Byggevarepriser.dk

Kanvægt

Bernardo Kanvægt ID 6400
6.694 kr.
Se produkt
Bernardo Kanvægt CW 3000
7.641 kr.
Se produkt
Bernardo Kanvægt ID 2000
5.644 kr.
Se produkt
Bernardo Kanvægt CW 5000
8.869 kr.
Se produkt
Bernardo Kanvægt CW 10000
11.672 kr.
Se produkt
Bernardo Kanvægt CW 15000
12.535 kr.
Se produkt
Bernardo Kanvægt ID 250
5.082 kr.
Se produkt
Bernardo Kanvægt ID 1000
5.429 kr.
Se produkt
Bernardo Kanvægt ID 500
5.288 kr.
Se produkt
Bernardo Kanvægt CW 500
7.304 kr.
Se produkt
Bernardo Kanvægt ID 3200
6.160 kr.
Se produkt
Bernardo Kanvægt CW 2000
7.379 kr.
Se produkt
Bernardo Kanvægt CW 1000
7.050 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et bredt produktsortiment, imens øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, udover blot kanvægt.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne personligt. Det er navnligt muligt i de gængse byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du kende byggeshoppens regler.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Derved kan du overveje at handle hos et online byggemarked, som tilbyder sparring omkring kanvægt.
Det er absolut meget vigtigt at se, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige kanvægt fra netbutik til netbutik. En del giver gode priser, hvorimod andre har fokus på service. Du skal vide hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes i de større byer, og derigennem har man valget om at handle online og transportere materialerne personligt. Derigennem har man mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, og endda skaffe varerne på kortere tid.
De velkendte byggecentre sælger varer fra alle mulige producenter, og som følge af dette kan du handle fra et bredt sortiment af kanvægt online.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte butikker, som bidrager til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på internettet har en stor passion for deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andet. Herved bør du forvente endnu mere god service fra mennesker med ekspertviden i lige præcis kanvægt.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er små virksomheder, som typisk er danske, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem støtter du idet du handler kanvægt online fra deres webshop.
En masse nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online bør du få et ekstra godt tilbud.
De største byggecentre i Danmark

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

kanvægt silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

kanvægt jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

kanvægt bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

kanvægt harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ved byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få meget at sige. Derfor kan du løbende se femdøgnsprognosen i forbindelse med projektets begyndelse, så du undgår at det uventet starter med at vælte ned når du netop vil i gang med det komplekse projekt.
2Godt forarbejde er metoden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du må sammensætte en effektiv agenda, som beskriver hvilke opgaver der laves hvornår, samt derudover en numerisk orden. Husk at være konkret idet du sammensætter strategien.
3Du kan finde en verden af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Særligt YouTube tilbyder ekstremt meget konstruktiv oplysning, særligt når du benytter engelske søgeord.
4Du vil på ingen måde gå ned på grej. Tit kan det vise sig meningsfuldt at du har udstyret ved hånden inden du begynder på byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at påregne omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
5Der præsenterer sig næsten altid utidige udfordringer når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og altså viser det sig afgørende at man afsætter god tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man er ubekymret om at nå det inden ens deadline.
6I nogle tilfælde kan man få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at projektet gør en positiv forskel for planeten.
7Husk at tænke over om du selv vil klare hele projektet, eller du må fremskaffe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Hvis du vil benytte hjælp fra en fagmand er det fornuftigt at modtage forslag fra forskellige foretagender.
8Muligvis kan det blive meningsfuldt at du har de presserende byggematerialer klar til brug på forhånd inden du tager fat på arbejdet. Du får god gavn af at nedskrive en enkel note med alt der er nødvendige, og derefter tjekke hvert enkelt punkt, med det formål at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
9Ofte vil det være af stor betydning at udarbejde et regnskab for dit projekt, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det er sundt at gennemgå samtlige poster, og herefter nedskrive online tilbud på dem én efter én.
10I god tid inden at du går i gang med dit byggeprojekt kan det vise sig højst vigtigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde en række love som beskriver, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
11Det bør overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt når det er omfangsrige byggerier. Nogle ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Desuden viser det sig mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
12Du skal ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj herunder arbejdssko der beskytter dig overfor mulige skader. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er hamrende overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende imponerende. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er yderst imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt flot. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

En lang række online virksomheder tilbyder nu til dags mange forskellige billige former for levering til kanvægt. Det mest almindelige er p.t. at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye varer når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig super ukompliceret, og endda tilmed den mest billige fragtmetode.

Du kunne alternativt tænke over at få ordren bragt til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Muligheden bliver almindeligvis en smule mere bekostelig, men lige så vel særligt simpel for kanvægt online. Den prisbilligste fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter pakken, som desværre afhænger af at du befinder dig nær e-shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på kanvægt er naturligvis vældig betydningsfuld hvis vi absolut skal bruge produkterne med det samme, og af den grund er det temmelig væsentligt at man gransker den forventede leveringstid for kanvægt. En stor portion e-butikker i Danmark – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på en række produkter online, men som imidlertid er påkrævet at handlen laves inden et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få varen på posthuset forud for at medarbejderne får fri.

Enkelte online forhandlere præsterer levering uden gebyr på kanvægt online, men i de fleste tilfælde kun ifald der indkøbes for en bestemt pris. Derudover skal man beslutte sig for den prisbilligste fragtmulighed, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et udleveringssted.

En hel del byggemarkedskæder giver klik-og-hent hvor man køber billig kanvægt hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix. Byggecentrene yder bl.a. klik-og-hent på kanvægt i disse byer:

Albertslund, Lillerød, Hørsholm, Rønne, Fredericia, Næstved, Silkeborg, Horsens, Allerød, Odder, Solrød Strand, Nyborg, Struer, Kokkedal, Brønderslev, Svendborg, Middelfart, Helsingør, Holbæk, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Greve, Gentofte, Aalborg, Farum, Haderslev, Herlev, Esbjerg, Vallensbæk, Valby, Hedensted, Hvidovre, Haslev, Frederiksberg, Odense, Vordingborg, Stenløse, Kolding, Risskov, Frederikssund, Ishøj, Aabenraa, Hobro, Rødovre, Nakskov, Aarhus, Vanløse, Thisted, Hjørring, Viborg, Frederiksværk, Charlottenlund, Randers, Korsør, Søborg, Højbjerg, Vejle, Taastrup, Hillerød, Varde, Hedehusene, Køge, Værløse, Brabrand, Rudersdal, Grenaa, Sønderborg, Ringsted, Virum, Lyngby, Tårnby, Jyllinge, Brønshøj, Birkerød, Ballerup, Skive, Nærum, Ikast, Frederikshavn, Gladsaxe, Herning, Nørresundby, Holstebro, Dragør, Roskilde, Glostrup, København, Brøndby, Ølstykke, Tilst, Skanderborg, Kalundborg, Slagelse, og Lystrup, .

Click-and-collect ift. kanvægt er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland).

Ved kig i statistikkerne er det markant, at online shoppere mange gange søger efter fx kanvægt priser og kanvægt tilbud. Foruden dette oplever man som regel mennesker efterspørge eksempelvis køb kanvægt, billig kanvægt samt kanvægt online, plus de velkendte byggecentre som Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Gode tilbud på kanvægt

Det har vist sig at være meget praktisk for almindelige mennesker at vurdere tilbud på billige kanvægt online i blandt diverse online outlets, og til tak har mange internet firmaer set sig tvunget til at stampe priserne på kanvægt helt i bund, og endda tilbyde billig fragt.

Derfor kan det ikke desto mindre blive gunstigt at inspicere nogle få netshops efter udsalg og tilbud på kanvægt online før du placerer ordren, således at du er usvigeligt sikker på at få den laveste pris. Se ikke bare hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Man bør imidlertid huske på, at når en e-forhandler frembyder billige kanvægt online for en salgspris som virker ekstraordinært tiltalende, burde det tit være et karakteristika der viser en uærlig e-shop. Bestillinger med kort er trods alt en del af en bestemmelse, som hjælper køber overfor fup webbutikker.

Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du vælge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at klare regningen på kanvægt i flere bidder. Dette tilbydes ofte ved niche netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Når vi kigger i søgedata står det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger blandt andet kanvægt tilbud og kanvægt priser. Derudover ser vi jævnligt netshoppere søge efter eksempelvis kanvægt online, billig kanvægt samt køb kanvægt.

Analyser folks erfaringer

Trustpilot byder på en række pæne muligheder for at kontrollere forskellige øvrige forbrugeres anmeldelser og herved stiller vi forslag om, at du læser internet webshoppens vurderinger forinden du køber billige kanvægt online.

Facebook giver dig endvidere flere gavnlige muligheder for at få kendskab til online forhandlerens kundefokus. Foruden det ser vi en del netbutikker hvor kunder kan udfærdige en omtale af ordreforløbet, hvilket tilmed må anvendes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige kanvægt online i en e-shop behøver de for at være sikker granske netshoppens vilkår, det er dog uden tvivl ikke specielt ophidsende, særligt hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

En nemmere løsning kunne derfor være at efterse om internet forretningen er medlem af e-mærket, hvilket generelt er en erklæring om at e-shoppen lever op til gældende dansk lovgivning, tillige med at hjemmesiden nu og da besøges af jurister der har megen viden om lovene på området.

Dette er en god mulighed for at få assistance, ifald du forvoldes problemer i processen med din shopping med kanvægt. Herudover er det at foretrække at køberen er på vagt for de mest betydningsfulde retningslinjer der kan have indvirkning på bestillingen af kanvægt online, f.eks. den returret e-forhandleren tilsikrer.

Derfor er det ydermere relevant, at man stadigvæk bibeholder sin faktura, således man i fremtiden kan påvise købet af kanvægt, ligegyldig om man handler hos Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix eller Davidsen.

Camilla gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Per Christiansen gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Tina Nielsen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Niels gav 4 stjerner

I gør det super godt

9 gode råd til online shopping
1Leveringstiden er naturligvis rigtig afgørende hvis man har behov for produkterne om få sekunder, og i det øjemed er det bestemt vigtigt at vi tjekker leveringstidspunktet for kanvægt. En masse e-shops yder billig 1 dags fragt på de fleste af deres produkter, men vær opmærksom på at det er afhængig af at du bestiller inden et besluttet tidspunkt.
2Vi anbefaler generelt at kontrollere hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, siden det længe har været en indikator for at webshoppen respekterer de officielle regler, og at e-handlen løbende kontrolleres af eksperter som har meget erfaring med de gældende regler. Forud for at nogen shopper billige kanvægt på en online butik burde man altid gennemgå deres handelsaftale.
3Forinden nogen køber billige kanvægt hos en butik bør man utvivlsomt gennemse dens betingelser, det er dog almindeligvis ikke specielt ophidsende. Ydermere er det en hjælp at kunden er vaks omkring de mest aktuelle vedtægter der har indflydelse på købet af billige kanvægt online, fx den ombytningsrettighed internet shoppen benytter.
4Den billigste leveringsmanér vil altid vise sig at være selv at hente ordren, som jo forudsætter at du er med kort afstand til online firmaets tilholdssted. Den fragtløsning er jo særdeles central om du behøver kanvægt fluks. Alternativt så tilbyder nogle netshops levering uden gebyr, men undertiden kun ifald man shopper for en konkret sum.
5Det er i høj grad nemt for internetbrugere at lave prissammenligning online på billige kanvægt i blandt diverse e-forretninger, og følgelig garanterer mange forhandlere på nettet fragtfri levering. Trods dette kan det trods alt være gavnligt at kontrollere nogle enkelte online butikker efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den skarpeste pris.
6Visse e-handler i Danmark garanterer fragt uden beregning på kanvægt, men i reglen under forudsætning af at der købes for en fastsat sum. Som alternativ skulle man udse dig den mest billige leveringsmulighed, som ofte er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver til tider tillige virkelig uproblematisk. Den mest betalelige fragttype er uden tvivl at hente pakken selv.
7Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfattet af en foranstaltning, hvilket sikrer dig imod uærlige butikker på nettet. Som en anden løsning kunne du udnytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du ønsker at betale pengene over flere uger.
8Trustpilot leverer stort set solide muligheder for at kigge på en lang række andre konsumenters anmeldelser og af den grund anbefales det, at du undersøger e-handlens vurderinger forud for at du bestiller billige kanvægt online. Facebook tilbyder lige så vel en lang række tiltalende løsninger til at få indblik i e-handlens kundetilfredshed.
9En hel del internet firmaer udlover nu til dags et hav af forskellige billige fragttyper til kanvægt. En af de mest populære er lige nu levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Fragttypen er jo super fleksibel, og oftest ydermere den billigste fragtmetode.