Byggevarepriser.dk

Japansav

Tajima japansav 265 mm Rapid Pull
275 kr.
Se produkt
Tajima japansav 265 mm Rapid Pull
275 kr.
Se produkt
Tajima japansav 250 mm Rapid Pull
275 kr.
Se produkt
Tajima japansav 265 mm Rapid Pull
249 kr.
Se produkt
Tajima japansav 300 mm Rapid Pull
195 kr.
Se produkt
Japan Sav 240 mm - Fin/Grov
404 kr.
Se produkt
Japansav 265 16tpi japantand
189 kr.
Se produkt
Japan Sav 300 mm - Fin
378 kr.
Se produkt
Japan Sav 270 mm - Fin
378 kr.
Se produkt
Japan Sav 270 mm Ekstra Fin
378 kr.
Se produkt
Hultafors Japansav PSX
249 kr.
Se produkt
Japan Sav 300 mm - Fin HERO 3045-14
315 kr.
Se produkt
Japan Sav 240 mm - Fin/Grov HERO 3046-15
416 kr.
Se produkt
Japan Sav 270 mm Ekstra Fin HERO 3045-15
389 kr.
Se produkt
Japan Sav 270 mm - Fin HERO 3045-17
389 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af varer, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du kan gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge fra, udover blot japansav.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige japansav fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på lave priser, hvorimod øvrige har fokus på en høj grad af service. Du skal forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du læse virksomhedens regler.
For en del er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at handle hos en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning til valg af japansav.
Det er helt klart ekstremt relevant at vide, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og almenkendte virksomheder, som medvirker til øget tryghed til dig der shopper online. Det kan du se som positivt.
De store byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og dermed har de fleste adgang til at købe online og transportere produkterne på egen hånd. Derigennem kan du undgå leveringsomkostningen, samt sågar hente produkterne på kortere tid.
De udbredte byggecentre forhandler varer fra alverdens producenter, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort udvalg af japansav online.

Nichewebshop

En masse niche netbutikker er små virksomheder, der tit er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du bestiller japansav online på deres hjemmeside.
Majoriteten af webshops i små nicher er producenter af de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få billigere priser.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstremt meget forstand på deres varer, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem vil du få ekstra kyndig service fra ansatte der er eksperter i lige præcis japansav.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

japansav harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

japansav jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

japansav bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

japansav silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Inden du igangsætter byggeprocessen kan det være ekstremt essentielt at man sikrer sig, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig mange regler for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
2I mange tilfælde vil det være af stor betydning at lave et regnskab for dit byggeri, så man har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være behjælpeligt at beskrive hver enkelt udgift, og herefter kortlægge billige priser på hver eneste af dem.
3Du kunne tænke over om det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt burde fremskaffe assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Når du ønsker hjælp fra en fagmand kan det være en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere.
4Nogle gange kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet forudsat at byggeriet er CO2-besparende. Af få støtte forudsætter altså at byggeprojektet har betydning for miljøet.
5Der kommer uden tvivl pludselige udfordringer når det kommer til omfattende opgaver, og på grund af det viser det sig betydningsfuldt at der er afsat god plads i agendaen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at have tid nok til det.
6Planlægning vedbliver at være metoden til succes med byggeprocessen. Du bør overveje at sammensætte en struktureret arbejdsplan, der dikterer hvilke opgaver der skal løses hvornår, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du sammensætter din køreplan.
7Man skal for alt i verden ikke fattes udstyr. Tit vil det være yderst relevant at du har værktøjet parat forinden du tager fat på byggeriet. I øvrigt er det afgørende at indregne disse omkostninger i økonomien.
8Måske kan det blive aktuelt at have samtlige byggematerialer parat i god tid før du går i krig med arbejdet. Du har god gavn af at forfatte en enkel huskeliste med alle de ting der bliver brug for, og som det næste tjekke hver eneste ting, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket alt.
9Der findes utrolig mange vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube tilbyder rigelig konstruktiv viden, ikke mindst såfremt man leder på engelsk.
10Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få meget at sige. På grund af dette må du jævnligt holde øje med meldingerne om vejret når du nærmer dig projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at regne når du lige er godt i gang med det vigtige projekt.
11Det kan være en god idé at spørge om assistance til projektet, navnlig hvis det er omfattende ombygninger. Store byggerier gør krav på flere end en enkelt person. I øvrigt vil det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere om det.
12Du bør for alt i verden ikke glemme sikkerheden, så glem ikke påklædning som fx sikkerhedssko som hjælper dig overfor potentielle risici. Det er afgørende at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
De højest ratede byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er absolut imponerende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er utrolig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

En del netshops giver i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsmetoder til japansav. En der er meget almindelig er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer når der er tid til det. Fragtformen er nemlig super problemfri, og desuden tilmed den mindst kostelige leveringsmulighed.

Du bør lige så vel udse dig at bestille varerne til levering til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Fragttypen viser sig ofte en lille smule mere omkostningsfuld, men omvendt yderst problemfri for japansav online. Den mest billige løsning til levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men det betinges af at du bor med kort afstand til e-forhandlerens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på japansav kan i nogle tilfælde være yderst essentiel hvis vi skal bruge varen nu og her, og derfor er det skam aktuelt at vi efterser tidshorisonten for levering ved japansav. En stor portion online butikker – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – annoncerer billig 1 hverdags levering på en lang række produkter online, men det stiller krav om at ordren aflægges inden et fast klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få varerne distribueret forinden medarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte netbutikker yder gebyrfri levering på japansav online, men tit er det betinget af at man handler for en bestemt pris. Desuden skulle man foretrække den billigste fragtløsning, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre produkterne til en pakkeshop.

De store byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor du handler billig japansav derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Bygma. De tilbyder fx klik-og-hent på japansav i disse byer:

Silkeborg, Stenløse, Frederiksværk, Aabenraa, Herning, Tårnby, Brøndby, Ishøj, Vordingborg, Greve, Albertslund, Vallensbæk, Hedehusene, Charlottenlund, Randers, Esbjerg, Ringsted, Brønshøj, Lyngby, Frederiksberg, Kalundborg, Valby, Svendborg, Viborg, Hvidovre, Glostrup, Lystrup, Gladsaxe, Aarhus, Værløse, Hobro, Hillerød, Lillerød, Haderslev, Rudersdal, Brabrand, Holstebro, Jyllinge, Struer, Ikast, Roskilde, Hørsholm, Birkerød, Rønne, Solrød Strand, Nærum, Sønderborg, København, Virum, Allerød, Fredericia, Thisted, Rødovre, Hjørring, Taastrup, Middelfart, Frederikssund, Brønderslev, Frederikshavn, Ølstykke, Varde, Nyborg, Søborg, Nykøbing Falster, Ballerup, Farum, Dragør, Odense, Nakskov, Vanløse, Haslev, Åbyhøj, Højbjerg, Kokkedal, Grenaa, Holbæk, Herlev, Gentofte, Hedensted, Helsingør, Skive, Køge, Næstved, Kolding, Slagelse, Aalborg, Odder, Risskov, Horsens, Vejle, Skanderborg, Tilst, Nørresundby, og Korsør, .

Klik-og-hent for japansav er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Midtsjælland), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere typisk leder efter for eksempel japansav online og japansav priser. Derudover oplever man jævnligt folk lede efter eksempelvis køb japansav, japansav tilbud samt billig japansav, plus de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Rabat på japansav

Det har vist sig at være ret ligetil for folk at lave prissammenligning på billige japansav online på forskellige online outlets, og så har en lang række internet butikker ikke kunne lade være med at sænke udsalgspriserne på japansav voldsomt, og ovenikøbet love fragtfri levering.

Men det kan stadigvæk vise sig rentabelt at udforske en række e-forretninger efter tilbud på japansav online forud for at du gennemfører din handel, således at du er velinformeret til at få fat i den laveste pris. Se ikke kun hos de store byggecentre som XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

Du skal trods alt være opmærksom på, at i tilfælde af at en forretning på nettet frembyder billige japansav online for en tilbudspris som anses for utopisk god, bør det mange gange være en indikator for en uærlig webbutik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omsluttet af et regelsæt, som garanterer folk overfor bedrageriske butikker på nettet.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Alternativt kan du benytte en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, ifald du vil betale betalingen af japansav senere. Det foreslåes typisk hos niche netbutikker, men sjældent de store byggekæder som fx Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Ved kig i data fremstår det klart, at mennesker typisk efterspørger eksempelvis billig japansav og japansav tilbud. Man ser desuden som regel mennesker efterspørge fx japansav online, japansav priser samt køb japansav.

Se nærmere på eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot medfører ganske passende muligheder for at eftersøge diverse tidligere køberes ratings og derved er det godt, at du eftersøger internet virksomhedens vurderinger før du lægger din bestilling på billige japansav online.

Facebook tilbyder lige så vel altid strålende chancer for at få indtryk af internet butikkens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi faktisk online forretninger som gør det muligt at skrive en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket ydermere kan tages i brug til afvejning af kundetilfredsheden.

Før folk shopper billige japansav online hos en internet handler kunne man helt sikkert kigge på deres vilkår, det er dog oftest ikke videre interessant, specielt ved de gængse byggekæder som 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Et andet alternativ kunne måske være at tjekke om online shoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det typisk er et tegn på at webbutikken efterkommer de danske regler, og at virksomheden nu og da overvåges af fagmænd som har megen viden om bestemmelserne på området.

Dette er desuden en god chance for en håndsrækning, for så vidt du skulle få dilemmaer med din bestilling af japansav. Tilmed støtter vi at kunden er hensynstagende til de elementære betingelser der har betydning for købet af japansav online, eksempelvis den returrettighed e-forretningen tilbyder.

I den forbindelse er det tillige relevant, at man til enhver tid gemmer sin købsbekræftelse, således man altid kan bekræfte købet af japansav, uanset om man shopper ved Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg eller Davidsen.

Kirsten C gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Poul Larsen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Lars I gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Poul Jørgensen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 tips til køb på nettet
1Den mest prisbevidste leveringsversion vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, men den mulighed er betinget af at du opholder dig nær online shoppens adresse. Den leveringstype er jo ekstremt betydningsfuld forudsat du mangler japansav inden for få dage. Alternativt så yder en hel del internet firmaer fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at der indkøbes for en fastsat sum.
2Trustpilot giver dig fuldkommen uafhængige muligheder for at evaluere adskillige nuværende forbrugeres vurderinger og af den grund anbefales det, at du betragter e-handlens omtaler inden du handler billige japansav online. Facebook frembyder tilsvarende ganske gavnlige chancer for at få kendskab til netshoppens kundetilfredshed.
3Inden nogen shopper billige japansav i en internet shop burde man utvivlsomt gennemgå e-shoppens forretningsbetingelser, men det er bare ikke videre spændende. Tilmed tilrådes det at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest centrale reglementer der kan have betydning for bestillingen af billige japansav online, fx hvilken ombytningsret forretningen tilsikrer.
4Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af en vedtægt, som hjælper os overfor uærlige e-firmaer. Som et alternativ kan du drage nytte af en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil afdrage beløbet i flere bidder.
5Flere e-butikker tilbyder levering uden betaling på japansav, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der bestilles for et fastslået beløb. Som alternativ skulle du beslutte sig for den mest betalelige slags levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Fragttypen viser sig til tider tillige ret overkommelig. Den mest prisbevidste leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
6Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være super vigtig ifald man har behov for dine nye varer fluks, så med det formål er det altså klogt at man studerer den estimerede leveringsdato for japansav. En række e-forhandlere lover billig 1 hverdags levering på mange varer, men vær på vagt da det er afhængig af at bestillingen realiseres før et givent klokkeslæt.
7Temmelig mange internet outlets tilbyder nu om stunder flere billige leveringsformer til japansav. Førstevalget hos mange er i dag at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Den er nemlig særligt ligetil, samt endda endda den mest prisbevidste fragttype.
8Vi anbefaler generelt at se nærmere på om online forhandleren er e-mærke godkendt, siden det bør være et billede på at online forhandleren tilslutter sig de gældende danske regler, tillige med at internet forhandleren jævnligt gennemses af fagfolk som mestrer de gældende love. Forinden nogen bestiller billige japansav hos en shop behøver de når alt kommer til alt skimme netshoppens handelsvilkår.
9Det har vist sig at være i høj grad ligetil for almindelige dødelige at søge sig frem til priser online på billige japansav på diverse online varehuse, og derfor yder en hel del internet foretagender fragtfri levering. Men det kan trods alt vise sig gavnligt at analysere nogle forskellige webshops efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, så du er velinformeret til at antage den bedste pris.