Byggevarepriser.dk

Kabelsaks

Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-201C FSW SET
10.665 kr.
Se produkt
Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-0C CU/AL-SET
8.945 kr.
Se produkt
Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-201C ACSR SET
9.845 kr.
Se produkt
Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-201C CU/AL-SET
9.845 kr.
Se produkt
Milwaukee Kabelsaks M18 HCC75-0C
18.990 kr.
Se produkt
Teng Tools kabelsaks MB444 160mm
174 kr.
Se produkt
Milwaukee Kabelsaks M18 HCC45-0C
15.525 kr.
Se produkt
Milwaukee Hydraulisk kabelsaks M18 HCC75-502C
20.645 kr.
Se produkt
Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-0C ACSR SET
8.945 kr.
Se produkt
Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-0C FSW SET
9.765 kr.
Se produkt
Milwaukee Kabelsaks M18 HCC75R-502C
25.820 kr.
Se produkt
Milwaukee Kabelsaks M18 HCC45-522C
17.215 kr.
Se produkt
Kabelsaks 496
187 kr.
Se produkt
Kabelsaks Knipex 2-hånds kobber og aluminium
7.046 kr.
Se produkt
Kabelsaks 497
213 kr.
Se produkt
Knipex kabelsaks 200mm ø20mm 95 12 200
381 kr.
Se produkt
Knipex kabelsaks m/skralde ø52mm 9531 280
1.956 kr.
Se produkt
FELCO Kabelsaks t.stålwire, 7mm 190mm
339 kr.
Se produkt
Knipex kabelsaks 165mm VDE 1000V ø15mm 9516 165
340 kr.
Se produkt
Knipex kabelsaks m/skralde ø32mm 9531-250
1.475 kr.
Se produkt
Knipex kabelsaks, max. ø27mm 500mm 95 12 500
833 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder udbyder et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal tænke på om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare kabelsaks.
Der er forskel på salgspriserne på billige kabelsaks alt efter hvor du handler online. En del har fokus på gode tilbud, hvorimod øvrige vil have et højt serviceniveau. Du bør reflektere over hvad du foretrækker.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Det er absolut ekstremt vigtigt at vide, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Du skal vide hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du læse firmaets betingelser.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Dermed kan du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af kabelsaks.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder samler varer fra alverdens nicheshops, og hermed kan du shoppe fra et stort udvalg af kabelsaks online.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det kan du se som positivt.
De kendte byggemarkeder findes mange steder i landet, og dermed har kunderne tilbuddet om at bestille online og køre varerne på egen hånd. Takket være dette kan du overveje at undvære fragtgebyret, samt endda få varerne straks.

Nichewebshop

Forskellige webshops som sælger få produkter er producenter af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online får du en skarpere pris.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. Følgelig bør du modtage ekstra informativ rådgivning fra ansatte der er eksperter i lige præcis kabelsaks.
Majoriteten af niche webshops er iværksætterfirmaer, der typisk er danske, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem understøtter du ved at bestille kabelsaks online på deres side.
Danmarks største byggecentre
kabelsaks bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag over 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

kabelsaks jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag over 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

kabelsaks harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

kabelsaks silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan give mening at tænke over om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde sikre dig hjælp fra en ekspert til noget af byggeprocessen. Hvis du benytter professionel assistance vil det normalt være en god idé at indhente en pris fra diverse entreprenører.
2Planlægning er nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du bør overveje at nedskrive en effektiv dagsorden, som dikterer hvilke opgaver du vil udføre på hvilken dag, og derudover en numerisk orden. Vær realistisk i sammensætningen af agendaen.
3For projekter udendørs har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Derfor bør du jævnligt kigge på vejrvarslen i forbindelse med dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned bedst som du er godt i gang med det vigtige projekt.
4Det kan vise sig at være betydningsfuldt at lave et regnskab for arbejdet, så man har styr på økonomien. Det bør være en god idé at notere hver enkelt udgift, og dernæst dokumentere ens udgift ved dem alle sammen.
5Det kan vise sig nyttigt at søge hjælp til byggeprojektet, navnlig ift. vigtige ombygninger. Større ting gør krav på flere personer. Ydermere bør det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
6Før du går i gang med byggeprojektet kan det blive ekstremt vigtigt at være sikker på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
7Der kommer næsten altid utidige problematikker i forbindelse med avancerede projekter, og herved kan det vise sig afgørende at der er afsat passende plads i planen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at nå i mål.
8Du vil nødig gå ned på grej. Tit kan det vise sig essentielt at du har værktøjet ved hånden akkurat som du starter byggeriet. Du bør i øvrigt huske at medtage udgifterne hertil i dit budget.
9Der er alle mulige former for instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Især YouTube supporterer dig med enorme mængder gavnlig info, især såfremt man søger på engelsk.
10Du bør ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke beklædning som eksempelvis sikkerhedssko der skåner dig med henblik på potentielle uheld. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i byggeriet, specielt såfremt du ikke sikrer dig professionel assistance.
11Du har mulighed for at søge et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes i tilfælde hvor renoveringen er klimavenligt. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at projektet har en positiv effekt på naturen.
12Muligvis kan det blive af stor betydning at have de påkrævede materialer handlet ind før du starter håndværket. Du kan lave en punktforms huskeliste med det der skal bruges, og efterfølgende eftergå hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
De mest vellidte byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er rigtig flot. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt overlegent. Ratingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ret så beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er enormt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

Mange netshops giver til alt held diverse forskellige billige fragttyper til kabelsaks. Det mest populære er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du kan afhente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er nemlig ualmindeligt simpel, og tit endvidere den prisbilligste leveringsversion.

Du bør alternativt overveje at få produkterne bragt til din lejlighed eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig en gang i mellem en sjat mindre billig, men lige så vel ret let gængelig ift. kabelsaks online. Den prisbilligste leveringsversion vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, hvilket står og falder med at du befinder dig med kort afstand til online forretningens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på kabelsaks er naturligvis ret så aktuel ifald du mangler din ordre straks, og af den grund er det selvfølgelig passende at vi gransker leveringstiden på kabelsaks. Adskillige internet webshops – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varenumre online, der dog er påkrævet at bestillingen gennemføres forud for et fastsat klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få bestillingen fikset forinden logistikpersonalet har fyraften.

Nogle få online shops lover portofri fragt på kabelsaks online, men typisk påkræves det at man handler for et fastsat beløb. Desuden bør du vælge den mest letkøbte leveringsudgave, der tit er at få dem til at bringe varerne til et udleveringssted.

De største netshops udlover klik-og-hent hvor du handler billig kabelsaks på nettet men afhenter i butikken. For eksempel Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggemarkederne yder for eksempel click-and-collect på kabelsaks i disse byer:

Holbæk, Silkeborg, Kalundborg, Helsingør, Haslev, Højbjerg, Horsens, Skanderborg, Tilst, Kokkedal, Vordingborg, Køge, Glostrup, Viborg, Lystrup, Kolding, Albertslund, Rønne, Risskov, Hillerød, Roskilde, Aabenraa, Struer, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Rødovre, Korsør, Brabrand, Ringsted, Rudersdal, Herning, Nyborg, Taastrup, Åbyhøj, Hedensted, Aalborg, Ikast, Næstved, Valby, Haderslev, Allerød, Middelfart, Hobro, Nærum, Hjørring, Ballerup, Slagelse, Birkerød, Frederiksværk, Søborg, Odense, Lillerød, Vallensbæk, Brønshøj, Vanløse, Stenløse, Ølstykke, Charlottenlund, Solrød Strand, Vejle, Brøndby, Nørresundby, Thisted, Frederikssund, Tårnby, Herlev, København, Esbjerg, Fredericia, Randers, Odder, Værløse, Varde, Ishøj, Frederikshavn, Hedehusene, Greve, Dragør, Nakskov, Virum, Gladsaxe, Brønderslev, Hvidovre, Lyngby, Hørsholm, Skive, Farum, Aarhus, Svendborg, Sønderborg, Holstebro, Grenaa, Gentofte, og Jyllinge, .

Klik-og-hent ift. kabelsaks er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Amager).

Når man kigger i data er det markant, at mennesker som regel leder efter eksempelvis kabelsaks online og kabelsaks tilbud. Vi ser derudover typisk internet shoppere kigge efter fx billig kabelsaks, køb kabelsaks samt kabelsaks priser, foruden de udbredte byggekæder som Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Den bedste pris på kabelsaks

Det er jo usædvanlig smart for forbrugerne at søge information om priser på billige kabelsaks online fra diverse online outlets, og med det motiv har massevis af internet foretagender fundet det uundgåeligt at presse prisniveauet på kabelsaks eftertrykkeligt, og ovenikøbet præstere portofri levering.

Til gengæld kan det til hver en tid blive nyttigt at sammenligne visse internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg på kabelsaks online inden du gennemfører din bestilling, så man er på den sikre side med at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggekæder som Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

Du skal ikke desto mindre være årvågen med, at ifald en webshop annoncerer billige kabelsaks online for en udsalgspris som anses for helt ekstremt fremragende, så kunne det mange gange være et faresignal om en uægte webbutik. Handler med kort er heldigvis dækket ind under en vedtægt, som dækker dig som køber imod uoprigtige netshops.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du udnytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at afdrage pengene til kabelsaks over en periode. Dette fås typisk i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

Når man kigger i tallene fremstår det markant, at netshoppere jævnligt søger for eksempel kabelsaks online og billig kabelsaks. Foruden dette oplever man tit internet shoppere efterspørge blandt andet køb kabelsaks, kabelsaks tilbud og kabelsaks priser.

Kig på tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot tilbyder temmelig passende løsninger til at kortlægge ret mange eksisterende brugeres synspunkter og derved er det prisværdigt, at du ser nærmere på internet shoppens ratings forud for at du færdiggør din shopping med billige kabelsaks online.

Facebook indebærer derudover tilpas fordelagtige chancer for at få kendskab til netshoppens kundetilfredshed. Foruden det ses endda online firmaer som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en omtale af virksomhedens service, hvilket på samme måde må benyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk shopper billige kabelsaks online hos en e-forretning kunne de for at være på den sikre side gennemlæse forhandlerens handelsbetingelser, dog er det tit ikke særlig spændende, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

En anden mulighed er at se om online webshoppen er e-mærket, eftersom det er en erklæring om at online butikken følger den officielle danske lovgivning, tillige med at netshoppen regelmæssigt tilses af sagkyndige som kender til reglementet på området.

Desuden giver det dig chance for bistand, ifald du skulle få dilemmaer i forbindelse med din ordre på kabelsaks. Herudover foreslåes det at man er opmærksom på de mest aktuelle bestemmelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af kabelsaks online, for eksempel hvilken bytteret e-butikken garanterer.

I den relation er det ydermere vigtigt, at man altid beholder ens faktura e-mail, så man når som helst vil kunne vidne om sin bestilling af kabelsaks, hvad end man har købt fra Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen eller Stark.

Rasmus E gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Lene Jensen gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Niels Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Mette Rasmussen gav 5 stjerner

Fremragende service.

9 tips til når du køber online
1Det er særligt ukompliceret for enhver at vurdere tilbud online på billige kabelsaks i blandt flere online webshops, og til gengæld frembyder utallige e-handler fragt uden beregning. Dog kan det ikke desto mindre blive nyttigt at undersøge visse e-shops efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din handel, således at du er sikret at antage den mest betalelige pris.
2Indtil flere internet outlets frembyder levering uden gebyr på kabelsaks, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der købes for en fastsat pris. Derudover burde man udvælge den mest billige fragtmetode, hvilket ofte vil blive at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted. Muligheden viser sig typisk til gengæld i høj grad ligetil. Den mest billige type af levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
3Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ret så vigtig i tilfælde af at vi mangler varen omgående, og herved er det selvfølgelig vigtigt at du dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt for kabelsaks. En række netbutikker byder på billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varenumre, men som ikke desto mindre regnes ud fra at du når at bestille tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
4Temmelig mange forhandlere på nettet yder i dag diverse billige leveringsløsninger til kabelsaks. En af dem der er mest populær er for øjeblikket pakkeshoppen, hvor du selv kan afhente produkterne når du har tid. Fragtløsningen er nemlig rigtig smertefri, og tit tillige den mest betalelige leveringsversion.
5Vi går generelt ind for at efterse om e-shoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det generelt er en forsikring om at internet webshoppen forstår de officielle danske regler, samt at online forretningen af og til besigtiges af jurister der forstår reglementet på området. Før folk handler billige kabelsaks i en e-shop kan man uden tvivl kigge på virksomhedens forretningsvilkår.
6Den billigste leveringsform er unægtelig at du selv henter ordren, som desværre beroer på at du befinder dig med kort afstand til online shoppens adresse. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være vældig afgørende ifald man har brug for kabelsaks med det samme. Alternativt så garanterer visse e-butikker fragt uden gebyr, men i mange tilfælde kun hvis man aftager for en konkret sum.
7Trustpilot genererer en del pæne genveje til at granske ret mange aktuelle konsumenters tanker og derfor kan det anbefales, at du vurderer e-handlens anmeldelser forinden du bestiller billige kabelsaks online. Facebook tilbyder dig ydermere ret ønskværdige chancer for at få indblik i netshoppens kundefokus.
8Inden folk handler billige kabelsaks i en forhandler på nettet kan de de facto gennemgå webbutikkens handelsvilkår, det er dog ofte et omfattende arbejde. Ydermere foreslår vi at man er påpasselig med de fundamentale bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af billige kabelsaks online, som eksempelvis den ombytningspolitik netshoppen tilsikrer.
9Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en lovbestemmelse, som beskytter en imod uægte internet butikker. Som en alternativ mulighed burde du anvende et afdragstilbud fra fx ViaBill, hvis du gerne vil honorere beløbet over en længere periode.