Byggevarepriser.dk

Kabelstrips

Millarco Kabelstrips 3,6x250 mm. - 50 stk.
35 kr.
Se produkt
Millarco Kabelstripssortiment sort - 50 stk.
25 kr.
Se produkt
Millarco Kabelstrips 300 stk. - Sort
40 kr.
Se produkt
Millarco Kabelstripssortiment sort - 50 stk.
25 kr.
Se produkt
Millarco Kabelstrips 7,6x450 mm. - 50 stk.
80 kr.
Se produkt
Millarco Kabelstrips 300 stk. - hvid
40 kr.
Se produkt
Millarco Kabelstripssortiment hvid - 50 stk.
25 kr.
Se produkt
Millarco Kabelstrips 4,8x350mm. 50 stk.
45 kr.
Se produkt
Millarco Kabelstrips 3,6x150 mm. - 50 stk.
25 kr.
Se produkt
Millarco Kabelstripssortiment - 610 dele
120 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder præsterer et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge fra, foruden bare kabelstrips.
For en del er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Af den grund bør du overveje at shoppe hos en online byggeshop, hvor du tilbydes hjælp til valg af kabelstrips.
Der er ikke lighed i prisen på billige kabelstrips fra webshop til webshop. Enkelte satser på billige priser, imens andre satser på et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
Det er absolut utrolig relevant at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt må du kigge hos de andre.
Når du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragten, så kan du med fordel transportere produkterne på egen hånd. Det er især en mulighed ved de store byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor læse firmaets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, som kan medvirke til øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se fordele i.
De udbredte byggekæder findes i store dele af landet, og herigennem har flertallet tilbuddet om at handle online og fragte produkterne på egen hånd. Derfor er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, og endda få produkterne straks.
De velkendte byggecentre tilbyder varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og dermed kan du shoppe fra et stort sortiment af kabelstrips online.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede webshops er opstartsfirmaer, der typisk er danske, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe når du handler kabelstrips online på deres webshop.
Flertallet af små butikker har en enorm viden om deres online produktsortiment, da de kun sælger disse varer. Ergo forventes det at du får mere konstruktiv service fra folk som er eksperter i lige præcis kabelstrips.
Hovedparten af webshops i små nicher står selv for produktion af varerne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online vil du få bedre priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

kabelstrips silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

kabelstrips jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af cirka 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

kabelstrips harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

kabelstrips bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I god tid inden at du påbegynder dit byggeprojekt kan det være ret fornuftigt at have styr på, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
2Godt forarbejde viser sig som metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du bør lave en klar strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du laver din arbejdsplan.
3Det kan være til god gavn at indhente hjælp til byggearbejdet, navnlig når der er tale om omfattende byggeprocesser. Omfangsrige projekter stiller krav om flere folk. Samtidig vil det være bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
4Du skal nødig negligere dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning såsom hoved- og fodbeklædning der hjælper dig imod potentielle ulykker. Det er vigtigt at du har styr på sikkerheden i byggeriet, specielt såfremt du ikke køber assistance fra en professionel.
5Måske burde du overveje hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt skal have eksperthjælp til noget af byggeprocessen. Når du tager imod professionel assistance kunne det være fordelagtigt at søge en pris fra flere entreprenører.
6Der er et bredt udvalg af artikler og videoer via internettet som kan inspirere dig. Navnligt YouTube kan hjælpe med temmelig meget udbytterig information, navnligt hvis man bruger den engelske version.
7For projekter udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du jævnligt tage notits af vejrforudsigelserne i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at vælte ned nøjagtig som du arbejder hårdt på dit avancerede byggeprojekt.
8I visse tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få ifald byggeprojektet er klimavenligt. At få tilskud betinges altså af at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
9Det kan vise sig at være fundamentalt at nedskrive et regnskab for dit byggeri, så du har kontrol over udgifterne. Det kan blive behjælpeligt at tage noter til alle udgiftsposter, hvorefter man kunne finde frem til den billigste pris på dem enkeltvis.
10Potentielt kan det blive af stor betydning at du har de nødvendige bygningsmaterialer til rådighed forinden du går i krig med dit arbejde. Du kunne sammenfatte en enkel indkøbsseddel med hver eneste ting der bliver brug for, og dernæst eftergå listen, med øje for at du er tryg ved at du har det hele.
11Du må for alt i verden ikke fattes udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig meningsfuldt at have det klar akkurat som du begynder på dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at indregne de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
12Der viser sig utvivlsomt utidige problematikker i tilfælde med avancerede projekter, og som følge heraf vil det vise sig værdifuldt at man afsætter passende tid i handlingsplanen, så man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
De mest populære byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende flot. Bedømmelsen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er ultra godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst betryggende. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken slags levering skal du vælge?

Masser af internet butikker tildeler til alt held en række forskellige billige muligheder for levering til kabelstrips. En der er meget anvendt er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv henter din pakke når det passer ind i din hverdag. Løsningen er jo særligt smertefri, samt endda også den mest letkøbte leveringsmetode.

Du bør tillige beslutte dig for at få ordren leveret til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig uheldigvis et hak mere omkostningsfuld, men lige så vel super fleksibel ift. kabelstrips online. Den billigste fragtmulighed vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, hvilket betinges af at du opholder dig lige ved webshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på kabelstrips er naturligvis temmelig aktuel i tilfælde af at du har brug for produktet fluks, og herved er det faktisk klogt at vi tjekker leveringstiden for kabelstrips. En masse internet shops – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – præsterer billig 1 dags levering på de fleste af deres produkter online, som trods alt betinges af at orden realiseres tidligere end et givent tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få produkterne sendt afsted inden pakkemedarbejderne holder fyraften.

En række online outlets præsterer levering uden betaling på kabelstrips online, men typisk er det forbeholdt når man handler for en konkret sum. Derudover kan du overveje den mest betalelige fragtmulighed, der oftest vil være at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted.

Mange netshops foreslår afhentning hvor du bestiller billig kabelstrips hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Bygma. Byggecentrene tildeler eksempelvis afhentning af kabelstrips i følgende områder:

Holbæk, Højbjerg, Næstved, Tilst, Rødovre, Nyborg, Ballerup, Korsør, Vanløse, Birkerød, Hobro, Svendborg, Odense, Herning, Brøndby, Værløse, Roskilde, Brønshøj, Haslev, Frederikssund, Kolding, Frederikshavn, Solrød Strand, Fredericia, Hørsholm, Vallensbæk, Hedehusene, Middelfart, Valby, Dragør, Sønderborg, Frederiksværk, Ringsted, Tårnby, Køge, Lillerød, Varde, Gentofte, Stenløse, Aarhus, Aabenraa, Lyngby, Taastrup, København, Vordingborg, Albertslund, Grenaa, Vejle, Nørresundby, Skive, Greve, Frederiksberg, Helsingør, Odder, Slagelse, Haderslev, Farum, Brønderslev, Horsens, Nakskov, Ikast, Rønne, Ølstykke, Skanderborg, Charlottenlund, Hedensted, Viborg, Jyllinge, Esbjerg, Hjørring, Lystrup, Thisted, Holstebro, Ishøj, Glostrup, Risskov, Allerød, Aalborg, Rudersdal, Nykøbing Falster, Randers, Nærum, Gladsaxe, Hvidovre, Silkeborg, Kokkedal, Kalundborg, Struer, Åbyhøj, Brabrand, Søborg, Virum, Hillerød, og Herlev, .

Afhentning for kabelstrips er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Lolland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster).

Når man ser på søgedata står det klart, at internet shoppere jævnligt søger efter fx kabelstrips online og billig kabelstrips. Derudover ser vi jævnligt netshoppere søge eksempelvis køb kabelstrips, kabelstrips priser og kabelstrips tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Få den bedste pris på kabelstrips

Det har vist sig at være vældig enkelt for folk at finde de bedste priser på billige kabelstrips online fra flere internet varehuse, og derved har en lang række butikker på nettet fundet det nødvendigt at mindske udsalgspriserne på kabelstrips eftertrykkeligt, og ydermere love fragt uden omkostninger.

Derfor kan det stadigvæk vise sig nyttigt at prøve flere internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på kabelstrips online forud for at du placerer ordren, således at du er usvigeligt sikker på at få fat i den billigste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

Du bør lige meget hvad være opmærksom på, at ifald en netshop sælger billige kabelstrips online til salg for en salgspris der kan ses som uhørt lav, kunne det for det meste være et fingerpeg om en svindel webshop. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omfattet af en lovbestemmelse, hvilket sikrer folk imod uoprigtige e-butikker.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at godtgøre betalingen af kabelstrips over et længere tidsrum. Dette tilbydes typisk ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma og Stark.

Når man ser på tendenserne bliver det markant, at netshoppere ofte søger fx kabelstrips online og køb kabelstrips. Foruden dette ser vi som regel internet shoppere kigge efter blandt andet kabelstrips tilbud, billig kabelstrips samt kabelstrips priser.

Analyser tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot fremskaffer uden sammenligning uafhængige muligheder for at studere en længere række aktuelle brugeres oplevelser og på grund af dette er det klogt, at du sonderer webbutikkens vurderinger forud for at du shopper billige kabelstrips online.

Facebook tilbyder dig tillige relativt fremragende muligheder for at få en idé om internet shoppens kundefokus. Herinde er der mange online butikker hvor kunder kan notere en bedømmelse af deres køb, som ydermere burde benyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Før nogen bestiller billige kabelstrips online hos en internet shop bør de på en vis måde få overblik over virksomhedens betingelser, dog er det ofte ikke super spændende, især ved de udbredte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kan være at kigge om online forretningen er e-mærket medlem, da det skulle være en angivelse af at online webshoppen imødekommer de opstillede regler, udover at e-handlen tit overværes af eksperter som er inde i reglerne på området.

Dette er en god mulighed for en håndsrækning, hvis du oplever dilemmaer i processen med din ordre på kabelstrips. For øvrigt er det fornuftigt at kunden er vidende om de mest basale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af kabelstrips online, til eksempel hvilken returpolitik virksomheden benytter.

Derfor er det desuden essesentielt, at man når som helst opbevarer ens ordremail, så man altid kan eftervise bestillingen af kabelstrips, uanset om man har bestilt fra Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg eller 10-4.

Martin gav 5 stjerner

God webshop

Susanne P gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Jette S gav 5 stjerner

SUPER

Lene gav 4 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Fragttiden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt væsentlig hvis du står og skal bruge din pakke nu og her, så herved er det skam fornuftigt at du kontrollerer den forventede leveringstid på kabelstrips. Masser af internet handler lover billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varenumre, hvilket dog forudsætter at bestillingen laves inden et angivent tidspunkt.
2Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en bestemmelse, som beskytter dig overfor falske e-shops. Som en anden løsning burde du vælge en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du agter at afdrage beløbet ude i fremtiden.
3Trustpilot indebærer egentlig fortræffelige chancer for at blive klogere på forskellige øvrige køberes ratings og af den grund er det smart, at du tager et kig på internet selskabets bedømmelser forinden du shopper billige kabelstrips online. Facebook frembringer derudover fuldkommen habile chancer for at få kendskab til webbutikkens kundetilfredshed.
4Flere online webshops foreslår efterhånden flere billige former for levering til kabelstrips. En der er meget anvendt er efterhånden pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte varer når det passer dig. Løsningen er altså yderst smertefri, samt tit endvidere den billigste type af levering.
5Vi tilråder at finde ud af om internet butikken er medlem af e-mærket, da det er en sikkerhed for at online firmaet tilslutter sig de gældende danske regler, og at internet webshoppen lejlighedsvis føres tilsyn med af jurister der kender reglerne på området. Forud for at nogen shopper billige kabelstrips på en online webshop kunne man når alt kommer til alt skimme netshoppens betingelser.
6Forud for at folk køber billige kabelstrips på en e-butik burde man helt sikkert tyde dens vilkår, det er dog normalt et tidskrævende projekt. I øvrigt anbefales det at kunden er opmærksom på de mest vitale vilkår der har indvirkning på handlen med billige kabelstrips online, som for eksempel hvilken byttepolitik e-forretningen anvender.
7Den billigste leveringsmetode kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du bor i nærheden af internet selskabets hjemsted. Den leveringsløsning er naturligvis meget udslagsgivende hvis du har behov for kabelstrips om få sekunder. Alternativt så frembyder en hel del e-firmaer levering uden gebyr, men i reglen er det under forudsætning af at du shopper for en konkret pris.
8Flere netshops sikrer levering uden beregning på kabelstrips, men for det meste påkræves det at der bestilles for en bestemt sum. Desuden burde du udse dig den mest letkøbte leveringsmodel, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted. Muligheden er i regelen ligeledes særligt fleksibel. Den prisbilligste fragtform kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
9Det er jo ret fremkommeligt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige kabelstrips fra flere online selskaber, og følgelig præsterer mange forretninger på nettet gebyrfri levering. Det kan dog ikke desto mindre være fordelagtigt at besigtige en række outlets på nettet efter billige priser inden du gennemfører dit køb, så du er sikret at opnå den mindst kostelige pris.