Byggevarepriser.dk

Kantbukker

AKB1000FO Kantbukker Holzmann
2.298 kr.
Se produkt
AKB730 Kantbukker Holzmann
1.398 kr.
Se produkt
SCB 660 manuel kantbukker Scantool
6.400 kr.
Se produkt
SB 915 S Kantbukkemaskine Bernardo
4.550 kr.
Se produkt
SCAN 13S Scantool kantbukkemaskine
18.500 kr.
Se produkt
Kantbukkemaskine HM håndbetjent HS
17.494 kr.
Se produkt
SCB 1300 Kantbukker Scantool
8.213 kr.
Se produkt
SCST 660 Scantool kantbukker med segmenter
9.600 kr.
Se produkt
SCA 660 Scantool kantbukkemaskine
6.806 kr.
Se produkt
SCA 1050 Scantool manuel kantbukkemaskine
7.398 kr.
Se produkt
Kantbukkemaskine HM MB 2000L
28.750 kr.
Se produkt
SCST 1050 Scantool kantbukkemaskine med segment
10.881 kr.
Se produkt
SCST 1300 Scantool kantbukkemaskine
11.731 kr.
Se produkt
SCAN 10S Scantoool fodbetjent kantbukker
17.498 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot vil undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere byggematerialerne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ i de gængse byggemarkeder.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige kantbukker fra netbutik til netbutik. Enkelte har de bedste priser, imens andre tilbyder kompetent sparring. Du må afveje hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart utrolig vigtigt at se, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at handle hos en webshop, som tilbyder rådgivning til valg af kantbukker.
Du skal vide hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor undersøge forretningens regningslinjer.
Flere byggemarkeder udbyder et stort vareudvalg, og øvrige specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal bestemme om det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, udover blot kantbukker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og i kraft af det har de fleste valget om at købe online og fragte materialerne personligt. I kraft af det har man chancen for at spare leveringsomkostningen, samt sågar hente varerne straks.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte virksomheder, hvilket kan give øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det kan du se som en fordel.
De velkendte byggekæder køber varer fra forskellige producenter, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort udvalg af kantbukker online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops i små nicher styrer selv produktionen af de varer som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online får du bedre priser.
Størsteparten af webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, som tit drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe når du handler kantbukker online på deres hjemmeside.
Mange nicheforhandlere har en dyb forståelse for de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Derfor kan du opleve ekstra brugbar vejledning fra folk med ekspertviden i lige præcis kantbukker.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af ca. 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

kantbukker silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

kantbukker harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

kantbukker jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag mere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

kantbukker bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du må på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som eksempelvis sikkerhedssko der skåner dig imod mulige uheld. Det er klogt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
2Der ligger mange artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube tilbyder utrolig meget konstruktiv viden, navnligt når du kigger i hele verden.
3Planlægning vil altid være kilden til at komme i mål med byggeprocessen. Du må lave en klar strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp når du udarbejder agendaen.
4I mange tilfælde vil det være fornuftigt at udarbejde et budget for byggeriet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være rationelt at gennemgå alle udgifter, og herefter undersøge prisen på dem enkeltvis.
5Der præsenterer sig jævnligt overraskende problematikker når det handler om store opgaver, og pga. dette viser det sig afgørende at der er afsat en god portion plads i agendaen, med formålet om at man er overbevist om at nå i mål.
6Muligvis vil det vise sig aktuelt at have de fornødne materialer parat forinden du tager fat på byggeriet. Du kan notere en hurtig huskeliste som indeholder de materialer der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe oversigten, hvormed du er overbevist om at alt er klar.
7Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til vigtige ombygninger. Flere byggeprojekter behøver flere personer. Desuden bør det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
8Det kan give mening at tænke over om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du burde få assistance fra en professionel til noget af byggeriet. Hvis du tager imod hjælp fra en fagperson kan det godt betale sig at notere tilbud fra en håndfuld selskaber.
9Forud for at du indleder byggeprocessen kan det vise sig meget fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Ved opgaver udendørs har vind og vejr stor betydning. Af den grund bør du med jævne mellemrum tage et kig på udsigten ift. vejret i dagene op til arbejdets start, så du undgår at det uden varsel går i gang med at piske ned absolut lige når du er startet på dit komplicerede projekt.
11I visse tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
12Man må ikke fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det være betydningsfuldt at du har udstyret klar til brug inden du iværksætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
De højest ratede byggeshops
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er yderst betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ultra beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En hel del internet forretninger yder nu om dage en lang række forskellige billige fragtmetoder til kantbukker. Den mest moderne er i vore dage pakkeshoppen, og så kan du blot hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså særdeles enkel, og typisk endda den mest billige mulighed for levering.

Du burde på samme måde foretrække at bestille levering hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragtformen er oftest en sjat mere pebret, men derudover virkelig problemfri med kantbukker online. Den billigste mulighed for levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som jo betinges af at du befinder dig i kort afstand af internet webshoppens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på kantbukker er naturligvis ret så essentiel ifald du mangler dine nye produkter straks, og i det øjemed er det fuldkommen væsentligt at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved kantbukker. Størstedelen af internet shops – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig levering på næste hverdag på utallige varenumre online, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at bestillingen placeres inden et aftalt tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer ordnet forud for at pakkepersonalet får fri.

Indtil flere byggemarkeder byder på fri fragt på kantbukker online, men ofte gælder det kun hvis du køber for en fastsat pris. Alternativt skulle du tage den mest billige fragtmetode, som ofte vil være at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted.

De største kæder tilbyder afhentning hvor du bestiller billig kantbukker hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen. Byggecentrene yder blandt andet klik-og-hent på kantbukker i disse byer:

Nørresundby, Højbjerg, Birkerød, Valby, Aalborg, Glostrup, Slagelse, Ringsted, Viborg, Frederiksværk, Vejle, Lillerød, Allerød, Ølstykke, Roskilde, Grenaa, Køge, Stenløse, København, Vordingborg, Aabenraa, Ishøj, Horsens, Skanderborg, Brønderslev, Hobro, Kalundborg, Odense, Haslev, Åbyhøj, Risskov, Farum, Lystrup, Hedehusene, Frederikssund, Kokkedal, Svendborg, Helsingør, Brabrand, Søborg, Greve, Dragør, Rødovre, Gentofte, Rønne, Tårnby, Nærum, Hvidovre, Herning, Frederikshavn, Odder, Korsør, Struer, Hedensted, Kolding, Gladsaxe, Brøndby, Fredericia, Lyngby, Ikast, Randers, Middelfart, Jyllinge, Frederiksberg, Næstved, Haderslev, Taastrup, Vanløse, Nykøbing Falster, Hørsholm, Nyborg, Hillerød, Virum, Sønderborg, Skive, Vallensbæk, Hjørring, Ballerup, Værløse, Holbæk, Brønshøj, Thisted, Varde, Silkeborg, Holstebro, Charlottenlund, Aarhus, Tilst, Albertslund, Nakskov, Solrød Strand, Herlev, Rudersdal, og Esbjerg, .

Click-and-collect ift. kantbukker er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland), Jylland (Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når vi kigger i tallene bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt efterspørger for eksempel køb kantbukker og kantbukker tilbud. Man ser derudover som regel netshoppere kigge efter for eksempel kantbukker priser, billig kantbukker og kantbukker online, foruden de velkendte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark og Bygma.

Find den bedste pris på kantbukker

Det er i dag super let for forbrugerne at finde tilbud på billige kantbukker online i blandt diverse webbutikker, og følgelig har langt de fleste online selskaber fundet det nødvendigt at trykke salgspriserne på kantbukker eftertrykkeligt, og derudover byde på levering uden beregning.

Dog kan det til hver en tid være lønsomt at besigtige et par internet webshops efter tilbud på kantbukker online forud for at du shopper, sådan at du er garanteret at opnå den skarpeste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark og 10-4.

Man må dog være årvågen med, at ifald en butik frembyder billige kantbukker online på tilbud til en tilbudspris som anses for himmelråbende letkøbt, så kunne det i nogle tilfælde være et signal om en uoprigtig internet butik. Bestillinger med kort er trods alt omfavnet af en forordning, som passer på kunden overfor bedrageriske online webshops.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt kunne du drage fordel af en billig afdragsordning som fx ViaBill, ifald du higer efter at dække pengene til kantbukker over flere uger. Det fås som regel i specialiserede webshops, men ikke de kendte byggekæder som fx 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at folk som regel efterspørger blandt andet kantbukker tilbud og billig kantbukker. Foruden dette oplever man tit online shoppere kigge efter bl.a. kantbukker online, køb kantbukker samt kantbukker priser.

Kig på eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot bringer dig evigt troværdige chancer for at gennemsøge ganske mange aktuelle brugeres tanker og derfor stiller vi forslag om, at du verificerer e-butikkens kritik forinden du shopper billige kantbukker online.

Facebook indebærer ligeledes tilpas stabile løsninger til at få et kig ind i internet butikkens kundefokus. Tilmed ser vi en række online forretninger som giver folk mulighed for at offentliggøre en vurdering af ordreforløbet, hvilket ydermere må tages i brug til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige kantbukker online i en e-forretning bør man til hver en tid bese dens handelsaftale, dog er det uden tvivl ikke specielt ophidsende, særligt ved de velkendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

Et nemt alternativ kunne være at undersøge om online forhandleren er støttet af e-mærket, eftersom det generelt er en tilkendegivelse af at internet forretningen forstår de officielle danske regler, udover at online webshoppen regelmæssigt besøges af fagfolk der behersker de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du lejlighed til at blive assisteret, såfremt du oplever dilemmaer med dit køb af kantbukker. Ligeledes anbefaler vi at man er vidende om de elementære regler der kan have indflydelse på bestillingen af kantbukker online, fx hvilken ombytningsret internet forretningen tilsikrer.

Her er det ligeledes vigtigt, at man til enhver tid bevarer sin faktura e-mail, således man senere vil kunne dokumentere sit køb af kantbukker, hvad end man har bestilt hos Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark eller Jem og Fix.

Bente Johansen gav 5 stjerner

Fremragende service

Lars Petersen gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Lone gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Peter gav 4 stjerner

Fin omgående levering

9 tips til køb på nettet
1Generelt foreslår vi at bemærke om netshoppen er verificeret af e-mærket, fordi det kan være en indikator for at online forretningen efterfølger de danske love, samt at e-forhandleren nu og da revurderes af specialister der har ekspertise inden for vilkårene på området. Inden folk shopper billige kantbukker hos en internet forhandler kunne man utvivlsomt sætte sig ind i e-butikkens vilkår.
2Leveringsdygtigheden er usædvanlig betydningsfuld såfremt vi mangler din pakke øjeblikkeligt, så herved er det virkelig relevant at man undersøger tidshorisonten for levering ved kantbukker. Størstedelen af internet webshops reklamerer med billig levering på næste hverdag på en hel del varenumre, men som trods alt afhænger af at bestillingen placeres forud for et givent tidspunkt.
3Visse e-shops i Danmark tilbyder billig fragt på kantbukker, men typisk kun hvis du indkøber for en fastsat sum. I øvrigt skulle man foretrække den prisbilligste metode til levering, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig beklageligvis lige så vel ret så problemfri. Den mest betalelige løsning er uden tvivl at du selv henter produkterne.
4Trustpilot bringer dig fuldstændig habile løsninger til at udforske en længere række andre forbrugeres reflektioner og herved er det smart, at du gennemsøger e-firmaets kritik inden du køber billige kantbukker online. Facebook frembringer tilsvarende fuldstændig belejlige muligheder for at få indsigt i netshoppens pålidelighed.
5Forud for at nogen bestiller billige kantbukker hos en internet webshop bør de på en vis måde gennemlæse virksomhedens betingelser, det er dog i reglen ikke super interessant. Tillige tilrådes det at du er obs på de mest vedkommende betingelser der har indvirkning på shopping af billige kantbukker online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online butikken tilsikrer.
6Vi anbefaler kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er dækket ind under Indsigelsesordningen, som passer på folk overfor svindlende firmaer på nettet. Som et alternativ bør du vælge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, når du hellere vil klare omkostningerne over flere uger.
7En lang række online webshops foreslår nu om dage en række forskellige billige leveringsløsninger til kantbukker. En yndling er for nærværende levering til et afhentningssted, hvor du selv henter ordren den dag der passer dig. Denne er nemlig ekstremt ukompliceret, og desuden desuden den billigste løsning til levering.
8Det er meget fleksibelt for almindelige dødelige at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige kantbukker fra forskellige netshops, og af den grund præsterer en lang række e-handler fragt uden betaling. Det kan stadigvæk blive udbytterigt at besigtige nogle få e-firmaer efter billige priser forinden du gennemfører din handel, sådan at man er skråsikker på at få den skarpeste pris.
9Den mest letkøbte form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men det afhænger af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forhandlerens adresse. Den leveringsmanér er naturligvis virkelig vigtig ifald man står og skal bruge kantbukker inden for kort tid. Alternativt så lover flere forhandlere på nettet fragt uden beregning, men typisk kun ifald der erhverves for en konkret sum.