Byggevarepriser.dk

Kæderørtang

Kæderørtang Ridgid C12
1.084 kr.
Se produkt
Kæderørtang 9124
386 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge varerne hurtigt eller bare har lyst til at undgå fragten, så kan du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt ved de gængse byggekæder.
Der er forskel på priserne på billige kæderørtang fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder billige priser, hvorimod øvrige fokuserer på service. Du skal bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør kende de betingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor kende virksomhedens betingelser.
For en del er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne handle hos et online byggemarked, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af kæderørtang.
Det er helt klart utrolig vigtigt at tjekke, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Flere byggemarkeder har et stort sortiment af produkter, og andre har fokus på en specifik varegruppe. Du kan tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover bare kæderørtang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre findes nær dig, og i kraft af det har mange mulighed for at bestille online og fragte varerne personligt. Som følge af det kan du undvære leveringsomkostningen, og ovenikøbet få varerne straks.
De store byggekæder udbyder varer fra flere specialbutikker, og hermed kan du bestille fra et stort sortiment af kæderørtang online.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dyb forståelse for deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse produkter. Ergo bør du forvente ekstremt nyttig service fra medarbejdere som er eksperter i netop kæderørtang.
Majoriteten af niche webshops er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler kæderørtang online på deres hjemmeside.
De fleste online nichebutikker er producenter af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 personer i de 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

kæderørtang silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag ca. 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

kæderørtang jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

kæderørtang harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

kæderørtang bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kan findes et stort udvalg af instruktioner og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. Især YouTube tilbyder dig betydelige mængder gavnlig info, i særlig grad ifald du benytter engelske ord i din søgning.
2Ved udendørs opgaver har vind og vejr en essentiel rolle. Af den årsag må du tit lægge mærke til vejrforudsigelserne i perioden for dit byggeprojekt, så du slipper for at det uventet begynder at piske ned når du lige er startet på dit store byggeprojekt.
3I nogle tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet såfremt byggeriet er klimavenligt. Modtagelsen af støtte beroer altså på at byggeriet gør en positiv forskel for klimaet.
4I god tid inden at du igangsætter dit byggeprojekt kan det vise sig ret fornuftigt at sikre sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der være begrænsende regler omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
5Det kan vise sig at være godt at få assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed når det kommer til større byggerier. Omfattende projekter gør krav på flere folk. Dertil må det blive mere produktivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
6Det kan overvejes hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt bør have hjælp fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Når du anskaffer eksperthjælp er det en god idé at få tilbud fra diverse firmaer.
7Du bør aldrig mangle grej. Typisk kan det være meningsfuldt at du har udstyret parat inden du tager fat på byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at medtage de her omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
8Typisk vil det være vigtigt at nedskrive et budget for renoveringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil være forstandigt at gennemgå samtlige omkostninger, og herefter finde frem til ens omkostning ved dem hver især.
9Du må nødig nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse herunder sko og hjelm der beskytter dig imod eventuelle skader. Det er afgørende med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke køber assistance fra en fagmand.
10Forberedelse bliver kilden til succes med dit arbejde. Du skal sammensætte en struktureret arbejdsplan, som dikterer hvilke opgaver der løses på hvilke dage, med en dertilhørende nummerorden. Husk at være realistisk i sammensætningen af din arbejdsplan.
11Der kommer utvivlsomt uventede vanskeligheder når det gælder store projekter, og herved er det vigtigt at der afsættes nok tid i agendaen, med formålet om at man er sikker på at kunne få det færdiggjort.
12Det viser sig fundamentalt at have de påkrævede materialer klar til brug inden du iværksætter arbejdet. Du bør sammenfatte en hurtig indkøbsseddel som samler alt hvad der er nødvendige, og så gennemgå punkterne, med øje for at du er tryg ved at der ikke mangler noget.
De højest bedømte byggekæder
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvsagt er absolut overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er meget betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er rigtig imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken fragttype er smartest?

En lang række netshops yder nu en hel del forskellige billige leveringsmidler til kæderørtang. Førstevalget hos mange er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv afhenter din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Leveringsformen er jo meget overkommelig, samt tit tillige den mindst kostelige metode til levering.

Du burde på samme måde udse dig at vælge at få udbragt til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er i regelen en tak mere bekostelig, men omvendt ekstremt hensigtsmæssig med kæderørtang online. Den billigste leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du opholder dig lige ved e-shoppens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på kæderørtang kan være vældig udslagsgivende om vi står og skal bruge varen om et øjeblik, så af den grund er det jo klogt at man studerer det forventede leveringstidspunkt for kæderørtang. En del outlets på nettet – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig levering på næste hverdag på deres primære produkter online, men vær opmærksom på at det forudsætter at bestillingen realiseres forud for et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varen sendt afsted forud for at lagermedarbejderne har fyraften.

Nogle få internet butikker frembyder fri fragt på kæderørtang online, men i reglen kræver det at der erhverves for et konkret beløb. Alternativt skal man udse dig den billigste leveringsmodel, der typisk vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted.

En række byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor du handler billig kæderørtang online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus og 10-4. Byggemarkederne udlover for eksempel klik-og-hent på kæderørtang i følgende områder:

København, Hjørring, Dragør, Farum, Jyllinge, Lystrup, Ringsted, Ikast, Næstved, Vanløse, Sønderborg, Hvidovre, Køge, Herlev, Værløse, Ishøj, Herning, Vejle, Taastrup, Nørresundby, Vallensbæk, Risskov, Albertslund, Struer, Horsens, Hørsholm, Randers, Charlottenlund, Kokkedal, Nyborg, Aalborg, Ølstykke, Hillerød, Allerød, Roskilde, Rødovre, Tilst, Lyngby, Skanderborg, Gentofte, Odder, Svendborg, Brabrand, Frederikshavn, Holbæk, Middelfart, Glostrup, Odense, Virum, Hedehusene, Grenaa, Hobro, Haslev, Helsingør, Kalundborg, Korsør, Åbyhøj, Søborg, Haderslev, Nakskov, Greve, Thisted, Brønshøj, Stenløse, Vordingborg, Birkerød, Slagelse, Rudersdal, Skive, Hedensted, Solrød Strand, Nærum, Kolding, Rønne, Holstebro, Valby, Brøndby, Frederiksberg, Ballerup, Aarhus, Esbjerg, Aabenraa, Nykøbing Falster, Frederikssund, Frederiksværk, Fredericia, Brønderslev, Varde, Lillerød, Højbjerg, Gladsaxe, Viborg, Silkeborg, og Tårnby, .

Klik-og-hent for kæderørtang er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland) og Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland).

Når man ser på søgedata bliver det klart, at internet shoppere typisk leder efter blandt andet kæderørtang tilbud og køb kæderørtang. Derudover ser vi som regel netshoppere søge fx kæderørtang priser, billig kæderørtang og kæderørtang online, foruden de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma og 10-4.

Rabat på kæderørtang

Det har vist sig at være temmelig overkommeligt for enhver at finde tilbud på billige kæderørtang online i blandt forskellige forretninger på nettet, og for det har massevis af netshops været nødt til at presse prisen på kæderørtang voldsomt, og endda præstere fragt uden gebyr.

Det kan trods alt blive lønnende at se nærmere på nogle enkelte internet forhandlere efter tilbud og rabatter på kæderørtang online inden du gennemfører dit køb, sådan at man er sikker på at opnå den bedste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Man skal ikke desto mindre ikke glemme, at hvis en online forretning frembyder billige kæderørtang online for en salgspris der er uhørt fordelagtig, så burde det for det meste være en indikation på en snydagtig internet webshop. Køb med betalingskort er trods alt dækket ind under en lovbestemmelse, som bistår dig som køber overfor svindlende internet forhandlere.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du drage nytte af en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, ifald du vil finansiere regningen på kæderørtang i flere bidder. Dette foreslåes ofte i specialiserede netshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Ved kig i tendenserne er det klart, at mennesker typisk leder efter blandt andet kæderørtang priser og kæderørtang online. Derudover oplever man tit netshoppere kigge efter blandt andet billig kæderørtang, køb kæderørtang og kæderørtang tilbud.

Læs eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot frembyder absolut uafhængige muligheder for at betragte mange andre brugeres evalueringer og herved foreslår vi, at du undersøger netbutikkens bedømmelser inden du bestiller billige kæderørtang online.

Facebook fører til tilsvarende absolut troværdige chancer for at få indblik i e-handlens pålidelighed. Tilmed ser vi mange online butikker hvor du kan levere en vurdering af deres køb, hvilket ligeledes bør anvendes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Før folk køber billige kæderørtang online hos en e-forhandler kan de på en vis måde bese dens forretningsvilkår, det er dog naturligvis ikke specielt ophidsende, særligt med de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

En anden løsning kunne være at efterse hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærket, da det skulle være en sikkerhed for at internet forhandleren overholder den officielle danske lovgivning, foruden at online shoppen af og til revideres af specialister som forstår reglerne på området.

Det giver dig anledning til at blive hjulpet, såfremt du får problemer i forbindelse med din ordre på kæderørtang. For øvrigt anbefaler vi at kunden er obs på de grundlæggende regler der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af kæderørtang online, fx den returret webshoppen garanterer.

Derfor er det virkelig afgørende, at man altid bevarer sin faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne bevise sin bestilling af kæderørtang, ligegyldig om man har handlet hos 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus eller XL-Byg.

Maria gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Bente Knudsen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Ole gav 5 stjerner

Fremragende service

Louise F gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til internetshopping
1Fragtperioden er naturligvis usædvanlig essentiel hvis man skal bruge dine nye produkter med det samme, og med det formål er det sandelig essentielt at du tjekker leveringstidspunktet ved kæderørtang. En masse online butikker lover billig 1 dags levering på masser af varenumre, men vær obs på at det forudsætter at handlen gemmenføres inden et givent tidspunkt.
2Vi går generelt ind for at bemærke om internet firmaet er medlem af e-mærket, fordi det skulle være en forsikring om at netbutikken accepterer den officielle danske lovgivning, foruden at e-forhandleren lejlighedsvis kontrolleres af fagfolk der kender lovene på området. Forud for at nogen bestiller billige kæderørtang i en e-forretning bør man faktisk bese deres betingelser.
3Trustpilot fører til en række habile chancer for at beskue mange eksisterende kunders meninger og på grund af dette anbefales det, at du bliver klogere på online virksomhedens kritik forud for at du bestiller billige kæderørtang online. Facebook fører til på samme måde stort set fine genveje til at få indtryk af internet butikkens kundefokus.
4Den billigste løsning til levering er dog at hente produkterne selv, men dette forudsætter at du fysisk befinder dig lige ved online butikkens tilholdssted. Den leveringsversion kan være ret vigtig forudsat man har brug for kæderørtang straks. Alternativt så tilbyder indtil flere online butikker fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at man køber for en konkret sum.
5Det er ret fremkommeligt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige kæderørtang fra diverse internet butikker i Danmark, og til tak lover en hel del e-forretninger levering uden omkostninger. Det kan dog immervæk være tiden værd at se nærmere på et par forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, så man er sikret at modtage den skarpeste pris.
6Generelt foreslår vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er dækket ind under et reglement, som værner dig som køber imod fup online firmaer. Som et alternativ burde du drage nytte af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du agter at betale regningen over en længere periode.
7En masse forretninger på nettet udlover i vore dage alverdens billige leveringstyper til kæderørtang. En af de mest moderne er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente bestillingen præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig virkelig let, samt oftest endvidere den mest betalelige leveringsmåde.
8Nogle enkelte webshops yder fragt uden omkostninger på kæderørtang, men typisk er det forudsat at du indkøber for et fastslået beløb. Ellers skal du beslutte sig for den billigste fragtmetode, der oftest vil være at få kørt varerne til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig gennemsnitligt desuden særligt simpel. Den billigste leveringsmulighed vil dog altid være at hente produkterne selv.
9Forud for at nogen køber billige kæderørtang hos en e-handler kan de utvivlsomt gennemgå shoppens forretningsvilkår, det er dog gerne ikke videre spændende. I øvrigt slår vi et slag for at man er klar over de primære reglementer der spiller ind i forbindelse med købet af billige kæderørtang online, som fx den byttepolitik webshoppen bruger.