Byggevarepriser.dk

Kantvalse

Bernardo Motoriseret kantvalse MSM 300 C
28.210 kr.
Se produkt
Bernardo Motoriseret kantvalse MSM 500 C
34.529 kr.
Se produkt
Bernardo Manuel kantvalse SM 250 C
5.625 kr.
Se produkt
Bernardo Manuel kantvalse SM 470
3.216 kr.
Se produkt
Bernardo Motoriseret kantvalse MSM 400 C
31.079 kr.
Se produkt
Bernardo Manuel kantvalse SM 200
3.629 kr.
Se produkt
Bernardo Motoriseret kantvalse MSM 250 C
19.604 kr.
Se produkt
Bernardo Manuel kantvalse SM 180 S
1.866 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige kantvalse fra webshop til webshop. Nogle satser på gode tilbud, imens andre vil have faglig rådgivning. Du må tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Derfor bør du tjekke firmaets handelsbetingelser.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed ved de gængse byggekæder.
For mange er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at handle hos en webshop, hvor du får information omkring kantvalse.
Det er naturligvis meget vigtigt at se, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Flere byggekæder udbyder et stort sortiment af varer, og øvrige specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare kantvalse.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder køber varer fra alverdens specialbutikker, og som følge af dette kan du købe fra et stort udvalg af kantvalse online.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det kan du se som en fordel.
De gængse byggemarkeder finder du i det meste af landet, og af den grund har kunderne adgang til at handle online og køre byggematerialerne selv. Derigennem er der mulighed for at undvære leveringsomkostningen, og tilmed skaffe varerne med det samme.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet har en enorm viden om det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo vil du opleve endnu mere brugbar assistance fra nogle med ekspertviden i netop kantvalse.
Diverse webshops som sælger få produkter er opstartsvirksomheder, som oftest er danske, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du køber kantvalse online fra deres webshop.
Størstedelen af nichebutikker står selv for produktion af de varer der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du få en skarpere pris.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

kantvalse jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

kantvalse bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

kantvalse silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

kantvalse harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du skal ikke undvære udstyr. Tit vil det være essentielt at have værktøjet parat akkurat som du tager fat på dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at indregne de medfølgende omkostninger i dit udgiftsbudget.
2Der ligger en verden af hjælpeartikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube faciliterer ret så meget brugbar oplysning, specielt forudsat at man benytter den engelske version.
3Du bør ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke påklædning som arbejdssko der skåner dig imod potentielle uheld. Det er fornuftigt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt hvis du ikke skaffer professionel assistance.
4For opgaver udenfor kan vind og vejr få en afgørende rolle. Derfor må du med jævne mellemrum tage notits af prognosen for vejret i de dage der er op til byggeprocessen, så det ikke pludselig begynder at piske ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit krævende projekt.
5Måske du burde tage til overvejelse om du selv ønsker at klare det hele, eller du må sikre dig hjælp fra en professionel til delelementer af arbejdet. Når du tager imod assistance fra en professionel kan det være en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld foretagender.
6Det er muligt at indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes hvis byggeriet gør en forskel for klimaet. Bidraget betinger at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
7Muligvis vil det vise sig aktuelt at have samtlige materialer disponible i god tid før du iværksætter eksekveringen. Du kunne udarbejde en punktforms oversigt hvoraf der fremgår alt der skal bruges, og så gennemgå materialerne, hvormed du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
8I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udarbejde et budget for renoveringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være behjælpeligt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og bagefter dokumentere udgiften ved hver eneste af dem.
9Forud for at du opstarter byggeprocessen kan det blive aldeles betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der være en række regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
10Det kan overvejes at søge hjælp til byggearbejdet, specielt ved omfangsrige byggeprojekter. Omfattende ting gør krav på flere personer. Endvidere bliver det mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
11Der præsenterer sig stort set altid uventede problemstillinger når det handler om svære opgaver, og altså viser det sig betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i handlingsplanen, således at man er selvsikker på at nå det inden ens deadline.
12Forberedelse er kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du anbefales at sammensætte en struktureret agenda, der dikterer hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke dage, med en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret i sammensætningen af oversigten.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er utrolig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut imponerende. Vurderingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er enormt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

En masse e-forretninger tildeler til alt held mange forskellige billige leveringsformer til kantvalse. En af favoritterne er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Den er nemlig yderst praktisk, og typisk derudover den mindst kostelige løsning til levering.

Du bør endvidere prøve at få varerne sendt til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen viser sig godt nok et hak mere bekostelig, men samtidig virkelig overkommelig ift. kantvalse online. Den billigste leveringsløsning kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men det er betinget af at du befinder dig lige ved internet selskabets byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på kantvalse kan i nogle tilfælde være vældig afgørende ifald man absolut skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, så i det øjemed er det temmelig vigtigt at du kontrollerer leveringstiden for kantvalse. En masse e-firmaer i Danmark – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varenumre online, men husk at det påkræver at bestillingen indsendes tidligere end et angivent klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt afsendt forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Flere byggecentre yder levering uden gebyr på kantvalse online, men i de fleste tilfælde afkræver det at du aftager for et bestemt beløb. Som alternativ skulle man vælge den mest prisbevidste type af levering, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted.

Flere byggecentre frembyder click-and-collect hvor man køber billig kantvalse online og selv henter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4. Byggekæderne frembyder eksempelvis click-and-collect på kantvalse i disse områder:

Nyborg, Ølstykke, Helsingør, Hjørring, Roskilde, Jyllinge, Lyngby, Frederikssund, Ishøj, Viborg, Greve, Aabenraa, Odense, Søborg, Frederiksberg, Vanløse, Skive, Ikast, Varde, Valby, Nærum, Grenaa, Taastrup, Birkerød, Rønne, Brønshøj, Gladsaxe, Nakskov, Rødovre, Hedensted, Virum, Brabrand, Hvidovre, Hørsholm, Frederiksværk, Brønderslev, Herlev, Vejle, Lystrup, Herning, Svendborg, Struer, Brøndby, Hobro, Lillerød, Odder, Kokkedal, København, Hillerød, Dragør, Glostrup, Haslev, Kalundborg, Vallensbæk, Åbyhøj, Højbjerg, Aarhus, Charlottenlund, Ballerup, Tilst, Gentofte, Næstved, Allerød, Risskov, Værløse, Frederikshavn, Esbjerg, Køge, Stenløse, Haderslev, Aalborg, Rudersdal, Albertslund, Korsør, Randers, Silkeborg, Farum, Horsens, Ringsted, Sønderborg, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Holbæk, Tårnby, Holstebro, Hedehusene, Vordingborg, Kolding, Nørresundby, Skanderborg, Slagelse, Fredericia, Thisted, og Middelfart, .

Klik-og-hent for kantvalse er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Falster, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland).

Ved indkig i tendenserne bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger efter eksempelvis køb kantvalse og kantvalse priser. Man ser desuden mange gange netshoppere kigge efter for eksempel kantvalse online, kantvalse tilbud og billig kantvalse, foruden de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg og Bauhaus.

Få rabat på kantvalse

Det er jo ultra problemfrit for os alle at finde de bedste priser på billige kantvalse online fra flere internet handler, og så har masser af online outlets fundet det nødvendigt at trykke salgspriserne på kantvalse eftertrykkeligt, og derudover byde på gratis fragt.

Trods dette kan det imidlertid være indbringende at undersøge diverse internet webshops efter tilbud på kantvalse online inden du gennemfører din handel, således at man er på den sikre side med at antage den mest billige pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Du bør trods alt være omhyggelig med, at ifald en e-shop sælger billige kantvalse online på tilbud til en udsalgspris som kan virke usædvanlig billig, bør det i nogle tilfælde være et signal om en falsk online webshop. Kortbetalinger er på den anden side inkluderet i en bestemmelse, hvilket forsvarer os imod svindlende online butikker.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du vil dække pengene til kantvalse af flere omgange. Dette foreslåes som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når man ser på tendenserne bliver det markant, at internetbrugere jævnligt søger eksempelvis kantvalse priser og køb kantvalse. Vi ser derudover ofte online shoppere kigge efter eksempelvis kantvalse tilbud, billig kantvalse og kantvalse online.

Kig på tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot resulterer i aldeles troværdige genveje til at fortolke diverse andre brugeres domme og på grund af dette anbefales det, at du tjekker webshoppens bedømmelser før du bestiller billige kantvalse online.

Facebook yder ydermere evigt gunstige genveje til at få kendskab til online virksomhedens kundetilfredshed. Tilmed møder vi endda internet webshops som tilbyder folk at skrive en vurdering af deres køb, som på samme måde må udnyttes til at afveje kundetilfredsheden.

Forud for at nogen køber billige kantvalse online hos en internet shop bør man i reglen gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens handelsaftale, men det er ofte et tidskrævende arbejde, især på de store byggekæder som Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus og 10-4.

Et andet alternativ kunne måske være at kontrollere om online virksomheden er e-mærke godkendt, da det ofte er et tegn på at netshoppen opfylder dansk lovgivning, udover at internet shoppen en gang i mellem efterses af specialister som har nøje kendskab til vedtægterne på området.

Derudover tilbydes du mulighed for støtte, såfremt du skulle få besvær som følge af din handel med kantvalse. Tillige er det fornuftigt at køberen er på vagt for de mest basale vedtægter i forbindelse med købet af kantvalse online, eksempelvis den returpolitik e-firmaet lover.

Her er det tilmed relevant, at man permanent opbevarer ens kvittering, således man til enhver tid kan bekræfte købet af kantvalse, uagtet om man bestiller ved Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 eller Silvan.

Søren Jørgensen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Jens P gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Lone Pedersen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Camilla A gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot tilbyder dig ret så hensigtsmæssige chancer for at se nøjere på en længere række forhenværende forbrugeres meninger og herved er det godt, at du bliver klogere på webshoppens omtaler forinden du shopper billige kantvalse online. Facebook resulterer i for øvrigt super fornemme chancer for at få indtryk af online virksomhedens kundetilfredshed.
2Fragttiden er jo særdeles betydningsfuld hvis du står og skal bruge ordren om få sekunder, så herved er det temmelig på sin plads at du ser nærmere på den estimerede leveringstid på kantvalse. De fleste e-butikker i Danmark stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varenumre, men husk at det antager at ordren placeres inden et fastslået klokkeslæt.
3Det er jo ret så problemfrit for alle at finde information om priser online på billige kantvalse i blandt flere e-butikker, og følgelig frembyder flertallet af online selskaber levering uden betaling. Dog kan det trods alt være nyttigt at se nærmere på en række online varehuse efter udsalg og tilbud inden du shopper, så man er skudsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
4Generelt foreslår vi at efterse om e-forretningen er e-mærke godkendt, som burde være et fingerpeg om at netshoppen respekterer de officielle regler, udover at butikken en gang i mellem vurderes af eksperter som forstår vilkårene. Forud for at nogen handler billige kantvalse hos en internet butik behøver de i og for sig betragte forhandlerens forretningsaftale.
5Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af en foranstaltning, hvilket dækker en imod svindlende online shops. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at finansiere omkostningerne senere.
6Forud for at nogen handler billige kantvalse på en internet virksomhed bør de i princippet sætte sig ind i e-shoppens regler, det er dog bare et omfattende arbejde. Ligeledes anbefales det at køberen er på vagt for de vigtigste betingelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige kantvalse online, fx den ombytningsret e-forretningen kører med.
7Nogle enkelte internet foretagender præsterer fragtfri levering på kantvalse, men i reglen er det kun gældende hvis du aftager for et konkret beløb. Alternativt må man beslutte sig for den billigste fragtløsning, der mange gange er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig undertiden endvidere særdeles fleksibel. Den prisbilligste løsning til levering er unægtelig at du selv henter produkterne.
8Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men det står og falder med at du bor nærved online shoppens bopæl. Den leveringsløsning er virkelig betydningsfuld forudsat vi mangler kantvalse nu og her. Alternativt så lover enkelte online shops gratis levering, men for det meste er det under forudsætning af at der shoppes for en fastsat sum.
9En masse e-shops yder til alt held en række forskellige billige former for fragt til kantvalse. Den mest populære er for øjeblikket pakkeshops, som gør det muligt at hente dine varer når du har mulighed for det. Denne er jo rigtig let, samt i mange tilfælde også den billigste leveringsudgave.