Byggevarepriser.dk

Kløveøkse

Kløveøkse Hultafors KLY7
319 kr.
Se produkt
Fiskars Kløveøkse X11 - S - 1015640
389 kr.
Se produkt
Fiskars Kløveøkse X17 - M - 1015641
528 kr.
Se produkt
Fiskars Kløveøkse X25 - L - 1015643
663 kr.
Se produkt
Fiskars Kløveøkse X21-l - 1015642
549 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Det er særligt et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort varesortiment, og andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør bestemme om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare kløveøkse.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige kløveøkse fra byggemarked til byggemarked. En del giver de bedste priser, hvorimod andre satser på en høj grad af service. Du skal gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart utrolig relevant at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ må du vælge et andet.
For nogle er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne bestille ved et online byggecenter, som tilbyder råd og vejledning til valg af kløveøkse.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Derfor bør man læse netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler produkter fra adskillige nichebutikker, og dermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af kløveøkse online.
De store byggekæder er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det kan du se fordele i.
De store byggekæder findes i det meste af landet, og derigennem har de fleste adgang til at handle online og hente varerne på egen hånd. Takket være dette har du chancen for at spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet få produkterne lige nu.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede webshops er små familiefirmaer, som tit har danske ejere, gerne endda fra dit lokalområde. Dem kan du støtte når du handler kløveøkse online på deres hjemmeside.
Majoriteten af nichebutikker på nettet ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse produkter. Således kan du opleve ekstra anvendelig vejledning fra mennesker der er specialister i netop kløveøkse.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online vil du få skarpere priser.
Danmarks største byggecentre
kløveøkse harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

kløveøkse jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

kløveøkse bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

kløveøkse silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forberedelse vedbliver at være metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at nedskrive en effektiv arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende numerisk orden. Vær skarp idet du laver arbejdsplanen.
2Husk at du kan få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås forudsat at ombygningen er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at byggeprojektet forbedrer miljøet.
3Der viser sig altid uforudsigelige udfordringer når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og altså vil det vise sig meningsfuldt at der afsættes en god portion plads i køreplanen, så man kan være tryg ved at kunne få det færdiggjort.
4Før du opstarter dit byggeprojekt er det vanvittigt afgørende med et tilsagn om, at dit projekt overholder loven. Alt efter din boligtype vil der vise sig forskellige love omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
5Det anbefales at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed ift. krævende byggeprocesser. Omfattende byggeprojekter bør udføres af mere end en person. Endvidere vil det være mere produktivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
6Du finder ekstremt mange artikler og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube kan hjælpe med temmelig meget anvendelig viden, særligt når du benytter engelske søgeord.
7Du bør aldrig nogensinde glemme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj herunder fod- og hovedbeklædning som hjælper dig overfor mulige ulykker. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, især såfremt du ikke køber assistance fra en fagmand.
8Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den grund kan du regelmæssigt holde øje med vejrprognosen i forbindelse med byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at stå ned i stænger når du lige er godt i gang med dit vigtige projekt.
9Du må ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være af stor betydning at du har det tilgængeligt når du iværksætter arbejdet. Det er derudover vigtigt at tage højde for de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
10Det kan blive afgørende at du har de presserende bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du iværksætter håndværket. Du har god gavn af at udarbejde en enkel huskeliste hvoraf der fremgår alle de ting der bliver brug for, og så gennemgå listen, så du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
11Du kan overveje hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere skal tilkøbe assistance fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Ifald du anskaffer hjælp fra en fagmand vil det ofte være en god idé at tage imod prisoverslag fra diverse entreprenører.
12I mange tilfælde vil det være afgørende at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har kontrol over udgifterne. Det må være sundt at kortlægge hver eneste udgift, og bagefter søge sig frem til online tilbud på dem hver især.
De bedst anmeldte byggecentre
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er rigtig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er enormt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken fragtløsning er smartest?

En række online forhandlere tilbyder efterhånden et hav af forskellige billige leveringsmidler til kløveøkse. Den mest populære er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er altså ultra ukompliceret, og i mange tilfælde derudover den mest betalelige leveringstype.

Du bør ligeledes forsøge at få varerne leveret hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Fragttypen er ofte en tak mere bekostelig, men ydermere ret praktisk med kløveøkse online. Den billigste leveringsmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, som desværre står og falder med at du opholder dig i nærheden af e-handlens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på kløveøkse kan være særdeles afgørende i tilfælde af at vi behøver dine nye produkter omgående, og af den grund er det forholdsvis essentielt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringstid ved kløveøkse. En lang række online forhandlere – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig 1 hverdags levering på massevis af produkter online, men vær påpasselig da det er afhængig af at bestillingen realiseres forinden et besluttet tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen pakket inden de logistikansatte får fri.

Flere online varehuse præsterer portofri levering på kløveøkse online, men i de fleste tilfælde kræver det at der erhverves for et præcist beløb. Derudover bør man udvælge den mest letkøbte fragtmulighed, der typisk vil være at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop.

Store byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor man handler billig kløveøkse online men afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix og Silvan. De tilbyder eksempelvis click-and-collect på kløveøkse i disse områder:

Herning, Holbæk, Sønderborg, Silkeborg, Frederiksværk, Nærum, Skanderborg, Gladsaxe, Ølstykke, Roskilde, Jyllinge, Åbyhøj, Gentofte, Lyngby, Allerød, Virum, Værløse, Korsør, Søborg, Nakskov, Højbjerg, Frederiksberg, Haderslev, Skive, Hedehusene, Hørsholm, Vallensbæk, Vordingborg, Valby, Hvidovre, Randers, Nørresundby, Glostrup, Viborg, Thisted, Fredericia, Kalundborg, Vanløse, Horsens, Haslev, Holstebro, Hillerød, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Brøndby, Greve, Tilst, Odder, Ringsted, Birkerød, Kolding, Kokkedal, København, Slagelse, Esbjerg, Hjørring, Helsingør, Nyborg, Hedensted, Næstved, Dragør, Rødovre, Varde, Farum, Køge, Grenaa, Rudersdal, Aabenraa, Solrød Strand, Ikast, Brabrand, Frederikshavn, Vejle, Ishøj, Hobro, Svendborg, Risskov, Frederikssund, Tårnby, Aalborg, Lystrup, Brønderslev, Ballerup, Rønne, Middelfart, Brønshøj, Albertslund, Aarhus, Odense, Herlev, Stenløse, Taastrup, Lillerød, og Struer, .

Klik-og-hent ift. kløveøkse er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere ofte kigger efter for eksempel køb kløveøkse og kløveøkse online. Foruden dette ser man ofte mennesker søge bl.a. kløveøkse priser, billig kløveøkse og kløveøkse tilbud, plus de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma og Stark.

Gode tilbud på kløveøkse

Det er jo efterhånden super let gængeligt for enhver at prissammenligne på billige kløveøkse online i blandt diverse internet webshops, og på grund af dette har utallige butikker på nettet været presset til at at nedsætte prisniveauet på kløveøkse helt i bund, og endda byde på portofri levering.

Det kan dog alligevel være lukrativt at undersøge enkelte outlets på nettet efter tilbud og rabatter på kløveøkse online forud for at du bestiller, sådan at du er på den sikre side med at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark og Davidsen.

Du bør bare være opmærksom på, at ifald en forretning på nettet annoncerer billige kløveøkse online til en pris der virker umådelig billig, kan det ofte være et symbol på en svindel online virksomhed. Handler med kort er dog omfavnet af en lov, der hjælper kunden overfor svindlende internet foretagender.

Vi tilråder generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du vælge en afdragsordning som for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at finansiere pengene til kløveøkse ude i fremtiden. Det foreslåes normalt hos online nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg og Stark.

Ved kig i tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere typisk kigger efter bl.a. kløveøkse tilbud og kløveøkse online. Foruden dette oplever man typisk folk søge bl.a. kløveøkse priser, køb kløveøkse samt billig kløveøkse.

Gennemsøg tidligere kunders meninger

Trustpilot byder på rigtig belejlige løsninger til at verificere ganske mange forhenværende konsumenters kritik og herved anbefales det, at du udforsker e-forretningens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige kløveøkse online.

Facebook fører til derudover i højeste grad belejlige løsninger til at få indblik i e-handlens popularitet. Foruden det møder vi mange online firmaer som giver kunderne mulighed for at formulere en kritik af virksomhedens service, hvilket lige så vel bør udnyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Før folk bestiller billige kløveøkse online på en webbutik burde man i reglen betragte butikkens vilkår, men det er tit ikke særlig morsomt, i særdeleshed ved de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Et nemmere alternativ er at finde ud af hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en tryghed om at online shoppen føjer de danske love, samt at virksomheden rutinemæssigt besigtiges af sagkyndige som har meget erfaring med lovgivningen.

Det giver dig mulighed for at få assistance, ifald du bliver udsat for dilemmaer som følge af dit køb af kløveøkse. Tillige tilråder vi at køber er opmærksom på de mest betydningsfulde retningslinjer der gælder for købet af kløveøkse online, eksempelvis hvilken returrettighed online virksomheden tilbyder.

Derfor er det i øvrigt essesentielt, at man permanent bevarer ens kvitteringsmail, således man altid vil kunne påvise bestillingen af kløveøkse, hvad end man har bestilt ved XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg eller Silvan.

Hanne Poulsen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Susanne Christensen gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Else gav 5 stjerner

Alt ok

Lone gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

9 tips til internetshopping
1Leveringstiden er naturligvis yderst vital forudsat du har brug for varen øjeblikkeligt, og med det formål er det særdeles relevant at vi ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved kløveøkse. En del internet outlets udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varer, men vær obs på at det er betinget af at orden realiseres tidligere end et besluttet tidspunkt.
2Forud for at nogen handler billige kløveøkse hos en internet shop kunne man reelt løbe igennem webshoppens vilkår, men det er mange gange et tidskrævende arbejde. Endvidere foreslår vi at du er vaks omkring de fundamentale forhold der kan influere på shopping af billige kløveøkse online, som eksempelvis den ombytningsrettighed online firmaet kører med.
3Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfavnet af en orden, hvilket forsvarer os imod falske butikker på nettet. Som alternativ burde du bruge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at klare betalingen over en længere periode.
4Nogle enkelte internet selskaber lover fragt uden omkostninger på kløveøkse, men for det meste er det påkrævet at der erhverves for en konkret sum. I øvrigt kan man gribe den mest billige leveringsmetode, som gerne vil være at få kørt din ordre til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig desværre ydermere usædvanlig praktisk. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
5En række webshops i Danmark tilbyder nu om stunder flere billige leveringsmåder til kløveøkse. En favorit er i vore dage levering til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig meget let, og i mange tilfælde ydermere den billigste leveringsløsning.
6Det er jo ualmindeligt uproblematisk for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige kløveøkse i blandt diverse shops på nettet, og af den grund tilbyder flertallet af shops på nettet gratis fragt. Men det kan stadigvæk vise sig indbringende at besigtige nogle online forretninger efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, så man er garanteret at antage den mest attraktive pris.
7Trustpilot bringer dig temmelig relevante løsninger til at efterforske en hel del aktuelle konsumenters meninger og herved tilrådes det, at du studerer e-butikkens vurderinger forinden du shopper billige kløveøkse online. Facebook leverer derudover uden sammenligning anstændige muligheder for at få indsigt i internet selskabets popularitet.
8Vi anbefaler generelt at efterse hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det burde være et tegn på at internet forhandleren retter sig efter gældende dansk lovgivning, foruden at e-handlen jævnligt undersøges af eksperter der har ekspertise inden for bestemmelserne på området. Før nogen shopper billige kløveøkse i en online virksomhed burde de til hver en tid sætte sig ind i dens regler.
9Den billigste fragtløsning vil altid være at hente produkterne selv, som jo betinges af at du lever lige ved e-handlens hjemsted. Den fragtmulighed er usædvanlig central i tilfælde af at du har behov for kløveøkse lige om lidt. Alternativt så sikrer en hel del online forhandlere fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at man handler for en præcis sum.