Byggevarepriser.dk

Klinkbeklædning pristjek

Er du på udkig efter klinkbeklædning? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 meter for kun 1.759 kr. Det er 60 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter klinkbeklædning inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.759 kr.Køb
2.494 kr.Køb
2.795 kr.Køb
2.801 kr.Køb
3.746 kr.Køb
4.440 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til hjørner til garage til carport til sommerhus til højbede til hegn til havelåge til facade ved vindue

Varianter: høvlet antracit dobbelt cedertræ vedligeholdelsesfri sort ubehandlet malet trykimprægneret hvid fyrtræ lærk 2 sidet høvlet dobbeltsidet

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en masse spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at bestille ved en webshop, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring klinkbeklædning.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt produktsortiment, hvorimod andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot klinkbeklædning.
Det er naturligvis utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt må du tjekke de andre.
Du vil finde forskelle i prisen på billige klinkbeklædning fra netbutik til netbutik. En del har fokus på gode priser, hvorimod nogle vil have kompetent sparring. Du bør vurdere hvad du vil prioritere.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør man tjekke firmaets regningslinjer.
Når du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed når du skal handle online. Det vil nogle se positivt på.
De store byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og herigennem har kunderne mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det er der mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt endda få produkterne lige nu.
De udbredte byggekæder køber produkter fra mange forskellige nicheshops, og så kan du shoppe fra et stort udvalg af klinkbeklædning online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet er mindre firmaer, der oftest drives i Danmark, givetvis endda lokalt nær dig. Disse kan du støtte idet du bestiller klinkbeklædning online hos dem.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Af den grund er det forventeligt at du får endnu mere anvendelig vejledning fra personale der er eksperter i netop klinkbeklædning.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
klinkbeklædning bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

klinkbeklædning jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

klinkbeklædning silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

klinkbeklædning harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det vil vise sig væsentligt at du har de påkrævede byggematerialer disponible forinden du går til værks med dit byggeprojekt. Du kan udfærdige en hurtig oversigt hvoraf der fremgår alt hvad du skal bruge, og dernæst efterse materialerne, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
2Husk at du kan søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få såfremt projektet er godt for miljøet. Tilskudet forudsætter med andre ord at renoveringen har betydning for miljøet.
3Inden du går i gang med byggeprocessen må det være meget fundamentalt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
4Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr meget at sige. Af den grund skal du løbende se prognosen for vejret i tiden op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at regne nøjagtig som du står midt i det omfattende projekt.
5Det kan vise sig at være fornuftigt at nedskrive et regnskab for optimeringen, så du har et overblik over økonomien. Det er økonomisk at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne tjekke beløbet for hver enkelt.
6Du bør nødig nedprioritere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj herunder hoved- og fodbeklædning som beskytter dig mod hændelige skader. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, specielt ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
7Du finder et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube kan hjælpe med enorme mængder konstruktiv info, i særlig grad forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
8Forberedelse er vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du anbefales at udarbejde en struktureret agenda, der viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, inklusiv en nummerorden. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
9Man vil for alt i verden ikke fattes udstyr. Tit kan det være vigtigt at have det tilgængeligt inden du indleder byggeriet. Det er desuden en fordel at tage højde for omkostningerne hertil i økonomien.
10Det kan vise sig nødvendigt at spørge om hjælp til arbejdet, især i tilfælde af omfattende arbejdsopgaver. Større ting kræver flere folk. Dertil bør det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
11Du kunne tænke over om du magter at klare det hele selv, eller du alternativt burde købe hjælp fra en fagperson til opstarten af det. Ifald du fremskaffer hjælp fra en ekspert kunne det være en god idé at hente priser fra diverse foretagender.
12Der præsenterer sig typisk uforudsigelige problematikker når det kommer til avancerede projekter, og derfor vil det vise sig betydningsfuldt at man har afsat en god portion tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at man når det til siden.
De mest populære byggekæder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet toprating, og kun 9 % giver 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som altså er meget overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

De fleste netshops tildeler nu flere billige leveringsudgaver til klinkbeklædning. En der er meget anvendt er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din ordre den dag der passer dig. Fragttypen er jo rigtig let, og endda desuden den mest billige fragttype.

Du kan omvendt vælge at få det leveret til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden er almindeligvis et hak mindre billig, men også ualmindeligt ukompliceret for klinkbeklædning online. Den billigste form for levering vil dog altid være at du selv henter produkterne, som desværre kræver at du opholder dig tæt på e-handlens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på klinkbeklædning kan vise sig at være ret udslagsgivende ifald du har behov for pakken om et øjeblik, og derfor er det skam passende at vi kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på klinkbeklædning. De fleste online butikker – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig dag-til-dag levering på massevis af varenumre online, som dog kræver at bestillingen køres igennem tidligere end et fastsat tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få produkterne distribueret inden pakkepersonalet har fyraften.

Nogle enkelte online shops præsterer levering uden omkostninger på klinkbeklædning online, men typisk kun såfremt der købes for en præcis sum. Ellers burde man tage den mest betalelige type af levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få kørt dine varer til et udleveringssted.

Flere kæder giver klik-og-hent hvor man bestiller billig klinkbeklædning derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark og Silvan. Byggecentrene yder fx click-and-collect på klinkbeklædning i følgende områder:

Nakskov, Roskilde, Solrød Strand, Lystrup, Frederiksværk, Ballerup, Herlev, Helsingør, Lyngby, Aalborg, Højbjerg, Nyborg, Aarhus, Korsør, Rudersdal, Haderslev, Lillerød, Hørsholm, Tilst, Randers, Esbjerg, Stenløse, Glostrup, Næstved, Nørresundby, Brøndby, Greve, Vanløse, Frederikssund, Vallensbæk, Odder, Værløse, Fredericia, Holbæk, Charlottenlund, Sønderborg, Vejle, Ikast, Gladsaxe, Hedehusene, Hillerød, Kolding, Struer, Taastrup, Herning, Albertslund, Farum, Ishøj, Horsens, Ølstykke, Åbyhøj, Virum, Brabrand, Hedensted, Brønderslev, Søborg, Rødovre, Skive, Rønne, Skanderborg, Tårnby, Dragør, Frederiksberg, Valby, Hjørring, Slagelse, Allerød, Ringsted, Kalundborg, Viborg, Grenaa, Køge, Kokkedal, Gentofte, Birkerød, Brønshøj, Jyllinge, Hvidovre, Middelfart, Silkeborg, Varde, Thisted, Odense, Vordingborg, Holstebro, Frederikshavn, Hobro, Nærum, Risskov, Aabenraa, København, Svendborg, Nykøbing Falster, og Haslev, .

Click-and-collect for klinkbeklædning er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland), Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Ved kig i søgedata bliver det klart, at internetbrugere som regel efterspørger bl.a. billig klinkbeklædning og klinkbeklædning tilbud. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere søge efter for eksempel køb klinkbeklædning, klinkbeklædning priser samt klinkbeklædning online, plus de velkendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Få den bedste pris på klinkbeklædning

Det er i dag usædvanlig uproblematisk for købere at vurdere tilbud på billige klinkbeklædning online hos diverse shops på nettet, og herved har en lang række internet firmaer været nødt til at formindske salgspriserne på klinkbeklædning kolossalt, og derudover præstere gratis levering.

Trods dette kan det til hver en tid blive nyttigt at checke nogle forskellige e-handler efter tilbud og udsalg på klinkbeklædning online forud for at du shopper, så man er sikret at modtage den bedste pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Man må trods alt huske på, at hvis en internet forhandler frembyder billige klinkbeklædning online for en udsalgspris som kan ses som helt fantastisk gunstig, kunne det for det meste være et bevis på en snydagtig internet forhandler. Bestillinger med kort er på den anden side dækket ind under en vedtægt, som støtter køber overfor snydagtige webbutikker.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du udnytte et tilbud som for eksempel ViaBill, hvis du higer efter at dække regningen på klinkbeklædning i flere bidder. Det tilbydes normalt hos nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggecentre som fx Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Når man kigger i tallene bliver det markant, at internet shoppere jævnligt kigger efter fx køb klinkbeklædning og klinkbeklædning priser. Vi ser desuden tit mennesker kigge efter blandt andet klinkbeklædning tilbud, klinkbeklædning online og billig klinkbeklædning.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg klinkbeklædning er 1759 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til hegn til hjørner til højbede til havelåge til sommerhus til carport til facade ved vindue til garage

Varianter: dobbeltsidet lærk høvlet 2 sidet fyrtræ antracit malet cedertræ sort hvid ubehandlet trykimprægneret vedligeholdelsesfri dobbelt høvlet

Gennemsøg tidligere kunders synspunkter

Trustpilot leverer ret så hæderlige muligheder for at vurdere diverse nuværende brugeres betragtninger og af den grund kan det anbefales, at du læser internet firmaets vurderinger forud for at du handler billige klinkbeklædning online.

Facebook resulterer i ydermere immervæk fine genveje til at få indtryk af internet webshoppens kundetilfredshed. I øvrigt ses nogle internet foretagender hvor kunder kan formulere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes må anvendes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige klinkbeklædning online på en butik behøver de når alt kommer til alt få overblik over dens handelsaftale, men det er ofte ikke særlig spændende, især med de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Et andet alternativ kunne være at finde ud af om online webshoppen er e-mærket medlem, som generelt er en indikation om at e-firmaet accepterer den officielle danske lovgivning, og at e-forhandleren jævnligt efterses af eksperter som har den nødvendige knowhow om vilkårene på området.

Desuden tilbydes du genvej til bistand, for så vidt du oplever udfordringer med dit indkøb af klinkbeklædning. Dertil foreslåes det at kunden er opmærksom på de mest basale reglementer gældende for købet af klinkbeklædning online, som fx den returneringsret online shoppen lover.

I den relation er det ligeledes afgørende, at man permanent beholder ens faktura e-mail, så man altid kan påvise købet af klinkbeklædning, uafhængig af om man shopper hos 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen eller Silvan.

Poul Mortensen gav 5 stjerner

Alt ok

Kirsten gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Hans B gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Helle Sørensen gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 tips til når du køber online
1Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er en del af en ordning, som garanterer dig overfor snydagtige outlets på nettet. Alternativt kunne du benytte en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du gerne vil finansiere beløbet over et længere tidsrum.
2De fleste internet varehuse frembyder nu om dage alverdens billige leveringsudgaver til klinkbeklædning. Førstevalget hos mange er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine produkter når der er tid til det. Fragtløsningen er nemlig rigtig overkommelig, samt mange gange endda den mest prisbevidste metode til levering.
3Det er efterhånden yderst gnidningsløst for købere at finde de bedste priser online på billige klinkbeklædning i blandt flere firmaer på nettet, og til tak frembyder flertallet af forhandlere på nettet gratis levering. Det kan dog imidlertid være lønsomt at checke nogle forskellige netshops efter tilbud og udsalg forud for at du handler, så man er sikret at modtage den mest attraktive pris.
4Leveringstiden er jo ret så aktuel når du har behov for ordren inden for få dage, og af den grund er det jo på sin plads at vi kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på klinkbeklædning. Størstedelen af butikker på nettet stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på deres primære produkter, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem inden et fastslået klokkeslæt.
5Den billigste leveringsmodel er uden tvivl at hente ordren selv, men det stiller krav om at du lever nærved webbutikkens hjemsted. Den leveringsversion kan vise sig at være usædvanlig vigtig om man har brug for klinkbeklædning nu og her. Alternativt så yder visse online selskaber levering uden omkostninger, men tit er det under forudsætning af at man bestiller for en fastsat sum.
6Generelt går vi ind for at tjekke om internet butikken er godkendt af e-mærket, da det burde være en sikring om at internet forhandleren overholder de danske retningslinjer, udover at online butikken nu og da vurderes af specialister som har den nødvendige knowhow om lovene på området. Før folk køber billige klinkbeklædning på en e-shop burde de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens betingelser.
7Nogle firmaer på nettet sikrer levering uden omkostninger på klinkbeklædning, men i de fleste tilfælde kun såfremt man bestiller for et konkret beløb. Alternativt burde du udse dig den prisbilligste fragtmulighed, som i mange tilfælde er at få bragt pakken til et udleveringssted. Fragtformen viser sig i mange tilfælde på den anden side temmelig gnidningsløs. Den billigste leveringsmulighed er uden tvivl at du selv henter ordren.
8Før folk handler billige klinkbeklædning på en forretning på nettet kan man i princippet tyde webshoppens forretningsbetingelser, men det er tit ikke videre interessant. Endvidere er det en hjælp at køber er sat ind i de mest essentielle vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige klinkbeklædning online, eksempelvis den ombytningsret online webshoppen benytter.
9Trustpilot tilbyder dig forholdsvis fine muligheder for at finde ud af en lang række eksisterende forbrugeres reflektioner og herved er det godt, at du ser nærmere på online firmaets ratings før du køber billige klinkbeklædning online. Facebook tilbyder dig derudover fuldkommen gunstige muligheder for at få indblik i e-forretningens popularitet.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk