Byggevarepriser.dk

Kløfthammer

Stanley kløfthammer med stålskaft 570 g
369 kr.
Se produkt
Stanley kløfthammer med stålskaft og magnetisk sømholder 453g
439 kr.
Se produkt
Kløfthammer 550 gram - ergonomisk
78 kr.
Se produkt
Kløfthammer 450 gram - ergonomisk
63 kr.
Se produkt
PEDDINGHAUS Kløfthammer 450 g
202 kr.
Se produkt
Hultafors Kløfthammer, 20 oz TS 20XL
274 kr.
Se produkt
Hultafors Kløfthammer, hobby HHSH 16
139 kr.
Se produkt
Hultafors Kløfthammer, 16 oz TS 16
249 kr.
Se produkt
Kløfthammer 550 gram, helsmedet Kreator KRT903104
177 kr.
Se produkt
Max Kløfthammer 450 G
55 kr.
Se produkt
Kløfthammer 450 gram - ergonomisk Kreator KRT903103
83 kr.
Se produkt
Probuilder Kløfthammer 560 Gram
151 kr.
Se produkt
Kløfthammer Steelmaster 450gr Stanley 1-51-031
282 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Når du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte varerne selv. Det er navnligt et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Der vil være forskel på priserne på billige kløfthammer fra netbutik til netbutik. En del giver lave priser, hvorimod nogle har en høj grad af service. Du bør bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggecentre udbyder et bredt produktsortiment, imens nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover bare kløfthammer.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor tjekke virksomhedens betingelser.
For en del er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Derved kan du med fordel shoppe hos en online byggeshop, som giver hjælp og vejledning omkring kløfthammer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder tilbyder varer fra mange nichebutikker, og derigennem kan du shoppe fra et bredt udvalg af kløfthammer online.
De store byggekæder har butikker overalt i landet, og derfor har man tilbuddet om at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. Takket være dette er det muligt at slippe for fragtgebyret, samt sågar hente produkterne straks.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte virksomheder, som kan give øget tryghed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Af den grund vil du opleve endnu mere gavnlig rådgivning fra medarbejdere der er eksperter i netop kløfthammer.
Forskellige nichefokuserede webshops står selv for produktion af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du en bedre pris.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, som oftest er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber kløfthammer online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark
kløfthammer jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

kløfthammer silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af over 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

kløfthammer bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kløfthammer harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af ca. 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ofte vil det være af stor betydning at udfærdige et udgiftsbudget for byggeriet, så man har et overblik over økonomien. Det kan være sundt at notere samtlige poster, hvorefter man kunne nedfælde mulige tilbud på dem én efter én.
2Før du går i gang med byggeprocessen er det rimeligt meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
3Du kunne tænke over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt skal købe eksperthjælp til færdiggørelsen af det. Forudsat at du sikrer dig eksperthjælp er det en god idé at hente prisoverslag fra flere håndværkere.
4Du finder vældig mange vejledninger og videoer online som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube er anvendeligt med utrolig meget almennyttig info, i særlig grad forudsat at man bruger den engelske version.
5Det kan være en god idé at indhente assistance til dele af projektet, navnlig når det er omfangsrige ombygninger. Enkelte opgaver gør krav på mere end en person. Dertil må det blive bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
6Planlægning vil altid være metoden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du er nødt til at lave en klar strategi, som beskriver hvilke opgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være skarp idet du laver din dagsorden.
7Du skal aldrig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj som sikkerhedshjelm der beskytter dig overfor mulige ulykker. Det er uundværligt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, især hvis du ikke køber eksperthjælp.
8Man kan hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet forudsat at renoveringen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at renoveringen forbedrer miljøet.
9Det kan blive værdifuldt at have samtlige materialer til rådighed på forhånd inden du begynder byggeriet. Du kan udfærdige en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres alt det som er nødvendige, og derefter efterse hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
10Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Af den grund må du ofte tjekke vejrforudsigelserne når du nærmer dig byggeprocessen, så du slipper for at det uanmeldt begynder at vælte ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit komplicerede projekt.
11Du må ikke mangle grej. Ofte kan det være fordelagtigt at have grejet klar til brug inden du tager fat på byggeriet. Du må heller ikke glemme at tillægge disse udgifter i din økonomi.
12Der kommer ofte pludselige udfordringer i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og ergo kan det være betydningsfuldt at man afsætter en del plads i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål.
De højest ratede byggekæder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er absolut beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er temmelig betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er virkelig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som jo er rigtig godt arbejde. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En stor portion netshops tilbyder i øjeblikket en hel del forskellige billige former for fragt til kløfthammer. Den mest almindelige er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente de købte varer når du har tid. Denne er nemlig særdeles gnidningsløs, og desuden endda den mest prisbevidste metode til levering.

Du burde ydermere prøve at få pakken leveret til din adresse eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen bliver uheldigvis en anelse mindre billig, men derudover virkelig smart for kløfthammer online. Den mindst kostelige form for fragt er uden tvivl selv at hente varerne, men den mulighed er betinget af at du bor i kort afstand af e-forhandlerens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på kløfthammer kan vise sig at være ualmindeligt væsentlig såfremt du skal bruge din pakke om få sekunder, og med det formål er det uden tvivl essentielt at man kontrollerer leveringstiden for kløfthammer. En masse netshops i Danmark – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer online, som dog er underforstået at du bestiller tidligere end et fast klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få ordren distribueret forinden lagermedarbejderne får fri.

Visse online shops præsterer fri fragt på kløfthammer online, men i mange tilfælde kun hvis man shopper for en bestemt pris. I øvrigt kunne man udse dig den mest prisbevidste fragtløsning, hvilket typisk er at få fragtmanden til at køre bestillingen til et udleveringssted.

En hel del byggemarkedskæder yder afhentning hvor du bestiller billig kløfthammer online men afhenter i byggecenteret. Fx Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma. Byggemarkederne udlover eksempelvis afhentning af kløfthammer i disse områder:

Risskov, Ishøj, Horsens, Valby, Varde, Thisted, Hedensted, Lyngby, Frederiksværk, Lystrup, Struer, Albertslund, Ikast, Gentofte, Tårnby, Hjørring, Korsør, Solrød Strand, Hillerød, Hedehusene, Næstved, Frederikssund, Nærum, Herning, Frederikshavn, Viborg, Herlev, Brøndby, Brønderslev, Vordingborg, Lillerød, Svendborg, Odder, Skanderborg, Randers, Grenaa, Charlottenlund, Tilst, Hobro, Vejle, Søborg, Kolding, Vanløse, Stenløse, Brabrand, Virum, Rønne, Ballerup, Birkerød, Esbjerg, Farum, Allerød, Odense, Hvidovre, Glostrup, Åbyhøj, Nakskov, Værløse, Sønderborg, Kalundborg, Aabenraa, København, Nørresundby, Aarhus, Greve, Dragør, Holstebro, Skive, Haslev, Hørsholm, Ølstykke, Køge, Nykøbing Falster, Helsingør, Rødovre, Slagelse, Gladsaxe, Aalborg, Haderslev, Frederiksberg, Rudersdal, Roskilde, Middelfart, Kokkedal, Højbjerg, Jyllinge, Taastrup, Vallensbæk, Brønshøj, Nyborg, Fredericia, Holbæk, Ringsted, og Silkeborg, .

Klik-og-hent af kløfthammer er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Lolland, Amager).

Når vi ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere som regel søger efter bl.a. kløfthammer online og køb kløfthammer. Derudover oplever man jævnligt mennesker efterspørge bl.a. kløfthammer tilbud, kløfthammer priser samt billig kløfthammer, plus de store byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Få rabat på kløfthammer

Det er jo vældig ukompliceret for folk at sammenligne tilbud på billige kløfthammer online på diverse webbutikker, og følgelig har langt de fleste online webshops fundet det uundgåeligt at mindske priserne på kløfthammer drastisk, og ovenikøbet sikre portofri fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk blive lukrativt at besigtige et par butikker på nettet efter tilbud og rabatter på kløfthammer online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at få fat i den laveste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

Man skal alligevel være så påpasselig, at i tilfælde af at en online butik udlover billige kløfthammer online på tilbud til en pris som virker helt ekstremt fordelagtig, så bør det tit være et fingerpeg om en falsk online virksomhed. Bestillinger med kort er dog en del af en foranstaltning, der garanterer dig som kunde imod uærlige firmaer på nettet.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du udnytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage omkostningerne til kløfthammer af flere omgange. Dette tilbydes typisk hos specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at mennesker mange gange søger eksempelvis kløfthammer online og billig kløfthammer. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere søge efter for eksempel kløfthammer tilbud, kløfthammer priser samt køb kløfthammer.

Undersøg tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot giver dig tilpas fordelagtige løsninger til at granske flere nuværende forbrugeres domme og herved er det klogt, at du ser nærmere på e-firmaets ratings forud for at du køber billige kløfthammer online.

Facebook fremskaffer tillige super fortræffelige løsninger til at få indsigt i online butikkens kundefokus. Foruden det ser vi nogle e-forhandlere hvor kunder kan udfærdige en omtale af ordreforløbet, som på samme måde må anvendes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Inden nogen køber billige kløfthammer online hos en internet handler behøver de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det i reglen ikke super interessant, især hos de kendte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

Alternativet er at se om online firmaet er tilsluttet e-mærket, siden det almindeligvis er en antydning af at online butikken overholder den officielle danske lovgivning, og at e-forhandleren nu og da evalueres af sagkyndige der har meget erfaring med lovene på området.

Desuden giver det dig anledning til at få hjælp, hvis du møder problemstillinger i forbindelse med din shopping med kløfthammer. Udover dette slår vi et slag for at køberen er obs på de fundamentale regler der kan have indflydelse på købet af kløfthammer online, som eksempelvis den returrettighed internet firmaet lover.

Her er det ydermere relevant, at man permanent opbevarer sin faktura, så man fremadrettet vil kunne dokumentere sit køb af kløfthammer, uagtet om man har købt ved Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen eller 10-4.

Martin K gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Anders gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Lars H gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Camilla Knudsen gav 5 stjerner

God webshop

9 tips til din online shopping
1Leveringsdygtigheden er jo vældig relevant i tilfælde af at vi mangler pakken inden for få dage, så i det øjemed er det altså relevant at man gransker den estimerede leveringsdato ved kløfthammer. Adskillige forretninger på nettet garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varenumre, men vær påpasselig da det afhænger af at bestillingen laves før et fastsat klokkeslæt.
2Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er dækket ind under en regel, som assisterer en imod uoprigtige internet forretninger. Som et alternativ kunne du benytte en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du agter at betale prisen senere.
3Det har vist sig at være ualmindeligt nemt for os alle at sammenligne priser online på billige kløfthammer på forskellige online webshops, og så yder flere outlets på nettet levering uden betaling. Til gengæld kan det immervæk blive nyttigt at besigtige et par forskellige butikker på nettet efter tilbud inden du shopper, således at man er velinformeret til at antage den billigste pris.
4Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det almindeligvis er en antydning af at online forhandleren føjer de opstillede regler, samt at internet webshoppen jævnligt føres tilsyn med af eksperter der kender de gældende bestemmelser. Forinden nogen køber billige kløfthammer i en internet shop kan man i virkeligheden skimme virksomhedens forretningsvilkår.
5En række netbutikker garanterer portofri levering på kløfthammer, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at man aftager for et fastsat beløb. Som alternativ kunne man gribe den mest letkøbte mulighed for fragt, hvilket i mange tilfælde er at få leveret pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver for det meste ligeledes usædvanlig bekvem. Den mest billige form for levering vil dog altid være selv at hente varerne.
6Den mest prisbevidste leveringsform kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men dette nødvendiggør at du lever i kort afstand af internet firmaets tilholdssted. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være ekstremt betydningsfuld om man absolut skal bruge kløfthammer om et øjeblik. Alternativt så garanterer flere internet firmaer fragtfri levering, men tit kun såfremt man handler for en konkret pris.
7Inden folk bestiller billige kløfthammer på en internet webshop burde de helt sikkert sætte sig ind i forhandlerens regler, dog er det mange gange et omfattende projekt. Ydermere støtter vi at køber er opmærksom på de primære retningslinjer der har betydning for handlen med billige kløfthammer online, som fx hvilken ombytningsret forretningen bruger.
8Adskillige butikker på nettet foreslår på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsmetoder til kløfthammer. En af de mest benyttede er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, så du selv har mulighed for at hente din ordre præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er jo yderst overkommelig, og mange gange derudover den mindst kostelige leveringsmodel.
9Trustpilot fremskaffer regulære pålidelige genveje til at analysere en stor portion tidligere kunders reflektioner og derfor er det klogt, at du evaluerer internet shoppens kritik forud for at du køber billige kløfthammer online. Facebook tilbyder derudover stort set ønskværdige genveje til at få indtryk af internet selskabets kundetilfredshed.