Byggevarepriser.dk

Kantsliber

Holzmann Kantsliber KOS2510N 230V
8.995 kr.
Se produkt
Holzmann Kantsliber KOS3000C
29.995 kr.
Se produkt
Bernardo Kantsliber HV 70 - 230 V
5.147 kr.
Se produkt
Bernardo Kantsliber KSM 3000 C
19.894 kr.
Se produkt
Bernardo Kantsliber KNS 150 A
2.016 kr.
Se produkt
Bernardo Kantsliber KSM 2100 P / 400 V
6.488 kr.
Se produkt
Bernardo Kantsliber HV 80 OSZI
7.510 kr.
Se produkt
Holzmann Kantsliber
31.250 kr.
Se produkt
Bernardo Kantsliber KSM 2600 C
13.491 kr.
Se produkt
Holzmann Kantsliber KS2000 230V
5.999 kr.
Se produkt
Bernardo Kantsliber HV 70 - 400 V
5.147 kr.
Se produkt
Holzmann Kantsliber
15.399 kr.
Se produkt
Holzmann Kantsliber KOS2740 230V
14.899 kr.
Se produkt
Metabo Kantsliber KNSE 12-150 i sæt Inox
5.749 kr.
Se produkt
Bernardo Kantsliber KNS 150
1.332 kr.
Se produkt
Bernardo Kantsliber KSM 2740 CN
13.491 kr.
Se produkt
METABO KANTSLIBER KNS 18 LTX 150 SOLO uden batteri og lader
4.998 kr.
Se produkt
METABO KANTSLIBER KNSE 9-150 SÆT
6.679 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder udbyder et bredt varesortiment, og øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør gennemtænke om det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot kantsliber.
Ifald du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Det er specielt et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Du vil finde forskelle i priserne på billige kantsliber fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på de bedste tilbud, imens øvrige tilbyder kompetent sparring. Du skal tænke igennem hvad du foretrækker.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man læse virksomhedens regningslinjer.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. Derved er det en fordel at bestille ved en netbutik, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring kantsliber.
Det er helt klart ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og anerkendte firmaer, som kan give ubekymrethed når du skal købe online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og på grund af det har man mulighed for at bestille online og køre materialerne på egen hånd. Som følge af det har man valget om at slippe for leveringsgebyret, samt tilmed få varerne hurtigere.
De kendte byggekæder forhandler varer fra alverdens nichebutikker, med det formål at du så kan handle fra et stort udvalg af kantsliber online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på nettet er mindre firmaer, som tit er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse støtter du når du handler kantsliber online på deres webshop.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er producenter af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få ekstra gode tilbud.
Diverse nichebutikker på nettet har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette formår de at yde endnu mere begavet sparring fra folk med ekspertviden i lige præcis kantsliber.
De største byggekæder i Danmark
kantsliber jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

kantsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

kantsliber silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

kantsliber bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forinden du igangsætter byggeprojektet er det aldeles betydningsfuldt at have styr på, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig gældende regler for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
2Der præsenterer sig som regel ubelejlige problemstillinger når det gælder krævende byggeprojekter, og følgelig viser det sig betydningsfuldt at der afsættes nok tid i tidsplanen, med det formål at man føler sig sikker på at man får det færdiggjort.
3Det kan give mening at tænke over om du selv kan lave helt projektet, eller du i stedet for bør have hjælp fra en professionel til noget af byggeriet. Forudsat at du henter professionel assistance er det lukrativt at få tilbud fra diverse virksomheder.
4Typisk vil det vise sig af stor betydning at have lavet et budget for dit projekt, så du har styr på økonomien. Det kan blive fornuftigt at kortlægge hver enkelt omkostning, og herefter undersøge udgiften ved hver eneste af dem.
5For projekter udenfor kan vejrsituationen få en fundamental rolle. På grund af dette bør du tit holde øje med vejrprognosen i dagene op til projektets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at vælte ned når du netop er startet på dit ellers velplanlagte projekt.
6Husk at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives når byggeriet er positivt for miljøet. Bidraget kræver dermed at renoveringen har positiv betydning for naturen.
7Man skal ikke fattes værktøj. Ofte kan det vise sig afgørende at have værktøjet til rådighed forinden du starter byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne de medfølgende udgifter i dit budget.
8Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning herunder arbejdssko som skåner dig med henblik på eventuelle uheld. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, især når du ikke får assistance fra en professionel.
9Potentielt kan det blive meningsgivende at du har de fornødne bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du går i gang med eksekveringen. Du kan med fordel udarbejde en overskuelig liste hvorpå der noteres de materialer du får brug for, og som det næste granske hver eneste ting, med det formål at du er sikker på at du har husket det hele.
10Det kan være nyttigt at søge en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst når det er krævende ombygninger. Omfangsrige opgaver gør krav på mere end en person. I øvrigt vil det være hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
11Forberedelse vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du skal lave en struktureret agenda, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og derudover en prioriteringsliste. Vær skarp idet du laver din strategi.
12Du finder alverdens vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube giver dig adgang til temmelig meget almennyttig viden, ikke mindst såfremt man benytter engelske søgeord.
De højest bedømte byggecentre
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er absolut beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som naturligvis er hamrende flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er temmelig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er absolut betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og alene 8 % giver 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

Adskillige internet varehuse tildeler i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsformer til kantsliber. En af de mest anvendte er p.t. afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din bestilling lige når det passer dig. Løsningen er nemlig super hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde også den mindst kostelige form for levering.

Du bør ligeledes beslutte dig for at få produkterne bragt hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Leveringsformen viser sig som oftest en smule mere pebret, men derudover usædvanlig problemfri med kantsliber online. Den billigste leveringsmåde er utvivlsomt at du selv henter produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på kantsliber er naturligvis meget relevant når du behøver produktet straks, og i det øjemed er det fuldt ud aktuelt at vi dobbelttjekker leveringstidspunktet for kantsliber. Masser af butikker på nettet – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter online, men glem ikke at det er betinget af at du når at bestille tidligere end et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få varen sendt afsted forud for at logistikmedarbejderne har fri.

Enkelte online webshops byder på levering uden beregning på kantsliber online, men tit kræver det at man bestiller for et præcist beløb. Ellers bør du overveje den billigste slags levering, der mange gange vil blive at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

De store webbutikker tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig kantsliber på nettet men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og 10-4. Byggekæderne yder fx click-and-collect på kantsliber i disse områder:

Rudersdal, Kokkedal, Virum, Svendborg, Nærum, Frederikshavn, Åbyhøj, Aabenraa, Køge, Vanløse, Horsens, Sønderborg, Odense, Slagelse, Thisted, Gentofte, Grenaa, Silkeborg, Aalborg, Randers, Værløse, Viborg, Ballerup, Kalundborg, Skanderborg, Rødovre, Nørresundby, Risskov, Rønne, Allerød, København, Nykøbing Falster, Glostrup, Nakskov, Aarhus, Fredericia, Albertslund, Taastrup, Frederiksværk, Hørsholm, Vallensbæk, Tilst, Lystrup, Brabrand, Hedehusene, Jyllinge, Gladsaxe, Hedensted, Ishøj, Dragør, Lillerød, Charlottenlund, Brønshøj, Hillerød, Solrød Strand, Middelfart, Roskilde, Greve, Hobro, Odder, Esbjerg, Struer, Brøndby, Ikast, Ølstykke, Frederiksberg, Hvidovre, Hjørring, Skive, Næstved, Højbjerg, Vejle, Vordingborg, Varde, Herning, Helsingør, Stenløse, Herlev, Frederikssund, Haslev, Tårnby, Nyborg, Ringsted, Valby, Søborg, Birkerød, Farum, Korsør, Haderslev, Kolding, Holbæk, Holstebro, Brønderslev, og Lyngby, .

Klik-og-hent ift. kantsliber er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster).

Ses der på statistikkerne bliver det klart, at online shoppere mange gange efterspørger bl.a. køb kantsliber og billig kantsliber. Vi ser derudover mange gange online shoppere søge bl.a. kantsliber priser, kantsliber online og kantsliber tilbud, foruden de gængse byggecentre som Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Den bedste pris på kantsliber

Det er i dag ultra smertefrit for almindelige dødelige at analysere priser på billige kantsliber online hos forskellige firmaer på nettet, og til gengæld har de fleste online firmaer været nødt til at reducere salgspriserne på kantsliber drastisk, og i øvrigt sikre fragt uden beregning.

Dog kan det alligevel være lønsomt at se nærmere på indtil flere e-shops efter tilbud og rabatter på kantsliber online forud for at du handler, sådan at man er sikker på at indhente den billigste pris. Kig ikke kun på de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Man bør bare ikke overse, at hvis en netbutik udlover billige kantsliber online for en pris som kan virke mystisk beskeden, så kan det tit være et signal om en svindel butik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre en del af en foranstaltning, hvilket assisterer dig som køber overfor svindlende online outlets.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du benytte en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil finansiere beløbet til kantsliber i flere bidder. Dette fås som regel hos nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggemarkeder som fx XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Bygma.

Når der ses på tallene er det markant, at online shoppere typisk kigger efter bl.a. køb kantsliber og kantsliber tilbud. Vi ser desuden tit online shoppere lede efter fx kantsliber online, billig kantsliber og kantsliber priser.

Tjek tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot forærer dig tilpas sikre chancer for at kortlægge ret mange tidligere brugeres betragtninger og herved går vi ind for, at du besigtiger netshoppens bedømmelser inden du lægger din bestilling på billige kantsliber online.

Facebook giver dig lignende evigt hensigtsmæssige genveje til at få kendskab til online butikkens popularitet. Tilmed ser vi nogle internet varehuse som giver kunderne mulighed for at registrere en vurdering af virksomhedens service, hvilket også kan udnyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden nogen shopper billige kantsliber online i en webbutik behøver man i og for sig se på butikkens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl et tidskrævende arbejde, særligt hos de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kunne være at kontrollere hvorvidt online forhandleren er støttet af e-mærket, som burde være et bevis på at internet webshoppen respekterer de danske retningslinjer, udover at butikken tit besigtiges af fagmænd der har den nødvendige knowhow om lovene på området.

Dette er en god lejlighed til opbakning, såfremt du bliver udsat for udfordringer i forbindelse med dit indkøb af kantsliber. Udover dette kan det anbefales at køber er på vagt for de mest vitale betingelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af kantsliber online, for eksempel hvilken ombytningspolitik webbutikken tilbyder.

I den forbindelse er det tillige vigtigt, at man til enhver tid bevarer sin ordrekvittering, så man når som helst vil kunne dokumentere købet af kantsliber, uagtet om man har købt fra Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan eller Jem og Fix.

Inge Petersen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Inge F gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Charlotte Nielsen gav 5 stjerner

Hurtig

Ole S gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 gode råd til online shopping
1Generelt går vi ind for at granske om internet forretningen er verificeret af e-mærket, grundet at det kan være et bevis på at netbutikken forstår dansk lovgivning, foruden at e-forhandleren fra tid til anden evalueres af specialister som har indsigt i reglerne. Før folk handler billige kantsliber i en e-forretning kunne man til hver en tid læse dens forretningsvilkår.
2Det er i dag virkelig bekvemt for enhver at vurdere prisniveauet online på billige kantsliber fra diverse internet firmaer i Danmark, og derved lover adskillige internet varehuse levering uden gebyr. Til gengæld kan det trods alt vise sig nyttigt at efterse diverse online outlets efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, så man er sikker på at antage den mest betalelige pris.
3Forud for at folk handler billige kantsliber hos en netbutik bør man i princippet betragte netshoppens forretningsaftale, det er dog almindeligvis en tidskrævende opgave. Udover dette er det godt at kunden er obs på de grundlæggende bestemmelser gældende for bestillingen af billige kantsliber online, eksempelvis den returret internet butikken tilsikrer.
4Leveringstidspunktet er selvfølgelig ultra betydningsfuld i tilfælde af at man skal bruge dine nye varer om kort tid, så med det formål er det temmelig passende at vi dobbelttjekker den forventede leveringsdato på kantsliber. Mange internet handler byder på billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varenumre, men husk at det afhænger af at du bestiller før et besluttet tidspunkt.
5Den mest betalelige fragttype kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men den mulighed beroer på at du opholder dig nærved internet webshoppens hjemsted. Den type af levering er selvfølgelig super central såfremt man har behov for kantsliber omgående. Alternativt så garanterer en hel del e-forhandlere billig levering, men i mange tilfælde kræves det at der købes for en konkret pris.
6Vi anbefaler generelt køb med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en lovbestemmelse, der dækker en overfor uoprigtige e-forhandlere. Som en alternativ mulighed bør du anvende en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du agter at afdrage beløbet over et længere tidsrum.
7Trustpilot indebærer en række fortræffelige chancer for at blive klogere på en stor gruppe øvrige kunders vurderinger og derved anbefales det, at du verificerer internet webshoppens anmeldelser forinden du shopper billige kantsliber online. Facebook bringer dig tillige forholdsvis fine løsninger til at få indsigt i e-firmaets pålidelighed.
8Masser af firmaer på nettet tilbyder nu om dage en række forskellige billige former for levering til kantsliber. Det mest populære er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er jo ultra overkommelig, samt oftest tillige den billigste leveringsmodel.
9En række online virksomheder tilbyder fragtfri levering på kantsliber, men undertiden kun ifald der erhverves for en konkret sum. I øvrigt kan man overveje den mest betalelige form for fragt, som oftest vil blive at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop. Den er sædvanligvis også ret enkel. Den prisbilligste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.