Byggevarepriser.dk

Knækbladskniv

Knækbladskniv Teng Tools 710G
68 kr.
Se produkt
Knækbladskniv Teng tools 710F 9mm
28 kr.
Se produkt
Knækbladskniv Teng tools 710H 9mm
18 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et bredt sortiment af produkter, og andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge i blandt, udover blot knækbladskniv.
Der kan være forskel på priserne på billige knækbladskniv alt efter hvor du handler online. Enkelte giver de bedste tilbud, imens nogle har faglig rådgivning. Du bør tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at shoppe hos en netbutik, som tilbyder sparring og vejledning omkring knækbladskniv.
Ifald du har brug for varerne med det samme eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du med fordel køre varerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ ved de gængse byggecentre.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du kende byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder sælger varer fra flere specialbutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et stort udvalg af knækbladskniv online.
De gængse byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og takket være dette har kunderne chancen for at bestille online og hente materialerne på eget initiativ. Som følge af det er det muligt at blive fri for fragtomkostningen, og ovenikøbet hente produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er populære og kendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netshops styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online får du en lavere pris.
Mange nicheforhandlere er eksperter i deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem forventes det at du får endnu mere kompetent rådgivning fra ansatte som er eksperter i lige præcis knækbladskniv.
Forskellige nichefokuserede webshops er små familievirksomheder, som oftest er danske, måske endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber knækbladskniv online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag cirka 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

knækbladskniv silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

knækbladskniv bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

knækbladskniv jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

knækbladskniv harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det blive af stor betydning at have de fornødne materialer klar til brug forinden du indleder dit arbejde. Du bør sammensætte en enkel oversigt hvor der bør fremgå hver eneste ting du skal bruge, og bagefter tjekke hvert enkelt punkt, så du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
2Man kan få støtte fra det offentlige til byggerier. Det gives i tilfælde af at byggeriet er CO2-besparende. Tilskudet betinges altså af at projektet påvirker klimaet.
3Der ligger et stort udvalg af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Især YouTube kan hjælpe med rigelig almennyttig oplysning, navnligt såfremt du kigger i hele verden.
4Du bør aldrig nogensinde nedprioritere dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj som fx arbejdssko der beskytter dig overfor potentielle risici. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, især såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
5Det kan være til god gavn at søge hjælp til byggeprocessen, specielt ift. væsentlige arbejdsopgaver. Nogle projekter bør udføres af flere end en enkelt person. Samtidig bør det være mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
6Godt forarbejde vil være nøglen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du skal lave en strømlinet agenda, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilken dag, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp når du nedskriver agendaen.
7Du bør overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for bør skaffe hjælp fra en fagperson til opstarten af det. Ifald du køber hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge tilbud fra en håndfuld firmaer.
8Der kommer som regel pludselige problemstillinger når det handler om store byggeprojekter, og som følge heraf vurderes det betydningsfuldt at man afsætter betragtelig plads i kalenderen, med formålet om at man føler sig tryg ved at man får det færdiggjort.
9Ofte vil det være af stor betydning at lave et regnskab for dit byggeprojekt, så du har styr på økonomien. Det vil være sundt at notere alle udgiftsposter, og efterfølgende undersøge udgiften ved dem alle sammen.
10Før du optager byggeprojektet kan det vise sig aldeles essentielt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde gældende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Ved projekter udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. Derfor skal du hyppigt tage et kig på meldingerne om vejret lige før projektets start, så du slipper for at det uanmeldt begynder at piske ned netop som du er midt i det krævende projekt.
12Du må ikke fattes arbejdsredskaber. Ofte kan det være betydningsfuldt at have udstyret klar til brug akkurat som du starter byggeriet. Derudover er det godt at inkludere de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
De bedst anmeldte byggecentre
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og kun 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ultra beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er rigtig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt flot. Evalueringen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

Flere online virksomheder udlover nu om dage et bredt udvalg af billige fragtformer til knækbladskniv. Den mest populære er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot hente din ordre når det passer dig. Fragtmetoden er jo i høj grad praktisk, og desuden tilmed den mest billige leveringsversion.

Du bør tillige udse dig at få ordren leveret hjem til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden viser sig mange gange en smule mere omkostningsfuld, men endda rigtig bekvem ift. knækbladskniv online. Den billigste mulighed for levering kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men den mulighed kræver at du er i kort afstand af online forhandlerens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på knækbladskniv er jo ret så betydningsfuld ifald man behøver pakken inden for kort tid, så af den grund er det ret vigtigt at vi checker den estimerede leveringstid på knækbladskniv. Masser af netshops i Danmark – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – byder på billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer online, som dog er påkrævet at bestillingen placeres før et angivent klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produktet distribueret inden pakkepersonalet tager hjem.

Indtil flere internet foretagender frembyder gratis levering på knækbladskniv online, men typisk er det under betingelse af at der shoppes for en bestemt pris. Som alternativ bør du overveje den prisbilligste fragtløsning, som gerne er at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted.

Masser af byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man køber billig knækbladskniv online og selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg. Byggecentrene foreslår fx click-and-collect på knækbladskniv i følgende områder:

Charlottenlund, Frederiksberg, Hillerød, Hjørring, Hvidovre, Næstved, Gentofte, Solrød Strand, København, Gladsaxe, Lillerød, Fredericia, Randers, Nakskov, Vejle, Silkeborg, Vordingborg, Brabrand, Åbyhøj, Roskilde, Middelfart, Hedensted, Birkerød, Hobro, Aarhus, Rønne, Albertslund, Lystrup, Ølstykke, Thisted, Stenløse, Kokkedal, Grenaa, Tilst, Haslev, Brøndby, Køge, Glostrup, Ballerup, Sønderborg, Værløse, Søborg, Nykøbing Falster, Valby, Odense, Hørsholm, Struer, Varde, Allerød, Rudersdal, Rødovre, Kolding, Korsør, Holbæk, Haderslev, Nærum, Horsens, Skive, Vallensbæk, Farum, Svendborg, Esbjerg, Brønshøj, Tårnby, Frederiksværk, Greve, Aabenraa, Lyngby, Skanderborg, Risskov, Taastrup, Odder, Hedehusene, Nyborg, Aalborg, Slagelse, Helsingør, Herlev, Viborg, Frederikshavn, Ikast, Vanløse, Kalundborg, Højbjerg, Herning, Frederikssund, Nørresundby, Ringsted, Holstebro, Jyllinge, Virum, Dragør, Brønderslev, og Ishøj, .

Afhentning ift. knækbladskniv er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland).

Ved indkig i søgedata er det klart, at internet shoppere typisk kigger efter for eksempel knækbladskniv priser og knækbladskniv online. Derudover ser vi jævnligt online shoppere søge bl.a. knækbladskniv tilbud, billig knækbladskniv og køb knækbladskniv, plus de kendte byggecentre som Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Tilbud på knækbladskniv

Det er efterhånden temmelig overkommeligt for enhver at tjekke tilbud på billige knækbladskniv online i blandt flere internet handler, og med det motiv har de fleste internet handler i Danmark været tvunget til at stampe prisen på knækbladskniv voldsomt, og i øvrigt byde på portofri levering.

Trods dette kan det imidlertid vise sig indbringende at undersøge enkelte internet selskaber efter rabatter og tilbud på knækbladskniv online forud for at du færdiggør din shopping, så man er sikret at få den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

Du bør blot være så påvagt, at hvis en internet butik afhænder billige knækbladskniv online til salg for en salgspris der er usædvanlig letkøbt, så kan det ofte være et tegn på en uærlig internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald dækket ind under en retningslinje, som assisterer dig som kunde overfor uærlige e-shops.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, hvis du foretrækker at godtgøre regningen på knækbladskniv over flere uger. Dette foreslåes ofte ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Ved indkig i tendenserne står det markant, at online shoppere jævnligt leder efter for eksempel knækbladskniv online og knækbladskniv tilbud. Vi ser desuden mange gange internet shoppere efterspørge eksempelvis køb knækbladskniv, billig knækbladskniv samt knækbladskniv priser.

Kig på tidligere brugeres meninger

Trustpilot tilbyder dig ret hensigtsmæssige løsninger til at gennemstøve en række forhenværende kunders ratings og derfor foreslåes det, at du besigtiger e-firmaets ratings forud for at du lægger din bestilling på billige knækbladskniv online.

Facebook giver dig lignende tilpas pålidelige metoder til at få indtryk af internet forretningens kundetilfredshed. Foruden det ser vi en række internet virksomheder hvor det er muligt at forfatte en evaluering af deres køb, hvilket også burde bruges til afvejning af kundetilfredsheden.

Forud for at folk handler billige knækbladskniv online i en e-handler kan de reelt få overblik over forhandlerens regler, dog er det almindeligvis ikke videre spændende, specielt hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Alternativet kunne måske være at se om e-handlen er tilsluttet e-mærket, fordi det skulle være en tilkendegivelse af at e-forhandleren tilslutter sig de officielle regler, samt at online firmaet undertiden undersøges af sagkyndige der har ekspertise inden for vedtægterne på området.

Dette er en god anledning til støtte, når du møder besvær i forbindelse med din handel med knækbladskniv. Ligeledes foreslår vi at kunden er vidende om de primære vilkår der kan spille ind i forbindelse med købet af knækbladskniv online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik e-shoppen bruger.

Her er det virkelig relevant, at man stadigvæk sikrer sin kvittering på e-mail, så man altid kan vidne om sin bestilling af knækbladskniv, ligegyldig om man køber ved XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark eller Bygma.

Mette gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Maria P gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Inger I gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Lars gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 tips til din online shopping
1Adskillige internet varehuse tildeler i vore dage et hav af forskellige billige leveringsmodeller til knækbladskniv. En af de populære er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente dine varer når du har lyst. Fragtmetoden er nemlig super simpel, og i mange tilfælde endvidere den mest prisbevidste metode til levering.
2Vi tilråder shopping med kort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af et reglement, der skærmer dig som kunde imod fup online shops. Alternativt kunne du udnytte en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at betale prisen af flere omgange.
3Den mest letkøbte metode til levering vil utvivlsomt være selv at hente ordren, som jo stiller krav om at du har bopæl med kort afstand til webshoppens arbejdslager. Den fragtmetode kan i nogle tilfælde være usædvanlig vigtig forudsat man står og skal bruge knækbladskniv inden for kort tid. Alternativt så lover enkelte netshops fragtfri levering, men for det meste kun ifald der indkøbes for en bestemt sum.
4Leveringstiden kan i nogle tilfælde være temmelig vigtig forudsat vi har behov for varerne fluks, så i det øjemed er det i sandhed passende at man kontrollerer den forventede leveringsdato på knækbladskniv. En hel del outlets på nettet tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på flere varer, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at bestillingen realiseres forud for et nøjagtigt tidspunkt.
5Inden nogen bestiller billige knækbladskniv i en forhandler på nettet burde man altid se på dens regler, dog er det mange gange ikke særlig sjovt. Tilmed kan det anbefales at man er vidende om de grundlæggende regler der har indvirkning på shopping af billige knækbladskniv online, for eksempel hvilken returneringsret netshoppen garanterer.
6Det er i dag særligt overkommeligt for enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige knækbladskniv hos diverse internet webshops, og herved yder en hel del e-forhandlere fragt uden beregning. Til gengæld kan det ikke desto mindre være gunstigt at granske diverse webshops efter billige priser inden du shopper, så man er på den sikre side med at opnå den mest attraktive pris.
7Nogle enkelte internet handler lover gratis levering på knækbladskniv, men i de fleste tilfælde påkræves det at du køber for et præcist beløb. Alternativt må man udvælge den mest prisbevidste leveringsform, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop. Løsningen viser sig uheldigvis tillige ret så nem. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog altid være selv at hente varerne.
8Trustpilot præsterer fuldkommen fantastiske muligheder for at granske en stor gruppe tidligere køberes vurderinger og af den grund er det smart, at du tager et kig på e-forretningens anmeldelser forud for at du shopper billige knækbladskniv online. Facebook præsterer for øvrigt fuldt ud pålidelige muligheder for at få kendskab til online virksomhedens kundetilfredshed.
9Generelt går vi ind for at kigge hvorvidt online virksomheden er e-mærket medlem, hvilket skulle være et kendetegn for at webbutikken lever op til de gældende danske regler, samt at butikken regelmæssigt overvåges af specialister der har nøje kendskab til vilkårene på området. Før nogen køber billige knækbladskniv i en internet shop burde de reelt læse webbutikkens forretningsvilkår.