Byggevarepriser.dk

Koben

Koben 600 mm
53 kr.
Se produkt
Koben Hultafors 108/15
156 kr.
Se produkt
Koben 450 mm
44 kr.
Se produkt
Koben 750 mm - ekstra kraftig
109 kr.
Se produkt
Koben i sæt Eclipse 3 stk
498 kr.
Se produkt
Koben Hultafors 109
639 kr.
Se produkt
Koben Hultafors 101 B
275 kr.
Se produkt
Koben 900 mm - ekstra kraftig
126 kr.
Se produkt
Koben Hultafors
537 kr.
Se produkt
PEDDINGHAUS Koben, doublebar 900mm
435 kr.
Se produkt
Hultafors Koben, stål 107
199 kr.
Se produkt
BATO Kobensæt 4 dele
560 kr.
Se produkt
BATO Koben 625mm
174 kr.
Se produkt
Hultafors Koben stål 108/21"
160 kr.
Se produkt
Hultafors Koben, stål mini, 190 mm 108 Mini
69 kr.
Se produkt
HULTAFORS Koben stål justerbart 209 SB/25"
595 kr.
Se produkt
BATO Koben flad 380mm
124 kr.
Se produkt
BATO Koben 300mm
74 kr.
Se produkt
Hultafors Prof koben 109
344 kr.
Se produkt
BATO Koben 900mm
249 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returret. Derfor skal man tjekke firmaets handelsbetingelser.
For mange er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Dermed kan du bestille ved en netbutik, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring koben.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Det er i høj grad et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Det er selvsagt utrolig relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ må du vælge et andet.
Der findes forskelle i prisen på billige koben fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder billige priser, og nogle fokuserer på kompetent sparring. Du må vurdere hvad du vil prioritere.
Flere byggemarkeder sælger et enormt udvalg, imens andre fokuserer på en specifik varetype. Du kan vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover blot koben.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og bekendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det kan du se som positivt.
De kendte byggecentre samler varer fra mange leverandører, og derigennem kan du købe fra et bredt udvalg af koben online.
De velkendte byggecentre har butikker overalt i landet, og derigennem har du valget om at købe online og hente materialerne personligt. Hermed kan du slippe for leveringsgebyret, og endda få varerne lige nu.

Nichewebshop

En masse små butikker har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det bør du få ekstra kyndig assistance fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis koben.
De fleste nichebutikker på internettet står selv for produktion af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online bør du få en billigere pris.
Mange specialiserede webshops er mindre virksomheder, som tit er danske, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du køber koben online på deres side.
Danmarks største byggecentre

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

koben harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

koben bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

koben silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

koben jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Planlægning vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du må sammensætte en strømlinet plan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke dage, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du nedskriver din agenda.
2Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning som hjælp mod eventuelle uheld. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt når du ikke har hjælp fra en professionel.
3Du har adgang til ekstremt mange artikler og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube bringer dig rigelig nyttig info, i særlig grad hvis man søger på engelsk.
4Man skal for alt i verden ikke stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det vise sig afgørende at du har det til rådighed når du indleder byggeriet. Det er desuden en fordel at indkalkulere disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
5Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har de nødvendige byggematerialer disponible forud for at du begynder din byggeproces. Du vil med fordel kunne sammensætte en simpel indkøbsliste som samler de materialer der er nødvendige, og bagefter tjekke materialerne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
6Det er muligt at forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås såfremt byggeprojektet er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud kræver altså at ombygningen har betydning for planeten.
7Før du påbegynder byggeprojektet må det være rimeligt fornuftigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter din boligtype vil der være en række love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
8Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den grund skal du regelmæssigt lægge mærke til vejrforudsigelserne i tiden op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at vælte ned netop som du står midt i dit avancerede byggeprojekt.
9Det kan vise sig at være godt at spørge om assistance til arbejdet, ikke mindst når det kommer til væsentlige byggeprocesser. Omfangsrige byggerier behøver mere end en person. Desuden må det blive mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
10Du bør tænke over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere burde have assistance fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Ifald du indhenter hjælp fra en professionel vil det normalt anbefales at lede efter prisoverslag fra forskellige foretagender.
11Typisk vil det vise sig afgørende at lave et regnskab for ombygningen, så man har styr på omkostningerne. Det bør være rationelt at kortlægge alle udgiftsposter, hvorefter man kan undersøge billige priser på hver enkelt.
12Der viser sig uden tvivl pludselige udfordringer når det kommer til omfangsrige opgaver, og på grund af det viser det sig af stor betydning at man afsætter en del plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at have tid nok til det.
De mest folkekære byggeshops
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som altså er utrolig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er fantastisk betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er virkelig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver topkarakter, og bare 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

En del internet shops yder heldigvis flere billige fragtmetoder til koben. En af de mest anvendte er i øjeblikket udleveringssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente din bestilling når du har lyst. Muligheden er altså særdeles smertefri, samt mange gange tillige den billigste leveringsmodel.

Du kunne endvidere planlægge at få varerne bragt til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Metoden viser sig i regelen en anelse mere pebret, men endvidere virkelig simpel ved køb af koben online. Den mest betalelige slags levering vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, men dette er betinget af at du lever i kort afstand af e-handlens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på koben er jo virkelig relevant når du står og skal bruge varen straks, og i det øjemed er det ganske centralt at man checker leveringstidspunktet for koben. En masse internet shops – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig 1 dags levering på adskillige produkter online, der dog er påkrævet at bestillingen laves forud for et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen pakket inden de logistikansatte tager hjem.

Enkelte shops på nettet frembyder levering uden omkostninger på koben online, men oftest under forudsætning af at der aftages for en bestemt sum. Som alternativ skal du overveje den prisbilligste type af levering, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et afhentningssted.

En del kæder yder afhentning hvor man handler billig koben på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggekæderne frembyder fx afhentning af koben i følgende områder:

Allerød, Jyllinge, Haslev, Brønshøj, Køge, Roskilde, København, Brøndby, Frederikshavn, Holbæk, Rødovre, Horsens, Lillerød, Frederiksværk, Hobro, Middelfart, Vordingborg, Stenløse, Odense, Hedensted, Kolding, Solrød Strand, Højbjerg, Nyborg, Dragør, Hillerød, Vallensbæk, Esbjerg, Silkeborg, Gladsaxe, Frederikssund, Hjørring, Sønderborg, Ikast, Skive, Odder, Birkerød, Randers, Aabenraa, Vanløse, Nakskov, Thisted, Aarhus, Viborg, Glostrup, Lystrup, Nykøbing Falster, Ringsted, Slagelse, Hvidovre, Hedehusene, Holstebro, Tilst, Grenaa, Virum, Korsør, Taastrup, Nørresundby, Kalundborg, Svendborg, Herning, Brønderslev, Ølstykke, Charlottenlund, Søborg, Næstved, Greve, Haderslev, Risskov, Nærum, Rønne, Gentofte, Brabrand, Skanderborg, Ishøj, Frederiksberg, Værløse, Hørsholm, Helsingør, Kokkedal, Herlev, Ballerup, Struer, Aalborg, Albertslund, Rudersdal, Åbyhøj, Fredericia, Varde, Valby, Tårnby, Farum, Vejle, og Lyngby, .

Afhentning ift. koben er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland), Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at folk jævnligt søger efter fx køb koben og koben tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt netshoppere lede efter eksempelvis koben priser, billig koben og koben online, foruden de gængse byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

Bedste tilbud på koben

Det har vist sig at være usædvanlig enkelt for alle og enhver at vurdere tilbud på billige koben online fra forskellige e-shops, og af den grund har de fleste online forhandlere været presset til at at formindske prisen på koben en hel del, og ydermere præstere levering uden betaling.

Dog kan det til hver en tid blive indbringende at undersøge diverse webshops efter billige priser på koben online forinden du placerer ordren, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den laveste pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Du skal ikke desto mindre ikke undervurdere, at hvis en e-butik reklamerer billige koben online for en pris som anses for urealistisk overkommelig, så kunne det mange gange være et bevis på en fup internet shop. Bestillinger med kort er dog omfattet af en retningslinje, der assisterer en overfor uoprigtige internet webshops.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du benytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at godtgøre prisen på koben over flere uger. Det foreslåes som regel hos nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Når der ses på tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere som regel leder efter eksempelvis køb koben og billig koben. Foruden dette ser man typisk mennesker kigge efter eksempelvis koben tilbud, koben online samt koben priser.

Analyser andre menneskers bedømmelser

Trustpilot resulterer i altid passende muligheder for at kigge nærmere på ret mange forhenværende køberes iagttagelser og af den grund foreslår vi, at du gennemgår webbutikkens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige koben online.

Facebook byder på lignende forholdsvis fornemme metoder til at få en idé om netbutikkens popularitet. I øvrigt ser vi endda netbutikker som tilbyder folk at skrive en vurdering af deres købsoplevelse, som lige så vel burde anvendes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk shopper billige koben online på en internet forhandler kunne de utvivlsomt tyde e-butikkens forretningsaftale, dog er det naturligvis et tidskrævende projekt, især hos de udbredte byggecentre som 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Et alternativt forslag kan være at granske hvorvidt internet firmaet er tilsluttet e-mærket, da det længe har været en tilkendegivelse af at webbutikken anerkender de officielle regler, udover at internet virksomheden hyppigt ses til af jurister som har nøje kendskab til retningslinjerne.

Det er en rigtig god anledning til at blive assisteret, for så vidt du oplever besvær i forbindelse med din shopping med koben. Ligeledes er det godt at køberen er vaks omkring de primære forhold i forbindelse med bestillingen af koben online, til eksempel hvilken returrettighed virksomheden kører med.

Her er det ydermere vigtigt, at man permanent sikrer sin købsbekræftelse, så man fremadrettet kan bekræfte bestillingen af koben, ligegyldig om man shopper ved Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix eller 10-4.

Per Christensen gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Michael Nielsen gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Inger Christensen gav 5 stjerner

Fremragende service

Louise gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 gode råd til online indkøb
1Vi går generelt ind for at tjekke om internet selskabet er tilsluttet e-mærket, som burde være et tegn på at webshoppen efterfølger de opstillede regler, og at e-firmaet jævnligt tilses af sagkyndige som har ekspertise inden for de gældende bestemmelser. Før nogen køber billige koben hos en e-shop kan de i reglen bese deres forretningsbetingelser.
2Det har vist sig at være vældig let gængeligt for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige koben på forskellige online firmaer, og med det motiv garanterer langt de fleste internet butikker billig levering. Dog kan det ikke desto mindre være fordelagtigt at besigtige forskellige online shops efter billige priser forud for at du shopper, således at man ikke er i tvivl om at antage den bedste pris.
3Enkelte online butikker frembyder gratis levering på koben, men oftest påkræves det at der shoppes for et fastsat beløb. Som alternativ kan man foretrække den mest billige form for levering, som typisk er at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted. Fragtmetoden er sædvanligvis også virkelig gnidningsløs. Den billigste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
4Før nogen handler billige koben i en internet virksomhed behøver de i virkeligheden kigge på netbutikkens handelsaftale, dog er det i reglen ikke super interessant. Yderligere er det prisværdigt at du er oppe på mærkerne omkring de vigtigste vedtægter der er gældende for bestillingen af billige koben online, f.eks. den ombytningspolitik e-butikken bruger.
5Den mest letkøbte leveringsmetode vil altid være selv at hente pakken, som jo er betinget af at du bor tæt på internet forhandlerens adresse. Den fragtform er naturligvis temmelig aktuel forudsat man absolut skal bruge koben omgående. Alternativt så frembyder indtil flere online virksomheder gebyrfri levering, men ofte kræver det at du indkøber for en præcis sum.
6Fragttiden kan være super aktuel forudsat vi står og skal bruge produktet inden for få dage, og derfor er det særdeles væsentligt at man kontrollerer leveringstidspunktet for koben. En stor portion internet butikker stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en række varer, som er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et angivent klokkeslæt.
7Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omsluttet af en vedtægt, som passer på køberen overfor uægte e-forhandlere. Som et alternativ kunne du vælge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, når du tilstræber at betale regningen senere.
8En masse online forhandlere tilbyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringsmodeller til koben. Førstevalget hos mange er i dag levering til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de købte produkter når det passer dig. Leveringsformen er jo ret så problemfri, og mange gange også den mest prisbevidste fragttype.
9Trustpilot fremskaffer fuldkommen fantastiske chancer for at finde ud af mange eksisterende konsumenters vurderinger og herved er det en hjælp, at du tjekker e-forhandlerens kritik før du bestiller billige koben online. Facebook leverer også sådan set stabile chancer for at få indblik i online forretningens pålidelighed.