Byggevarepriser.dk

Kabeltang

Bahco kabeltang 160 mm 2233 D-160
135 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, hvor du får hjælp til valg af kabeltang.
Hvis du har brug for dine byggematerialer nu og her eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Det er helt klart super afgørende at vide, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Flere byggecentre sælger et bredt produktsortiment, imens nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan beslutte om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, foruden bare kabeltang.
Der vil være forskel på priserne på billige kabeltang fra byggekæde til byggekæde. Nogle har de bedste priser, og øvrige giver faglig rådgivning. Du bør afveje hvad der er vigtigst for dig.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man tjekke netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre sælger varer fra forskellige nichebutikker, og derigennem kan du vælge fra et stort udvalg af kabeltang online.
De udbredte byggemarkeder har butikker i hele landet, og dermed har mange adgang til at købe online og hente produkterne personligt. Derfor kan du vælge at spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have produkterne nu og her.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få et ekstra godt tilbud.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse bidrager du til når du køber kabeltang online på deres webshop.
Alverdens nicheforhandlere har en stor passion for deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre varer. Følgelig bør du få ekstremt nyttig hjælp fra ansatte der er specialister i lige præcis kabeltang.
Danmarks største byggecentre
kabeltang harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

kabeltang silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

kabeltang jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

kabeltang bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af mere end 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Inden du indleder byggeprojektet er det rimeligt vigtigt at sikre sig, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der være en række love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Ved projekter udenfor kan vind og vejr få stor betydning. Derfor kan du hyppigt se udsigten ift. vejret i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uventet starter med at piske ned netop som du er midt i dit omfattende projekt.
3Der præsenterer sig stort set altid uventede problemstillinger ved større projekter, og på grund af det viser det sig betydningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i kalenderen, som bidrager til at man føler sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
4Der ligger mange forskellige artikler og videoer online hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube yder assistance med ret så meget almennyttig oplysning, specielt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
5Det kan vise sig at være betydningsfuldt at lave en budgetoversigt for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være en fordel at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan indsamle ens udgift ved dem én og én.
6Man må på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det være erstatteligt at have grejet disponibelt inden du starter byggeprocessen. I øvrigt må du huske at påregne de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
7I nogle tilfælde kan man søge tilskud fra det offentlige til byggerier. Det gives når byggeriet gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte betinger at ombygningen influerer positivt på naturen.
8Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du anbefales at sammensætte en velovervejet arbejdsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær konkret når du udarbejder din handlingsplan.
9Du bør på ingen måde forsømme din sikkerhed, så glem ej beklædning herunder sikkerhedshjelm der hjælper dig overfor mulige risici. Det er vigtigt at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke får assistance fra en fagperson.
10Husk at reflektere over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan købe hjælp fra en professionel til dele af byggeriet. Når du vil benytte hjælp fra en ekspert anbefales det at modtage forslag fra forskellige selskaber.
11Det bliver essentielt at du har de fornødne materialer indkøbt inden du kaster dig over byggeriet. Du kunne forfatte en simpel huskeliste som indeholder de materialer du har brug for, og efterfølgende eftergå hvert eneste punkt, således at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
12Det kan vise sig nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig hvis det er vigtige byggerier. Nogle opgaver stiller krav om mere end en person. Dertil må det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere om det.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst overlegent. Scoren grundlægges af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ret så betryggende. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % giver toprating, og kun 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som klart er absolut overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

En stor portion internet butikker udlover i dag diverse forskellige billige leveringsudgaver til kabeltang. En sikker vinder er p.t. at få leveret til et udleveringssted, hvor du så selv henter din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Denne er nemlig virkelig smart, samt oftest også den mest betalelige form for levering.

Du kan ydermere vælge at få pakken sendt hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden er af og til en lille smule dyrere, men ligeledes temmelig bekvem ved køb af kabeltang online. Den mest billige leveringstype er uden tvivl selv at hente varerne, men dette forudsætter at du lever i nærheden af online forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på kabeltang er naturligvis særligt udslagsgivende såfremt vi står og skal bruge dine nye varer inden for få dage, så i det øjemed er det jo passende at du dobbelttjekker den estimerede leveringstid på kabeltang. Adskillige internet outlets – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer online, men vær opmærksom på at det er forudsat at ordren gennemføres forud for et angivent klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få varen afsendt inden lagermedarbejderne får fri.

Indtil flere internet firmaer garanterer fragt uden omkostninger på kabeltang online, men ofte er det så nødvendigt at man aftager for en fastsat sum. Desuden skal du snuppe den billigste mulighed for fragt, der tit vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkedskæder tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig kabeltang online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg og Bauhaus. Byggecentrene yder for eksempel afhentning af kabeltang i disse områder:

Nørresundby, Thisted, Middelfart, Viborg, Tilst, Vanløse, Kalundborg, Lyngby, Hørsholm, Brabrand, Rønne, Grenaa, Herlev, Albertslund, Ringsted, Dragør, Haslev, Greve, København, Esbjerg, Hvidovre, Hjørring, Ballerup, Ikast, Haderslev, Skive, Nyborg, Roskilde, Stenløse, Vordingborg, Silkeborg, Valby, Aarhus, Vejle, Aalborg, Lillerød, Tårnby, Hedensted, Holbæk, Aabenraa, Svendborg, Birkerød, Holstebro, Højbjerg, Værløse, Charlottenlund, Jyllinge, Farum, Køge, Kokkedal, Kolding, Hobro, Rødovre, Ølstykke, Søborg, Allerød, Frederikssund, Nakskov, Taastrup, Frederiksværk, Hedehusene, Odder, Nykøbing Falster, Randers, Solrød Strand, Rudersdal, Brøndby, Nærum, Brønshøj, Fredericia, Odense, Slagelse, Vallensbæk, Ishøj, Åbyhøj, Sønderborg, Struer, Glostrup, Helsingør, Frederikshavn, Lystrup, Varde, Brønderslev, Risskov, Gentofte, Frederiksberg, Herning, Virum, Horsens, Hillerød, Næstved, Skanderborg, Korsør, og Gladsaxe, .

Klik-og-hent for kabeltang er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Amager), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når man ser på statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere som regel søger for eksempel køb kabeltang og kabeltang priser. Foruden dette oplever man ofte folk søge efter eksempelvis kabeltang tilbud, kabeltang online samt billig kabeltang, plus de store byggecentre som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Priser på kabeltang

Det er jo efterhånden særdeles bekvemt for internetbrugere at søge information om priser på billige kabeltang online fra flere internet outlets, og ergo har mange firmaer på nettet fundet det nødvendigt at stampe salgspriserne på kabeltang markant, og ydermere sikre levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det immervæk være udbytterigt at efterse nogle få forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på kabeltang online inden du gennemfører dit køb, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den skarpeste pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Du bør ikke desto mindre være årvågen med, at ifald en online shop tilbyder billige kabeltang online til salg for en pris som kan virke uforståeligt lav, så bør det mange gange være en varsel om en bedragerisk internet virksomhed. Køb med betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af en anordning, der redder køber overfor bedrageriske shops på nettet.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du foretrækker at klare betalingen af kabeltang over tid. Dette foreslåes typisk hos nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

Når man ser på data er det tydeligt, at folk typisk søger blandt andet køb kabeltang og kabeltang tilbud. Foruden dette oplever vi tit mennesker søge eksempelvis billig kabeltang, kabeltang priser samt kabeltang online.

Analyser tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot forærer dig en del anstændige chancer for at udforske ret mange eksisterende forbrugeres synspunkter og på grund af dette er det prisværdigt, at du læser internet forhandlerens bedømmelser inden du køber billige kabeltang online.

Facebook frembyder på samme måde visse fortræffelige metoder til at få indblik i internet forhandlerens kundefokus. Her ses en del internet outlets hvor du kan sammensætte en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør tages i brug til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk shopper billige kabeltang online hos en e-handler bør man utvivlsomt få overblik over dens handelsvilkår, det er dog almindeligvis ikke specielt ophidsende, specielt med de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

En nemmere løsning kunne være at kontrollere om online firmaet er godkendt af e-mærket, grundet at det generelt er en indikator for at e-forretningen efterfølger de gældende danske regler, udover at forretningen lejlighedsvis besøges af eksperter der har indsigt i de gældende love.

Det giver dig mulighed for at blive hjulpet, hvis du skulle få udfordringer i processen med dit indkøb af kabeltang. Yderligere anbefales det at køber er sat ind i de elementære regler der kan have indflydelse på bestillingen af kabeltang online, til eksempel den ombytningsret webshoppen tilbyder.

I relation til det er det virkelig vigtigt, at man stadigvæk beholder sin e-mail kvittering, således man senere kan vidne om bestillingen af kabeltang, uafhængig af om man bestiller ved XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4 eller Silvan.

Karen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Søren Thomsen gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Anna G gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Thomas J gav 4 stjerner

Det var godt !

9 gode råd til din online shopping
1Det er jo temmelig bekvemt for enhver at finde frem til de bedste priser online på billige kabeltang på tværs af e-forhandlere, og derved frembyder adskillige netshops fragtfri levering. Derfor kan det immervæk blive profitabelt at se nærmere på nogle få e-handler efter tilbud og rabat inden du gennemfører din handel, således at du er på den sikre side med at få den billigste pris.
2Vi går generelt ind for at kigge om internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det skulle være en sikkerhed for at internet selskabet accepterer de opstillede regler, tillige med at internet shoppen tit monitoreres af jurister som har den nødvendige knowhow om vilkårene på området. Før folk bestiller billige kabeltang hos en shop på nettet behøver de i og for sig løbe igennem forhandlerens handelsvilkår.
3En hel del e-firmaer yder fragtfri levering på kabeltang, men typisk kun ifald der aftages for en konkret pris. Alternativt må du beslutte sig for den mest billige leveringstype, der i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe varerne til et udleveringssted. Muligheden er desværre til gengæld usædvanlig overkommelig. Den prisbilligste løsning til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
4Størstedelen af internet selskaber udlover nu om dage mange forskellige billige former for levering til kabeltang. En af de populære er nu til dags pakkeshoppen, fordi du dermed nemt kan hente pakken når du har mulighed for det. Metoden er altså usædvanlig uproblematisk, samt i mange tilfælde endda den billigste slags levering.
5Fragttiden kan vise sig at være usædvanlig bestemmende forudsat vi har brug for varen inden for kort tid, og derfor er det faktisk essentielt at du ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved kabeltang. En hel del shops på nettet annoncerer billig 1 dags fragt på en lang række varer, som trods alt afhænger af at ordren placeres forinden et besluttet klokkeslæt.
6Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Handler med kort er omfattet af en vedtægt, hvilket begunstiger køberen overfor bedrageriske internet outlets. Alternativt bør du vælge en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil afbetale omkostningerne senere.
7Før nogen shopper billige kabeltang i en online butik behøver de når alt kommer til alt tyde webshoppens regler, dog er det gerne ikke videre spændende. Ligeså anbefaler vi at du er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vilkår der kan have betydning for shopping af billige kabeltang online, som fx den ombytningspolitik internet forhandleren kører med.
8Trustpilot tilbyder dig rigtig troværdige muligheder for at gennemsøge en længere række andre kunders kritik og derved er det godt, at du læser e-firmaets omtaler inden du bestiller billige kabeltang online. Facebook tilbyder for øvrigt ret gunstige muligheder for at få indtryk af online virksomhedens kundefokus.
9Den prisbilligste leveringsmåde vil til enhver tid være selv at hente ordren, men det står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af online firmaets arbejdslager. Den løsning er usædvanlig betydningsfuld i tilfælde af at vi mangler kabeltang med det samme. Alternativt så garanterer en hel del internet butikker portofri fragt, men for det meste forudsætter det at du bestiller for et præcist beløb.