uforudsigelige bump på vejen i forbindelse med omfangsrige projekter, og følgelig vil det vise sig vigtigt at man har afsat nok tid i køreplanen, som er vigtigt for at man er overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
3Potentielt kan det vise sig aktuelt at have de nødvendige byggematerialer til disposition i god tid før du starter din byggeproces. Du kunne med fordel sammensætte en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alle de ting der skal bruges, og derefter eftergå hvert eneste punkt, så du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
4Forberedelse vil være nøglen til at komme i mål med din byggeproces. Du kunne overveje at sammensætte en velovervejet strategi, der fortæller hvilke opgaver du vil lave hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af din dagsorden.
5Man kan hente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det får man forudsat at byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte betinges altså af at renoveringen påvirker planeten.
6Det kan vise sig nødvendigt at indhente assistance til byggeprocessen, især når der er tale om væsentlige ombygninger. Nogle byggeprojekter behøver flere mennesker. I øvrigt er det mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
7Du finder en verden af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube giver dig adgang til temmelig meget almennyttig info, særligt såfremt man kigger på engelsk.
8Typisk vil det være meningsfuldt at udarbejde et budget for renoveringen, så man har styr på den økonomiske del. Det vil blive fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt udgift, hvorefter man kan gennemgå prisen på dem enkeltvis.
9For opgaver udenfor kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Således skal du tit holde øje med udsigten ift. vejret i dagene før projektets begyndelse, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at regne absolut lige når du vil påbegynde det ellers velplanlagte projekt.
10Man vil ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Ofte kan det være yderst relevant at have det tilgængeligt når du indleder dit byggeprojekt. Derudover er det godt at inkludere de tilhørende udgifter i dit budget.
11Forinden du iværksætter dit byggeprojekt må det være ufatteligt afgørende at være sikker på, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der gælde forskellige retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
12Husk at tage til overvejelse hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for bør hente assistance fra en fagperson til dele af arbejdet. Ifald du ønsker assistance fra en fagperson vil det oftest være en god idé at lede efter forslag fra flere leverandører.
Danskernes favorit byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er enormt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så imponerende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er utrolig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

En stor portion online butikker tildeler nu om dage et hav af forskellige billige fragtmuligheder til koldbåndsav. En yndling er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente produkterne når der er mulighed for det. Fragttypen er jo usædvanlig praktisk, samt mange gange derudover den billigste leveringsudgave.

Du burde ydermere beslutte dig for at få pakken bragt til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig som oftest en tak mindre billig, men endvidere rigtig gnidningsløs med koldbåndsav online. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som jo nødvendiggør at du fysisk befinder dig lige ved e-shoppens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på koldbåndsav kan vise sig at være ekstremt udslagsgivende hvis man absolut skal bruge produktet om et øjeblik, og af den grund er det fuldt ud aktuelt at du gransker leveringstiden ved koldbåndsav. Størstedelen af internet varehuse – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter online, men vær vagtsom da det beroer på at handlen laves inden et nøjagtigt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få pakken ordnet inden logistikpersonalet har fyraften.

Nogle butikker på nettet tilbyder levering uden betaling på koldbåndsav online, men ofte er det betinget af at der erhverves for et konkret beløb. Alternativt kan man beslutte sig for den billigste mulighed for levering, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til et afhentningssted.

De største kæder udlover click-and-collect hvor du handler billig koldbåndsav online men afhenter i byggecenteret. Fx Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene tilbyder blandt andet klik-og-hent på koldbåndsav i disse områder:

Brønshøj, Randers, Brabrand, Ølstykke, Hedensted, Aarhus, Aabenraa, Hillerød, Hvidovre, Højbjerg, Ringsted, Åbyhøj, Frederikshavn, Hørsholm, Greve, Virum, Kalundborg, Holbæk, Viborg, Tilst, Vordingborg, Svendborg, Skive, Odder, Slagelse, Horsens, Tårnby, Thisted, Gladsaxe, Vallensbæk, Herning, Silkeborg, København, Risskov, Roskilde, Ishøj, Hedehusene, Skanderborg, Nærum, Dragør, Nørresundby, Lyngby, Stenløse, Valby, Birkerød, Frederiksværk, Frederikssund, Glostrup, Varde, Kolding, Vejle, Allerød, Jyllinge, Albertslund, Nyborg, Vanløse, Struer, Middelfart, Lillerød, Odense, Nykøbing Falster, Brønderslev, Rønne, Helsingør, Ballerup, Solrød Strand, Grenaa, Hjørring, Herlev, Brøndby, Farum, Haslev, Haderslev, Værløse, Esbjerg, Gentofte, Søborg, Næstved, Charlottenlund, Ikast, Holstebro, Lystrup, Rudersdal, Taastrup, Køge, Kokkedal, Fredericia, Sønderborg, Korsør, Aalborg, Frederiksberg, Hobro, Nakskov, og Rødovre, .

Klik-og-hent af koldbåndsav er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland), Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt efterspørger for eksempel køb koldbåndsav og koldbåndsav priser. Foruden dette oplever vi mange gange netshoppere søge efter fx koldbåndsav tilbud, billig koldbåndsav og koldbåndsav online, foruden de udbredte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

Priser på koldbåndsav

Det er jo meget praktisk for alle at lave prissammenligning på billige koldbåndsav online fra diverse internet handler, og på grund af dette har adskillige online butikker ikke kunne lade være med at formindske prisen på koldbåndsav kolossalt, og i øvrigt frembyde fri fragt.

Til gengæld kan det imidlertid blive tiden værd at undersøge en række internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg på koldbåndsav online forud for at du bestiller, sådan at du er skråsikker på at indhente den bedste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Man må lige meget hvad være opmærksom på, at såfremt en e-shop afsætter billige koldbåndsav online for en udsalgspris der kan virke uhørt billig, så kunne det mange gange være et karakteristika der viser en fup netshop. Betalinger med kort er ikke desto mindre omfattet af en lov, som værner kunden imod svindlende online forhandlere.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage nytte af en løsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere beløbet til koldbåndsav over en længere periode. Dette tilbydes som regel i nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Ses der på data står det tydeligt, at internetbrugere ofte leder efter bl.a. koldbåndsav tilbud og koldbåndsav priser. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere kigge efter blandt andet billig koldbåndsav, køb koldbåndsav og koldbåndsav online.

Se nærmere på andre menneskers evalueringer

Trustpilot medfører ret udmærkede genveje til at efterse en række aktuelle konsumenters meninger og herved stiller vi forslag om, at du udforsker online forretningens omtaler forinden du handler billige koldbåndsav online.

Facebook forærer dig endvidere forholdsvis fornemme muligheder for at få indsigt i e-forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt ses nogle online forretninger som tilbyder folk at nedfælde en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed må benyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Inden folk bestiller billige koldbåndsav online på en netshop kunne de i virkeligheden tyde e-shoppens forretningsbetingelser, men det er normalt et omfattende projekt, særligt på de gængse byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark og Jem og Fix.

En anden løsning kunne derfor være at bemærke hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, grundet at det er en indikator for at e-handlen efterkommer de gældende danske regler, tillige med at webbutikken nu og da besigtiges af specialister som har megen viden om lovgivningen.

Det er en rigtig god anledning til at blive assisteret, for så vidt du udsættes for problemstillinger i processen med dit køb af koldbåndsav. Desuden foreslår vi at kunden er obs på de primære vedtægter der kan have betydning for bestillingen af koldbåndsav online, som for eksempel hvilken bytteret shoppen tilbyder.

I den sammenhæng er det på samme måde afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens kvitteringsmail, så man når som helst vil kunne dokumentere købet af koldbåndsav, uafhængig af om man handler ved Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark eller 10-4.

Lars S gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Christian S gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Ole Petersen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Rasmus Thomsen gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

9 tips til når du køber online
1Generelt går vi ind for shopping med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af et lovbud, hvilket passer på dig som kunde imod uægte netshops. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en billig afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du tilstræber at dække betalingen i flere bidder.
2Det er i dag vældig bekvemt for enhver at finde information om priser online på billige koldbåndsav i blandt forskellige online forhandlere, og derved yder massevis af internet varehuse fragt uden betaling. Dog kan det alligevel blive lukrativt at sammenligne et par forskellige internet shops i Danmark efter rabat og tilbud forinden du køber, så man er velinformeret til at opnå den bedste pris.
3En række online forhandlere yder efterhånden et hav af forskellige billige muligheder for levering til koldbåndsav. En af dem der er mest populær er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare dine varer når det passer dig. Metoden er nemlig super let gængelig, og desuden også den mest betalelige fragttype.
4Den mest prisbevidste mulighed for fragt er uden tvivl at hente varerne selv, men det kræver at du lever nærved internet firmaets adresse. Den leveringsmulighed er selvfølgelig vældig essentiel i tilfælde af at vi står og skal bruge koldbåndsav øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle enkelte firmaer på nettet portofri fragt, men ofte gælder det kun hvis der bestilles for et konkret beløb.
5Generelt tilråder vi at tjekke om internet firmaet er verificeret af e-mærket, hvilket burde være et signal om at online forhandleren overholder den officielle danske lovgivning, udover at online butikken tit undersøges af jurister som mestrer bestemmelserne på området. Inden nogen handler billige koldbåndsav hos en webshop kunne man i og for sig se på virksomhedens handelsaftale.
6Trustpilot præsterer tilpas udmærkede chancer for at gøre dig bekendt med ret mange aktuelle brugeres meninger og af den grund rekommanderer vi, at du vurderer e-handlens anmeldelser inden du bestiller billige koldbåndsav online. Facebook medfører ydermere altid gavnlige løsninger til at få en idé om netbutikkens popularitet.
7En hel del online firmaer tilbyder fri fragt på koldbåndsav, men i mange tilfælde under forudsætning af at man køber for en fastsat sum. Alternativt burde du udse dig den prisbilligste fragtform, hvilket ofte vil være at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig almindeligvis også super hensigtsmæssig. Den mest betalelige slags levering er dog at hente ordren selv.
8Fragtperioden kan i nogle tilfælde være vældig afgørende om vi står og skal bruge pakken fluks, så i det øjemed er det skam klogt at vi studerer det anslåede leveringstidspunkt på koldbåndsav. En hel del e-butikker i Danmark lover billig 1 dags fragt på en hel del produkter, hvilket dog stiller krav om at bestillingen laves tidligere end et angivent klokkeslæt.
9Inden folk bestiller billige koldbåndsav hos en online webshop bør de faktisk gennemlæse netbutikkens regler, men det er i mange tilfælde en tidskrævende opgave. Tilmed tilråder vi at kunden er hensynstagende til de mest betydningsfulde betingelser der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige koldbåndsav online, for eksempel den ombytningsret internet forretningen benytter.