Byggevarepriser.dk

Køleboks

Dometic CFX 65W - Køleboks
9.699 kr.
Se produkt
Dometic WCI-22 - Køleboks
899 kr.
Se produkt
Dometic CFX 95 DZW - Køleboks
12.399 kr.
Se produkt
Dometic Tropicool TC 14 - Køleboks
2.499 kr.
Se produkt
Dometic CoolIce CI-55 - Køleboks
1.899 kr.
Se produkt
Dometic AS25 - Køleboks
1.179 kr.
Se produkt
Dometic CFX 28 - Køleboks
5.383 kr.
Se produkt
Dometic ACX 40G - Køleboks
2.699 kr.
Se produkt
Dometic CoolFreeze CF-35 - Køleboks
5.964 kr.
Se produkt
Dometic CFX 40W - Køleboks
7.559 kr.
Se produkt
Dometic CoolFreeze CF-26 - Køleboks
4.657 kr.
Se produkt
Dometic WCI-33 - Køleboks
1.349 kr.
Se produkt
Dometic MF-5M - Mini køleskab
1.299 kr.
Se produkt
Dometic CFX 75 DZW - Køleboks
10.499 kr.
Se produkt
Dometic CoolFreeze CF-50 - Køleboks
7.347 kr.
Se produkt
Dometic CoolIce CI-85w - Køleboks
2.849 kr.
Se produkt
Dometic ACX 35 - Køleboks
2.599 kr.
Se produkt
Dometic Tropicool TC 21 - Køleboks
2.123 kr.
Se produkt
Dometic Tropicool TC 35 - Køleboks
2.572 kr.
Se produkt
Dometic CoolFreeze CF-16 - Køleboks
4.261 kr.
Se produkt
Dometic CoolIce CI-110 - Køleboks
2.999 kr.
Se produkt
Dometic CFX 50W - Køleboks
8.499 kr.
Se produkt
Dometic ACX 40 - Køleboks
2.629 kr.
Se produkt
Dometic CoolIce CI-70 - Køleboks
2.299 kr.
Se produkt
Dometic CoolIce CI-85 - Køleboks
2.549 kr.
Se produkt
Dometic CoolIce CI-42 - Køleboks
1.749 kr.
Se produkt
Dometic CK40 Hybrid - Køleboks
2.762 kr.
Se produkt
Dometic SC38 - Køleboks
1.349 kr.
Se produkt
Dometic CFX 35W - Køleboks
6.268 kr.
Se produkt
Dometic CFX 100W - Køleboks
9.624 kr.
Se produkt
Dometic WCI-13 - Køleboks
729 kr.
Se produkt
Dometic Tropicool TC 07 - Køleboks
1.899 kr.
Se produkt
Dometic SC30 - Køleboks
999 kr.
Se produkt
Dometic CoolFreeze CF-11 - Køleboks
3.572 kr.
Se produkt
Dometic CoolFreeze CF-40 - Køleboks
7.999 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på salgspriserne på billige køleboks hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på gode tilbud, hvorimod nogle giver et højt serviceniveau. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort udvalg af produkter, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, foruden bare køleboks.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du overveje at transportere varerne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed ved de udbredte byggekæder.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at tjekke, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du kigge hos de andre.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne bestille ved en netbutik, som kan give sparring omkring køleboks.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og dermed har mange chancen for at købe online og hente byggematerialerne selv. På grund af det har man mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt tilmed få fat i varerne hurtigere.
De store byggecentre er populære og anerkendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det kan du se som en fordel.
De store byggecentre forhandler produkter fra flere nicheshops, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort sortiment af køleboks online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede netbutikker har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andet. Herved kan du opleve ekstremt nyttig service fra mennesker med specialistviden i netop køleboks.
Alverdens nichespecifikke webshops er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at bestille køleboks online fra deres webshop.
Forskellige nichebutikker står selv for produktion af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

køleboks bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

køleboks silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

køleboks harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

køleboks jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan være en god idé at søge hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til væsentlige arbejdsopgaver. Enkelte byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Dertil er det bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
2Forinden du påbegynder byggeriet kan det blive yderst afgørende at være sikker på, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter din bopæl vil der være en række retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
3Der kommer jævnligt utidige vanskeligheder i tilfælde med avancerede projekter, og pga. dette vil det vise sig afgørende at der er afsat betragtelig plads i køreplanen, så man kan være ubekymret om at nå i mål til tiden.
4Du bør overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde investere i professionel assistance til færdiggørelsen af byggeriet. Hvis du fremskaffer professionel assistance er det en god idé at få en pris fra flere firmaer.
5Det er muligt at spørge om offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes forudsat at byggeprojektet er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv betydning for planeten.
6Ofte vil det være vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for optimeringen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være rationelt at tage noter til hver eneste udgift, og så kortlægge beløbet for dem slavisk.
7Man vil ikke på noget tidspunkt fattes grej. Ofte vil det vise sig essentielt at du har udstyret klar akkurat som du starter byggeprocessen. I øvrigt må du huske at medtage de her omkostninger i din økonomiske plan.
8Du finder rigelige mængder af vejledninger og videoer online hvor du kan finde hjælp. Især YouTube yder assistance med vældig meget anvendelig viden, navnligt såfremt du benytter den engelske version.
9Du bør for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse bl.a. hjelm og sko som sikring imod mulige skader. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
10Det kan vise sig betydningsfuldt at have de nødvendige materialer indkøbt forinden du begynder byggeriet. Du bør udfærdige en punktforms huskeliste som indeholder alt hvad du har brug for, og derefter tjekke hvert enkelt punkt, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
11For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen stor betydning. På grund af dette bør du jævnligt tage notits af vejrudsigten når du nærmer dig starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at regne i samme sekund som du er i fuld gang med det vigtige projekt.
12Godt forarbejde vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du bør sammensætte en klar arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, med en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk når du laver din agenda.
De bedst anmeldte byggeshops
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ekstremt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er absolut betryggende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er rigtig flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

Størstedelen af netshops tilbyder nu om dage diverse billige leveringsmetoder til køleboks. En af de mest anvendte er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer når du har tid. Muligheden er jo særdeles simpel, og tit tilmed den mest prisbevidste type af levering.

Du burde på samme måde overveje at få varerne sendt til din lejlighed eller til din arbejdsplads. Metoden er typisk en lille smule mere pebret, men omvendt særligt enkel for køleboks online. Den mindst kostelige form for fragt er unægtelig at du selv henter produkterne, men dette beroer på at du opholder dig i kort afstand af online firmaets byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på køleboks kan i nogle tilfælde være usædvanlig aktuel når du står og skal bruge varen om et øjeblik, så derfor er det rigtig afgørende at du ser nærmere på den forventede leveringstid på køleboks. Adskillige online varehuse – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter online, men det antager at bestillingen placeres inden et aftalt tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få ordren pakket forud for at medarbejderne har fyraften.

Enkelte internet virksomheder yder fragt uden beregning på køleboks online, men i de fleste tilfælde er det betinget af at man handler for en konkret sum. Derudover skal du overveje den mest letkøbte leveringsmanér, hvilket mange gange er at få dem til at levere varerne til et udleveringssted.

De store byggecentre frembyder afhentning hvor du køber billig køleboks på nettet og afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Davidsen. Byggemarkederne udlover eksempelvis klik-og-hent på køleboks i følgende byer:

Rønne, Aarhus, Højbjerg, Helsingør, Aabenraa, Haderslev, Glostrup, Jyllinge, Dragør, Slagelse, Roskilde, Herning, Farum, Nyborg, Virum, Rødovre, Gentofte, Viborg, Næstved, Sønderborg, Vanløse, Brøndby, Nakskov, Hjørring, Solrød Strand, Frederiksværk, Holstebro, Skive, Risskov, Korsør, Odense, Hobro, Hillerød, Frederikssund, København, Køge, Frederiksberg, Herlev, Nykøbing Falster, Esbjerg, Lyngby, Birkerød, Værløse, Taastrup, Vejle, Skanderborg, Valby, Ringsted, Hvidovre, Albertslund, Hedehusene, Lillerød, Holbæk, Ølstykke, Hørsholm, Grenaa, Middelfart, Haslev, Kokkedal, Åbyhøj, Ishøj, Brønshøj, Vordingborg, Horsens, Tårnby, Allerød, Kalundborg, Nærum, Randers, Lystrup, Tilst, Svendborg, Ikast, Hedensted, Ballerup, Thisted, Greve, Stenløse, Nørresundby, Rudersdal, Aalborg, Gladsaxe, Fredericia, Frederikshavn, Brønderslev, Varde, Søborg, Kolding, Vallensbæk, Odder, Brabrand, Struer, Silkeborg, og Charlottenlund, .

Klik-og-hent af køleboks er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland), Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Lolland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når der ses på data er det markant, at internetbrugere mange gange efterspørger for eksempel køleboks online og køb køleboks. Man ser desuden jævnligt folk lede efter blandt andet køleboks priser, køleboks tilbud og billig køleboks, plus de kendte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan og Bygma.

Priser på køleboks

Det er ualmindeligt problemfrit for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige køleboks online på diverse forhandlere på nettet, og til tak har masser af online firmaer været presset til at at sænke udsalgspriserne på køleboks eftertrykkeligt, og i øvrigt sikre levering uden beregning.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være smart at undersøge flere internet handler efter tilbud og udsalg på køleboks online forud for at du bestiller, således at du ikke er i tvivl om at få den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Du bør imidlertid være opmærksom på, at såfremt en butik sælger billige køleboks online til en udsalgspris som kan virke uhørt billig, kunne det ofte være et fingerpeg om en uægte internet shop. Bestillinger med betalingskort er heldigvis en del af en forordning, hvilket garanterer dig imod uægte internet shops.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du drage nytte af en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at afdrage pengene til køleboks senere. Dette fås som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Når man ser på statistikkerne bliver det klart, at folk jævnligt søger efter blandt andet billig køleboks og køleboks priser. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker efterspørge blandt andet køleboks online, køleboks tilbud samt køb køleboks.

Gennemsøg tidligere køberes erfaringer

Trustpilot giver dig i højeste grad gode chancer for at gennemsøge adskillige nuværende kunders ratings og derfor kan det være til hjælp, at du sonderer internet firmaets vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige køleboks online.

Facebook tilbyder dig lige så vel stort set fine løsninger til at få kendskab til webbutikkens troværdighed. Desuden ser vi en del shops på nettet hvor det er muligt at afgive en omtale af deres køb, hvilket tilmed bør benyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Før folk køber billige køleboks online på en internet virksomhed behøver de uden tvivl tyde dens handelsaftale, men det er oftest et tidskrævende projekt, især hos de kendte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Et nemt alternativ kan være at tjekke hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, eftersom det bør være et tegn på at internet webshoppen følger de gældende danske regler, foruden at e-handlen en gang i mellem kontrolleres af sagkyndige som er meget fortrolige retningslinjerne.

Dette er desuden din chance for at blive assisteret, ifald du skulle få udfordringer ved dit køb af køleboks. Desuden er det at foretrække at køber er hensynstagende til de fundamentale bestemmelser i forbindelse med bestillingen af køleboks online, som fx den ombytningsret virksomheden bruger.

I den relation er det i øvrigt essesentielt, at man altid sikrer ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden vil kunne dokumentere sin bestilling af køleboks, uafhængig af om man har bestilt fra Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma eller Davidsen.

Marianne Andersen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Karen Rasmussen gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Lone Kristensen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Tina B gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 gode råd til køb på nettet
1En masse online selskaber yder efterhånden en lang række forskellige billige metoder til levering til køleboks. En sikker vinder er efterhånden udleveringssteder, så du nemt selv kan hente dine produkter den dag der passer dig. Løsningen er altså ret praktisk, og typisk ligeledes den mest betalelige metode til levering.
2Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en anordning, hvilket bistår dig som køber overfor uægte internet webshops. Som et alternativ kan du drage nytte af en afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du higer efter at afdrage pengene ude i fremtiden.
3Det er i dag virkelig nemt for alle at undersøge tilbud online på billige køleboks på forskellige online forhandlere, og til gengæld frembyder en hel del e-forhandlere levering uden betaling. Derfor kan det ikke desto mindre vise sig smart at analysere nogle enkelte firmaer på nettet efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, således at man ikke er i tvivl om at antage den mest attraktive pris.
4Trustpilot byder på ganske pålidelige genveje til at efterse mange aktuelle forbrugeres anmeldelser og herved går vi ind for, at du vurderer online forretningens ratings inden du handler billige køleboks online. Facebook frembyder lige så vel uden sammenligning passelige chancer for at få en idé om netbutikkens popularitet.
5Inden nogen handler billige køleboks på en butik kunne man for at være på den sikre side tage stilling til e-butikkens forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende projekt. Tilmed er det godt at du er omhyggelig omkring de grundlæggende vilkår der spiller ind i forbindelse med handlen med billige køleboks online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet virksomheden lover.
6Flere internet outlets sikrer gebyrfri levering på køleboks, men i reglen er det kun gældende hvis du køber for en præcis sum. Ellers burde man beslutte sig for den billigste type af levering, der mange gange er at få fragtfirmaet til at levere dine varer til en pakkeshop. Fragttypen viser sig oftest omvendt meget praktisk. Den mest letkøbte slags levering er uden tvivl selv at hente varerne.
7Fragtperioden er jo virkelig betydningsfuld om du skal bruge pakken omgående, og med det formål er det altså væsentligt at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering for køleboks. En hel del online selskaber stiller garanti om billig levering på næste hverdag på mange af deres varenumre, som imidlertid kræver at ordren aflægges tidligere end et angivent tidspunkt.
8Vi anbefaler generelt at granske hvorvidt online butikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det kan være et tegn på at internet selskabet anerkender de officielle regler, og at online firmaet hyppigt besøges af fagfolk der kender til de gældende love. Inden folk køber billige køleboks på en forhandler på nettet kan de altid overveje virksomhedens forretningsbetingelser.
9Den mest letkøbte løsning er utvivlsomt at hente varerne selv, hvilket stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til internet selskabets tilholdssted. Den løsning til levering er jo rigtig udslagsgivende ifald du står og skal bruge køleboks straks. Alternativt så sikrer indtil flere internet firmaer billig fragt, men undertiden gælder det kun hvis du køber for en fastsat pris.