Byggevarepriser.dk

Knivblad

Knivblad Bi-Metal 100 stk. IRWIN 10504243
352 kr.
Se produkt
Knivblad Bi-Metal 5 stk. IRWIN 10504240
90 kr.
Se produkt
Knivblad til cutterkniv 9mm 10 stk. HERO 3168-009
10 kr.
Se produkt
Knivblad 1991 100 stk. Stanley 1-11-911
210 kr.
Se produkt
Knivblad til cutterkniv 18mm 10 stk. HERO 3168-018
32 kr.
Se produkt
Knivblade Bi-metal 18mm 50 stk. IRWIN 10507104
300 kr.
Se produkt
Knivblad 10 stk. ProBuilder 44058
15 kr.
Se produkt
Knivblade Bræk-af 18 mm 10 stk. Stanley 0-11-301
138 kr.
Se produkt
Knivblad 1992 10 stk Stanley 2-11-921
138 kr.
Se produkt
Knivblad 1996 krog 5 stk. Stanley 0-11-983
87 kr.
Se produkt
Knivblad 25mm 10 stk. Rawlink 44063
23 kr.
Se produkt
Knivblad til cutterkniv 25mm 10 stk. HERO 3168-025
48 kr.
Se produkt
Knivblad Bi-Metal 10 stk. IRWIN 10504241
104 kr.
Se produkt
Knivblad 9mm 10 stk ProBuilder 44053
40 kr.
Se produkt
Knivblad BI-Metal 18mm 8 stk. IRWIN 10507103
118 kr.
Se produkt
Knivblade Standard Carbon 10 stk. IRWIN 10504246
126 kr.
Se produkt
Knivblad 18mm 10 stk. ProBuilder 44054
27 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du med fordel hente varerne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Der er variationer i prisniveauet på billige knivblad alt efter hvor du handler online. En del giver billige priser, imens andre har fokus på en høj grad af service. Du skal tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggekæder tilbyder et bredt sortiment, og nogle har fokus på en enkelt type af vare. Du bør beslutte om det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare knivblad.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Hermed kan du shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring knivblad.
Du skal kende de regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor tjekke virksomhedens betingelser.
Det er selvfølgelig meget afgørende at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte firmaer, som kan bidrage til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De store byggekæder findes mange steder i landet, og i kraft af det har du mulighed for at købe online og hente varerne personligt. Takket være dette kan du undgå fragtgebyret, samt tilmed have varerne nu og her.
De udbredte byggecentre sælger varer fra en lang række forskellige producenter, og takket være dette kan du vælge fra et bredt sortiment af knivblad online.

Nichewebshop

Diverse niche webshops er mindre virksomheder, der oftest er danske, gerne endda fra dit lokalområde. Dem kan du støtte idet du køber knivblad online hos dem.
Alverdens nichebutikker producerer selv produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online bør du få en skarpere pris.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en stor passion for deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse varer. Altså kan du få super anvendelig vejledning fra personale som er eksperter i netop knivblad.
De største byggemarkeder i Danmark
knivblad harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

knivblad bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

knivblad jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

knivblad silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forinden du optager byggeriet er det aldeles fundamentalt at du sikrer dig, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der være diverse regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Du kan tænke over om du selv ønsker at klare det hele, eller du i stedet for skal tilkøbe assistance fra en fagmand til noget af projektet. Ifald du benytter professionel assistance vil det ofte være fordelagtigt at tage imod forslag fra en håndfuld firmaer.
3Der kommer som regel overraskende hovedpiner ved avancerede byggeprojekter, og derfor viser det sig væsentligt at der er afsat en god portion plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan være selvsikker på at nå i mål.
4Man må ikke på noget tidspunkt fattes arbejdsredskaber. Typisk kan det være strategisk at du har grejet disponibelt inden du tager fat på arbejdet. Derudover er det godt at påregne de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
5Nogle gange kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet når ombygningen er miljøvenligt. Bidraget betinges altså af at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
6Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed når det er væsentlige arbejdsopgaver. Større ombygninger skal gerne udføres af flere mennesker. Desuden er det hurtigere og mere interessant når man er flere om at bidrage.
7I mange tilfælde vil det være af stor betydning at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har kontrol over udgifterne. Det vil være rationelt at dokumentere hver enkelt udgift, og bagefter finde frem til mulige tilbud på dem alle sammen.
8Der er alverdens artikler og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube tilbyder dig enorme mængder nyttig oplysning, især hvis du benytter engelske søgeord.
9Måske kan det blive betydningsfuldt at du har samtlige materialer parat på forhånd inden du igangsætter din byggeproces. Du har fordel af at sammenfatte en hurtig liste med alt du får brug for, og som det næste gennemgå hvert eneste punkt, så du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
10Forberedelse vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør have en klar plan, som viser hvilke gøremål du vil løse på hvilken dag, inklusiv en kronologisk orden. Forsøg at være skarp i sammensætningen af din arbejdsplan.
11Ved udendørs byggeprojekter har vejret en afgørende rolle. På grund af dette må du ofte undersøge udsigten ift. vejret i forbindelse med arbejdets start, så du undgår at det pludselig starter med at piske ned når du netop er i fuld gang med det ellers velplanlagte projekt.
12Du bør ikke på noget tidspunkt glemme din sikkerhed, så glem ikke beklædning som fx hoved- og fodbeklædning der hjælper dig overfor hændelige uheld. Det er smart at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i professionel hjælp.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er hamrende imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt overlegent. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er bedst?

Temmelig mange internet forhandlere foreslår i dag et bredt udvalg af billige fragtløsninger til knivblad. Den mest moderne er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Metoden er jo særdeles fremkommelig, samt endda ydermere den billigste form for fragt.

Du kan alternativt udse dig at få ordren bragt hjem til dig selv eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver uheldigvis lidt mere omkostningsfuld, men desuden ualmindeligt ukompliceret med knivblad online. Den mest letkøbte form for levering er utvivlsomt selv at hente ordren, men det betinges af at du bor i nærheden af e-firmaets byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på knivblad er ekstremt betydningsfuld forudsat du skal bruge ordren øjeblikkeligt, og af den grund er det faktisk relevant at du kigger nærmere på den forventede leveringstid for knivblad. En masse firmaer på nettet – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag levering på en hel del varer online, som alligevel er regnet ud fra at bestillingen realiseres forud for et fastsat tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få dit nye produkt klar forud for at de pakkeansatte har fri.

Visse forhandlere på nettet sikrer fri fragt på knivblad online, men for det meste er det påkrævet at der bestilles for en konkret sum. Desuden bør du beslutte sig for den billigste leveringsløsning, hvilket tit vil være at få kørt pakken til et afhentningssted.

De største webbutikker udlover klik-og-hent hvor man køber billig knivblad på nettet og selv henter i butikken. Fx Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder blandt andet klik-og-hent på knivblad i følgende områder:

Ishøj, Næstved, Rødovre, Hørsholm, Nakskov, Helsingør, Hedehusene, Gentofte, Ikast, Middelfart, Herning, Aalborg, Valby, Slagelse, Odense, Struer, Grenaa, Tilst, Farum, Frederikssund, Lyngby, Greve, Taastrup, Vallensbæk, Holbæk, Varde, Solrød Strand, Randers, Brønshøj, Vordingborg, Svendborg, Rønne, Jyllinge, Vanløse, Ølstykke, Åbyhøj, Frederiksværk, Vejle, Dragør, Hobro, Nørresundby, Værløse, Nykøbing Falster, Sønderborg, Glostrup, Silkeborg, Brønderslev, Kokkedal, Hedensted, Esbjerg, København, Lystrup, Albertslund, Nærum, Ballerup, Roskilde, Lillerød, Ringsted, Fredericia, Allerød, Stenløse, Tårnby, Thisted, Køge, Skive, Korsør, Risskov, Horsens, Nyborg, Frederiksberg, Odder, Brabrand, Højbjerg, Søborg, Haslev, Virum, Charlottenlund, Skanderborg, Holstebro, Kalundborg, Kolding, Herlev, Frederikshavn, Viborg, Hvidovre, Hillerød, Hjørring, Haderslev, Brøndby, Gladsaxe, Aarhus, Rudersdal, Birkerød, og Aabenraa, .

Klik-og-hent for knivblad er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Lolland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Ses der på tallene står det klart, at internet shoppere typisk leder efter for eksempel knivblad priser og knivblad online. Man ser derudover som regel netshoppere efterspørge eksempelvis køb knivblad, knivblad tilbud samt billig knivblad, plus de store byggecentre som Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Gode tilbud på knivblad

Det er jo efterhånden ret så let gængeligt for folk at sammenholde priser på billige knivblad online på flere internet virksomheder, og så har massevis af online virksomheder set sig nødsaget til at reducere udsalgspriserne på knivblad betydeligt, og endda tilbyde fri fragt.

Trods dette kan det til hver en tid blive lønsomt at udforske nogle forskellige internet firmaer efter rabatter og tilbud på knivblad online før du placerer ordren, sådan at man er tryg ved at opnå den skarpeste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Man må alligevel huske på, at når en online shop udlover billige knivblad online til salg for en pris der anses for umådelig favorabel, kan det undertiden være et karakteristika der viser en uægte e-butik. Kortbetalinger er i hvert fald en del af en foranstaltning, der redder dig som kunde overfor bedrageriske outlets på nettet.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du bruge en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du tilstræber at betale omkostningerne til knivblad af flere omgange. Dette tilbydes typisk i specialiserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som fx Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Når vi ser på data bliver det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter blandt andet knivblad online og køb knivblad. Foruden dette ser man ofte netshoppere søge blandt andet billig knivblad, knivblad tilbud samt knivblad priser.

Analyser tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot genererer visse gode muligheder for at se nøjere på en stor portion nuværende brugeres anmeldelser og derfor kan det anbefales, at du eftergår e-handlens ratings før du handler billige knivblad online.

Facebook medfører for øvrigt adskillige pæne løsninger til at få et kig ind i internet shoppens troværdighed. Derudover ser vi mange butikker på nettet hvor folk kan ytre en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel burde benyttes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk handler billige knivblad online hos en internet forhandler bør man ideelt set tage stilling til webshoppens handelsvilkår, dog er det ofte et omfattende projekt, specielt med de udbredte byggecentre som Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg.

En nemmere løsning kunne måske være at granske hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det burde være en angivelse af at internet virksomheden følger de officielle regler, samt at e-shoppen tit overværes af specialister som har meget erfaring med reglerne på området.

Dette er en god chance for hjælpende service, hvis du oplever dilemmaer med din shopping med knivblad. Herudover kan det anbefales at køberen er hensynstagende til de vigtigste betingelser der kan influere på bestillingen af knivblad online, eksempelvis den returret virksomheden benytter.

I den relation er det også relevant, at man permanent opbevarer ens e-mail kvittering, så man når som helst kan eftervise bestillingen af knivblad, uafhængig af om man handler ved Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen eller Bauhaus.

Jesper Madsen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Susanne T gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Inge gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Henrik C gav 5 stjerner

Dag til dag levering

9 tips til køb på nettet
1Forud for at nogen handler billige knivblad på en e-forhandler behøver man i virkeligheden tyde dens handelsvilkår, dog er det tit ikke super interessant. Yderligere er det klogt at køber er obs på de mest relevante bestemmelser der influerer på shopping af billige knivblad online, eksempelvis hvilken byttepolitik hjemmesiden benytter.
2Det er efterhånden ualmindeligt uproblematisk for os alle at finde frem til de bedste priser online på billige knivblad på diverse e-firmaer, og med det motiv præsterer en hel del internet handler i Danmark fragt uden betaling. Det kan dog alligevel være fordelagtigt at undersøge nogle få forretninger på nettet efter tilbud og rabat før du bestiller, således at man er sikker på at antage den mest attraktive pris.
3En masse internet handler tildeler i dag diverse billige løsninger til levering til knivblad. Førstevalget hos mange er nu om dage pakkeshoppen, hvor det er muligt at hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså rigtig fleksibel, samt typisk også den mest prisbevidste slags levering.
4Vi anbefaler bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er en del af en lov, hvilket sikrer folk overfor uoprigtige internet virksomheder. Som en anden løsning kan du overveje en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, forudsat du foretrækker at godtgøre beløbet senere.
5Trustpilot indebærer helt fine chancer for at iagttage en stor portion nuværende brugeres erfaringer og derved går vi ind for, at du eftergår netbutikkens anmeldelser inden du handler billige knivblad online. Facebook forærer dig lige så vel ret fine genveje til at få indtryk af online forretningens troværdighed.
6En række online firmaer tilbyder portofri levering på knivblad, men oftest er det så præmissen at man køber for en bestemt sum. Derudover skal du udvælge den mest billige leveringsversion, som oftest vil være at få dem til at levere varerne til et afhentningssted. Fragttypen er somme tider tillige virkelig smertefri. Den prisbilligste leveringsudgave er dog at hente pakken selv.
7Den prisbilligste form for levering er unægtelig at du selv henter varerne, som dog stiller krav om at du har bopæl tæt på e-butikkens lager. Den leveringsmanér er naturligvis ekstremt vital ifald vi skal bruge knivblad omgående. Alternativt så præsterer nogle online butikker fragt uden betaling, men i reglen forudsætter det at man køber for et fastslået beløb.
8Leveringshastigheden er jo temmelig relevant forudsat vi behøver din pakke om kort tid, og derfor er det i sandhed vigtigt at man undersøger det forventede leveringstidspunkt ved knivblad. Temmelig mange webbutikker annoncerer billig 1 dags fragt på en række produkter, men vær obs på at det er påkrævet at bestillingen anbringes tidligere end et fastslået klokkeslæt.
9Generelt tilråder vi at tjekke om e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket generelt er et bevis på at online webshoppen opretholder de danske regler, tillige med at e-firmaet regelmæssigt overvåges af fagfolk der er meget fortrolige reglerne. Før nogen handler billige knivblad hos en online shop bør de helt sikkert få overblik over netshoppens forretningsvilkår.