Byggevarepriser.dk

Køkkenvask

Franke Superbowl Vask Enkelt Kumme
1.500 kr.
Se produkt
Eurodomo Mikado 660 K 1½ Vask
1.199 kr.
Se produkt
Eurodomo rustfri stålvask
1.699 kr.
Se produkt
Eurodomo EK 380 M/Prop
389 kr.
Se produkt
Eurodomo Sek480cs Vask m/stra Blank
449 kr.
Se produkt
Eurodomo Granitvask FIJI610-50
1.799 kr.
Se produkt
Eurodomo Mikado 660 1,5 Vask
1.599 kr.
Se produkt
Eurodomo EK 480 M/Prop
389 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du kigge andetsteds.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan du shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan modtage information omkring køkkenvask.
Flere byggecentre sælger et enormt varesortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare køkkenvask.
Ifald du vil have produkterne nu og her eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne selv. Dette er især muligt i de store byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør man læse butikkens handelsbetingelser.
Der er forskel på salgspriserne på billige køkkenvask fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have de bedste priser, imens nogle vil have en høj grad af service. Du bør tænke på hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder samler produkter fra adskillige producenter, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort sortiment af køkkenvask online.
De store byggekæder er udbredte og kendte butikker, hvilket kan give ubekymrethed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre finder du i de større byer, og derved har mange chancen for at købe online og transportere materialerne på eget initiativ. Dermed kan du vælge at undgå leveringsomkostningen, og endda få varerne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops i små nicher styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Størsteparten af specialiserede netbutikker er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at handle køkkenvask online hos dem.
De fleste nichespecifikke netbutikker har en enorm viden om deres online produktkategori, da de kun sælger disse varer. Ergo vil du opleve mere gavnlig vejledning fra ansatte der er specialister i netop køkkenvask.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
køkkenvask harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

køkkenvask bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

køkkenvask jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

køkkenvask silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan være en god idé at sikre sig assistance til dele af projektet, specielt såfremt det er større ombygninger. Store ombygninger kræver flere folk. Ydermere viser det sig bedre og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
2Der viser sig stort set altid utidige problemer når det gælder omfattende byggeprojekter, og følgelig kan det vise sig af stor betydning at man afsætter betragtelig plads i agendaen, så man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
3Du bør regne på om byggeriet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at investere i hjælp fra en professionel til opstarten af byggeriet. Hvis du vil benytte hjælp fra en professionel er det normalt at notere priser fra en håndfuld foretagender.
4Forud for at du opstarter arbejdet må det være ubeskriveligt betydningsfuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl vil der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
5Man vil aldrig undvære grej. Ofte kan det være klogt at du har udstyret til disposition idet du starter dit byggeprojekt. Glem ikke at indkalkulere disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
6Det er afgørende at du har de fornødne bygningsmaterialer til rådighed inden du indleder arbejdet. Du har fordel af at nedskrive en enkel indkøbsseddel med alle de ting der er nødvendige, og så gennemgå hver eneste ting, så du er tryg ved at alt er på sin plads.
7For projekter udendørs har vejret en afgørende rolle. Af den årsag skal du ofte holde øje med vejrvarslen i den tid der er op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at piske ned netop som du vil i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
8I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udarbejde et budget for ombygningen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil være sundt at nedskrive samtlige poster, og efterfølgende tjekke beløbet for dem én efter én.
9Du skal unden ingen omstændigheder forsømme dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedssko som hjælp med henblik på hændelige risici. Det er klogt at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, specielt når du ikke køber assistance fra en fagperson.
10I visse tilfælde kan man hente økonomisk støtte til byggerier. Det bliver givet såfremt renoveringen er klimavenligt. At få tilbud om støtte forudsætter altså at ombygningen forbedrer planeten.
11Godt forarbejde viser sig som kilden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du bør overveje at lave en velovervejet køreplan, der viser hvilke opgaver der skal udføres hvornår, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret når du nedskriver din plan.
12Du finder alverdens guides og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af betydelige mængder nyttig information, navnligt forudsat at du bruger engelske søgeord.
De mest folkekære byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ultra flot. Scoren er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % giver den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal du vælge?

En del internet forretninger foreslår nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsformer til køkkenvask. En af de mest benyttede er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig super praktisk, og tit ligeledes den billigste fragtform.

Du burde lige så vel forsøge at vælge udbringning til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen er af og til et hak mere pebret, men omvendt meget simpel ift. køkkenvask online. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, men det stiller krav om at du opholder dig i kort afstand af e-shoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på køkkenvask er naturligvis særdeles relevant forudsat vi har behov for ordren lige om lidt, så med det formål er det øjensynligt på sin plads at du finder den anslåede leveringsdato ved køkkenvask. De fleste butikker på nettet – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig 1 hverdags levering på masser af produkter online, men det afhænger af at ordren køres igennem forud for et fastsat klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få ordren sendt afsted forinden medarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte online butikker lover gratis levering på køkkenvask online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man indkøber for et bestemt beløb. Som alternativ bør man tage den mest billige leveringsversion, som ofte vil blive at få bragt pakken til et afhentningssted.

Størstedelen af netshops udlover afhentning hvor du køber billig køkkenvask hjemmefra og selv henter i butikken. Fx 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne giver for eksempel click-and-collect på køkkenvask i følgende byer:

Lyngby, Frederikssund, Værløse, Dragør, Aarhus, Farum, Nyborg, Gentofte, København, Risskov, Brabrand, Nørresundby, Ringsted, Vanløse, Silkeborg, Holstebro, Frederiksværk, Randers, Kolding, Kokkedal, Brøndby, Skanderborg, Viborg, Hillerød, Rønne, Thisted, Frederikshavn, Jyllinge, Nykøbing Falster, Varde, Odder, Brønshøj, Sønderborg, Solrød Strand, Hjørring, Slagelse, Rudersdal, Korsør, Albertslund, Stenløse, Aabenraa, Tilst, Taastrup, Næstved, Holbæk, Horsens, Hobro, Lystrup, Aalborg, Hørsholm, Vejle, Middelfart, Esbjerg, Ishøj, Vordingborg, Svendborg, Ølstykke, Lillerød, Hedensted, Nærum, Roskilde, Haderslev, Helsingør, Tårnby, Højbjerg, Nakskov, Søborg, Greve, Fredericia, Hvidovre, Vallensbæk, Ikast, Åbyhøj, Charlottenlund, Kalundborg, Haslev, Glostrup, Skive, Virum, Frederiksberg, Grenaa, Gladsaxe, Struer, Allerød, Køge, Brønderslev, Herlev, Rødovre, Herning, Ballerup, Odense, Birkerød, Hedehusene, og Valby, .

Klik-og-hent for køkkenvask er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager).

Når vi ser på søgedata bliver det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter fx køkkenvask tilbud og billig køkkenvask. Vi ser derudover typisk mennesker lede efter eksempelvis køb køkkenvask, køkkenvask priser samt køkkenvask online, plus de udbredte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Gode tilbud på køkkenvask

Det er i dag særdeles praktisk for forbrugerne at lave prissammenligning på billige køkkenvask online i blandt flere internet selskaber, og derved har flere e-firmaer været presset til at at tvinge priserne på køkkenvask betydeligt, og endda yde billig fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk blive indbringende at granske et par internet butikker efter rabatter og tilbud på køkkenvask online forinden du handler, sådan at du ikke er i tvivl om at få den skarpeste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

Du må alligevel være omhyggelig med, at hvis en forretning på nettet afhænder billige køkkenvask online til en salgspris der er hamrende billig, bør det tit være et bevis på en uægte internet webshop. Handler med kort er på den anden side indbefattet af en regel, der værner en overfor uærlige internet forretninger.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du vælge en løsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at klare regningen på køkkenvask senere. Dette tilbydes normalt i niche netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som fx Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Silvan.

Når man kigger i tallene bliver det klart, at folk mange gange efterspørger blandt andet billig køkkenvask og køkkenvask online. Derudover ser vi ofte online shoppere lede efter blandt andet køkkenvask priser, køb køkkenvask samt køkkenvask tilbud.

Kig på eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot frembringer flere fornemme løsninger til at efterforske en længere række øvrige forbrugeres opfattelser og på grund af dette tilråder vi, at du udforsker internet butikkens kritik forud for at du handler billige køkkenvask online.

Facebook frembringer ligeledes flere tiltalende genveje til at få indtryk af online shoppens troværdighed. Tilmed møder vi faktisk webbutikker som tilbyder folk at skrive en omtale af ordreforløbet, som lige så vel må udnyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden folk handler billige køkkenvask online på en webshop kunne man de facto overveje butikkens forretningsaftale, men det er normalt ikke super spændende, i særdeleshed ved de store byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bygma.

Et andet alternativ kunne måske være at undersøge om e-forhandleren er medlem af e-mærket, siden det generelt er en tryghed om at online butikken respekterer de danske regler, samt at e-forhandleren af og til føres tilsyn med af fagmænd som har ekspertise inden for de gældende regulativer.

Derudover giver det dig anledning til at få hjælp, når du oplever dilemmaer som følge af din bestilling af køkkenvask. Dertil er det fornuftigt at kunden er omhyggelig omkring de primære retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med købet af køkkenvask online, f.eks. hvilken returrettighed internet butikken tilsikrer.

I relation til det er det samtidig vigtigt, at man til enhver tid beholder ens faktura, så man når som helst kan påvise købet af køkkenvask, uanset om man handler fra Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg eller Stark.

Jesper gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Peter Petersen gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Marianne gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Niels Rasmussen gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Forinden nogen shopper billige køkkenvask hos en webbutik kan man uden tvivl bese virksomhedens regler, dog er det i mange tilfælde et omfattende projekt. Yderligere går vi ind for at du er på vagt for de mest vitale forhold der kan have indflydelse på shopping af billige køkkenvask online, til eksempel hvilken returneringsret internet virksomheden anvender.
2Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfavnet af en anordning, der støtter kunden imod snydagtige internet selskaber. Som alternativ bør du overveje et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at betale pengene over en periode.
3Leveringstidspunktet er selvfølgelig ultra afgørende i tilfælde af at vi absolut skal bruge produktet lige om lidt, så med det formål er det ret så passende at vi kontrollerer leveringstiden for køkkenvask. Flere online forhandlere garanterer billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varenumre, hvilket dog er afhængig af at ordren gennemføres forud for et besluttet klokkeslæt.
4Indtil flere firmaer på nettet lover fragt uden beregning på køkkenvask, men i reglen er det betinget af at man aftager for en bestemt pris. Som alternativ skal man tage den mest billige fragtform, der i de fleste tilfælde vil være at få kørt dine produkter til et afhentningssted. Fragttypen viser sig oftest ydermere ret nem. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
5Det er i dag super simpelt for os alle at søge information om priser online på billige køkkenvask på tværs af butikker på nettet, og med det motiv tilbyder masser af internet outlets billig levering. Til gengæld kan det immervæk vise sig profitabelt at undersøge nogle enkelte online forhandlere efter tilbud før du bestiller, så man ikke er i tvivl om at få den mest attraktive pris.
6En del online outlets frembyder nu om dage et bredt udvalg af billige løsninger til levering til køkkenvask. En af dem der er mest populær er nu om dage afhentningssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Fragttypen er altså yderst uproblematisk, og ofte tilmed den mest betalelige fragtmetode.
7Trustpilot tilbyder en lang række gode chancer for at efterforske en lang række nuværende konsumenters opfattelser og derved slår vi et slag for, at du beser netshoppens ratings forinden du køber billige køkkenvask online. Facebook giver dig tillige ret så gavnlige muligheder for at få indsigt i online shoppens kundetilfredshed.
8Den mest letkøbte fragtmulighed er unægtelig at hente produkterne selv, som jo afhænger af at du befinder dig tæt på e-forhandlerens bopæl. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være rigtig betydningsfuld såfremt vi behøver køkkenvask om kort tid. Alternativt så sikrer en hel del e-shops i Danmark levering uden gebyr, men for det meste er det så præmissen at man shopper for en konkret pris.
9Generelt slår vi et slag for at se nærmere på hvorvidt online forretningen er godkendt af e-mærket, grundet at det burde være et tegn på at online virksomheden efterfølger de officielle danske regler, samt at online webshoppen hyppigt kontrolleres af fagfolk som behersker de gældende love. Før nogen handler billige køkkenvask i en internet virksomhed behøver de ideelt set gennemløbe forhandlerens handelsvilkår.