Byggevarepriser.dk

Kantblokke pristjek

Er du på udkig efter kantblokke? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.077 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk kantblokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.077 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.900 kr.Køb
7.449 kr.Køb
9.012 kr.Køb
9.103 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til støttemur til trappe til højbede

Varianter: sorte kok granit gråmix med slået kant beton rødmix

Størrelser: 14x14x21

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne vælge en webshop, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af kantblokke.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige kantblokke fra byggekæde til byggekæde. En del fokuserer på lave priser, og nogle tilbyder kompetent sparring. Du bør bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Det er naturligvis super vigtigt at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Flere byggecentre præsterer et bredt udvalg af produkter, og andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare kantblokke.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du læse byggemarkedets regler.
Såfremt du vil have varerne hurtigt eller bare gerne vil undgå fragten, så kunne du med fordel køre varerne på egen hånd. Det er navnligt muligt ved de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og takket være dette har de fleste tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Dermed kan man undvære leveringsgebyret, samt tilmed få produkterne hurtigere.
De velkendte byggekæder forhandler varer fra adskillige leverandører, hvorfor du så kan shoppe fra et stort sortiment af kantblokke online.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket bidrager til ubekymrethed til dig der shopper online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få bedre priser.
Flertallet af webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, der oftest har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at bestille kantblokke online hos dem.
Alverdens nichefokuserede webshops har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor formår de at yde ekstremt konstruktiv rådgivning fra ansatte som er specialister i netop kantblokke.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

kantblokke silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

kantblokke harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

kantblokke bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

kantblokke jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør aldrig nogensinde negligere dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedssko som sikrer dig imod hændelige uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, i særdeleshed hvis du ikke har assistance fra en professionel.
2Forinden du igangsætter byggeprojektet kan det vise sig usandsynligt betydningsfuldt med et tilsagn om, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig mange love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
3Forberedelse viser sig som nøglen til at lykkes med projektet. Du bør overveje at have en effektiv plan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Vær skarp idet du nedskriver køreplanen.
4Du bør overveje hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt burde anskaffe hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Ifald du får assistance fra en fagmand er det fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra flere virksomheder.
5Du kan finde et bredt udvalg af instruktioner og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube giver dig adgang til en masse konstruktiv info, ikke mindst såfremt man bruger engelske søgeord.
6Man må på ingen måde fattes grej. Tit kan det være uundværligt at du har udstyret til rådighed når du iværksætter byggeriet. Det er desuden vigtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
7Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt ved vigtige arbejdsopgaver. Omfattende projekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden bør det være mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
8Der viser sig som regel overraskende problemstillinger i tilfælde med omfangsrige opgaver, og altså viser det sig essentielt at man afsætter rigeligt med tid i handlingsplanen, med det formål at man kan føle sig overbevist om at komme i mål.
9Du har mulighed for at få offentlig støtte til byggerier. Det gives i tilfælde hvor ombygningen er positivt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv indfyldelse på miljøet.
10Det kan vise sig at være af stor betydning at lave en budgetoversigt for dit projekt, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive sundt at notere hver enkelt omkostning, og bagefter gennemgå prisen på dem alle sammen.
11Potentielt kan det blive værdifuldt at du har samtlige bygningsmaterialer klar før du går i gang med håndværket. Du kan nedskrive en overskuelig indkøbsliste hvoraf der fremgår det som er nødvendige, og dernæst gennemløbe hvert enkelt punkt, så du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
12Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en fundamental rolle. Af den grund må du med jævne mellemrum tjekke vejrmeldingerne i tiden op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at vælte ned når du netop er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte projekt.
De bedst anmeldte byggemarkeder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk flot. Vurderingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som jo er virkelig flot. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er absolut overlegent. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

Masser af byggeforretninger giver nu et stort udvalg af billige leveringsmetoder til kantblokke. En af de mest almindelige er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, som gør det muligt at hente din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig ret enkel, samt i mange tilfælde endda den billigste fragtform.

Du kan ligeledes tænke over at vælge levering hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Den er almindeligvis en kende mere pebret, men lige så vel ret så hensigtsmæssig ved køb af kantblokke online. Den mest letkøbte form for levering vil dog altid være at hente varerne selv, men det stiller krav om at du er i nærheden af internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på kantblokke er selvfølgelig usædvanlig aktuel hvis du står og skal bruge din ordre om få sekunder, så med det formål er det ganske meningsfuldt at du studerer den anslåede leveringsdato på kantblokke. En hel del internet virksomheder – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig dag-til-dag fragt på en række af deres produkter online, hvilket står og falder med at ordren gennemføres tidligere end et fastsat tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt sendt afsted forud for at lagermedarbejderne holder fyraften.

En hel del forhandlere på nettet garanterer fragt uden betaling på kantblokke online, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at du indkøber for et konkret beløb. I øvrigt skulle man snuppe den mest letkøbte løsning til levering, hvilket ofte vil være at få leveret din pakke til et udleveringssted.

De fleste webbutikker udlover afhentning hvor man køber billig kantblokke hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Davidsen. Byggecentrene giver eksempelvis klik-og-hent på kantblokke i følgende områder:

Frederiksværk, Dragør, Ringsted, Greve, Værløse, Hobro, Roskilde, Nakskov, Svendborg, Rønne, Ølstykke, Rudersdal, Frederikssund, Hvidovre, Vejle, Søborg, Helsingør, Hedensted, Birkerød, Valby, Frederikshavn, Holbæk, Kolding, Ikast, Esbjerg, Jyllinge, Skanderborg, Virum, Sønderborg, Lillerød, Middelfart, Brøndby, Vanløse, Herning, Farum, Brabrand, Gentofte, Hedehusene, Kalundborg, Randers, Solrød Strand, Herlev, Vordingborg, Kokkedal, Horsens, Allerød, Gladsaxe, Grenaa, Korsør, Slagelse, Frederiksberg, Aalborg, Rødovre, Tilst, Varde, Skive, Risskov, Brønshøj, Haslev, Aabenraa, Fredericia, Hjørring, Hillerød, Næstved, Odder, Thisted, Hørsholm, Tårnby, Holstebro, Nyborg, Haderslev, Struer, Ishøj, Lyngby, Brønderslev, Lystrup, Ballerup, Viborg, Højbjerg, Nørresundby, Åbyhøj, Albertslund, Nærum, Aarhus, København, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Køge, Stenløse, Taastrup, Odense, Silkeborg, Charlottenlund, og Glostrup, .

Klik-og-hent ift. kantblokke er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland).

Når vi kigger i tendenserne står det markant, at internet shoppere tit leder efter blandt andet billig kantblokke og kantblokke tilbud. Foruden dette ser man typisk netshoppere efterspørge blandt andet kantblokke priser, køb kantblokke samt kantblokke online, plus de kendte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

Bedste tilbud på kantblokke

Det har vist sig at være i høj grad ukompliceret for internetbrugere at prissammenligne på billige kantblokke online hos flere internet forretninger, og af den grund har en hel del netshops set sig tvunget til at nedbringe salgspriserne på kantblokke eftertrykkeligt, og i øvrigt yde fragt uden beregning.

Dog kan det ikke desto mindre være indbringende at prøve et par internet forretninger efter rabatter og tilbud på kantblokke online før du handler, således at man er velinformeret til at få den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

Man må blot være klar over, at i tilfælde af at en internet handler sælger billige kantblokke online for en tilbudspris der virker urealistisk lav, burde det mange gange være et symbol på en snydagtig e-handler. Kortkøb er i hvert fald omsluttet af Indsigelsesordningen, der skærmer køberen overfor fup internet varehuse.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at afdrage beløbet til kantblokke senere. Dette fås normalt hos niche webshops, men sjældent de kendte byggecentre som fx XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Stark.

Ses der på tendenserne står det klart, at internet shoppere som regel søger for eksempel kantblokke tilbud og køb kantblokke. Man ser derudover jævnligt folk lede efter bl.a. kantblokke online, billig kantblokke og kantblokke priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg kantblokke er 5140 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

God pris og extremt hurlig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til støttemur til højbede til trappe

Varianter: granit beton med slået kant rødmix sorte kok gråmix

Størrelser: 14x14x21

Undersøg tidligere kunders ratings

Trustpilot fører til nogle passende genveje til at gennemgå adskillige nuværende brugeres anmeldelser og på grund af dette anbefales det, at du eksaminerer internet forretningens bedømmelser inden du lægger din bestilling på billige kantblokke online.

Facebook byder på endvidere egentlig habile løsninger til at få indsigt i online forretningens popularitet. Foruden det ses en del online shops i Danmark som tilbyder folk at aflevere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde tages i brug til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk bestiller billige kantblokke online på en shop kan de reelt gennemse webshoppens forretningsbetingelser, men det er bare ikke videre interessant, i særdeleshed ved de store byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne være at granske hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, da det er en sikkerhed for at e-forretningen retter sig efter de officielle regler, tillige med at internet butikken hyppigt overværes af jurister som har indsigt i vilkårene på området.

Dette er desuden din genvej til at få assistance, for så vidt du får dilemmaer med din bestilling af kantblokke. Herudover støtter vi at kunden er omhyggelig omkring de grundlæggende betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af kantblokke online, som eksempelvis den returneringsret online virksomheden lover.

I den relation er det virkelig vigtigt, at man altid bibeholder ens købsbekræftelse, således man en anden gang kan dokumentere købet af kantblokke, hvad end man shopper ved Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix eller 10-4.

Lone gav 5 stjerner

Bestilte online

Søren gav 4 stjerner

Rigtig god service

Lone Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Morten Larsen gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 tips til indkøb via nettet
1Vi anbefaler at kontrollere hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, som typisk er en erklæring om at e-firmaet imødekommer de officielle regler, samt at online butikken hyppigt vurderes af specialister som forstår vilkårene. Før folk bestiller billige kantblokke i en internet forhandler behøver man for at være sikker overveje webshoppens forretningsvilkår.
2De fleste online butikker yder efterhånden flere billige leveringsmuligheder til kantblokke. Det mest populære er p.t. udleveringssteder, hvor du selv henter dine varer når der er tid til det. Fragttypen er jo ekstremt bekvem, samt desuden derudover den mest prisbevidste fragtløsning.
3En række internet firmaer præsterer levering uden gebyr på kantblokke, men oftest afkræver det at man handler for et fastslået beløb. Som alternativ burde du udvælge den mest billige leveringstype, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Fragttypen bliver almindeligvis omvendt særdeles gnidningsløs. Den prisbilligste slags levering kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
4Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er dækket ind under en retningslinje, som skærmer en imod falske e-firmaer. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at betale omkostningerne over en længere periode.
5Leveringstidspunktet er jo rigtig udslagsgivende om vi absolut skal bruge produkterne om få sekunder, så derfor er det uden tvivl essentielt at du finder den estimerede leveringsdato på kantblokke. Størstedelen af online shops annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre, hvilket står og falder med at ordren lægges forud for et konkret tidspunkt.
6Det er jo i høj grad hensigtsmæssigt for alle at lave prissammenligning online på billige kantblokke fra flere webshops, og herved tilbyder utallige online varehuse portofri fragt. Derfor kan det stadigvæk være smart at checke nogle få internet handler efter rabat og tilbud forud for at du shopper, således at man er skråsikker på at indhente den mest attraktive pris.
7Trustpilot tilbyder en lang række anstændige løsninger til at verificere forskellige nuværende brugeres opfattelser og af den grund kan det være til hjælp, at du beser internet webshoppens ratings forud for at du handler billige kantblokke online. Facebook tilbyder ligeledes en del relevante muligheder for at få kendskab til netbutikkens kundetilfredshed.
8Forud for at folk køber billige kantblokke på en internet butik bør de i princippet tage stilling til butikkens handelsaftale, det er dog almindeligvis ikke super interessant. Foruden dette anbefales det at du er hensynstagende til de mest vedkommende vedtægter gældende for shopping af billige kantblokke online, f.eks. den returrettighed e-handlen benytter.
9Den prisbilligste fragtløsning vil altid vise sig at være at hente varerne selv, hvilket nødvendiggør at du har bopæl i kort afstand af internet forhandlerens hjemsted. Den løsning kan vise sig at være ekstremt aktuel om man har brug for kantblokke om få sekunder. Alternativt så sikrer enkelte internet handler fragtfri levering, men for det meste kræver det at du handler for et fastslået beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk