Byggevarepriser.dk

Kantlimer

Bernardo Mobil kantlimer EBM 60 Profi
9.329 kr.
Se produkt
Festool kantlimer Conturo KA 65 Plus EU-stik
21.090 kr.
Se produkt
Bernardo Mobil kantlimer PEB 500 V-S
13.969 kr.
Se produkt
Bernardo Mobil kantlimer DR 500 S
17.504 kr.
Se produkt
Bernardo Stationær kantlimer EBM 250
58.332 kr.
Se produkt
Bernardo Mobil kantlimer PEB 500 V
10.332 kr.
Se produkt
Bernardo Mobil kantlimer PEB 300 S
13.107 kr.
Se produkt
Bernardo Stationær kantlimer EBM 200
51.741 kr.
Se produkt
Festool kantlimer Conturo KA 65 Set EU-stik
23.885 kr.
Se produkt
Festool kantlimer Conturo KA 65 Plus DK
21.090 kr.
Se produkt
Bernardo Mobil kantlimer PEB 300
9.469 kr.
Se produkt
Bernardo Mobil kantlimer DR 500
13.866 kr.
Se produkt
KAM535 Kantlimemaskine Holzmann
20.999 kr.
Se produkt
Mobil kantlimemaskine KAM 55V Holzmann
13.748 kr.
Se produkt
Mobil kantlimemaskine KAM 65PRO Holzmann
12.998 kr.
Se produkt
Kantlimemaskine Holzmann KAM 115
52.874 kr.
Se produkt
Kantlimemaskine KAM 50M mobil Holzmann
3.248 kr.
Se produkt
Kantlimemaskine KAM 115E - Siemens
76.499 kr.
Se produkt
Kantlimemaskine KAM 115EP - Siemens
84.998 kr.
Se produkt
Festool Kantlimer KA 65 Set DK CONTURO
23.873 kr.
Se produkt
Festool Kantlimer KA 65 Plus DK CONTURO
21.088 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Nogle byggecentre udbyder et enormt sortiment af varer, og øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal tænke igennem om det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot kantlimer.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man læse firmaets regningslinjer.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige kantlimer hos de forskellige online byggekæder. Nogle har fokus på gode priser, og andre giver et højt serviceniveau. Du må overveje hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at undvære fragten, så kunne du tænke over at hente varerne på egen hånd. Det er særligt et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
For mange er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne handle hos en netbutik, som tilbyder gode råd til valg af kantlimer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre køber varer fra adskillige producenter, med det formål at du så kan shoppe fra et stort sortiment af kantlimer online.
De gængse byggekæder finder du i store dele af landet, og i kraft af det har flertallet valget om at handle online og fragte produkterne personligt. Herigennem er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, og sågar hente varerne på kortere tid.
De store byggecentre er etablerede og velkendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Alverdens niche webshops står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få en billig pris.
Alverdens online nichebutikker har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. Ergo bør du få super gavnlig vejledning fra medarbejdere der er specialister i netop kantlimer.
Alverdens nichefokuserede webshops er iværksætterfirmaer, der oftest er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber kantlimer online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
kantlimer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

kantlimer harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

kantlimer bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

kantlimer silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig at være essentielt at have lavet et budget for byggeriet, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være økonomisk at nedskrive samtlige udgifter, hvorefter man kan tjekke den billigste pris på dem én efter én.
2Du bør regne på hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør have hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente priser fra en håndfuld entreprenører.
3Du har mulighed for at forsøge at få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man når ombygningen er godt for miljøet. Det kræver med andre ord at renoveringen har betydning for naturen.
4Længe før du opstarter arbejdet kan det være ret fornuftigt at sikre sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
5Du må aldrig nogensinde mangle grej. Tit kan det være erstatteligt at du har værktøjet klar til brug når du indleder byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at inkludere disse udgifter i din økonomi.
6Forberedelse vil være vejen til at lykkes med arbejdet. Du kunne overveje at forfatte en struktureret køreplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du laver din dagsorden.
7For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Derfor skal du hyppigt se vejrprognosen i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det mod forventning begynder at regne bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det omfattende byggeprojekt.
8Det er vigtigt at have samtlige byggematerialer indkøbt forud for at du går til værks med dit arbejde. Du har fordel af at sammensætte en hurtig note som samler alt der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe listen, således at du føler dig sikker på at du har styr på det.
9Der findes utrolig mange instruktioner og videoer online som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube er kilde til overvældende meget almennyttig info, især såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
10Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed hvis det er væsentlige byggeprojekter. Flere ting behøver flere end en enkelt person. Dertil er det hurtigere og sjovere når man er flere om det.
11Der viser sig utvivlsomt pludselige hovedpiner i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og altså vurderes det meningsfuldt at man har afsat rigeligt med tid i køreplanen, med formålet om at man kan være overbevist om at nå i mål.
12Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere dit velbefindende, så glem ej beklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm der sikrer dig med henblik på mulige risici. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed når du ikke får assistance fra en fagmand.
De bedst anmeldte byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som selvsagt er yderst imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig flot. Scoren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er kolossalt flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ultra godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

En del online shops frembyder nu om stunder mange forskellige billige metoder til levering til kantlimer. En af de mest almindelige er i dag levering til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter pakken når det passer dig bedst. Løsningen er jo ekstremt uproblematisk, samt desuden endda den mest billige fragtmulighed.

Du kunne endvidere foretrække at vælge at få udbragt til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen er gennemsnitligt lidt mere pebret, men på den anden side ekstremt praktisk med kantlimer online. Den mest betalelige leveringstype er uden tvivl selv at hente pakken, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på kantlimer er jo usædvanlig væsentlig såfremt vi har brug for varerne nu og her, så af den grund er det rimelig afgørende at man tjekker leveringstidspunktet for kantlimer. En hel del online forretninger – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – stiller garanti om billig 1 dags levering på de fleste af deres varer online, som påkræver at ordren aflægges før et fastsat tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få ordren fikset før pakkemedarbejderne holder fyraften.

Visse online forhandlere tilbyder gratis levering på kantlimer online, men for det meste kun hvis du aftager for en fastsat sum. Derudover kan man snuppe den mest prisbevidste leveringstype, hvilket tit er at få leveret bestillingen til en pakkeshop.

Masser af byggemarkedskæder tilbyder click-and-collect hvor man handler billig kantlimer derhjemme og afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Bygma. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis afhentning af kantlimer i følgende byer:

Ringsted, Thisted, Frederiksværk, Højbjerg, Odder, Vejle, Nyborg, Brønderslev, Dragør, Korsør, Kokkedal, Holbæk, Haslev, Hjørring, Solrød Strand, Brønshøj, Vallensbæk, Rønne, Hvidovre, Herning, Ballerup, Hedehusene, Aarhus, Middelfart, Virum, Viborg, Nykøbing Falster, Grenaa, Lyngby, Gentofte, Søborg, Frederikssund, Varde, Fredericia, Nakskov, Lystrup, Helsingør, Ishøj, Silkeborg, Køge, Hobro, Rudersdal, Ikast, Værløse, København, Kolding, Ølstykke, Brabrand, Lillerød, Albertslund, Herlev, Vordingborg, Tårnby, Slagelse, Haderslev, Sønderborg, Taastrup, Holstebro, Åbyhøj, Kalundborg, Aabenraa, Rødovre, Roskilde, Horsens, Nørresundby, Risskov, Hedensted, Charlottenlund, Randers, Tilst, Struer, Brøndby, Jyllinge, Odense, Skive, Birkerød, Aalborg, Gladsaxe, Skanderborg, Greve, Glostrup, Farum, Svendborg, Valby, Frederiksberg, Esbjerg, Stenløse, Næstved, Nærum, Frederikshavn, Allerød, Vanløse, Hillerød, og Hørsholm, .

Click-and-collect ift. kantlimer er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ved indkig i statistikkerne står det klart, at netshoppere ofte leder efter for eksempel køb kantlimer og kantlimer online. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere lede efter bl.a. kantlimer priser, billig kantlimer og kantlimer tilbud, foruden de kendte byggekæder som 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Tilbud på kantlimer

Det er efterhånden vældig gnidningsløst for almindelige mennesker at søge information om priser på billige kantlimer online hos flere internet shops, og af den grund har en hel del butikker på nettet været presset til at at nedbringe priserne på kantlimer en hel del, og derudover garantere levering uden betaling.

Til gengæld kan det trods alt vise sig lukrativt at eftergå et par forskellige forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på kantlimer online forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er sikret at modtage den skarpeste pris. Se ikke kun på de gængse byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

Du skal lige meget hvad være så påvagt, at såfremt en shop markedsfører billige kantlimer online for en salgspris der kan virke ekstraordinært overkommelig, så burde det mange gange være et fingerpeg om en snydagtig internet virksomhed. Bestillinger med kort er dog omfattet af en foranstaltning, som forsvarer folk imod snydagtige shops på nettet.

Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du vælge en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at betale omkostningerne til kantlimer i flere bidder. Dette foreslåes som regel ved nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

Når vi ser på søgedata står det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger fx kantlimer tilbud og kantlimer priser. Man ser derudover jævnligt online shoppere søge efter for eksempel billig kantlimer, kantlimer online samt køb kantlimer.

Læs eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot frembyder nogenlunde passelige chancer for at kortlægge en stor gruppe aktuelle konsumenters reflektioner og på grund af dette er det smart, at du efterforsker online virksomhedens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige kantlimer online.

Facebook byder på ligeledes ultra pæne genveje til at få indsigt i internet virksomhedens kundefokus. Her er der en del e-butikker som tilbyder folk at skrive en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere kan tages i brug til at afveje kundetilfredsheden.

Forud for at nogen køber billige kantlimer online på en shop kan man på en vis måde kigge på netshoppens forretningsbetingelser, men det er i reglen ikke super spændende, specielt hos de udbredte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Et nemmere alternativ er at se nærmere på om online virksomheden er medlem af e-mærket, som skulle være et sympol på at internet shoppen respekterer den officielle danske lovgivning, og at virksomheden hyppigt besigtiges af fagfolk der har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer.

Dette er desuden din genvej til hjælpende service, hvis du bliver udsat for problemer i processen med dit køb af kantlimer. Tilsvarende stiller vi forslag om at køber er vaks omkring de mest essentielle regler der har indvirkning på bestillingen af kantlimer online, eksempelvis den byttepolitik internet forhandleren anvender.

Her er det desuden relevant, at man stadig bibeholder ens faktura e-mail, så man senere kan vidne om sin bestilling af kantlimer, uafhængig af om man har bestilt hos Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark eller Harald Nyborg.

Erik K gav 5 stjerner

Fremragende!

Karen C gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Jesper gav 5 stjerner

Nemt køb

Niels Madsen gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 tips til online shopping
1Inden folk køber billige kantlimer på en internet butik kunne de utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens forretningsbetingelser, men det er i mange tilfælde et tidskrævende arbejde. For øvrigt er det godt at køberen er vidende om de mest vedkommende vedtægter gældende for handlen med billige kantlimer online, f.eks. den bytteret online firmaet tilsikrer.
2Trustpilot fører til rigtig hensigtsmæssige genveje til at verificere ganske mange eksisterende forbrugeres oplevelser og herved er det godt, at du gennemgår online forretningens bedømmelser inden du køber billige kantlimer online. Facebook bringer dig lignende evigt fortræffelige løsninger til at få et kig ind i e-firmaets pålidelighed.
3Visse internet foretagender frembyder gebyrfri levering på kantlimer, men i mange tilfælde er det forbeholdt når man handler for et fastsat beløb. Som alternativ kan man beslutte sig for den mest billige leveringstype, som oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig gennemsnitligt omvendt ultra let. Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
4Vi anbefaler generelt køb med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfavnet af en retningslinje, som begunstiger køberen overfor uærlige forretninger på nettet. Alternativt bør du benytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, når du higer efter at betale prisen senere.
5Det er jo super praktisk for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige kantlimer hos diverse internet shops, og så frembyder en hel del internet forhandlere levering uden beregning. Derfor kan det trods alt blive lukrativt at sammenligne nogle få e-shops efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, sådan at man ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris.
6Den billigste fragtløsning kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men det kræver at du opholder dig med kort afstand til internet forretningens hjemsted. Den fragttype kan i nogle tilfælde være rigtig essentiel om man behøver kantlimer inden for kort tid. Alternativt så lover enkelte online webshops fragt uden gebyr, men undertiden er det så nødvendigt at der aftages for en fastsat sum.
7Fragttiden kan være særdeles vital ifald man behøver din pakke inden for kort tid, så med det formål er det aldeles centralt at vi besigtiger den forventede leveringstid ved kantlimer. Adskillige e-shops tilbyder billig levering på næste hverdag på deres favorit produkter, som alligevel er betinget af at ordren lægges forinden et nøjagtigt tidspunkt.
8Vi går generelt ind for at se hvorvidt internet shoppen er e-mærket, siden det er et kendetegn for at online webshoppen opererer i overensstemmelse med de officielle regler, foruden at e-shoppen af og til revideres af specialister der kender til de gældende bestemmelser. Forud for at folk handler billige kantlimer i en netshop behøver man i reglen tage stilling til netbutikkens vilkår.
9En lang række e-forretninger tildeler nu om dage en række forskellige billige fragtformer til kantlimer. Den mest almindelige er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine varer når der er mulighed for det. Den er altså rigtig enkel, samt i mange tilfælde også den mest betalelige leveringsmåde.