Byggevarepriser.dk

Klammepistol

TJEP PG 50/14 Klammepistol, incl. kuffert
1.069 kr.
Se produkt
TJEP PZ 16/50 Klammepistol, incl. kuffert
3.706 kr.
Se produkt
SENCO SQS55 KLAMMEPISTOL
7.713 kr.
Se produkt
TJEP 90/40 Klammepistol, incl. kuffert
1.869 kr.
Se produkt
TJEP 80/16 Klammepistol, incl. kuffert
1.069 kr.
Se produkt
SENCO SNS41 KLAMMEPISTOL
5.994 kr.
Se produkt
TJEP Klammepistol, incl. kuffert PQZ-64
4.044 kr.
Se produkt
TJEP BN 90/40 klammepistol, incl. kuffert
2.350 kr.
Se produkt
SENCO PW150 KLAMMEPISTOL
5.916 kr.
Se produkt
SENCO SFT10XP KLAMMEPISTOL
2.691 kr.
Se produkt
PASLODE klammepistol gas IM200 19-51mm S16
8.395 kr.
Se produkt
HAUBOLD klammepistol PN6040 15-40mm (5,2mm) STØDSKYDN AFTR
1.895 kr.
Se produkt
HAUBOLD klammepistol PN755 18-55MM (11,3mm) STØDSKYDN AFTR
3.305 kr.
Se produkt
HAUBOLD klammepistol PN765 32-65mm (11,3mm) STØDSKYDN AFTR
3.305 kr.
Se produkt
HAUBOLD klammepistol PN755 18-55MM (11,3mm) ENKELT SKUDS AFT
3.295 kr.
Se produkt
HAUBOLD klammepistol PN540 15-40mm (11mm) STØDSKYDN AFTR
1.910 kr.
Se produkt
HAUBOLD klammepistol PN765 32-65mm (11,3mm) ENKELT SKUDS AFTR
3.295 kr.
Se produkt
HAUBOLD klammepistol PN816 6-16mm (12,9mm)
1.331 kr.
Se produkt
HAUBOLD klammepistol PN540 15-40mm (11mm) ENKELT SKUDS AFTR
1.875 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. Dermed er det en fordel at handle hos en netbutik, som kan tilbyde information omkring klammepistol.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man tjekke forretningens handelsbetingelser.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige klammepistol fra netbutik til netbutik. Enkelte vil have de bedste priser, imens nogle har fokus på service. Du skal beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Hvis du har brug for varerne nu og her eller blot vil undvære fragten, så kan du overveje at køre materialerne selv. Det er i særdeleshed en mulighed hos de gængse byggecentre.
Nogle byggekæder udbyder et enormt varesortiment, imens andre har fokus på en bestemt type af vare. Du bør reflektere over om det er vigtigt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden bare klammepistol.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket kan give ubekymrethed når man skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.
De gængse byggecentre finder du nær dig, og takket være dette har man chancen for at handle online og køre materialerne på egen hånd. Dermed har man mulighed for at undgå fragten, og samtidig have produkterne hurtigere.
De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra en lang række forskellige producenter, og så kan du købe fra et bredt udvalg af klammepistol online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få skarpere priser.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er opstartsfirmaer, som typisk er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem bidrager du til idet du handler klammepistol online hos dem.
De fleste nichebutikker på internettet har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem vil du få ekstremt god service fra personale med ekspertviden i netop klammepistol.
Danmarks største byggemarkeder
klammepistol jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag over 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

klammepistol bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

klammepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

klammepistol silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Planlægning bliver metoden til succes med din byggeproces. Du bør overveje at udarbejde en gennemarbejdet agenda, som viser hvilke opgaver der skal løses hvornår, samt en tilhørende numerisk orden. Vær konkret idet du nedskriver din køreplan.
2Længe før du går i gang med byggeriet er det ultra essentielt at have styr på, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der gælde en række love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3For opgaver udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Af den årsag kan du regelmæssigt holde øje med vejrforudsigelserne i de dage der er op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger bedst som du vil påbegynde dit svære projekt.
4Der viser sig altid utidige problemstillinger i tilfælde med store opgaver, og herved viser det sig afgørende at der afsættes rigeligt med tid i handlingsplanen, med det formål at man kan være tryg ved at nå i mål.
5Potentielt kan det blive værdifuldt at have de fornødne byggematerialer handlet ind inden du går i gang med dit byggeprojekt. Du kunne lave en punktforms indkøbsliste hvor der bør fremgå alt du skal bruge, og så granske hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
6Det er muligt at få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få såfremt byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud kræver altså at byggeriet påvirker naturen.
7Du kunne tænke over om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere skal fremskaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeriet. Ifald du anskaffer hjælp fra en professionel er det fordelagtigt at få en pris fra en håndfuld entreprenører.
8Det anbefales at indhente hjælp til projektet, i særdeleshed hvis det er vigtige byggeprocesser. Store opgaver bør udføres af flere folk. I øvrigt vil det blive hurtigere og mere minderigt at være flere om det.
9Man skal ikke mangle arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig fordelagtigt at du har det til rådighed akkurat som du starter byggeriet. Det er derudover en fordel at indregne udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
10Typisk vil det være betydningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeriet, så du har kontrol over udgifterne. Det bør blive en god idé at notere alle udgiftsposter, og så finde frem til prisen på dem slavisk.
11Du må nødig gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj inklusiv arbejdssko som sikrer dig med henblik på mulige uheld. Det er yderst relevant med fokus på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke får professionel assistance.
12Der er et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer via internettet som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube supporterer dig med en masse nyttig viden, specielt hvis man kigger i hele verden.
Danskernes foretrukne byggekæder
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ekstremt flot. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er hamrende imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er fantastisk flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er bedst?

Masser af online selskaber yder til alt held et stort udvalg af billige fragtmuligheder til klammepistol. En af de mest populære er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Denne er nemlig rigtig gnidningsløs, og i mange tilfælde også den billigste form for levering.

Du burde alternativt afveje for og imod at få produkterne leveret til din private bopæl eller til adressen på dit arbejde. Metoden bliver jævnligt en anelse mindre billig, men endda særligt fremkommelig for klammepistol online. Den mindst kostelige løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men dette forudsætter at du har bopæl nærved online webshoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på klammepistol kan være virkelig central når du har brug for dine nye produkter med det samme, så derfor er det selvsagt essentielt at man studerer leveringstidspunktet for klammepistol. En række outlets på nettet – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – byder på billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres produkter online, men vær obs på at det er påkrævet at bestillingen anbringes inden et bestemt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få ordren afsted forud for at pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle få internet butikker garanterer gratis fragt på klammepistol online, men undertiden er det så nødvendigt at der erhverves for en fastsat pris. Desuden burde du udse dig den mest letkøbte leveringsmodel, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

En masse webbutikker udlover click-and-collect hvor du bestiller billig klammepistol online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg. De frembyder fx afhentning af klammepistol i følgende områder:

Hedensted, Esbjerg, Gladsaxe, Brønderslev, Aalborg, Varde, Tilst, Kolding, Horsens, Vordingborg, Charlottenlund, Helsingør, Søborg, Kokkedal, Hobro, Holbæk, Struer, Thisted, Ikast, Haslev, Brøndby, Køge, Brabrand, Ølstykke, Valby, København, Hedehusene, Sønderborg, Hjørring, Holstebro, Odder, Hørsholm, Risskov, Frederikshavn, Greve, Slagelse, Frederiksværk, Ringsted, Brønshøj, Birkerød, Lystrup, Haderslev, Vallensbæk, Svendborg, Randers, Åbyhøj, Ishøj, Skive, Albertslund, Frederikssund, Korsør, Rudersdal, Vejle, Fredericia, Herning, Herlev, Værløse, Lillerød, Roskilde, Højbjerg, Tårnby, Nyborg, Farum, Taastrup, Skanderborg, Rønne, Ballerup, Grenaa, Lyngby, Glostrup, Viborg, Frederiksberg, Aarhus, Nykøbing Falster, Jyllinge, Gentofte, Hillerød, Virum, Allerød, Solrød Strand, Stenløse, Vanløse, Aabenraa, Middelfart, Hvidovre, Nærum, Rødovre, Silkeborg, Næstved, Nørresundby, Nakskov, Kalundborg, Dragør, og Odense, .

Klik-og-hent af klammepistol er en mulighed i alle regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Amager) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland).

Når vi kigger i tallene står det markant, at mennesker jævnligt søger efter eksempelvis køb klammepistol og billig klammepistol. Foruden dette oplever man typisk mennesker efterspørge eksempelvis klammepistol tilbud, klammepistol priser samt klammepistol online, foruden de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Få den bedste pris på klammepistol

Det har vist sig at være meget let gængeligt for os alle at søge information om priser på billige klammepistol online fra forskellige webshops, og derfor har masser af firmaer på nettet været tvunget til at tvinge prisen på klammepistol helt i bund, og endda byde på billig levering.

Det kan dog imidlertid blive tiden værd at analysere nogle få internet firmaer efter tilbud og rabatter på klammepistol online forinden du køber, sådan at man er garanteret at få fat i den billigste pris. Kig ikke blot på de kendte byggecentre som Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Man bør alligevel huske på, at i tilfælde af at en netshop tilbyder billige klammepistol online for en salgspris som er uforståeligt fremragende, kunne det i nogle tilfælde være et signal om en falsk internet handler. Køb med betalingskort er dog indbefattet af Indsigelsesordningen, der assisterer folk overfor uoprigtige netbutikker.

Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du vælge et tilbud fra fx ViaBill, hvis du har i sinde at godtgøre betalingen af klammepistol over en periode. Dette fås typisk ved specialiserede webshops, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

Når man kigger i søgedata er det klart, at mennesker tit kigger efter for eksempel billig klammepistol og køb klammepistol. Vi ser desuden tit folk lede efter for eksempel klammepistol tilbud, klammepistol priser og klammepistol online.

Tjek andre menneskers bedømmelser

Trustpilot frembringer ret troværdige genveje til at sondere en stor portion øvrige konsumenters iagttagelser og af den grund er det fornuftigt, at du studerer e-shoppens omtaler før du placerer din ordre på billige klammepistol online.

Facebook præsterer derudover relativt strålende løsninger til at få en idé om netshoppens troværdighed. Foruden det er der nogle internet webshops som gør det muligt at afgive en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tillige burde drages fordel af til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige klammepistol online i en e-forretning bør man egentlig betragte webbutikkens forretningsaftale, dog er det mange gange ikke særlig morsomt, særligt på de kendte byggecentre som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

Alternativet kunne derfor være at kontrollere om internet webshoppen er støttet af e-mærket, da det er et bevis på at webshoppen opretholder de officielle danske regler, tillige med at internet forhandleren tit gennemses af fagmænd som har indsigt i lovene på området.

Desuden tilbydes du mulighed for opbakning, når du oplever udfordringer ved din handel med klammepistol. Ligeså er det smart at du er på vagt for de primære vedtægter der influerer på bestillingen af klammepistol online, til eksempel hvilken byttepolitik online shoppen tilsikrer.

På grund af dette er det i øvrigt relevant, at man når som helst beholder sin ordrekvittering, så man altid kan dokumentere købet af klammepistol, uafhængig af om man har købt ved 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan eller Bauhaus.

Helle A gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Hans gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Hanne gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Niels gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 tips til indkøb via nettet
1Vi foreslår generelt at granske hvorvidt internet butikken er tilsluttet e-mærket, fordi det kan være et billede på at netbutikken efterfølger de danske regler, udover at e-handlen af og til vurderes af fagfolk der er meget fortrolige reglerne på området. Inden folk handler billige klammepistol på en forhandler på nettet kunne man for at være på den sikre side skimme webshoppens handelsaftale.
2Den mest betalelige leveringstype er utvivlsomt at du selv henter varerne, hvilket dog kræver at du har bopæl nær internet webshoppens tilholdssted. Den fragtmetode kan være vældig relevant om man absolut skal bruge klammepistol lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle enkelte netshops billig levering, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der aftages for et konkret beløb.
3Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af en regel, der beskytter dig som kunde imod falske online selskaber. Som en anden løsning bør du bruge en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at betale beløbet over en periode.
4Nogle enkelte netshops frembyder fragt uden betaling på klammepistol, men i de fleste tilfælde kræves det at du indkøber for en præcis sum. Ellers kan man udvælge den mest billige fragttype, hvilket i mange tilfælde vil være at få bragt din ordre til en pakkeshop. Fragttypen er gerne omvendt vældig enkel. Den mest prisbevidste form for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
5Trustpilot yder egentlig gavnlige løsninger til at iagttage en lang række øvrige brugeres oplevelser og herved er det anbefalelsesværdigt, at du beser online shoppens kritik inden du køber billige klammepistol online. Facebook forærer dig desuden fuldstændig ærlige genveje til at få et kig ind i online shoppens pålidelighed.
6En del forhandlere på nettet foreslår i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringstyper til klammepistol. En der er meget anvendt er p.t. pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo ualmindeligt ligetil, og mange gange også den mest prisbevidste leveringsform.
7Det er efterhånden ret så ukompliceret for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige klammepistol i blandt flere forretninger på nettet, og med det motiv yder massevis af internet virksomheder fragt uden gebyr. Det kan imidlertid blive nyttigt at tjekke visse webshops efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, sådan at du er skudsikker på at modtage den skarpeste pris.
8Fragttiden er rigtig vital hvis vi har behov for dine nye varer fluks, så af den grund er det i sandhed passende at vi studerer den anslåede leveringstid på klammepistol. Flere firmaer på nettet reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varer, men det står og falder med at ordren indsendes forinden et angivent klokkeslæt.
9Inden folk shopper billige klammepistol hos en internet webshop behøver man for at være på den sikre side gennemløbe e-butikkens forretningsvilkår, det er dog naturligvis en tidskrævende opgave. For øvrigt slår vi et slag for at køberen er påpasselig med de mest aktuelle bestemmelser der kan have indflydelse på handlen med billige klammepistol online, til eksempel den returpolitik internet forhandleren bruger.