Byggevarepriser.dk

Kobberhammer


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et enormt sortiment af produkter, imens nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal reflektere over om det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover bare kobberhammer.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man tjekke virksomhedens regningslinjer.
Der er forskel på prisniveauet på billige kobberhammer fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har fokus på gode tilbud, hvorimod øvrige satser på et højt serviceniveau. Du bør tænke over hvad du foretrækker.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente varerne selv. Det er hovedsageligt muligt i de store byggecentre.
Det er helt klart ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
For nogle er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du med fordel handle hos en netbutik, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring kobberhammer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og bekendte forretninger, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man handler online. Det vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggemarkeder tilbyder varer fra adskillige specialbutikker, med det formål at du så kan vælge fra et stort udvalg af kobberhammer online.
De kendte byggecentre findes overalt i landet, og dermed har kunderne mulighed for at købe online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Hermed har man mulighed for at spare fragten, samt ovenikøbet få produkterne straks.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, der oftest drives i Danmark, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse bidrager du til når du køber kobberhammer online på deres webshop.
En masse nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online vil du få en bedre pris.
Størsteparten af online nichebutikker er specialister i deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo vil du få super gavnlig vejledning fra medarbejdere der er specialister i netop kobberhammer.
Danmarks største byggekæder
kobberhammer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

kobberhammer silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag over 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

kobberhammer harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af ca. 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

kobberhammer bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udfærdige et budget for ombygningen, så man har styr på den økonomiske del. Det vil blive en god idé at notere alle poster, og herefter kortlægge billige priser på hver eneste af dem.
2Måske burde du overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du bør få hjælp fra en fagperson til områder af projektet. Når du søger assistance fra en professionel er der penge at spare ved at modtage tilbud fra en håndfuld leverandører.
3Du har mulighed for at forsøge at få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det fås i tilfælde hvor ombygningen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
4Planlægning vil altid være nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du bør liste en effektiv agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, samt derudover en rækkefølge. Forsøg at være konkret når du nedskriver oversigten.
5Det vil vise sig meningsfuldt at du har de påkrævede materialer indkøbt inden du går til værks med projektet. Du kunne med fordel udarbejde en enkel liste som samler alt det der skal bruges, og så tjekke hvert enkelt punkt, således at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
6Det er en god idé at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed såfremt det er krævende byggeprojekter. Enkelte ting gør krav på mere end en person. Desuden bliver det mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
7Du skal ikke på noget tidspunkt negligere dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj såsom hoved- og fodbeklædning som beskyttelse imod hændelige risici. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, især ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
8For udendørs opgaver kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Således skal du løbende kigge på vejrprognosen lige før starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at regne når du netop arbejder hårdt på dit avancerede projekt.
9Der kommer næsten altid uventede bump på vejen i tilfælde med større opgaver, og ergo vil det være essentielt at man har afsat passende tid i køreplanen, med det formål at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
10Man skal nødig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være uundværligt at have værktøjet parat før du tager fat på arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at medtage de tilhørende omkostninger i din økonomiske plan.
11Længe før du igangsætter byggeprojektet er det ubeskriveligt fornuftigt at du sikrer dig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Du har adgang til vældig mange vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube faciliterer ekstremt meget almennyttig info, specielt ifald man leder på engelsk.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt flot. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er absolut beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er fantastisk imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken fragtform er smartest?

En del internet selskaber tildeler i dag et hav af forskellige billige leveringsformer til kobberhammer. En sikker vinder er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter varerne præcis når det passer dig. Metoden er jo ret så gnidningsløs, samt tit endvidere den billigste leveringsmetode.

Du kunne ligeledes tænke over at få ordren bragt til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen bliver gerne lidt dyrere, men også virkelig fremkommelig med kobberhammer online. Den mest billige leveringsmetode vil dog altid være selv at hente varerne, som desværre står og falder med at du bor lige ved webshoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på kobberhammer er naturligvis meget aktuel såfremt man absolut skal bruge ordren inden for få dage, så derfor er det ret meningsfuldt at du checker leveringstidspunktet ved kobberhammer. De fleste netshops i Danmark – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig 1 dags fragt på mange af shoppens produkter online, men vær opmærksom på at det er betinget af at bestillingen placeres før et besluttet klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få produktet klar forud for at logistikpersonalet får fri.

Indtil flere online shops præsterer gratis fragt på kobberhammer online, men i mange tilfælde er det så præmissen at der købes for en fastsat pris. I øvrigt skal man gribe den billigste fragtløsning, som oftest er at få bragt dine varer til et udleveringssted.

En lang række netbutikker frembyder click-and-collect hvor du handler billig kobberhammer på nettet og afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Silvan. Byggemarkederne frembyder fx klik-og-hent på kobberhammer i disse byer:

Charlottenlund, Tårnby, Fredericia, Holstebro, Grenaa, Søborg, Hørsholm, Randers, Brønderslev, Skive, Hillerød, Herning, Hobro, Greve, Odense, Rønne, Køge, Ikast, Kalundborg, Lyngby, Nyborg, Brabrand, Åbyhøj, Frederikshavn, Kolding, Herlev, Vejle, Frederikssund, Nykøbing Falster, Svendborg, Silkeborg, Slagelse, Esbjerg, Korsør, Aalborg, Farum, Birkerød, Odder, Højbjerg, Haslev, Rudersdal, Middelfart, Ballerup, Kokkedal, Brønshøj, Helsingør, Vallensbæk, Frederiksberg, Tilst, Dragør, Struer, Nærum, Horsens, Aabenraa, Lystrup, Næstved, Jyllinge, Stenløse, Ølstykke, Virum, Vanløse, Gentofte, Valby, Roskilde, Hedehusene, Risskov, Haderslev, Taastrup, Frederiksværk, Allerød, Hvidovre, Hjørring, Gladsaxe, Brøndby, Vordingborg, Rødovre, Solrød Strand, Viborg, Nørresundby, Ishøj, Ringsted, Værløse, Skanderborg, Nakskov, Aarhus, Varde, Sønderborg, Thisted, Glostrup, Albertslund, Lillerød, København, Holbæk, og Hedensted, .

Afhentning af kobberhammer er en mulighed i samtlige områder af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at mennesker typisk leder efter bl.a. kobberhammer online og køb kobberhammer. Foruden dette ser vi mange gange mennesker lede efter eksempelvis billig kobberhammer, kobberhammer priser og kobberhammer tilbud, plus de store byggemarkeder som Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Gode tilbud på kobberhammer

Det er jo usædvanlig nemt for internetbrugere at sammenligne priser på billige kobberhammer online hos diverse internet handler, og følgelig har massevis af online webshops fundet det nødvendigt at nedbringe priserne på kobberhammer markant, og derudover love portofri fragt.

Det kan dog alligevel blive gavnligt at prøve forskellige internet webshops efter tilbud og rabatter på kobberhammer online forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er skråsikker på at modtage den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de store byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark og Davidsen.

Man må blot være opmærksom på, at i tilfælde af at en webshop frembyder billige kobberhammer online for en udsalgspris der kan virke ekstraordinært billig, kunne det tit være et faresignal om en svindel butik. Kortkøb er imidlertid en del af et lovbud, som dækker dig som køber imod uærlige netbutikker.

Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du hellere vil afbetale regningen på kobberhammer over en længere periode. Dette tilbydes typisk hos nicheforhandlere, men sjældent de store byggekæder som fx Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Ved indkig i data står det markant, at online shoppere som regel efterspørger blandt andet kobberhammer online og kobberhammer tilbud. Derudover ser vi mange gange mennesker lede efter fx billig kobberhammer, kobberhammer priser og køb kobberhammer.

Se nærmere på tidligere køberes synspunkter

Trustpilot tilbyder dig de facto relevante genveje til at besigtige diverse tidligere køberes tanker og derfor stiller vi forslag om, at du udforsker e-forhandlerens bedømmelser forinden du bestiller billige kobberhammer online.

Facebook genererer lige så vel evigt gode chancer for at få en idé om online forhandlerens popularitet. I øvrigt er der faktisk internet selskaber som tilbyder folk at levere en anmeldelse af virksomhedens service, som på samme måde burde udnyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige kobberhammer online i en webshop bør de egentlig bese butikkens regler, men det er i mange tilfælde ikke super spændende, specielt ved de gængse byggecentre som 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Alternativet kan derfor være at kontrollere hvorvidt e-firmaet er e-mærke tilsluttet, grundet at det typisk er en tryghed om at e-handlen følger de danske love, samt at netshoppen en gang i mellem overvåges af eksperter som kender til lovene på området.

Desuden får du mulighed for support, såfremt du får vanskeligheder ved dit indkøb af kobberhammer. Ligeså anbefaler vi at køber er klar over de fundamentale bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af kobberhammer online, som for eksempel den bytteret online forretningen lover.

Her er det i øvrigt afgørende, at man til enhver tid bevarer sin købsbekræftelse, så man til enhver tid kan bekræfte købet af kobberhammer, uanset om man har bestilt hos Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus eller Jem og Fix.

Hanne L gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Inge Olsen gav 4 stjerner

Fremragende service

Mette gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Susanne Knudsen gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 gode råd til online indkøb
1Det er jo efterhånden ultra uproblematisk for alle og enhver at vurdere tilbud online på billige kobberhammer på diverse online varehuse, og for det yder massevis af e-forretninger billig levering. Til gengæld kan det trods alt være gavnligt at prøve indtil flere internet butikker efter billige priser forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at få fat i den billigste pris.
2Vi anbefaler at granske hvorvidt e-forretningen er godkendt af e-mærket, grundet at det længe har været et fingerpeg om at online butikken retter sig efter de opstillede regler, foruden at online shoppen af og til gennemses af jurister der har den nødvendige knowhow om vilkårene på området. Før folk shopper billige kobberhammer hos en forhandler på nettet kan de egentlig tyde webbutikkens betingelser.
3Nogle firmaer på nettet sikrer fri fragt på kobberhammer, men typisk er det forbeholdt når du køber for en præcis sum. Alternativt kan man tage den prisbilligste fragttype, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted. Denne er jævnligt ydermere ret hensigtsmæssig. Den mest betalelige leveringsudgave vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
4Den mest betalelige leveringsmåde vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, som jo betinges af at du fysisk befinder dig i nærheden af internet webshoppens tilholdssted. Den leveringstype er selvfølgelig vældig udslagsgivende ifald man behøver kobberhammer med det samme. Alternativt så præsterer visse e-handler i Danmark portofri fragt, men typisk afkræver det at der indkøbes for en bestemt pris.
5Før nogen shopper billige kobberhammer hos en e-forretning bør man ideelt set granske netshoppens vilkår, dog er det almindeligvis ikke særlig morsomt. Ydermere rekommanderer vi at du er opmærksom på de primære retningslinjer gældende for bestillingen af billige kobberhammer online, eksempelvis hvilken returrettighed virksomheden lover.
6Trustpilot leverer en del anstændige genveje til at læse en stor portion forhenværende konsumenters ratings og på grund af dette går vi ind for, at du gransker netbutikkens vurderinger forud for at du shopper billige kobberhammer online. Facebook præsterer lige så vel de facto habile chancer for at få kendskab til online virksomhedens popularitet.
7Leveringstidspunktet er jo meget aktuel om man mangler produkterne straks, og derfor er det øjensynligt aktuelt at man kigger nærmere på den estimerede leveringsdato ved kobberhammer. En del internet selskaber frembyder billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter, men vær påpasselig da det er betinget af at bestillingen køres igennem forinden et fastslået klokkeslæt.
8En hel del internet butikker frembyder i dag et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til kobberhammer. Et hit er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Den er jo virkelig uproblematisk, samt desuden også den mindst kostelige leveringsløsning.
9Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under et regelsæt, som passer på køber imod uærlige online virksomheder. Som alternativ burde du udnytte en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil afdrage prisen over et længere tidsrum.