Byggevarepriser.dk

Kantsøger

Kantsøger sæt med 5 dele
338 kr.
Se produkt
Diesella Kantsøger 10 mm
310 kr.
Se produkt
Optisk 3D kantsøger 10 mm m/ lys nøjagtighed 0,010 mm.
1.471 kr.
Se produkt
Kantsøger 10 mm i trækasse
435 kr.
Se produkt
Kantsøger 10 mm med keramisk tasteflade
1.119 kr.
Se produkt
Diesella Kantsøger 10-4 mm
310 kr.
Se produkt
Kantsøger 6/6 mm i trækasse
435 kr.
Se produkt
Kantsøger med indikatorlampe MK2
686 kr.
Se produkt
Edge finder SOE 20 L
878 kr.
Se produkt
Kantsøger SOE 20 S
788 kr.
Se produkt
Optisk 3D kantsøger 10 mm m/ lys nøjagtighed 0,005 mm.
2.308 kr.
Se produkt
Kantsøger 10/4 mm i trækasse
435 kr.
Se produkt
Diesella Kantsøger optisk/akustisk 10mm
1.055 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have byggematerialerne nu og her eller bare vil undvære fragten, så kunne du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige kantsøger alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder billige priser, og andre satser på faglig rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Det er absolut ekstremt relevant at se, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For en del er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Hermed kan du overveje at shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af kantsøger.
Nogle byggecentre fremviser et enormt produktudvalg, og andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal tænke på om det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot kantsøger.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Du bør derfor undersøge forretningens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og herigennem har de fleste tilbuddet om at købe online og fragte varerne på eget initiativ. I kraft af det har man valget om at spare leveringsgebyret, samt endda skaffe varerne lige nu.
De udbredte byggekæder udbyder produkter fra talrige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af kantsøger online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, der typisk er danske, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler kantsøger online fra deres webshop.
Forskellige nichefokuserede netbutikker er eksperter i deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså bør du få super indsigtsfuld service fra nogle som er specialister i lige præcis kantsøger.
Størstedelen af små butikker er producenter af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få en bedre pris.
Danmarks største byggekæder
kantsøger jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af omkring 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

kantsøger silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

kantsøger bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

kantsøger harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så du giver sig selv et overblik. Det kan vise sig at være en god idé at nedskrive samtlige udgiftsposter, og så undersøge omkostningen ved hver eneste af dem.
2Forberedelse er vejen til succes med arbejdet. Du kunne overveje at lave en strømlinet plan, der dikterer hvilke opgaver der skal løses på hvilken dag, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du laver køreplanen.
3Du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde af at byggeriet er miljøvenligt. Bidraget er altså betinget af at byggeriet influerer positivt på naturen.
4Du skal unden ingen omstændigheder se bort fra din sikkerhed, så glem ikke beklædning som sko og hjelm som sikring mod potentielle skader. Det er yderst relevant at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst når du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
5Husk at gennemtænke om du selv bør stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at tilkøbe professionel assistance til delelementer af det. Ifald du benytter professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente en pris fra forskellige virksomheder.
6Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt i tilfælde af større projekter. Nogle opgaver behøver flere personer. Ydermere bør det blive bedre og mere minderigt når man er flere om det.
7Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Derfor kan du hyppigt tage et kig på prognosen for vejret i perioden for projektets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel begynder at vælte ned bedst som du er godt i gang med det krævende projekt.
8Længe før du optager byggeprocessen kan det vise sig meget fundamentalt at være sikker på, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde en række regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
9Det bliver fundamentalt at have de relevante materialer klar til brug inden du går i gang med håndværket. Du kan notere en punktforms oversigt som indeholder alle de ting du har brug for, og så efterse hvert enkelt punkt, hvormed du er sikker på at du har husket det hele.
10Der kommer jævnligt overraskende hovedpiner når det handler om svære projekter, og herved er det værdifuldt at man har afsat en god portion tid i handlingsplanen, så man er tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
11Man bør ikke gå ned på udstyr. Ofte kan det være uundværligt at du har det disponibelt inden du iværksætter byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at tillægge de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
12Der findes rigelige mængder af instruktioner og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube faciliterer vældig meget nyttig oplysning, ikke mindst når man bruger engelske søgeord.
De bedst vurderede byggecentre
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er absolut imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er enormt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og bare 4 % giver 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er smartest?

En lang række butikker på nettet frembyder i øjeblikket et hav af forskellige billige fragtmuligheder til kantsøger. Det mest populære er i øjeblikket afhentningssteder, og så afhenter du blot dine produkter når du har tid. Metoden er nemlig yderst ligetil, samt oftest tilmed den prisbilligste leveringstype.

Du bør lige så vel foretrække at få varerne sendt til din bolig eller ud på din arbejdsplads. Fragttypen er beklageligvis et hak dyrere, men ydermere ret så fleksibel ved køb af kantsøger online. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du har bopæl nærved netshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på kantsøger er selvfølgelig meget central i tilfælde af at du skal bruge pakken inden for kort tid, og af den grund er det særdeles klogt at vi gransker det estimerede leveringstidspunkt på kantsøger. Mange butikker på nettet – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit produkter online, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at ordren lægges før et fastslået tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få pakken klar forinden medarbejderne tager hjem.

En hel del internet shops frembyder levering uden omkostninger på kantsøger online, men undertiden under forudsætning af at du handler for en præcis sum. I øvrigt skulle du udvælge den billigste fragtløsning, hvilket tit vil være at få bragt bestillingen til et afhentningssted.

En masse byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor du bestiller billig kantsøger online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg og Bygma. Byggekæderne tilbyder bl.a. click-and-collect på kantsøger i disse områder:

Hørsholm, Silkeborg, Roskilde, Ballerup, Haslev, Randers, Glostrup, Taastrup, Frederiksværk, Fredericia, Lillerød, Nakskov, Frederikshavn, Charlottenlund, Greve, Tilst, Nærum, Brøndby, Brønderslev, Hjørring, Rønne, Odense, Slagelse, Stenløse, Svendborg, Hvidovre, Rødovre, Dragør, Aalborg, Tårnby, Kokkedal, Virum, Middelfart, Varde, Hillerød, Ringsted, Søborg, Brabrand, Rudersdal, Lyngby, Horsens, Holbæk, Esbjerg, Aabenraa, Struer, Højbjerg, Skive, Ishøj, Viborg, Vallensbæk, Birkerød, Sønderborg, Valby, Nørresundby, Herlev, Herning, Brønshøj, Frederiksberg, Køge, Hedensted, Jyllinge, Skanderborg, Nyborg, Grenaa, Gentofte, Vejle, Hobro, København, Kalundborg, Aarhus, Åbyhøj, Korsør, Værløse, Solrød Strand, Farum, Næstved, Ikast, Albertslund, Frederikssund, Allerød, Holstebro, Vordingborg, Thisted, Vanløse, Kolding, Lystrup, Nykøbing Falster, Ølstykke, Gladsaxe, Haderslev, Helsingør, Risskov, Odder, og Hedehusene, .

Afhentning ift. kantsøger er muligt i alle dele af landet: Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Lolland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland).

Ved indkig i tendenserne bliver det markant, at mennesker som regel kigger efter fx kantsøger tilbud og køb kantsøger. Derudover oplever man jævnligt netshoppere lede efter fx billig kantsøger, kantsøger priser samt kantsøger online, foruden de store byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Priser på kantsøger

Det er efterhånden ualmindeligt uproblematisk for os alle at finde frem til tilbud på billige kantsøger online på tværs af forhandlere på nettet, og af den grund har en hel del online firmaer ikke kunne lade være med at trykke priserne på kantsøger voldsomt, og ovenikøbet yde fragt uden gebyr.

Trods dette kan det trods alt blive smart at undersøge forskellige internet butikker efter udsalg og tilbud på kantsøger online forinden du køber, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Man bør trods alt ikke glemme, at ifald en forhandler på nettet annoncerer billige kantsøger online til en pris som er helt fantastisk lav, er det tit være en indikation på en fup online virksomhed. Køb med betalingskort er på den anden side omsluttet af en ordning, hvilket assisterer kunden imod svindlende online butikker.

Vi tilråder generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at klare omkostningerne til kantsøger af flere omgange. Dette foreslåes typisk i specialiserede netshops, men ikke de gængse byggecentre som for eksempel Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Davidsen.

Når der ses på tallene bliver det klart, at folk typisk leder efter eksempelvis kantsøger priser og billig kantsøger. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere kigge efter blandt andet køb kantsøger, kantsøger tilbud og kantsøger online.

Tjek tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot genererer visse fornemme løsninger til at granske en længere række andre kunders betragtninger og derfor er det fornuftigt, at du eksaminerer e-forhandlerens anmeldelser forud for at du køber billige kantsøger online.

Facebook tilbyder for øvrigt faktisk fordelagtige metoder til at få et kig ind i webbutikkens pålidelighed. Derudover ses mange internet butikker hvor du kan registrere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket lige så vel må anvendes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Før folk shopper billige kantsøger online i en netbutik burde de i virkeligheden overveje virksomhedens betingelser, det er dog almindeligvis ikke super spændende, særligt ved de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Bauhaus.

Et andet alternativ kan være at kontrollere hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, da det generelt er et billede på at internet webshoppen efterkommer de gældende danske regler, og at online butikken af og til revideres af sagkyndige der har ekspertise inden for vilkårene.

Derudover tilbydes du genvej til at få hjælp, når du skulle få problemstillinger i processen med din handel med kantsøger. Ydermere går vi ind for at du er vidende om de mest betydningsfulde retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af kantsøger online, til eksempel den byttepolitik e-forhandleren lover.

I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man stadig opbevarer sin købsbekræftelse, således man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af kantsøger, uafhængig af om man bestiller hos Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Jette I gav 5 stjerner

Hurtig

Per gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Helle Kristensen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Mette G gav 5 stjerner

Fremragende service.

9 tips til online indkøb
1Den mest letkøbte fragtmetode vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som desværre forudsætter at du fysisk befinder dig i nærheden af webbutikkens arbejdslager. Den løsning til levering er selvfølgelig særligt væsentlig ifald vi behøver kantsøger med det samme. Alternativt så sikrer nogle få e-forretninger i Danmark portofri levering, men i de fleste tilfælde kun når du køber for en bestemt sum.
2Det er ret simpelt for internetbrugere at søge sig frem til priser online på billige kantsøger i blandt flere online selskaber, og ergo garanterer utallige internet handler i Danmark levering uden omkostninger. Men det kan immervæk blive fordelagtigt at kontrollere nogle internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabat forinden du gennemfører dit køb, således at man er sikker på at skaffe sig den bedste pris.
3Trustpilot præsterer ultra troværdige løsninger til at bese en stor gruppe aktuelle konsumenters tanker og af den grund foreslår vi, at du læser online firmaets anmeldelser før du shopper billige kantsøger online. Facebook giver dig ydermere ret så anstændige genveje til at få en idé om online shoppens pålidelighed.
4Visse internet forhandlere tilbyder gratis levering på kantsøger, men i reglen er det forudsat at man handler for et fastsat beløb. Desuden kunne du beslutte sig for den mest billige leveringsmulighed, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et afhentningssted. Fragtformen bliver beklageligvis til gengæld ultra problemfri. Den billigste type af levering er dog at du selv henter produkterne.
5Vi anbefaler at bemærke om internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, siden det ofte er en indikation om at e-shoppen overholder de danske love, og at netshoppen af og til revurderes af jurister der mestrer reglementet på området. Inden folk shopper billige kantsøger på en internet shop kan man i princippet gennemse netshoppens forretningsaftale.
6Leveringstidspunktet er selvfølgelig meget vigtig såfremt vi skal bruge pakken med det samme, og i det øjemed er det temmelig meningsfuldt at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt for kantsøger. En stor portion internet selskaber præsterer billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varenumre, som regnes ud fra at handlen laves inden et fast tidspunkt.
7Størstedelen af online forretninger yder i øjeblikket mange forskellige billige leveringsmetoder til kantsøger. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter dine varer når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er altså særligt fremkommelig, og oftest ligeledes den mest prisbevidste fragtmulighed.
8Vi går generelt ind for handler med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omfavnet af en foranstaltning, der forsvarer køber overfor fup webshops. Som en anden løsning kan du overveje en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, hvis du hellere vil dække omkostningerne over en længere periode.
9Inden nogen shopper billige kantsøger i en forretning på nettet burde de når alt kommer til alt få overblik over netshoppens forretningsaftale, det er dog undertiden ikke særlig interessant. Desuden foreslåes det at du er vidende om de mest aktuelle regler der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige kantsøger online, som fx hvilken returneringsret online webshoppen kører med.