Byggevarepriser.dk

Kabelskotang

Kabelskotang cp50
228 kr.
Se produkt
Kabelskotang
244 kr.
Se produkt
Kabelskotang 6486
47 kr.
Se produkt
Kabelskotang med 60 kabelsko
138 kr.
Se produkt
Kabelskotang
180 kr.
Se produkt
Kabelskotang 230 mm - 9"
63 kr.
Se produkt
Kabelskotang Abiko DSA-0115 til isolerede kabelsko
903 kr.
Se produkt
Kabelskotang teng tools cp55
548 kr.
Se produkt
Kabelskotang Abiko DKB 0325 til uisolerede kabelsko
840 kr.
Se produkt
Kabelskotang Kreator
197 kr.
Se produkt
Kabelskotang 215 mm Knipex 9721215
246 kr.
Se produkt
Kabelskotang med 60 kabelsko Kreator KRT615102
166 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at købe fra en netbutik, som giver sparring og vejledning omkring kabelskotang.
Nogle byggekæder fremviser et enormt sortiment af produkter, imens øvrige fokuserer på en bestemt varetype. Du kan beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot kabelskotang.
Det er absolut super afgørende at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne selv. Det er i høj grad en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du tjekke byggeshoppens regler.
Der vil være forskel på priserne på billige kabelskotang hos de forskellige online byggekæder. En del satser på de bedste tilbud, imens nogle har kompetent sparring. Du skal vide hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte firmaer, hvilket medvirker til ubekymrethed til dig som køber online. Det kan du se fordele i.
De gængse byggecentre forhandler varer fra alle mulige leverandører, og så kan du købe fra et bredt sortiment af kabelskotang online.
De velkendte byggekæder finder du mange steder i landet, og af den grund har flertallet tilbuddet om at bestille online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Derigennem kan du vælge at undgå leveringsgebyret, og endda skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du handler kabelskotang online på deres webshop.
Mange specialiserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem er det forventeligt at du får endnu mere gavnlig vejledning fra personale som er specialister i lige præcis kabelskotang.
Mange nichespecifikke netbutikker er producenter af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få en billig pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

kabelskotang harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

kabelskotang bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag omkring 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

kabelskotang jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

kabelskotang silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man må ikke fattes arbejdsredskaber. Det er essentielt at have grejet klar til brug når du igangsætter byggeriet. Det er i øvrigt en fordel at indregne de her omkostninger i dit udgiftsbudget.
2I mange tilfælde vil det være afgørende at have et budget for dit byggeprojekt, så man har en økonomisk ramme. Det er fordelagtigt at beskrive samtlige poster, og efterfølgende dokumentere mulige tilbud på dem enkeltvis.
3Du kan finde et stort udvalg af instruktioner og videoer på nettet som kan vejlede dig. Særligt YouTube faciliterer ekstremt meget anvendelig oplysning, i særlig grad ifald du søger på engelsk.
4Godt forarbejde vil altid være nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du skal forfatte en strømlinet køreplan, som dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Husk at være realistisk når du nedskriver din strategi.
5Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig når det er større byggeopgaver. Enkelte ting kræver mere end en person. Samtidig bør det blive bedre og sjovere at udføre arbejdet med andre.
6Længe før du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig aldeles essentielt at være sikker på, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl vil der gælde fastsatte love omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
7Du skal aldrig se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm der sikrer dig med henblik på eventuelle risici. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
8Nogle gange kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet når renoveringen er positivt for miljøet. Af få støtte er altså betinget af at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
9Muligvis vil det vise sig essentielt at have samtlige materialer parat på forhånd inden du begynder dit byggeprojekt. Du bør lave en simpel liste som samler hver eneste ting der skal bruges, og efterfølgende eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du er tryg ved at der ikke mangler noget.
10Der viser sig uden tvivl ubelejlige problemer når det kommer til krævende projekter, og altså vurderes det afgørende at man afsætter rigeligt med plads i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
11Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen meget at sige. På grund af dette bør du ofte lægge mærke til prognosen for vejret lige før projektets start, så du undgår at det uventet går i gang med at stå ned i stænger når du lige vil i gang med dit store projekt.
12Det kan give mening at overveje om byggeriet kan klares alene, eller du med fordel kan sikre dig assistance fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en fagmand er det fordelagtigt at notere forslag fra diverse firmaer.
De højest bedømte byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er enormt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er meget overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

Størstedelen af e-forretninger foreslår til alt held alverdens billige leveringsmodeller til kabelskotang. Den mest populære er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, hvor du så selv henter dine nye varer når du har mulighed for det. Leveringstypen er jo virkelig ukompliceret, og i mange tilfælde desuden den billigste leveringsløsning.

Du kan på samme måde påtænke at få varerne sendt hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen viser sig i regelen en tak mere omkostningsfuld, men desuden usædvanlig gnidningsløs ift. kabelskotang online. Den mest prisbevidste leveringsudgave er uden tvivl at du selv henter produkterne, som dog afhænger af at du bor i nærheden af online firmaets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på kabelskotang er selvfølgelig rigtig central hvis man står og skal bruge varen med det samme, og af den grund er det helt aktuelt at man studerer den anslåede leveringsdato for kabelskotang. Flere online butikker – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varer online, men vær obs på at det stiller krav om at orden realiseres inden et angivent klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få produktet fikset forinden logistikmedarbejderne tager hjem.

En hel del e-shops i Danmark præsterer fragt uden betaling på kabelskotang online, men oftest afkræver det at der shoppes for en konkret pris. Alternativt burde man tage den billigste fragtløsning, der mange gange er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted.

Masser af byggecentre foreslår klik-og-hent hvor man handler billig kabelskotang på nettet men afhenter i butikken. For eksempel XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggemarkederne yder eksempelvis click-and-collect på kabelskotang i disse områder:

Frederikssund, Herning, Nyborg, Hedehusene, Åbyhøj, Middelfart, Ishøj, Svendborg, Køge, Aalborg, Lyngby, Haslev, Vanløse, Charlottenlund, Søborg, Vejle, Skive, Holstebro, Farum, Viborg, Herlev, Ringsted, Hjørring, Tårnby, Næstved, Ballerup, Solrød Strand, Aabenraa, Varde, Esbjerg, Randers, Tilst, Holbæk, Nørresundby, Glostrup, Hillerød, København, Struer, Korsør, Albertslund, Hørsholm, Rødovre, Hvidovre, Gladsaxe, Helsingør, Sønderborg, Skanderborg, Allerød, Vordingborg, Grenaa, Vallensbæk, Valby, Hobro, Horsens, Haderslev, Birkerød, Stenløse, Ikast, Brønderslev, Brøndby, Kokkedal, Odense, Aarhus, Ølstykke, Taastrup, Nærum, Jyllinge, Værløse, Slagelse, Risskov, Lillerød, Rudersdal, Kolding, Nakskov, Thisted, Virum, Gentofte, Nykøbing Falster, Lystrup, Brabrand, Dragør, Silkeborg, Frederiksværk, Højbjerg, Odder, Fredericia, Frederikshavn, Hedensted, Frederiksberg, Roskilde, Greve, Rønne, Kalundborg, og Brønshøj, .

Afhentning for kabelskotang er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Bornholm, Falster, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland).

Når man kigger i data står det klart, at online shoppere ofte leder efter fx køb kabelskotang og billig kabelskotang. Man ser derudover ofte folk søge bl.a. kabelskotang tilbud, kabelskotang priser og kabelskotang online, plus de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Spar penge på kabelskotang

Det er i dag yderst overkommeligt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige kabelskotang online på flere internet virksomheder, og altså har langt de fleste internet firmaer ikke kunne lade være med at nedskære prisen på kabelskotang betydeligt, og ydermere yde gratis fragt.

Men det kan ikke desto mindre blive smart at eftergå indtil flere forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på kabelskotang online forud for at du bestiller, sådan at du er garanteret at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

Du må lige meget hvad være opmærksom på, at såfremt en butik forhandler billige kabelskotang online til salg for en pris der virker ubegribelig god, så bør det tit være et symbol på en bedragerisk butik. Betalinger med kort er på den anden side omsluttet af en lov, der bistår os overfor snydagtige internet butikker.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du vælge en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at dække beløbet til kabelskotang ude i fremtiden. Dette tilbydes typisk i nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark og Silvan.

Når vi ser på søgedata står det klart, at internet shoppere tit leder efter blandt andet kabelskotang online og kabelskotang tilbud. Derudover ser vi mange gange internet shoppere kigge efter for eksempel køb kabelskotang, billig kabelskotang samt kabelskotang priser.

Kig på nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot giver dig ret anstændige chancer for at blive klogere på mange andre konsumenters vurderinger og derfor er det godt, at du vurderer internet shoppens vurderinger forinden du køber billige kabelskotang online.

Facebook yder derudover ret tiltalende metoder til at få en idé om e-butikkens troværdighed. Herinde ses endda e-handler som giver folk mulighed for at udfærdige en vurdering af købsoplevelsen, hvilket ligeledes må tages i brug til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk bestiller billige kabelskotang online i en e-butik burde de for at være på den sikre side skimme webbutikkens regler, dog er det gerne ikke specielt ophidsende, særligt på de velkendte byggekæder som Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

En nem løsning kan være at bemærke om internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, eftersom det bør være en indikation om at internet forretningen forstår de officielle regler, og at e-handlen løbende kontrolleres af eksperter der forstår lovgivningen.

Derudover giver det dig chance for at få hjælp, når du får problemer i forbindelse med din shopping med kabelskotang. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at du er vaks omkring de væsentligste bestemmelser der kan have indvirkning på købet af kabelskotang online, som fx den byttepolitik internet webshoppen har.

I den forbindelse er det ydermere essesentielt, at man altid beholder ens kvitteringsmail, så man når som helst kan bevise sit køb af kabelskotang, uagtet om man køber hos Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg eller Davidsen.

Christian Johansen gav 5 stjerner

SUPER

Lene Sørensen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Lars C gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Maria Møller gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 tips til online indkøb
1Inden folk handler billige kabelskotang hos en forretning på nettet behøver de i reglen gennemse butikkens forretningsvilkår, men det er i reglen ikke videre interessant. Tilmed anbefales det at køber er obs på de mest relevante reglementer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige kabelskotang online, eksempelvis den ombytningsrettighed virksomheden bruger.
2Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket redder os imod falske forretninger på nettet. Som alternativ kan du bruge en løsning som f.eks. ViaBill, hvis du tilstræber at honorere regningen senere.
3En hel del online webshops byder på levering uden omkostninger på kabelskotang, men typisk er det så præmissen at der handles for en bestemt sum. Ellers kunne man snuppe den mindst kostelige leveringsmåde, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Fragtmetoden er for det meste endvidere særligt overkommelig. Den mindst kostelige løsning er utvivlsomt at hente ordren selv.
4Trustpilot yder egentlig stabile chancer for at kontrollere en længere række tidligere forbrugeres synspunkter og herved kan det være til hjælp, at du eftersøger online virksomhedens vurderinger før du handler billige kabelskotang online. Facebook resulterer i tilsvarende stort set hensigtsmæssige chancer for at få kendskab til e-firmaets popularitet.
5Det er jo efterhånden ret så gnidningsløst for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige kabelskotang hos diverse e-handler, og følgelig yder massevis af internet varehuse fri fragt. Trods dette kan det immervæk vise sig profitabelt at sammenligne visse e-firmaer efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, så du er usvigeligt sikker på at opnå den skarpeste pris.
6Generelt slår vi et slag for at efterse hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, som burde være en angivelse af at e-shoppen følger de opstillede regler, udover at online butikken rutinemæssigt vurderes af eksperter der kender til reglerne på området. Før nogen køber billige kabelskotang på en online shop behøver de utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af butikkens handelsbetingelser.
7Den mest prisbevidste form for fragt kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men det beroer på at du har bopæl nær internet selskabets lager. Den type af levering er selvfølgelig særdeles essentiel når du behøver kabelskotang inden for få dage. Alternativt så garanterer en hel del internet handler fragtfri levering, men ofte er det betinget af at der aftages for et konkret beløb.
8Leveringsdygtigheden kan vise sig at være usædvanlig vital ifald vi står og skal bruge dine nye varer inden for få dage, så i det øjemed er det bestemt fornuftigt at vi ser den anslåede leveringsdato for kabelskotang. Flere e-handler tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varenumre, som alligevel kræver at transaktionen gennemføres inden et bestemt klokkeslæt.
9Mange internet virksomheder yder nu om dage diverse forskellige billige fragttyper til kabelskotang. En af de mest almindelige er p.t. at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig i høj grad let, samt endda endvidere den mest letkøbte leveringsmulighed.