Byggevarepriser.dk

Knibtang

Knibtang 200 mm - 8"
41 kr.
Se produkt
Knibtang Teng Tools MB489
130 kr.
Se produkt
Knibtang teng tools mb489
160 kr.
Se produkt
Knipex knibtang med kunststof greb 180mm 5001 180
109 kr.
Se produkt
Bahco knibtang 541D 200mm
163 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor undersøge byggemarkedets betingelser.
Det er naturligvis super relevant at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige knibtang hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på de bedste tilbud, imens nogle tilbyder en høj grad af service. Du skal vurdere hvad der for dig betyder mest.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot vil undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte materialerne selv. Dette er i høj grad en mulighed ved de store byggecentre.
Flere byggekæder præsterer et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du skal vide om det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare knibtang.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Af den grund bør du vælge et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af knibtang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette kan du se som positivt.
De kendte byggecentre udbyder varer fra talrige nichebutikker, og dermed kan du bestille fra et stort udvalg af knibtang online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og takket være dette har man adgang til at handle online og hente materialerne selv. Hermed har du chancen for at undvære leveringsomkostningen, og tilmed få fat i varerne med det samme.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Herved vil du få en høj grad af erfaren assistance fra mennesker der er eksperter i lige præcis knibtang.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familiefirmaer, der oftest drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse bidrager du til idet du bestiller knibtang online på deres webshop.
En masse specialiserede netbutikker producerer selv produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få skarpere priser.
De største byggecentre i Danmark
knibtang silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af over 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

knibtang bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

knibtang harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

knibtang jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du kunne overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du kan have fordel af at anskaffe eksperthjælp til dele af projektet. Ifald du søger professionel hjælp vil det typisk være en god idé at hente tilbud fra diverse selskaber.
2Det kan vise sig essentielt at du har de presserende materialer indkøbt før du går i krig med projektet. Du kan med fordel nedskrive en hurtig indkøbsseddel som indeholder det du får brug for, og som det næste tjekke materialerne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
3Forberedelse vil være vejen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør have en strømlinet tidsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilken dag, samt derudover en kronologisk orden. Vær realistisk når du nedskriver din agenda.
4Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til byggeprocessen, specielt når der er tale om større byggeprocesser. Enkelte byggeprojekter bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover bør det være hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
5Du har mulighed for at få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det fås i tilfælde hvor byggeriet er godt for miljøet. Af få støtte betinger at renoveringen har positiv betydning for klimaet.
6Du bør aldrig forsømme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. sko og hjelm som sikring overfor eventuelle risici. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
7Der ligger utallige vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube er kilde til rigelig gavnlig oplysning, særligt hvis du leder på engelsk.
8I mange tilfælde vil det være afgørende at nedskrive et budget for istandsættelsen, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør være fordelagtigt at kortlægge hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne indsamle online tilbud på dem slavisk.
9Der kommer jævnligt uforudsete bump på vejen ved avancerede projekter, og altså vil det vise sig afgørende at der afsættes god tid i handlingsplanen, med det formål at man føler sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
10Længe før du iværksætter byggeprojektet kan det vise sig rimeligt fundamentalt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde gældende regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
11For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum se vejrberetningerne i perioden for starten på projektet, så du undgår at det uden varsel starter med at vælte ned når du lige er i fuld gang med dit vigtige byggeprojekt.
12Du bør nødig undvære udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig en fordel at have grejet klar til brug forinden du indleder byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at påregne disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som klart er hamrende godt arbejde. Scoren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket altså er temmelig betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som altså er yderst beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende betryggende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragtform er smartest?

De fleste butikker på nettet udlover i vore dage et bredt udvalg af billige leveringstyper til knibtang. Den mest almindelige er i dag at få leveret til en pakkeshop, hvor du kan afhente bestillingen den dag der passer dig. Fragttypen er altså vældig ukompliceret, og typisk tilmed den mest letkøbte leveringsversion.

Du kan ligeledes foretrække at få leveret hjem til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig gerne en tak dyrere, men ydermere super nem ift. knibtang online. Den prisbilligste leveringsform er utvivlsomt at du selv henter pakken, men den mulighed stiller krav om at du har bopæl i nærheden af e-shoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på knibtang kan i nogle tilfælde være virkelig vigtig ifald man har behov for ordren om et øjeblik, så herved er det utvivlsomt vigtigt at du kontrollerer den anslåede leveringsdato for knibtang. En hel del webbutikker – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres varer online, som dog nødvendiggør at du bestiller forud for et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få produkterne skippet afsted før de lageransatte har fyraften.

En hel del internet webshops præsterer fragt uden beregning på knibtang online, men i mange tilfælde er det så præmissen at du aftager for en fastsat sum. I øvrigt må man snuppe den billigste leveringsversion, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted.

De store byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor man handler billig knibtang online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma. Byggecentrene tilbyder bl.a. klik-og-hent på knibtang i følgende områder:

Svendborg, Rudersdal, Haslev, Nørresundby, Ishøj, Åbyhøj, Holbæk, Lillerød, Tårnby, Ikast, Lystrup, Frederiksberg, Brønderslev, Roskilde, Dragør, Herlev, Taastrup, Odder, Randers, Værløse, Vejle, Skive, Haderslev, Stenløse, Kolding, Viborg, Hjørring, Odense, Højbjerg, Nykøbing Falster, Frederikssund, Helsingør, Virum, Brønshøj, Charlottenlund, Frederiksværk, Ølstykke, København, Nyborg, Køge, Korsør, Rønne, Brabrand, Holstebro, Herning, Horsens, Tilst, Esbjerg, Albertslund, Farum, Vanløse, Sønderborg, Aabenraa, Aalborg, Frederikshavn, Solrød Strand, Valby, Lyngby, Nakskov, Glostrup, Rødovre, Allerød, Skanderborg, Thisted, Greve, Slagelse, Gladsaxe, Struer, Vordingborg, Gentofte, Ringsted, Hvidovre, Fredericia, Risskov, Nærum, Hedehusene, Grenaa, Hedensted, Silkeborg, Hørsholm, Næstved, Birkerød, Ballerup, Jyllinge, Kokkedal, Hillerød, Middelfart, Aarhus, Kalundborg, Varde, Brøndby, Vallensbæk, Søborg, og Hobro, .

Click-and-collect for knibtang er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland).

Når vi ser på data er det markant, at internetbrugere mange gange efterspørger eksempelvis knibtang priser og køb knibtang. Derudover oplever vi jævnligt folk kigge efter blandt andet knibtang online, billig knibtang samt knibtang tilbud, plus de udbredte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Find den bedste pris på knibtang

Det er i dag særdeles praktisk for enhver at finde frem til de bedste priser på billige knibtang online på tværs af shops på nettet, og med det motiv har masser af webshops fundet det uundgåeligt at presse salgspriserne på knibtang markant, og ydermere love billig fragt.

Det kan til hver en tid vise sig indbringende at efterprøve nogle e-butikker efter rabatter og tilbud på knibtang online inden du shopper, sådan at man er skråsikker på at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Du må bare huske på, at i tilfælde af at en butik reklamerer billige knibtang online til en tilbudspris der er ufattelig favorabel, så burde det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en falsk butik. Kortkøb er imidlertid omsluttet af en lov, hvilket bistår køber imod fup webshops.

Vi anbefaler kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt bør du anvende en afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du vil honorere beløbet til knibtang senere. Dette tilbydes som regel ved niche webshops, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg og Bygma.

Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere tit leder efter eksempelvis knibtang online og knibtang tilbud. Man ser derudover typisk mennesker kigge efter eksempelvis billig knibtang, knibtang priser samt køb knibtang.

Undersøg nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot medfører altid ønskværdige chancer for at efterforske en lang række forhenværende brugeres tanker og herved anbefaler vi, at du gennemsøger e-forhandlerens ratings før du placerer din ordre på billige knibtang online.

Facebook frembyder lignende ret så fantastiske løsninger til at få indsigt i internet forretningens kundetilfredshed. Foruden det ser vi faktisk e-forretninger hvor man kan udforme en vurdering af købsoplevelsen, som også kan benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk shopper billige knibtang online hos en e-forhandler kan de på en vis måde læse forhandlerens handelsbetingelser, det er dog i reglen ikke særlig morsomt, i særdeleshed på de kendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

En anden løsning er at kigge hvorvidt netshoppen er e-mærke godkendt, siden det burde være et fingerpeg om at internet shoppen opretholder de officielle danske regler, udover at hjemmesiden løbende føres tilsyn med af fagmænd som er inde i de gældende regulativer.

Dette er desuden din anledning til støtte, såfremt du bliver udsat for udfordringer med dit køb af knibtang. Herudover er det prisværdigt at køberen er påpasselig med de mest essentielle vedtægter der influerer på købet af knibtang online, til eksempel den returpolitik online forretningen har.

Derfor er det ligeledes essesentielt, at man stadigvæk bibeholder sin kvittering på e-mail, så man en anden gang vil kunne dokumentere sin bestilling af knibtang, uagtet om man handler fra 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Else L gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Louise Petersen gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Jan U gav 5 stjerner

I gør det super godt

Thomas Petersen gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 tips til online shopping
1Inden nogen køber billige knibtang hos en internet virksomhed behøver de egentlig læse deres handelsbetingelser, men det er i reglen en tidskrævende opgave. Ligeså går vi ind for at kunden er oppe på mærkerne omkring de primære forhold der kan have indflydelse på handlen med billige knibtang online, fx hvilken returret shoppen har.
2De fleste forretninger på nettet udlover nu om stunder et stort udvalg af billige fragtmuligheder til knibtang. Et hit er for nærværende levering til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte produkter når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er jo temmelig praktisk, samt desuden endda den mindst kostelige leveringsform.
3Trustpilot tilbyder temmelig passende genveje til at efterse adskillige nuværende forbrugeres observationer og af den grund anbefaler vi, at du besigtiger netbutikkens bedømmelser før du handler billige knibtang online. Facebook yder tillige flere sikre løsninger til at få indblik i internet forretningens pålidelighed.
4En række internet virksomheder lover fragt uden omkostninger på knibtang, men typisk er det så nødvendigt at man køber for et konkret beløb. Som alternativ kan man udse dig den mindst kostelige leveringsløsning, der oftest er at få kørt ordren til et udleveringssted. Muligheden er uheldigvis lige så vel vældig praktisk. Den prisbilligste fragtmulighed er uden tvivl at du selv henter pakken.
5Den billigste metode til levering vil altid vise sig at være selv at hente pakken, hvilket dog nødvendiggør at du er med kort afstand til webshoppens arbejdslager. Den leveringsløsning er selvfølgelig temmelig udslagsgivende i tilfælde af at du skal bruge knibtang om et øjeblik. Alternativt så yder flere e-forhandlere levering uden gebyr, men i reglen kun ifald der shoppes for en bestemt pris.
6Antal dages levering kan i nogle tilfælde være særligt vital om du har brug for ordren omgående, og med det formål er det rimelig meningsfuldt at du kontrollerer leveringstiden ved knibtang. Flere internet outlets annoncerer billig 1 dags fragt på mange af deres varer, hvilket er regnet ud fra at bestillingen gennemføres før et nøjagtigt tidspunkt.
7Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfattet af en regel, der forsvarer en imod snydagtige internet selskaber. Som alternativ burde du anvende et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil afbetale prisen senere.
8Det er jo efterhånden super enkelt for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige knibtang på tværs af online shops, og af den grund garanterer en lang række e-firmaer levering uden gebyr. Trods dette kan det imidlertid blive lønnende at tjekke indtil flere online forhandlere efter rabat og tilbud forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at opnå den bedste pris.
9Generelt tilråder vi at bemærke om internet forhandleren er medlem af e-mærket, som kan være en tilkendegivelse af at internet shoppen retter sig efter dansk lovgivning, og at online butikken tit evalueres af fagfolk der behersker lovgivningen. Forinden nogen bestiller billige knibtang hos en online virksomhed burde de for at være sikker have øje for netshoppens forretningsbetingelser.