Byggevarepriser.dk

Kodelås

Stanley kodelås 20mm - sort - 3 tal med kabel
90 kr.
Se produkt
Easy 808 Elektronisk Fingeraftryks- og kodelås Venstre
3.000 kr.
Se produkt
Montage af Easy2Acces kodelås og fingeraftrykslås
1.495 kr.
Se produkt
Stanley kodelås 30mm - sort - 3 tal
90 kr.
Se produkt
EasyIn Indendørs kodelås med touch-display Sort
1.995 kr.
Se produkt
Stanley kodelås 30mm - gul - 3 tal
90 kr.
Se produkt
Mi-lock Kodelåse messing 2 stk.
80 kr.
Se produkt
Easy 808 Elektronisk Fingeraftryks- og kodelås Højre
3.000 kr.
Se produkt
Stanley kodelås 20mm - gul - 3 tal med kabel
90 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for produkterne med det samme eller bare vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte varerne selv. Det er specielt en mulighed i de velkendte byggemarkeder.
For de fleste er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. På grund af det bør du bestille ved en webshop, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring kodelås.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige kodelås fra byggekæde til byggekæde. Nogle har gode tilbud, og andre giver faglig rådgivning. Du må gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggecentre præsterer et enormt sortiment af produkter, imens nogle fokuserer på en specifik varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden blot kodelås.
Det er absolut ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor tjekke netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte virksomheder, som medvirker til øget troværdighed når man skal købe online. Dette vil nogle se som en fordel.
De udbredte byggecentre forhandler produkter fra en lang række forskellige leverandører, og dermed har du mulighed for at købe fra et bredt udvalg af kodelås online.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og af den grund har flertallet tilbuddet om at købe online og hente produkterne på egen hånd. Derved har man chancen for at spare leveringsgebyret, og ovenikøbet hente varerne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte på nichebutikkerne online kan du få en lavere pris.
De fleste specialiserede netbutikker har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor vil du få super begavet assistance fra nogle som er specialister i netop kodelås.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er mindre firmaer, der tit er danske, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe ved at bestille kodelås online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

kodelås bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kodelås silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kodelås harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

kodelås jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Muligvis vil det vise sig essentielt at du har alle materialer til disposition før du iværksætter håndværket. Du kan sammenfatte en simpel indkøbsseddel med alt som er nødvendige, og dernæst eftergå hver eneste ting, med øje for at du er sikker på at du ikke har glemt noget.
2Godt forarbejde vil altid være nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du skal sammensætte en gennemarbejdet køreplan, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du laver din plan.
3Du må ikke på noget tidspunkt mangle grej. Jævnligt kan det være yderst relevant at have grejet ved hånden forinden du tager fat på byggeprocessen. Det er derudover afgørende at tillægge de her udgifter i byggeriets budget.
4Du finder stribevis af vejledninger og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Specielt YouTube faciliterer temmelig meget gavnlig info, særligt når man bruger engelske søgeord.
5Det kan vurderes om det er optimalt at klare det hele selv, eller du må have professionel assistance til delelementer af projektet. Når du anskaffer professionel assistance er det lukrativt at notere tilbud fra flere leverandører.
6Du skal aldrig nogensinde se bort fra din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som hoved- og fodbeklædning der skåner dig overfor eventuelle skader. Det er fornuftigt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke køber professionel hjælp.
7Det kan være til god gavn at indhente assistance til dele af projektet, ikke mindst i tilfælde af krævende byggeopgaver. Omfangsrige opgaver bør udføres af flere folk. Derudover bør det være bedre og mere interessant når der er flere der bidrager.
8Forinden du starter byggeriet kan det være vildt afgørende at du sikrer dig, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
9Du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde hvor projektet er klimavenligt. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv betydning for planeten.
10For projekter udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du hyppigt tjekke vejrprognosen i den tid der er op til byggeprocessen, så du undgår at det pludselig går i gang med at piske ned absolut lige når du står midt i det svære byggeprojekt.
11Det er essentielt at have lavet et udgiftsbudget for ombygningen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive forstandigt at notere alle omkostninger, og så tjekke ens købspris for dem alle sammen.
12Der præsenterer sig stort set altid utidige problemer i forbindelse med større byggeprojekter, og ergo vil det være essentielt at der afsættes rimelig plads i planen, således at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål.
Danskernes favorit byggeshops
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er virkelig imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ret så godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal du vælge?

En del netbutikker i Danmark frembyder i vore dage et stort udvalg af billige leveringsmåder til kodelås. En af de mest moderne er efterhånden at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er nemlig super fremkommelig, samt ofte tillige den billigste leveringsmetode.

Du burde ydermere afveje for og imod at få produkterne leveret til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Fragttypen bliver af og til lidt mere omkostningsfuld, men til gengæld ualmindeligt smart for kodelås online. Den billigste leveringsløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som desværre stiller krav om at du har bopæl tæt på online firmaets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på kodelås kan vise sig at være ultra udslagsgivende såfremt du mangler din pakke straks, så derfor er det forholdsvis på sin plads at du undersøger den forventede leveringstid ved kodelås. Størstedelen af netshops i Danmark – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – yder billig dag-til-dag levering på mange produkter online, som imidlertid er forudsat at handlen laves inden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få bestillingen betjent før de pakkeansatte får fri.

Nogle internet varehuse byder på gebyrfri levering på kodelås online, men i de fleste tilfælde kræver det at der shoppes for en bestemt sum. Desuden bør man udse dig den mest betalelige leveringsform, der ofte vil være at få bragt produkterne til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkeder giver klik-og-hent hvor du bestiller billig kodelås online og afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Davidsen. Byggemarkederne giver fx click-and-collect på kodelås i disse byer:

Højbjerg, Stenløse, Skive, Virum, Aabenraa, Svendborg, Rudersdal, Randers, Lyngby, Hørsholm, Grenaa, Thisted, Vallensbæk, Kalundborg, Valby, Brønshøj, Odense, Rødovre, Aarhus, Næstved, Varde, Holstebro, Brønderslev, Birkerød, Glostrup, Slagelse, Struer, Odder, Middelfart, Taastrup, Helsingør, Søborg, Allerød, Nykøbing Falster, Ballerup, Tilst, Vanløse, Hedensted, Nærum, Haslev, Nyborg, Herlev, Albertslund, Charlottenlund, Sønderborg, Korsør, Kokkedal, Frederiksværk, Vordingborg, Ølstykke, Rønne, Hedehusene, Esbjerg, Silkeborg, Lystrup, Hillerød, Haderslev, Ringsted, Skanderborg, Nørresundby, Holbæk, Fredericia, Kolding, Frederikssund, Hjørring, Viborg, Åbyhøj, Greve, Herning, Frederiksberg, Brøndby, Hobro, Solrød Strand, Tårnby, Aalborg, Dragør, Frederikshavn, Farum, Brabrand, Horsens, Roskilde, Jyllinge, Hvidovre, Gladsaxe, Gentofte, Lillerød, København, Ikast, Vejle, Værløse, Nakskov, Ishøj, Risskov, og Køge, .

Click-and-collect for kodelås er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ved kig i søgedata fremstår det tydeligt, at mennesker jævnligt søger for eksempel kodelås tilbud og kodelås priser. Foruden dette oplever man tit online shoppere lede efter blandt andet kodelås online, køb kodelås og billig kodelås, foruden de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Gode priser på kodelås

Det er jo ret problemfrit for enhver at sammenligne tilbud på billige kodelås online fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og følgelig har adskillige internet outlets fundet det uundgåeligt at reducere udsalgspriserne på kodelås drastisk, og derudover frembyde gratis fragt.

Dog kan det imidlertid være indbringende at inspicere nogle e-forhandlere efter tilbud og udsalg på kodelås online forud for at du køber, så du er på den sikre side med at indhente den mest betalelige pris. Se ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Du bør dog være obs på, at hvis en online forretning markedsfører billige kodelås online på tilbud til en tilbudspris der kan virke ekstraordinært billig, så er det tit være et symbol på en falsk e-forretning. Bestillinger med kort er dog indbefattet af Indsigelsesordningen, som assisterer kunden imod uoprigtige shops på nettet.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage fordel af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du higer efter at dække pengene til kodelås af flere omgange. Dette fås normalt i nichefokuserede netbutikker, men ikke de kendte byggekæder som for eksempel Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Silvan.

Ved kig i tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere mange gange leder efter fx kodelås online og kodelås priser. Foruden dette oplever man ofte folk søge efter bl.a. kodelås tilbud, køb kodelås og billig kodelås.

Udforsk nuværende kunders erfaringer

Trustpilot fører til relativt relevante løsninger til at beskue en lang række nuværende brugeres evalueringer og derfor tilrådes det, at du tager et kig på internet webshoppens anmeldelser inden du bestiller billige kodelås online.

Facebook tilbyder dig lige så vel flere pålidelige muligheder for at få et kig ind i e-firmaets pålidelighed. Desuden møder vi en del online virksomheder hvor det er muligt at offentliggøre en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde må bruges til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige kodelås online i en netbutik burde de på en vis måde kigge på e-shoppens handelsaftale, men det er i mange tilfælde en omfattende opgave, i særdeleshed hos de gængse byggekæder som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Alternativet er at undersøge hvorvidt online forhandleren er e-mærket, hvilket er et sympol på at netbutikken efterkommer de danske retningslinjer, foruden at netbutikken nu og da monitoreres af fagmænd der har ekspertise inden for reglerne.

Dette er desuden en god chance for støtte, såfremt du får udfordringer som følge af dit køb af kodelås. Herudover slår vi et slag for at køber er obs på de mest vitale forhold der influerer på bestillingen af kodelås online, som eksempelvis den ombytningspolitik internet butikken lover.

Her er det ligeledes relevant, at man når som helst beholder sin købsbekræftelse, så man senere vil kunne eftervise købet af kodelås, ligegyldig om man køber ved Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Erik T gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Birthe D gav 4 stjerner

Alt ok

Rasmus gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Inger gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

9 tips til køb på nettet
1Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfavnet af en vedtægt, som redder køberen overfor uoprigtige internet butikker. Som en alternativ mulighed kunne du vælge et tilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at dække omkostningerne i flere bidder.
2Forinden folk shopper billige kodelås på en forretning på nettet burde de helt sikkert løbe igennem e-butikkens betingelser, det er dog almindeligvis et tidskrævende arbejde. Ligeledes er det klogt at køberen er på vagt for de primære forhold der kan influere på købet af billige kodelås online, til eksempel den byttepolitik online forretningen tilbyder.
3En række internet forretninger frembyder i øjeblikket en række forskellige billige leveringsformer til kodelås. En sikker vinder er for øjeblikket udleveringssteder, hvor du selv afhenter din ordre når du har tid. Leveringstypen er nemlig særdeles praktisk, samt ofte endvidere den billigste leveringsmulighed.
4Vi tilråder at kigge om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det generelt er en garanti for at online forhandleren opfylder dansk lovgivning, samt at online shoppen ofte tilses af fagfolk som har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer. Forinden nogen shopper billige kodelås hos en webshop kan de på en vis måde overveje webbutikkens vilkår.
5Trustpilot resulterer i stort set fine genveje til at finde ud af en stor portion andre køberes ratings og herved kan det være til hjælp, at du tolker online forretningens kritik inden du handler billige kodelås online. Facebook byder på for øvrigt ganske solide genveje til at få et kig ind i e-forhandlerens kundetilfredshed.
6Flere internet butikker tilbyder gratis fragt på kodelås, men i reglen er det så nødvendigt at du bestiller for en præcis sum. I øvrigt kunne man udvælge den mest billige type af levering, som mange gange vil være at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig gennemsnitligt til gengæld ret så uproblematisk. Den mest billige fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
7Det har vist sig at være ret hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige kodelås på forskellige internet forhandlere i Danmark, og så yder masser af outlets på nettet billig fragt. Derfor kan det ikke desto mindre være lønnende at besigtige visse netshops efter tilbud og rabat før du færdiggør din shopping, så man er sikker på at indhente den laveste pris.
8Den mest prisbevidste form for levering vil til enhver tid være at hente pakken selv, som desværre nødvendiggør at du fysisk befinder dig lige ved internet forhandlerens hjemsted. Den leveringsmetode kan vise sig at være yderst relevant om man absolut skal bruge kodelås lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle enkelte e-handler i Danmark fragt uden gebyr, men for det meste kun ifald du bestiller for en fastsat sum.
9Fragtperioden er naturligvis temmelig betydningsfuld hvis man mangler pakken øjeblikkeligt, så af den grund er det naturligvis på sin plads at du gransker leveringstiden for kodelås. En del online shops yder billig levering på næste hverdag på deres favorit produkter, som alligevel er forudsat at ordren placeres forud for et nøjagtigt tidspunkt.