Byggevarepriser.dk

Kabeltromle

BLUE ELECTRIC kabeltromle 25m +Plus-Line
498 kr.
Se produkt
BLUE ELECTRIC kabeltromle 40m +Plus-Line
669 kr.
Se produkt
BLUE ELECTRIC kabeltromle 10m +Plus-Line
419 kr.
Se produkt
BLUE ELECTRIC kabeltromle 25m
399 kr.
Se produkt
BLUE ELECTRIC kabeltromle 10m
299 kr.
Se produkt
BLUE ELECTRIC kabeltromle 40m
489 kr.
Se produkt
GARANT Kabeltromle 50 mtr. med jord Brennenstuhl 1208238501
883 kr.
Se produkt
Kabeltromle 400V 5x2,5mm 30m
1.995 kr.
Se produkt
GARANT CEE Kabeltromle 25 mtr. - 3 udtag Brennenstuhl 1182778501
1.032 kr.
Se produkt
Kabeltromle med fast kerne 40m Wexim Bandit
615 kr.
Se produkt
GARANT Kabeltromle 25 mtr. - 4 udtag Brennenstuhl 1118078501
336 kr.
Se produkt
Kabeltromle 230V 3x1,5mm 40m Wexim Bandit
496 kr.
Se produkt
GARANT Kabeltromle 25 mtr. med jord Brennenstuhl 1218228501
526 kr.
Se produkt
Kabeltromle Mini Outdoor 230V 3x1,0mm 20m Wexim Bandit
245 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige kabeltromle fra webshop til webshop. En del har fokus på de bedste priser, imens nogle tilbyder faglig rådgivning. Du bør vurdere hvad du helst vil have.
Når du skal bruge varerne med det samme eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kan du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
For mange er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Derved kan du overveje at shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan få gode råd til valg af kabeltromle.
Flere byggekæder tilbyder et bredt udvalg, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør vide hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge fra, foruden bare kabeltromle.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du undersøge firmaets regler.
Det er selvfølgelig super afgørende at se, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og kendte butikker, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette kan du se som en fordel.
De udbredte byggecentre køber produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og derigennem kan du shoppe fra et stort sortiment af kabeltromle online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og pga. det har man mulighed for at bestille online og transportere materialerne selv. I kraft af det har man valget om at undvære leveringsomkostningen, samt endda skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige nicheforhandlere har en stor passion for deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette bør du forvente endnu mere erfaren vejledning fra mennesker der er eksperter i netop kabeltromle.
Alverdens webshops i små nicher er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få en lavere pris.
Hovedparten af specialiserede netbutikker er små firmaer, der tit drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at købe kabeltromle online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

kabeltromle bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

kabeltromle silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

kabeltromle jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

kabeltromle harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der præsenterer sig stort set altid uventede problemstillinger i tilfælde med større byggeprojekter, og på grund af det er det betydningsfuldt at der afsættes passende plads i tidsplanen, som gør at man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
2Du kan finde en overflod af guides og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube giver dig adgang til store mængder konstruktiv viden, specielt når man benytter engelske ord i din søgning.
3Længe før du igangsætter byggeprojektet kan det blive ufatteligt centralt at man sikrer sig, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig gældende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
4Forberedelse vil være nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du anbefales at liste en effektiv dagsorden, der viser hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, med en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af oversigten.
5Det kan blive meningsgivende at have de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du igangsætter projektet. Du har god gavn af at lave en simpel indkøbsseddel som samler alt hvad du får brug for, og som det næste granske punkterne, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
6Det kan være nyttigt at indhente assistance til arbejdet, navnlig ved omfattende arbejdsopgaver. Omfattende ting bør udføres af mere end en person. Dertil viser det sig mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
7Du burde måske tænke over om du selv skal stå for hele projektet, eller du med fordel kan skaffe assistance fra en professionel til noget af arbejdet. Når du ønsker hjælp fra en fagperson er det lukrativt at indhente en pris fra diverse foretagender.
8Du skal for alt i verden ikke gå ned på grej. I mange tilfælde vil det være strategisk at have det til disposition forinden du begynder på byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i økonomien.
9Du har mulighed for at søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde hvor renoveringen er miljøvenligt. Tilskudet kræver med andre ord at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
10Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke beskyttelse som arbejdssko som skåner dig imod hændelige uheld. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke har hjælp fra en professionel.
11For projekter udendørs kan vind og vejr få en fundamental rolle. Derfor bør du ofte tage et kig på vejrmeldingerne lige før byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at stå ned i stænger netop som du er midt i dit avancerede byggeprojekt.
12Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så du har et økonomisk overblik. Det kan blive forstandigt at dokumentere samtlige omkostninger, og bagefter indsamle ens omkostning ved dem enkeltvis.
Danskernes foretrukne byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som klart er enormt overlegent. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

Flere outlets på nettet giver nu diverse billige leveringsudgaver til kabeltromle. En af de mest populære er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye produkter når du har tid. Den er nemlig temmelig ligetil, og desuden endvidere den prisbilligste fragtløsning.

Du kunne derudover forsøge at vælge at få leveret hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er almindeligvis en tand dyrere, men endvidere rigtig hensigtsmæssig for kabeltromle online. Den billigste metode til levering er dog at du selv henter varerne, men den mulighed forudsætter at du lever nær e-shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på kabeltromle er naturligvis særligt relevant ifald man mangler din ordre omgående, så med det formål er det komplet centralt at du dobbelttjekker den estimerede leveringstid ved kabeltromle. Adskillige online firmaer – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver løfte om billig 1 dags fragt på mange af butikkens varer online, men vær påpasselig da det antager at bestillingen fuldbyrdes inden et aftalt klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne distribueret forinden lagerpersonalet har fri.

En række forhandlere på nettet sikrer fragt uden betaling på kabeltromle online, men tit afkræver det at der shoppes for en bestemt sum. Desuden skulle du udse dig den mest betalelige form for levering, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop.

Adskillige netshops tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig kabeltromle online men selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder eksempelvis click-and-collect på kabeltromle i disse områder:

Frederiksberg, Nakskov, Grenaa, Højbjerg, Ølstykke, Hørsholm, Frederikssund, Fredericia, Rødovre, Hedehusene, Vejle, Horsens, Aarhus, Silkeborg, Kokkedal, Odense, Nykøbing Falster, Middelfart, Frederikshavn, Esbjerg, Slagelse, Aabenraa, Greve, Åbyhøj, Brabrand, Vallensbæk, Struer, Tilst, Hillerød, Solrød Strand, Værløse, Lystrup, Sønderborg, Ballerup, Holbæk, Brøndby, Nærum, Ishøj, Skive, Rønne, Varde, Lillerød, Randers, Nørresundby, Hedensted, Albertslund, Risskov, Hjørring, Herlev, Hvidovre, Lyngby, Køge, Vanløse, Odder, Taastrup, Tårnby, Brønderslev, Søborg, Holstebro, Glostrup, Allerød, Roskilde, Haderslev, Gentofte, Skanderborg, Herning, Virum, Viborg, Kolding, Frederiksværk, Aalborg, Brønshøj, Valby, Jyllinge, Haslev, Korsør, Thisted, Ikast, Ringsted, Charlottenlund, Dragør, Næstved, Stenløse, København, Farum, Gladsaxe, Rudersdal, Svendborg, Hobro, Vordingborg, Birkerød, Kalundborg, Nyborg, og Helsingør, .

Afhentning ift. kabeltromle er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland).

Ved kig i tallene bliver det markant, at folk tit søger blandt andet kabeltromle tilbud og billig kabeltromle. Derudover oplever man tit netshoppere efterspørge eksempelvis kabeltromle online, køb kabeltromle og kabeltromle priser, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Priser på kabeltromle

Det har vist sig at være ualmindeligt praktisk for enhver at vurdere prisniveauet på billige kabeltromle online fra flere internet forretninger, og til tak har massevis af internet virksomheder ikke kunne lade være med at mindske priserne på kabeltromle kolossalt, og ydermere sikre levering uden betaling.

Derfor kan det imidlertid være lønsomt at granske forskellige webbutikker efter tilbud og rabatter på kabeltromle online forud for at du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma og Stark.

Du må ikke desto mindre være årvågen med, at hvis en webshop udlover billige kabeltromle online til en pris der er umådelig god, kan det ofte være et faresignal om en uoprigtig e-forretning. Bestillinger med kort er i hvert fald omsluttet af et lovbud, som skærmer køber overfor snydagtige webshops.

Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du vælge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du agter at betale prisen på kabeltromle over en længere periode. Det tilbydes normalt i niche webshops, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark og Bygma.

Når vi kigger i søgedata er det markant, at online shoppere jævnligt søger bl.a. kabeltromle online og køb kabeltromle. Foruden dette oplever vi tit netshoppere søge for eksempel kabeltromle priser, kabeltromle tilbud og billig kabeltromle.

Analyser tidligere kunders meninger

Trustpilot indebærer regulære gavnlige muligheder for at besigtige en stor portion tidligere køberes bedømmelser og herved stiller vi forslag om, at du eksaminerer netshoppens kritik forud for at du bestiller billige kabeltromle online.

Facebook byder på lignende stort set sikre metoder til at få en idé om internet butikkens kundefokus. Derudover møder vi nogle netbutikker hvor man kan aflevere en kritik af deres købsoplevelse, som ydermere kan benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen køber billige kabeltromle online hos en internet webshop behøver de utvivlsomt granske forhandlerens regler, det er dog i mange tilfælde et omfattende projekt, i særdeleshed hos de store byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Et nemmere alternativ kunne være at finde ud af hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, som burde være et sympol på at online firmaet efterfølger de officielle danske regler, tillige med at netshoppen undertiden overværes af fagfolk der har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer.

Desuden får du chance for at blive assisteret, ifald du udsættes for udfordringer med din handel med kabeltromle. Derudover slår vi et slag for at køber er vaks omkring de mest essentielle bestemmelser i forbindelse med bestillingen af kabeltromle online, som for eksempel hvilken returpolitik hjemmesiden tilsikrer.

Her er det på samme måde essesentielt, at man når som helst beholder ens ordremail, så man en anden gang vil kunne bekræfte købet af kabeltromle, hvad end man handler ved Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma eller 10-4.

Inge D gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Jette D gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Mads B gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Poul Christensen gav 4 stjerner

God webshop

9 gode råd til online shopping
1Masser af internet varehuse giver heldigvis en lang række forskellige billige leveringsformer til kabeltromle. Den mest benyttede er nu til dags levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Metoden er nemlig ualmindeligt fremkommelig, og oftest derudover den billigste leveringstype.
2Den prisbilligste leveringsmodel er utvivlsomt at hente pakken selv, men den løsning forudsætter at du bor nærved online forretningens arbejdslager. Den leveringsform kan vise sig at være særligt afgørende ifald du mangler kabeltromle fluks. Alternativt så tilbyder nogle få outlets på nettet portofri fragt, men for det meste er det forudsat at du indkøber for en fastsat pris.
3Trustpilot indebærer faktisk passelige genveje til at betragte en hel del forhenværende køberes observationer og derfor foreslår vi, at du ser nærmere på online shoppens ratings før du shopper billige kabeltromle online. Facebook medfører på samme måde sådan set hæderlige genveje til at få en idé om internet shoppens popularitet.
4Det har vist sig at være virkelig gnidningsløst for enhver at tjekke tilbud online på billige kabeltromle hos forskellige internet butikker i Danmark, og ergo yder massevis af internet shops levering uden omkostninger. Dog kan det til hver en tid vise sig gavnligt at sammenholde diverse e-handler efter tilbud før du køber, således at man er skudsikker på at få den billigste pris.
5En hel del internet firmaer tilbyder fragt uden betaling på kabeltromle, men typisk afkræver det at der handles for en fastsat sum. Ellers må du foretrække den mest letkøbte slags levering, hvilket oftest vil blive at få dem til at levere pakken til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig gerne desuden usædvanlig nem. Den mest betalelige fragtløsning er utvivlsomt selv at hente varerne.
6Vi tilråder at granske hvorvidt internet shoppen er støttet af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en angivelse af at online shoppen overholder den officielle danske lovgivning, udover at e-forhandleren nu og da besøges af fagfolk som har indsigt i retningslinjerne. Forud for at nogen handler billige kabeltromle i en internet handler burde man helt sikkert have øje for virksomhedens forretningsaftale.
7Leveringsdygtigheden er selvfølgelig rigtig udslagsgivende ifald man behøver ordren om et øjeblik, så herved er det faktisk afgørende at du tjekker den anslåede leveringstid på kabeltromle. En lang række online virksomheder stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en lang række af deres varer, hvilket regnes ud fra at handlen laves tidligere end et besluttet klokkeslæt.
8Før nogen shopper billige kabeltromle på en netshop kan de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det ofte et omfattende arbejde. Derudover tilrådes det at kunden er omhyggelig omkring de primære reglementer gældende for shopping af billige kabeltromle online, eksempelvis den returpolitik internet forretningen bruger.
9Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er en del af en orden, som skærmer dig som kunde imod snydagtige internet handler. Som en anden løsning kan du anvende en løsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil afdrage betalingen over en periode.