Byggevarepriser.dk

Kantsten pristjek

Er du på udkig efter kantsten? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 25 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 25 meter for kun 2.348 kr. Det er 73 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 25 meter kantsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.348 kr.Køb
2.348 kr.Køb
2.350 kr.Køb
2.787 kr.Køb
3.029 kr.Køb
3.482 kr.Køb
3.599 kr.Køb
3.636 kr.Køb
3.689 kr.Køb
3.797 kr.Køb
3.950 kr.Køb
3.992 kr.Køb
4.295 kr.Køb
4.349 kr.Køb
5.497 kr.Køb
8.606 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 25 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til havebede til runde bede til pool til indkørsel til bålsted til højbede til gravsted til terrasse til skråning til fortov til trappe til havedam til støttemur til blomsterbede til græsplæne til bede til rabatter til haven

Varianter: runde granit marmor buede hvide med skrå kant med lys Albertslund store med hul cirkel tørbeton gule rødmix små beton høje antracitgrå sorte cement koksgrå lave

Størrelser: 70 cm 110 cm 120 cm 80 cm 50 cm 30 cm 10 cm 40 cm 20 cm 90 cm 60 cm 100 cm

Brands: RBR IBF FC Beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i salgspriserne på billige kantsten fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på gode tilbud, og øvrige har fokus på faglig sparring. Du skal beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment, imens nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør tænke over om det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare kantsten.
Når du skal bruge produkterne nu og her eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed hos de store byggekæder.
Det er helt klart ekstremt afgørende at se, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man undersøge butikkens handelsbetingelser.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du overveje at købe fra et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring kantsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og bekendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette kan du se positivt på.
De udbredte byggemarkeder har butikker i de større byer, og derfor har de fleste valget om at købe online og køre materialerne på eget initiativ. Som følge af det har man chancen for at blive fri for leveringsgebyret, og sågar hente varerne straks.
De kendte byggekæder forhandler produkter fra alverdens specialbutikker, så du kan shoppe fra et stort udvalg af kantsten online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af de varer der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få billigere priser.
Hovedparten af nichebutikker på nettet har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo kan du forvente endnu mere begavet service fra folk som er specialister i lige præcis kantsten.
Forskellige nichespecifikke webshops er opstartsvirksomheder, der oftest drives i Danmark, gerne sågar lokalt i dit område. Disse understøtter du idet du handler kantsten online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

kantsten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af cirka 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

kantsten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

kantsten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

kantsten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Længe før du indleder arbejdet kan det vise sig ufatteligt meningsfuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor kan der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
2I nogle tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet forudsat at projektet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at renoveringen har positiv indfyldelse på naturen.
3Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at du har de påkrævede byggematerialer klar i god tid før du indleder håndværket. Du kan med fordel sammenfatte en hurtig oversigt hvorpå der noteres det du skal bruge, og så tjekke oversigten, med øje for at du er tryg ved at der ikke mangler noget.
4Der præsenterer sig ofte pludselige problemstillinger når det kommer til svære byggeprojekter, og på grund af det viser det sig betydningsfuldt at man har afsat rigeligt med plads i handlingsplanen, med formålet om at man føler sig sikker på at have tid nok til det.
5Du har adgang til stribevis af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube giver dig adgang til vældig meget gavnlig oplysning, særligt hvis du kigger i hele verden.
6Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, specielt i tilfælde af omfattende projekter. Større opgaver stiller krav om flere personer. Desuden bør det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
7Du må på ingen måde glemme sikkerheden, så husk sikkerhedstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning som hjælper dig med henblik på mulige uheld. Det er uundværligt at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke får hjælp fra en professionel.
8Typisk vil det være fundamentalt at have et budget for dit byggeri, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive rationelt at tage noter til hver eneste udgiftspost, og bagefter gennemgå beløbet for dem enkeltvis.
9For projekter udenfor har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den årsag bør du med jævne mellemrum undersøge udsigten ift. vejret i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at regne når du netop vil i gang med det vigtige projekt.
10Man bør aldrig undvære værktøj. Tit kan det vise sig meningsfuldt at du har grejet disponibelt når du går løs med dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at tillægge de tilhørende omkostninger i det økonomiske overblik.
11Måske du burde regne på om det er muligt at klare det hele selv, eller du burde tilkøbe assistance fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Ifald du skal have assistance fra en fagmand vil det oftest være en god idé at lede efter tilbud fra forskellige leverandører.
12Forberedelse er metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du er nødt til at sammensætte en klar arbejdsplan, der viser hvilke gøremål du vil lave på hvilket tidspunkt, med en tilhørende kronologisk orden. Vær skarp når du udarbejder din køreplan.
Danskernes favorit byggemarkeder
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt overlegent. Evalueringen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Typiske spørgsmål hvad angår kantsten

 • Hvordan sættes kantsten?
 • Hvad koster kantsten?
 • Hvordan støber man kantsten?
 • Hvor meget vejer en kantsten?
 • Hvordan lægger man kantsten?
 • Hvilken løsning til levering skal du vælge?

  Størstedelen af internet outlets udlover til alt held en hel del forskellige billige fragtformer til kantsten. En af dem der er mest populær er lige nu at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Den er altså særdeles let, og i mange tilfælde tillige den mindst kostelige form for levering.

  Du burde på samme måde foretrække at bestille varerne til levering hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er uheldigvis en smule mere bekostelig, men til gengæld ultra praktisk med kantsten online. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, som dog er betinget af at du har bopæl nær internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på kantsten er vældig essentiel i tilfælde af at man absolut skal bruge din pakke om få sekunder, og herved er det selvsagt meningsfuldt at man dobbelttjekker tidshorisonten for levering for kantsten. En del online shops – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – yder billig 1 dags fragt på mange af deres varenumre online, som imidlertid forudsætter at du når at bestille tidligere end et konkret tidspunkt, med det formål at de kan nå at få dit nye produkt pakket før de pakkeansatte har fyraften.

  Visse online firmaer garanterer gratis levering på kantsten online, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der købes for en fastsat pris. Derudover burde du beslutte sig for den billigste metode til levering, der ofte vil blive at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

  En masse byggecentre foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig kantsten på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark og 10-4. Byggekæderne tilbyder fx click-and-collect på kantsten i disse byer:

  Aarhus, Brøndby, Hvidovre, Frederiksværk, Hillerød, Skive, Roskilde, Frederiksberg, Brabrand, Tårnby, Gentofte, Vallensbæk, Vanløse, Åbyhøj, Allerød, Vejle, Skanderborg, Silkeborg, Nyborg, Greve, Odense, Horsens, Thisted, Birkerød, Stenløse, Lillerød, Kolding, Virum, Haslev, København, Søborg, Randers, Haderslev, Albertslund, Ølstykke, Rønne, Nærum, Kalundborg, Struer, Brønshøj, Gladsaxe, Kokkedal, Lyngby, Holstebro, Næstved, Ishøj, Odder, Holbæk, Frederikshavn, Fredericia, Sønderborg, Rudersdal, Korsør, Hobro, Helsingør, Aabenraa, Charlottenlund, Glostrup, Slagelse, Esbjerg, Taastrup, Lystrup, Brønderslev, Ringsted, Valby, Hørsholm, Køge, Aalborg, Dragør, Værløse, Farum, Ballerup, Hedensted, Grenaa, Nykøbing Falster, Rødovre, Vordingborg, Nørresundby, Herlev, Jyllinge, Hedehusene, Risskov, Middelfart, Højbjerg, Herning, Varde, Tilst, Hjørring, Nakskov, Ikast, Svendborg, Solrød Strand, Frederikssund, og Viborg, .

  Klik-og-hent af kantsten er muligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Amager, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland).

  Når vi ser på statistikkerne står det markant, at netshoppere mange gange søger blandt andet køb kantsten og billig kantsten. Derudover oplever man ofte folk søge efter bl.a. kantsten priser, kantsten online og kantsten tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

  Spar penge på kantsten

  Det er i dag usædvanlig enkelt for enhver at sammenholde priser på billige kantsten online hos forskellige e-firmaer, og med det motiv har masser af internet selskaber i Danmark ikke kunne slippe for at nedskære salgspriserne på kantsten betydeligt, og ydermere præstere gratis levering.

  Men det kan imidlertid blive gavnligt at eftergå indtil flere butikker på nettet efter billige priser på kantsten online inden du færdiggør din shopping, således at du er sikret at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de store byggecentre som Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

  Man skal trods alt være årvågen med, at såfremt en netbutik frembyder billige kantsten online til salg for en pris der kan ses som helt ekstremt overkommelig, bør det for det meste være et fingerpeg om en falsk e-shop. Køb med kort er i hvert fald en del af et lovbud, som bistår køberen overfor bedrageriske webbutikker.

  Generelt foreslår vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage fordel af et afbetalingstilbud som fx ViaBill, såfremt du har i sinde at betale pengene til kantsten i flere bidder. Dette foreslåes ofte hos nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

  Når vi ser på søgedata bliver det markant, at online shoppere jævnligt søger fx køb kantsten og kantsten tilbud. Derudover ser vi mange gange internet shoppere lede efter blandt andet kantsten online, kantsten priser og billig kantsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 25 meter kg kantsten er 2348 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Dag til dag levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bede til pool til haven til havebede til bålsted til højbede til havedam til fortov til rabatter til skråning til gravsted til runde bede til blomsterbede til trappe til støttemur til indkørsel til græsplæne til terrasse

  Varianter: lave marmor Albertslund antracitgrå runde cement med lys granit cirkel store tørbeton små buede gule hvide beton sorte rødmix koksgrå høje med hul med skrå kant

  Størrelser: 30 cm 110 cm 50 cm 20 cm 60 cm 100 cm 40 cm 120 cm 90 cm 70 cm 80 cm 10 cm

  Brands: FC Beton RBR IBF

  Tjek eksisterende kunders vurderinger

  Trustpilot leverer aldeles passende muligheder for at kigge nærmere på flere nuværende køberes omtaler og derfor anbefaler vi, at du læser internet shoppens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige kantsten online.

  Facebook byder på desuden fuldstændig strålende chancer for at få en idé om e-handlens troværdighed. Tilmed er der en del online varehuse i Danmark som giver kunderne mulighed for at sammensætte en vurdering af købsoplevelsen, som tilmed må udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden folk handler billige kantsten online hos en netshop kan de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens vilkår, men det er naturligvis et omfattende arbejde, især på de udbredte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

  En nemmere løsning kan derfor være at kontrollere om online forretningen er e-mærke godkendt, fordi det længe har været en angivelse af at online firmaet føjer de officielle regler, og at online shoppen regelmæssigt kigges til af eksperter som har den nødvendige knowhow om de gældende love.

  Dette er desuden en god chance for at få hjælp, ifald du udsættes for vanskeligheder i processen med dit indkøb af kantsten. Ligeledes foreslår vi at man er klar over de væsentligste vilkår der kan håndhæves i forbindelse med købet af kantsten online, for eksempel hvilken returrettighed webbutikken tilbyder.

  I relation til det er det ligeledes vigtigt, at man altid beholder ens faktura, således man en anden gang kan vidne om sit køb af kantsten, uanset om man har bestilt hos Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix eller Stark.

  Karen S gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Tina I gav 4 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Susanne gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Birthe gav 4 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  9 tips til online indkøb
  1Den prisbilligste løsning kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som desværre kræver at du lever i nærheden af e-handlens hjemsted. Den form for fragt er jo særdeles central ifald vi mangler kantsten inden for kort tid. Alternativt så lover flere internet webshops levering uden gebyr, men for det meste under forudsætning af at man aftager for et fastsat beløb.
  2Det er i dag yderst enkelt for folk at søge sig frem til priser online på billige kantsten på tværs af internet handler, og så garanterer de fleste internet selskaber i Danmark fragtfri levering. Derfor kan det immervæk være lønnende at efterse nogle få internet shops i Danmark efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din handel, så du er skudsikker på at indhente den mest attraktive pris.
  3Trustpilot leverer rigtig relevante genveje til at blive klogere på en længere række øvrige kunders meninger og på grund af dette går vi ind for, at du vurderer internet forhandlerens vurderinger forud for at du handler billige kantsten online. Facebook forærer dig derudover rigtig fine genveje til at få indblik i online shoppens troværdighed.
  4Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er en del af en lovbestemmelse, der garanterer dig som kunde overfor snydagtige e-forretninger. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at honorere betalingen over et længere tidsrum.
  5Inden nogen shopper billige kantsten på en online forretning burde de egentlig granske shoppens forretningsvilkår, dog er det normalt en omfattende opgave. Foruden dette foreslåes det at man er vidende om de elementære reglementer der har indflydelse på shopping af billige kantsten online, fx den returrettighed internet firmaet garanterer.
  6Mange online shops foreslår heldigvis diverse forskellige billige leveringsmåder til kantsten. En af de mest benyttede er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig særdeles let gængelig, samt desuden endvidere den mest betalelige fragtmetode.
  7Generelt tilråder vi at kontrollere om internet forretningen er medlem af e-mærket, eftersom det bør være et sympol på at online forretningen adlyder dansk lovgivning, tillige med at e-butikken regelmæssigt tilses af jurister der har indsigt i de gældende regulativer. Forud for at nogen shopper billige kantsten på en butik på nettet behøver de utvivlsomt gennemgå webbutikkens betingelser.
  8Leveringstiden er naturligvis usædvanlig vital om du har brug for pakken inden for kort tid, så af den grund er det nemlig essentielt at man ser nærmere på leveringstiden ved kantsten. Størstedelen af online virksomheder lover billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter, men vær på vagt da det er afhængig af at ordren køres igennem forinden et besluttet tidspunkt.
  9Nogle få online webshops præsterer gratis levering på kantsten, men typisk kun når der erhverves for et konkret beløb. Desuden må du snuppe den prisbilligste leveringsversion, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig til tider ydermere ualmindeligt ligetil. Den mindst kostelige leveringsmanér er unægtelig at hente pakken selv.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk